Kirli Çıkılar )))

şuan kaç yaşındasınız??? bu hayatta ne oluyorssa bir hayır vardır bizim göremediğimiz... çok küçük evlenmişsiniz :)

günaydın canımm.
erken emeklilik+ her kuruma kreş+ 1 yıl ücretli izin verirlerse 3 lerim.
sayın başbakanımızımı kıracağız yanii

biz evlendiğimde bende 23 yaşımdaydım.
24 yaşında anne oldum daha komiği eşim 24 yaşında baba oldu
ama daha yeni yeni anlıyor gibi babalığı

iyiymiş
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
ben doğumdan sonra kim bilir ne zaman döncem aranıza
döndüğümde de birçoğunuzun hamile kaldığını hayal ediyorum hep

hayırlı olsun selincim ama çok değilmi canım ya 190 bin lira kredi çekmek 8 yıl boyunca ödemek çok sıkabliir canım yanılmıyorsam 7 sene sonra bunran gidebilirz demistin . 7 8 yıl sonra sen 260 bine satabilirmisin o daireyi :44:

cuma günü bakıcaz görüseceğiz bizde ev sahibiyle 95 100 veriyoruz adamda 120 bin istiyor senin rakamlara göre bedava gibi bisey dimi 160 m kare falan . çok cesaretsizim diyorum sizleri görünce eşime anlattım seni biz kafayı yeriz o rakamlara dedi

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

altın çok düştü de geçenlerde daha da düşücek diye bir söylenti duydum
doğrumu acaba şimdi almak mantıklımı
kademeli alım yapabilirsin ama benim elimde toplu bir meblağ olsaydı (20 bin 30 bin gibi) altına girmezdim hemen; girmek için 1500 lü değerleri beklerdim tabi ki YTD

valla çok büyük rakamlar
çok cesaretlisiniz.ben giremezdim bu kadar büyük borcun altına
hayırlısı olsun Rabbim ödeme kolaylığı versin hepimize

kademeli alım yapabilirsin ama benim elimde toplu bir meblağ olsaydı (20 bin 30 bin gibi) altına girmezdim hemen; girmek için 1500 lü değerleri beklerdim tabi ki YTD

ytdni sevsinler
çıkı olmuş da tavsiye bilem veriyor

canım nerde toplu alım yapıcaz
her ay alabileceğim miktar 1000 tl lik birşey(o da marttan sonra şimdi 500 ayırabilirim)
yeniden başlıyoruz birikime inşallah
Rabbim yardımcımız olsun
bereketler versin
onuda mart başında alabiliriz ancak
listeye girebilicek kadar biriktiririm o vakte inşallah
ama martta 500 koyabilirsem kenarıma
onu para olarak mı tutsam altın mı alsam bilemedim
yani eşimle evlendiğimizden beri altın alıyorduk
ev alırken bozdurduk elde kaldı sıfır
şimdi altında düşücek diye duyunca cesaretim yok açıkcası ya

altın eninde sonunda çıkacak

günaydın hatunlar.
geçmiş dipsiz bir kuyu olmuş,atlaya hoplaya okudum.
selin ev işiniz hayırlı olsun inşallah.
helin merhameti izledim geçen hafta,kitabını okumadım,okursam diziyi takip edemem.
çok nadir beğeniyorum kitaptan uyarlamaları.

günaydın canımm.
erken emeklilik+ her kuruma kreş+ 1 yıl ücretli izin verirlerse 3 lerim.
sayın başbakanımızımı kıracağız yanii
başbakandan ziyade kendi önceliklerim ön plandaydı.
yani çocuklar evin neşesi dünya süsü Peygamber Efendimiz A.s ise "evleniniz çoğalınız ben sizin çokluğunuzla övüneceğim" diyor.
Allah herkese aklı başında imanlı salih evlatlar yetiştirmek nasip etsin.
şuan kaç yaşındasınız??? bu hayatta ne oluyorssa bir hayır vardır bizim göremediğimiz... çok küçük evlenmişsiniz :)

27 yim canım ama ne zaman çocuğum olacağı muallakta olan bi sonsuzluk diye düşünüp arada üzülüyordum.
Şimdi ise olmama ihtimalini ağırlıkta düşünüp hayattan en yüksek şekilde verim huzur ve mutluluk alma düşüncesindeyim.. çocuksuz da mutlu olunabilir ne de olsa.. çok şükür ne eşim ne ben isyana düşmedik ama mutsuz olmaya da fırsat vermek istemiyorum.

tatlım allah nasip etmemişsede onda bir hayır vardır benim halam gözümün önünde ondan ibret aldığım olur 15 yıl boyunca tedavi gördü eniştemde ağalık var çocuk baskısı çok görüyordu o kadar para harcadılarki çocuk için 15 yıl sonra ikiz çocukları oldu birisi akdeniz anemisi çocuğun her ay kanı değiştiriliyor ay sonuna doğru sapsarı kesiliyor çocuk ve 18 yaşında ilik nakli olması lazım uygun ilik yok kardeşinin uymadı sırf bi çocuk daha olsa iliği uyar die bi kaç defa daha halam tedavi oldu çocuk için tutmadı çektikleri derdi sıkıntıyı bi rabbim bilir bi onlar kendime diyorum allah onca süre nasip etmemişsede ondada vardı bi hayır herşeyi allah birden iyi bilir bizi bizden çok sever sakın ha neden neden benim başıma geldi deme gaybı bilen allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…