Kirli Çıkılar )))

sirkecim evimiz 215.000 bizim 25.000 liramız var düğün birikimi
ev için 190.000 kredi kullancaz 8 yıllık bi kredi 2.700 lira aylık ödemesi olcak
faiziyle 260.000 liraya denk gelcek

benim asıl sormak istediğim şimdi biz evi aldık diyelim taapu masraflarını hemenmi ödicez?
sonuçta bankanın bu tapuyu ipotek etmesi lazım ya hani tapudan hemen üstümüzemi alıoruz ?
ve tapuda ne kadar masraf çıkıo ev alanlar bi yardım etsin:))

aynısı şu an benim de aklımdan geçiyordu

böcük kız biz sana ne zaman eşya gelinlik düğün mekanı vs bakacağız :44:? kısacası düğün ne zaman?

ne sen sor ne ben söyleyeyim diyeyim sen anla
düğün mekanlarına bakıyorum ben ama düğün 2014e
heryer ateş pahası valla
nişanlım da tutturdu ben standartı düşürmem boğazlarda evlenme teklifi etmişim diye

bu nedir yahu
topicde bir hareket bereket
bebekler hamilelikler ev almalar iş yeri almalar terfiler evlenme teklifi almalar

allahım bu bereketten beni de nasiplendir ya rabbiiiiiiiiiiiiim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

o değil de
sen bizim standardı yükselttin
allahın gariban memurunu bulamazken
biz şimdi boğaz kaçkınını nerden bulcaz:44::44::44:

Merhaba

215bintl eve 190bin kredi vermezlerki. Artık bankalar fazla kredi kullandırtmıyor. Yaklaşık 150bin kredi verirler. Emlakçı ekpertiz ayarldıysa bilemem ama mesela biz ev alırken 10bintl düşük bile kaldı kredi, ihtiyaç kredisi kullandık mecburen.

Tapu olarak da normalde evdahibi ve yeni alacak kişi yarı yarıya öder ama genelde evi alacak kişiye yüklüyolar hepsini. Evet kredi çıktığında yani tapuya gittiğinizde ödüyorsunuz tapu masrafını. 10bintl kadar tutar sanırım sizinki

sanırım o paralar-harçlar tapuda ödeniyor. Çevremizde yeni bir ev alan arkadaş var o tapuda ödediğini söylemişti.

selin evin kat mülkiyeti mi kat irtifakı mı olduğunu iyi öğrenin. Çok teknik şeyler ben de yeni yeni bakıyorum. Cephesi nedir? bir de yeni bir kanun çıktı sanırım 140 m2 ya da 160 m2 nin üstündeki evlerde vergilendirme daha fazla oluyordu.
şöyle bir yazıya denk geldim aramalarda
Gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli

Şükrü Kızılot, Gayrimenkul alanların dikkat edeceği ince noktalar : Hürriyet Emlak Yaşam

eğer 215 binlik bir ev için size 190 binlik kredi kullanımına izin veriyorsa müteahhit süper bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…