Kirli Çıkılar )))

canım evin fiyatını yüksek göstercekler bu şekilde iki ev daha satmışlar....
anlaşmalı bankaları benim maaş aldıgım banka bu konudada çok sorun yaşamıcaz belgeler konusunda falan....
evin fiyatını 250.000 göstercekler....
halkbankla anlaştıkları için expertizde gelmicekmiş.... halkbank o siteden ev alan kişilere 120 ay vadeli olarak %0.78 faizle kredi veriomuş....

ooooooooooooo
süper
resmen ayağınıza gelmiş
kaçırmayın bence selin

Canım o zaman tamam. Biz ev alırken çok sorun yaşadık kredi konusunda. Bize de kesin 150bin kredi çıkıyo buraya dedi emklakçı. Adı sayılır bir siteden aldık ama 3 ayrı bankaya gitmemize rağmen artık bankalar expertiz şirketleriyle anlaştıkları için şirket ne derse o fiyatı kabul ediyolar. Eskiden bankalar kendi elemanlarına expertiz yaptırıyolarmış. Sizin olayınız farklıymış tabii.

selincim umarım olur ben bile burda çok heyecan yaptım önce siz ardından biz alalım girelim borcun altına daha bir kamçılı yiğit olalım

ilanlara bakmaktan gözler zekeriya beyaz hoca formuna girdi
işte böyle :111:
kısacası sirkeci yatar
ama ne zaman kalkar meçhul
hacı yatmaz sirkeci kalkmaz
iyi saçmalıyorum susuyorum

iyi geceler

Son düzenleme:

benim yüzümden ban mı? ben o topiğe ilk girdiğim zaman senin öyle bir ban mevzun vardı .. ne yalan söyleyeyim ban ve kib ne demek ben o zaman öğrenmiştim ... bir kaç sefer kib yazısı görmüştüm ama ne olduğunu sayfaları takip ederken görmüştüm... o kibleyen ben değilim ...
ben 2 buçuk senede bir kez kib yaptım o da bdv ' de komşusuyla ilgili bir sorununu paylaşan biriyle yazışırken birisi nedense benzer mesajlar olduğu halde habire bana çatıp durdu .. ben de dayanamam hemen gaza gelirim .. onu kibledim benimle daga geçmeye devam edince bir daha kibledim .. karşılığı ikimiz de ban yedik tövbe anam bir daha gaza gelmem .... inşaalllah

bir de şimdiki aklım olsaydı öğretmen olacağıma hizmetli olurdum .. bugüne kadar çalıştığım bir okul haricinde diğer 4 okulda hizmetliler sadece oturuyorlar ve öğretmenlere denk hatta derece kademesine göre daha fazla maaş alıyorlar.. bir ek dersleri eksik ...

bu arada kitabımı bitirdim :) benim için uzun zamandır kırılmayan bir rekor oldu :) 5 saatte 322 sayfa :) tavsiye ederim Hande Altaylı "Kahperengi" .. hatta dizisi de başladı kanald de "merhamet" diye ...

Son düzenleme:

hadi ya sen değil miydin
ben sen sandımdı bak sen şu işe
o zaman bundan sonra da kibleme

hadi ya
o dizi o kitaptan mıymış
hemen okumam lazım

selin,böcük :) hoşbuldum.... :)
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
ben de sizleri özledim.... :)

selincim ev işiniz hayırlı olsun,Allah ödeme kolaylığı nasip etsin canım..... :)

hayırlı sabahlarr...
gece 10 dan sabah 7 ye kadar aralıksız uyumuşum
kahvaltımızı yaptık misafirleri de gönderdim.
az sonra da kendim hazırlanmaya başlarımm.
çok güzel güneşli bi gün var bugün

vay arkadaş 2 saatte gece ne kaynatmışınız..

kız valla iş yerinde bazen canıma tak ettiriyorlar.
hep emekliliği hayal edip mutlu oluyorum.
gerçi o zaman da 65 yaşında olcam ama olsun.
huzur evinde emekli ikramiyemle parti veririm...

çocuk yap erken emekli ol

çocuk yapabilenler boş durmasın kızlarr
Türkiyenin ölüm doğum oranı bu yıl eşitlenmiş.. Tayyip boşuna mı uğraşıyo.:111:
çok çocuk erken emeklilik getiriyormuş

senfat kurabiye kalıpların pek tatlıymış.
kalan sütü kaynat tüm çökeleği keseye dök süzdür peynir niyetine nerde kullanmak istersen kullan..
ama en mantıklısı aldığın market yakındaysa git ver skt den önce nasıl bozulur diye paranı al

günaydınlar
herkeşler mi geçmişi okuyo
çok yavaşsınız çok

günaydın kızlar

nasıl yani :26::44:

2 çocuk olan erken emekli olacakmış 3 olan daha erken 4 olan daha da erken...

benim hayalim de 3 çocuktu, 3 kardeş olduğumuzdan mütevellit hep öyle isterdim bir de erken anne olmak..
ki nitekim 22 yaşında öğretmen olup 23 yaşında da evlenmiştim hayalim 1 yıl eşime evliliğe evime alışıp sonra da bıcırıklarım dünyaya gelsindi..
kader kısmet işte..
Allah beterinden korusun..

günaydın arkadaşlar sanrım herkes geçmişe gömülü kaç gündür nete giremedim takip etmekte zorlanıyorum altın sattım hemde uzun süredir gördüğüm en düşük rakamdan napalım rızkım bu kadarmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…