- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
2 çocuk olan erken emekli olacakmış 3 olan daha erken 4 olan daha da erken...
benim hayalim de 3 çocuktu, 3 kardeş olduğumuzdan mütevellit hep öyle isterdim bir de erken anne olmak..
ki nitekim 22 yaşında öğretmen olup 23 yaşında da evlenmiştim hayalim 1 yıl eşime evliliğe evime alışıp sonra da bıcırıklarım dünyaya gelsindi..
kader kısmet işte..
Allah beterinden korusun..
günaydın canımm.vay arkadaş 2 saatte gece ne kaynatmışınız..
çocuk yap erken emekli ol
çocuk yapabilenler boş durmasın kızlarr
Türkiyenin ölüm doğum oranı bu yıl eşitlenmiş.. Tayyip boşuna mı uğraşıyo.:111:
çok çocuk erken emeklilik getiriyormuş
senfat kurabiye kalıpların pek tatlıymış.
kalan sütü kaynat tüm çökeleği keseye dök süzdür peynir niyetine nerde kullanmak istersen kullan..
ama en mantıklısı aldığın market yakındaysa git ver skt den önce nasıl bozulur diye paranı al
benim hayalim de 3 çocuktu, 3 kardeş olduğumuzdan mütevellit hep öyle isterdim bir de erken anne olmak..
ki nitekim 22 yaşında öğretmen olup 23 yaşında da evlenmiştim hayalim 1 yıl eşime evliliğe evime alışıp sonra da bıcırıklarım dünyaya gelsindi..
kader kısmet işte..
selamün aleyküm
herkese günaydınlar
aleyküm selam
kalplerası kısmet
çıkını tekrar doldurursun burda
kader kısmet işte..
bu arada kitabımı bitirdim :) benim için uzun zamandır kırılmayan bir rekor oldu :) 5 saatte 322 sayfa :)
meyracım en son ben gördüm geldiğini(((( hoşgeldin canım benim sağ salim gelmişsin ya ohhh:))))
ne güzel vakit geçirmişsin banada nasip olurmuki bi gün:))) canım ya çok sevindim.... :))) iyiki geldin hoşgldin:))))
kızlarrrrrrr
bugün bi eve bakmaya gittik....
yeni yapılan bi ev inşaat halinde temmuzda vercek adam zaten ev bitmiş camları falanda takılmış sadece içi kalmış o kadar bura süper lüks bi daire o kadar diim ebeveyn banyolu , akanstre serili falan çoooook güzel....
140 metre kare ev :220.000 inşatın bitmemiş hali en son 215.000 olur dedi mütehit.... emlakçı falan diil
90 metrekare ev :145 bin fakaaaat benim eşyalarım bu eve sığmıyo o eve geçersem eşyalarımın hepsini değiştirmem gerekiyo....
eşimle annemle teyzemle oturduk konuştuk napalım ne edelim diye eşim bu kadar borcun altına girmye korkuyo ve bankanın fizinin annemle konuştum hiç korkma yavrum gençsiniz ödersiniz ben arkanızdayım destek olurum size dedi:)))
beslerimizi dondurcaz şimdilik çünkü biz 140 metre kare evi almaya karar verdik...
temmuza kadar kira vercez hemde marttan itibaren ev kredisi ödemeye başlıycaz .....onun için biraz zorlancaz temmuzdan sonra herşey düzene gircek bebişimiz doğcak... hakkımızda hayırlısı olsun:))))))
sanırım evimizi alıoruz:)))))
kademeli alım yapabilirsin ama benim elimde toplu bir meblağ olsaydı (20 bin 30 bin gibi) altına girmezdim hemen; girmek için 1500 lü değerleri beklerdim tabi ki YTDaltın çok düştü de geçenlerde daha da düşücek diye bir söylenti duydum
doğrumu acaba şimdi almak mantıklımı
kademeli alım yapabilirsin ama benim elimde toplu bir meblağ olsaydı (20 bin 30 bin gibi) altına girmezdim hemen; girmek için 1500 lü değerleri beklerdim tabi ki YTD
kademeli alım yapabilirsin ama benim elimde toplu bir meblağ olsaydı (20 bin 30 bin gibi) altına girmezdim hemen; girmek için 1500 lü değerleri beklerdim tabi ki YTD
canım nerde toplu alım yapıcaz
her ay alabileceğim miktar 1000 tl lik birşey(o da marttan sonra şimdi 500 ayırabilirim)
yeniden başlıyoruz birikime inşallah
Rabbim yardımcımız olsun
bereketler versin
onuda mart başında alabiliriz ancak
listeye girebilicek kadar biriktiririm o vakte inşallah
ama martta 500 koyabilirsem kenarıma
onu para olarak mı tutsam altın mı alsam bilemedim
yani eşimle evlendiğimizden beri altın alıyorduk
ev alırken bozdurduk elde kaldı sıfır
şimdi altında düşücek diye duyunca cesaretim yok açıkcası ya
altın eninde sonunda çıkacak
başbakandan ziyade kendi önceliklerim ön plandaydı.günaydın canımm.
erken emeklilik+ her kuruma kreş+ 1 yıl ücretli izin verirlerse 3 lerim.
sayın başbakanımızımı kıracağız yanii
şuan kaç yaşındasınız??? bu hayatta ne oluyorssa bir hayır vardır bizim göremediğimiz... çok küçük evlenmişsiniz :)
başbakandan ziyade kendi önceliklerim ön plandaydı.
yani çocuklar evin neşesi dünya süsü Peygamber Efendimiz A.s ise "evleniniz çoğalınız ben sizin çokluğunuzla övüneceğim" diyor.
Allah herkese aklı başında imanlı salih evlatlar yetiştirmek nasip etsin.
27 yim canım ama ne zaman çocuğum olacağı muallakta olan bi sonsuzluk diye düşünüp arada üzülüyordum.
Şimdi ise olmama ihtimalini ağırlıkta düşünüp hayattan en yüksek şekilde verim huzur ve mutluluk alma düşüncesindeyim.. çocuksuz da mutlu olunabilir ne de olsa.. çok şükür ne eşim ne ben isyana düşmedik ama mutsuz olmaya da fırsat vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?