- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Merhaba
215bintl eve 190bin kredi vermezlerki. Artık bankalar fazla kredi kullandırtmıyor. Yaklaşık 150bin kredi verirler. Emlakçı ekpertiz ayarldıysa bilemem ama mesela biz ev alırken 10bintl düşük bile kaldı kredi, ihtiyaç kredisi kullandık mecburen.
Tapu olarak da normalde evdahibi ve yeni alacak kişi yarı yarıya öder ama genelde evi alacak kişiye yüklüyolar hepsini. Evet kredi çıktığında yani tapuya gittiğinizde ödüyorsunuz tapu masrafını. 10bintl kadar tutar sanırım sizinki
canım evin fiyatını yüksek göstercekler bu şekilde iki ev daha satmışlar....
anlaşmalı bankaları benim maaş aldıgım banka bu konudada çok sorun yaşamıcaz belgeler konusunda falan....
evin fiyatını 250.000 göstercekler....
halkbankla anlaştıkları için expertizde gelmicekmiş.... halkbank o siteden ev alan kişilere 120 ay vadeli olarak %0.78 faizle kredi veriomuş....
canım evin fiyatını yüksek göstercekler bu şekilde iki ev daha satmışlar....
anlaşmalı bankaları benim maaş aldıgım banka bu konudada çok sorun yaşamıcaz belgeler konusunda falan....
evin fiyatını 250.000 göstercekler....
halkbankla anlaştıkları için expertizde gelmicekmiş.... halkbank o siteden ev alan kişilere 120 ay vadeli olarak %0.78 faizle kredi veriomuş....
ya bu benim sürekli bahsettiğim yeğenlerim burdaki ablamın kızları kardeşler yanicime
ablamla çalıştığı için sürekli bizdelerdi küçükken
yazları zaten hep beraber köydeydik
bu akşam biraraya gelince lafı açıldı
eski çocukluk aşklarından falan
köyde bi çocukcağız vardı
bana bi aşıktı bi aşıktı adımı deredeki taşlara falan kazırdı
bütün köy bilirdi koca koca adamlar benimle dalga geçerdi
neyse
ben canım sıkılınca bazen diyodum keşke köyde kalaydık da babam beni bi çobana vereydi
en azından dünyaya bu kadar bozulmazdım falan diye
bu akşam da konusu geçti
çocuk okula hizmetli olarak giriyor
işte açıktan okuma görevde yükselmeyle falan
köyün en güzel yerinde bahçeli kocaman çok güzel bi evi var
yakında emekli olacak
ben sürünüyorum arkadaş
keşke dedim bu akşam çocuklara
alsaydım onu
çok güldüler
neden anlattım ben şimdi bunu dersen
emekli deyince aklıma geldi
helin de hele bana ya merak ettim
ben 3. sınıf topiğinde senin yüzünden ban yedim dimi
sen mi şikayet etmiştin
benim yüzümden ban mı?ben o topiğe ilk girdiğim zaman senin öyle bir ban mevzun vardı .. ne yalan söyleyeyim ban ve kib ne demek ben o zaman öğrenmiştim ... bir kaç sefer kib yazısı görmüştüm ama ne olduğunu sayfaları takip ederken görmüştüm... o kibleyen ben değilim ...
ben 2 buçuk senede bir kez kib yaptım o da bdv ' de komşusuyla ilgili bir sorununu paylaşan biriyle yazışırken birisi nedense benzer mesajlar olduğu halde habire bana çatıp durdu .. ben de dayanamam hemen gaza gelirim .. onu kibledim benimle daga geçmeye devam edince bir daha kibledim .. karşılığı ikimiz de ban yediktövbe anam bir daha gaza gelmem .... inşaalllah
bir de şimdiki aklım olsaydı öğretmen olacağıma hizmetli olurdum .. bugüne kadar çalıştığım bir okul haricinde diğer 4 okulda hizmetliler sadece oturuyorlar ve öğretmenlere denk hatta derece kademesine göre daha fazla maaş alıyorlar.. bir ek dersleri eksik ...
bu arada kitabımı bitirdim :) benim için uzun zamandır kırılmayan bir rekor oldu :) 5 saatte 322 sayfa :) tavsiye ederim Hande Altaylı "Kahperengi" .. hatta dizisi de başladı kanald de "merhamet" diye ...
kız valla iş yerinde bazen canıma tak ettiriyorlar.
hep emekliliği hayal edip mutlu oluyorum.
gerçi o zaman da 65 yaşında olcam ama olsun.
huzur evinde emekli ikramiyemle parti veririm...
çocuk yap erken emekli ol
çocuk yapabilenler boş durmasın kızlarr
Türkiyenin ölüm doğum oranı bu yıl eşitlenmiş.. Tayyip boşuna mı uğraşıyo.:111:
çok çocuk erken emeklilik getiriyormuş
günaydın kızlar
nasıl yani :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?