Kirli Çıkılar )))

canım benım helal olsun ne demek bak bursaya gelırsem ınsallah arıycam senı ınankı..

ne zaman gelirseniz başıma taç olursunuz
hatta bi bursa çıkartması yapalım üç aşağı beş yukarı birçogunuzun yolu bursayla kesişmiş yok mu gelen haydi kalkıyor bir iki bir iki bursa bursaaa bursaaaaa

kızlar sohbete bodoslama daldm ama, hala geçmişi bitiremedim, sonra okurum artık. bugün misafirlerimi sultanahmete götürdüm.hava yağmurlu ve soğuktu ama güzel geçti yine de sabahtan yemeğimi yaptım (güveçte etli kurufasulye). sonra çıktık. ayasofya müzesini, yerebatan sarnıcını gezdirdim. çok güzel fotolar da çektim. galiba pazartesi de topkapı sarayına gitmek istiyolar. pazar günü bir kişi daha geliyo bursadan. ayasofya da, yerebatan sarnıcı da muhteşemdi. ha bir de seyyahcım, müzekartlar geçen sene alındıysa sınır yokmuş canım. bu senenin 30 liralık kartlarıyla aynı müzeye senede iki defa girilebiliyomuş. ama 50 liralık kart alırsan o zaman sınırsız girebiliyomuşsun. eve gelince de yemeğimin yanına pilav ekledim, turşu ve salata çıkardık. börek vardı dünden. yarına allah büyük. hadi hepinize iyi geceler aaaaaa unutuyodum, altın çakılmış ama ben faydalanamadım inşallah pazartesiye kısmet olursa alım yaparım öpüldünüz

şu an kayınvaldemlerdeyiz eve geçince mhtemelen siz uyumuş olcaksınız sohbete katılmak çok istiorum amaaaa katılamıorum yazdıklarını okiciğim:)))))

bıdık beyazı izliyosan engin altan düzyatana yapılan şarkıları da görmüşsündür
allahım ne komikti

dua etmediğimiz nerde biliyosunnn

allrigt hayırlı olsun tencerelerin..
4 lü tava setinden de kalmış mıydı

bilmem mi gülüm ya
hani muğlaya gidecek yazmadınız ya senfat gibi ona şeyettim
ama benim aklıma geliyosanız benim de sizin aklınıza geleceğimi biliyorum
her gün dua ediyorum
ama hele perşembeleri
teyze öle içten ediyor ki gözlerinden yaş geliyor hep adınızı anıyoruz
hiç tanımadığınız insanlar beni geç benim komşumdan size dua geliyor
ne ilginç değil mi
bu topicde buluşmanın bir sebebi varmış
kısmet dedikleri bölebi şey demek ki

haberimiz olmamı taaaaa sağır sultan bile duyduuuuuuuuuu
seyyah hayırlısıyla muğlaya gidecek bizde tatile gideceğiz yanına

simdide telden takiliyorum bidikcim burssaya daha once cok geldim mudanyaya kadar gezdim gemlik felan da universiteyi kutahyada okudum oraya cok yakin zaten birde amcam war orda yasayan yani bursa maceram war kismet olurda amcamlari ziyarete gelebilirsem senide ararim zaferplazada bulusup takiliriz bu arada olrayt eskisehirdede halam ve bi ton kuzenim war ogrencilik hayatimin cogu hafta sonu orada gecti zaten bursaya gidebilirsem esk.ede ugrar giderim ama muayenehanene geleyim 7 sene open whit (sanirim boyleydi) tedavisi gordum bi bakarsin ne war ne yok.... saaka bi yana insallah hayat hep guzellikler getirsin bizlere..... diyip susuyorum

gülüm mülüm hayırdır
ne yapıyonuz siz teyzeyle her perşembe bakayım

simsi seyyah dicek buda bir acildi pir acildi diye haa buarada seyyah muglaya gidecek.....

yavrum neden doktora sormuyorsun
aklına takılanları sen sorsana
onlar kime ne söledik onu bile şaşırıyodur

gülüm mülüm hayırdır
ne yapıyonuz siz teyzeyle her perşembe bakayım

sevişiyoruz şurda iki dk
sen de mi benim gibi kıskanç çıktın

perşemleri allah kabul etsin kuran okuyuo dua ediyoruz hayatım
hemi de isimlerinizle isimlerimizle
sirkeye eşiyle araştırmaları iyi gitsin diye dua ettim gülüyo

walla eskişehir ankara il dışına çıktıgımda gittiğim en sık iller kardeşlerim orada arkadaşlarım akrabalarım orada heleki ankara ayrı bir yeri var bende liseyi orada okudum
liseyi mi okudum hayatı mı orada okudum bilememdim okulum balgattaydı yatılıydım kardeşim çankayada oturyordu haftasonu arkadaşlar kızılaya gitmek ayaklarımız şişene kadar gezmek dolaşmak eğlenmek apayrı bir tattı üç beş kuruşla ne güzel eğlenirdik

yavrum neden doktora sormuyorsun
aklına takılanları sen sorsana
onlar kime ne söledik onu bile şaşırıyodur

sormam mı ama aldıgım cevap sorudan da tuhaf bekle dedi doktor ne kadar değişecek bir durum mu var dedim yook dedi doktor acele etme yaşın küçük daha dediiiii ben cücüüüüüükmüşüm

kıskançmıyım bilemiyorum canım teyze de teyze diyip durunca insan meraklanıyor ama banada dua ediyorsan sana hergün perşembe olsun feda olsun

bak hala aynı kanalı izliyorsan bu şarkıda sana gelsin

ben pc yı kapatıyım artıkın benım ous( anlamını bılmıyorum ama kesın oyledır homurdanıyoo
telden bakarım artık hepınıze ıyı geceler kızlar allah rahatlık versın...

ben seni hemen aydınlatayım güneşi gör

ay bıdık bak bu şarkıya bayılıyorum müziği çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…