geldigin zaman beklerim cnm senide yilllar once kaybettigim kizkardesim derim
sormam mı ama aldıgım cevap sorudan da tuhaf bekle dedi doktor ne kadar değişecek bir durum mu var dedim yook dedi doktor acele etme yaşın küçük daha dediiiii ben cücüüüüüükmüşüm
kıskançmıyım bilemiyorum canım teyze de teyze diyip durunca insan meraklanıyor ama banada dua ediyorsan sana hergün perşembe olsun feda olsun
bak hala aynı kanalı izliyorsan bu şarkıda sana gelsin
gule gule kullana ollrıgtcımmmmEki Görüntüle 634242
kızlar karanfilin tavasını gördükten sonra Bime gittim ben de 3'lü güveç teflon tencere aldım
39 tl.
sonra eve geldim köfte,pilav,salata yaptım tarhana çorbasıyle azcık kuru fasülye de vardı
bi de dedim tatlı olsun hızlısından petibörlü pasta yaptım pudingi hazır kullanmıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyor..bizim kız bayılıyor çikolatalı pastalara.
onu da çektim ama telefondan çektiğim için net değil
Eki Görüntüle 634243
ben seni hemen aydınlatayım güneşi gör
gule gule kullana ollrıgtcımmmm
ben face beklerıken burda mı laf yetıstıryonn kızzz
ay bıdık bak bu şarkıya bayılıyorum müziği çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
kızlar acaba nedir ki benzer yanımız şüphelerinin üstüne git canım içindeki cevheri çıkart ortaya
canım klomen kullanıyorum demiştin tam net bir bilgi değil ama klomenin kilo alımıyla bir bağlantısı oldugunu duymuştum selin doğrulugu var mı bunun
kıızzz ben de 13 temmuzda doğurdum o 2 gün o kadar sıcaktı ki doğum yapan herkesin sütü gittibütün bebekler ateşlendi enfeksiyondan şüphelendiler meğer susuz kalmışlar..kuzucuklarla tam 3 gün yattık hastanede ölüyorum nefes alamıyorum sandım..
ya özlem hala emmesi iyi mi bilemedim biz 7 ay emdik. o senle oynuyodur süt geldiğinden değil:))
yok be seyyahim silmeyim ya herkes postani bosalt diye mesaj aliyo benim duruma bak bidenecik msjim war oda ola ola ousla ilgilihahahaha
klomen kilo aldırmıyormuş, kasık agrısı yaparmış
Hocanın karısı düğün, dernek gezermiş. Köylüler
Hocaya:
-Hocam senin hanım biraz fazla dolaşmıyor mu?
demişler.
Hoca bu duruma şöyle cevap vermiş:
-eğer çok gezseydi arada bi bize de uğrardı....
bilmem mesaj alındı mı benimde kutum boştaaaaa
karanfille sevişiyorduk kız teyzeyle değil
teyzeyle düzeyli bir ilişkimiz var
hayatım benim komşu teyzem var ya hani aydınlanmamda sizin kadar etkisi olan -oraları okumadın mı yoksa acaba bilmiyom ki-
onunla ve komşularla dua ediyoruz perşembeleri ve tabi ki de hepinize isimlerinizle beraber dua ediyoruz
ve hatta diyorum ki kısmete bak ki hiç tanımayan insanlar sizin için dua etmiş oluyor vesileye bak diyorum
inanır mısın bunu benim için söylerlerdi
ki sanırım sen de benim için söyledin
akıllıbıdık alıntı yapmışsın, kabul değil.
aamaaaaaa hatırlamamak önemsemek sadece işim düştügünde efkarlandıgım konuşmak için uğruyormuş gibi hssettirecek bir densizlik yaptıysam affff ola
seyyahalemi bu mesajı beğendi.
sende mi bürütüssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?