Kirli Çıkılar )))

selam arkadaslar.... altunin dusmesini firsat bilip ne zamandir almak istedigim kupeleri alcam bugun kizima insallah... gerci hala kulaklaro delik deil ama

yok canım neden demedim hiç çok şükür..
ama tedbir kuldan taktir Allah tan diyerek elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz.
Dualarımı hep tam yapar herkese de tavsiye ederim.
kızın biri demiş "yeter ki olsun da sakat .... " diye...
Aman Allahım nasıl dua Allah şaşırtmasın.
Rabbim sağlıklı akıllı başarılı hayırlı uzun ömürlü salih evlat nasip etsin isteyen herkese.

amin canım amin
nasıl kafa bu anlamıyorum
sırf sen çocuk özlemini gider diye o günahsızın ömür boyu acı çekmesine göz yumacaksın
allah akıl fikir versin

töbe Yarabbim
o nasıl dua öle
kendi egolarını tatmin etmek annelik hamilelik duygularını yaşayabilmek için o güahsızların ne suçu var
illa bu duyguları yaşayabilmek için çocuk yapıp
zehir zembelek akıllı çocuklarını hiçe sayan annelerede böyle düşünen insanlarada yazıklar olsun
daha evlenmeden önce ettiğim tek dua vardı
Rabbim aklı başında
hayırlı dininde imanında edepli ana babasına saygılı olacaksa sağlıklı eli ayağı düzgün olacaksa nasip etsin die

tamamlanınca atayım siz de evi satın bize komşu olun hamur işlerimden sana da veririm arada dorukla şımarırım
bundan sonra ya sana, ya sevimsize komşu olacagım. karanfile komuşu olmayı düşünmüyorum, misafiri çok geliyor, yemeklerden bir şey kalmaz. seyyah da kendi yiyor, komşuya bırakmıyor

essahtan böcük öyle mi? Allah mutlu etsin her zaman
bizimkine asla böle şeyler yaptıramazsın, fotorafçıda bilr her pozu yapmadı

bence senfata düşünen adam yakışır
uyuyan, miskin bir tip olabilir.

evet evet huni harika fikir

ev ne kadar pahalı gösterilirse, tapu masrafı da o kadar çok oluyor. Allah ödeme kolaylığı nasip etsin. 2 kişi çalışıyorsunuz, ödenebilir hastalık olmadıktan sonra. ancak bu sürede kardeşlerinizin düğünü, memlekete gitme durumları, tatiller falan olunca hesapta olmayan masraflar çıkıyor, ödemelerde bunu da dikkate alın yazacagım, sen hesabını yapmıştırsın zaten.

bu nedir yahu
topicde bir hareket bereket
bebekler hamilelikler ev almalar iş yeri almalar terfiler evlenme teklifi almalar

allahım bu bereketten beni de nasiplendir ya rabbiiiiiiiiiiiiim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amin. ben de okudukça heyacanlanıyorum. akrabalarım alıyormuş gibi hissediyorum vallahi
hadi ya sen değil miydin
ben sen sandımdı bak sen şu işe
o zaman bundan sonra da kibleme

hadi ya
o dizi o kitaptan mıymış
hemen okumam lazım

kibleme nedir
düğün altınıysa, zaten siz almadıgınız için kar olarak düşün. eğer çeyreği 170den alıp 150 den satsan zarar, hediye gelen her türlü kar kabul edeceksin

ben 27 de evlendim, 32 de dogum yaptım, şu an bile çocugun olsa yaşın genç bence. erken evlenmenin avantajı. tüp bebeğe de cok olumsuz yaklaşmayın bence

nihayet atlaya zıplaya okuma işi bitti :)))))

selin Allah kolaylık versin çok büyük bir meblağ altına imza atıyorsunuz

tapu masraflarını alıcı ödüyor hemen tapu dairesine yatırıyor tapusuna banka ipotek koyuyor

biz tapuya 5000 lira ödedik canım tapuyu sonra aldık ıvır zıvırlar da 1500civarı tuttu su abıneliği elektrik bilmem ne
hayırlı olsun içine sindiyse cephesi de iyi ise al biz ayda 2700 ödüyorduk şimdi yapılandırdık ödeme miktarını azalttık 2100 ödüyoruz mesela faiz düştükçe yapılandırırsınız ablamlar ödemeyi arttrırp yılı azalttı mesela çok iyi oluyor

eve geldim bir portakallı kek yapıp toplamtıya gideceğim yemeğimvar dünden kuru dolma yaptım
salata yeter
hadi ben kaçtımmmmmm

kalinkaselin tapu masrafını hemen ödüyorsunuz
ipotek bile olsa farketmez tapu sizin üstünüze oluo
evi aldıktan sonra satıcı ile bankaya gidip( bankanın avukatıda tapu işlemlerine gelio)
bankada ipotek yapılıo tapun yine sana verilio
ev ne kadar pahallısa o kadar tapu masrafı çıkar
belki daha düşük gösteriolardır tapuda ama yasal değil
eksper içinde ayrıca bankaya para ödenio
biz 700 tl ödemiştik

senfat efendi ben bi de çay yapıp komşuları da çağırıyorum yiyip içip eğleniyoruz
giderken de eşlerine de bi tabak koyuyorum
şimdi onlar da bdv kadını oleydi aa bu komşunun derdi ne kocişimde gözü mü var derdi

kib kötü içerik bildir butonu şikayet işte

selam arkadaslar.... altunin dusmesini firsat bilip ne zamandir almak istedigim kupeleri alcam bugun kizima insallah... gerci hala kulaklaro delik deil ama

özlemcim kızın 3 falandı sanırsam yaşı. vallahi deldirmediysen deldirme bence. ben hep deldirmeyeceğim dedim ama bakıcım annem deldirelim de deldirelim bir gün gidip deldirdik 2.5 yasındaydı . çok mutluydu kızım küpe alıcaz diye ama ilk kulak delinice çok ağladı çok korktu 2. delindi. kendimden biliyorum acımıyor ama ben üzüldüm . 2 ile 7 yas arasımı ne cerrahi müdehaleler çocukta iz bırakırmıs . kızımdada küpe fobi olusturdu tam 2 sene kulaklarından acıycak kanıycak diye korktu yavrum. küpesi çıkınca taktırmadı ağlaya zırlaya taktık hep.

ya aklı ermesken deldir yada iyice aklı erince simdi krese gidiyor altın küpemiz vardı düstü bi tane dehe aldık oda düstü ama bulmus öğretmen verdi sonradan. insan ister istemz canı sıkılıyor bir eşyası kaybolunca. gümüs küpe aldım 20 30 tl oda defalarca kayboldu hep çıkıyor bır benim kız değil arkadaşın kızıda öle ... takmasam kapanıcak bi diyorum ay bıktım kapansın barı diyorum. dün bir öğrencimin küpesi düsmüs aradık bulduk sınıfta .

kızımda alıstı simdi korkusu geçti artık anne bunu çıkar sunu tak falan diyor. hele sabah nazarsoncuklu küpemi tak dedi kulgındakını çııkardım oda neee küpe o kadar sıkısmıs ki arkadakı klips deriye yerlesmis tam deliğe girimis vaziyette acımıyor iltihap yok ama sıvı olmus nem ter arka delik kocaman bir hal almıs bilmme anlatabıldimmi . nasıl canım sıkıldı bi keredaha saydırdım deldirmek için zorlayanlara aklı erince kendi deldirsin neresinden isterse

başka yerlerinden isterse

sirkeci inanamıyorum sen söyleyince farkettim 12 olduğunu
aman Allahım işimi çok mu seviyorum yoksa zaman su gibi akıp geçiyor çalışırken
evet işini çok seviyorsun belli
ben işe geç geldim sonra da temizlik görevlisi geldi öğleye kadar vaktim böyle geçti

kekim pişerken yemek yiyim dedim bi de size bakıyorum ne çalışkan hatunum yaaaa

haaa kızlar bugün zümretoplantımız vardı baktım tanıdık bir sima selam verdim adama ama ben bu adamı nerden tanıyorum diyorum herlade geçen dönem zümre toplantısından dedim kendime sonra başkalarıyla konuşuyordu ben bilmem eşim bilire katılmışlar eşi çinli hahaha konuştuk falan adam arabayı almış gelecek ay vereceklermiş

tatlım bizde sözüm ona evlendikten sonra elimizde para kaldımı altın aldık hep ki ben gramı 100 tlden aldığım bile var yükselcek die evet hediyenin karı zararı olmaz :)

Son düzenleme:
eva hep soracagım kalıyor
sen iş yerinde ne yapıyorsun (ciddi olarak soruyorum bunu)
ürün müdürü ne yappar
müdür derken, mesul oldugun personel var mı?
ceoluk için kaç basamak ve kaç yıl var

sululuğa vermeden, güzelce anlatırsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…