tatlım allah nasip etmemişsede onda bir hayır vardır benim halam gözümün önünde ondan ibret aldığım olur 15 yıl boyunca tedavi gördü eniştemde ağalık var çocuk baskısı çok görüyordu o kadar para harcadılarki çocuk için 15 yıl sonra ikiz çocukları oldu birisi akdeniz anemisi çocuğun her ay kanı değiştiriliyor ay sonuna doğru sapsarı kesiliyor çocuk ve 18 yaşında ilik nakli olması lazım uygun ilik yok kardeşinin uymadı sırf bi çocuk daha olsa iliği uyar die bi kaç defa daha halam tedavi oldu çocuk için tutmadı çektikleri derdi sıkıntıyı bi rabbim bilir bi onlar kendime diyorum allah onca süre nasip etmemişsede ondada vardı bi hayır herşeyi allah birden iyi bilir bizi bizden çok sever sakın ha neden neden benim başıma geldi deme gaybı bilen allah.
yok canım neden demedim hiç çok şükür..
ama tedbir kuldan taktir Allah tan diyerek elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz.
Dualarımı hep tam yapar herkese de tavsiye ederim.
kızın biri demiş "yeter ki olsun da sakat .... " diye...
Aman Allahım nasıl dua Allah şaşırtmasın.
Rabbim sağlıklı akıllı başarılı hayırlı uzun ömürlü salih evlat nasip etsin isteyen herkese.
bundan sonra ya sana, ya sevimsize komşu olacagım. karanfile komuşu olmayı düşünmüyorum, misafiri çok geliyor, yemeklerden bir şey kalmaz. seyyah da kendi yiyor, komşuya bırakmıyortamamlanınca atayım siz de evi satın bize komşu olun hamur işlerimden sana da veririmarada dorukla şımarırım
essahtan böcük öyle mi? Allah mutlu etsin her zamanbak bakalım napmış
utanmaz bi de olan var olmayan var dememiş face kapak yapmış
iyi kapak oldu ama
millette ne kocalar sevgililer var arkadaş ya
ben de allhın hizmetlisini alsamıydım diye düşünüyodum bu akşam
uyuyan, miskin bir tip olabilir.bence senfata düşünen adam yakışır
evet evet huni harika fikir
sirkecim evimiz 215.000 bizim 25.000 liramız var düğün birikimi
ev için 190.000 kredi kullancaz 8 yıllık bi kredi 2.700 lira aylık ödemesi olcak
faiziyle 260.000 liraya denk gelcek
benim asıl sormak istediğim şimdi biz evi aldık diyelim taapu masraflarını hemenmi ödicez?
sonuçta bankanın bu tapuyu ipotek etmesi lazım ya hani tapudan hemen üstümüzemi alıoruz ?
ve tapuda ne kadar masraf çıkıo ev alanlar bi yardım etsin:))
bu nedir yahu
topicde bir hareket bereket
bebekler hamilelikler ev almalar iş yeri almalar terfiler evlenme teklifi almalar
allahım bu bereketten beni de nasiplendir ya rabbiiiiiiiiiiiiim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hadi ya sen değil miydin
ben sen sandımdı bak sen şu işe
o zaman bundan sonra da kibleme
hadi ya
o dizi o kitaptan mıymış
hemen okumam lazım
düğün altınıysa, zaten siz almadıgınız için kar olarak düşün. eğer çeyreği 170den alıp 150 den satsan zarar, hediye gelen her türlü kar kabul edeceksingünaydın arkadaşlar sanrım herkes geçmişe gömülü kaç gündür nete giremedim takip etmekte zorlanıyorum altın sattım hemde uzun süredir gördüğüm en düşük rakamdan napalım rızkım bu kadarmış.....
başbakandan ziyade kendi önceliklerim ön plandaydı.
yani çocuklar evin neşesi dünya süsü Peygamber Efendimiz A.s ise "evleniniz çoğalınız ben sizin çokluğunuzla övüneceğim" diyor.
Allah herkese aklı başında imanlı salih evlatlar yetiştirmek nasip etsin.
27 yim canım ama ne zaman çocuğum olacağı muallakta olan bi sonsuzluk diye düşünüp arada üzülüyordum.
Şimdi ise olmama ihtimalini ağırlıkta düşünüp hayattan en yüksek şekilde verim huzur ve mutluluk alma düşüncesindeyim.. çocuksuz da mutlu olunabilir ne de olsa.. çok şükür ne eşim ne ben isyana düşmedik ama mutsuz olmaya da fırsat vermek istemiyorum.
sirkecim evimiz 215.000 bizim 25.000 liramız var düğün birikimi
ev için 190.000 kredi kullancaz 8 yıllık bi kredi 2.700 lira aylık ödemesi olcak
faiziyle 260.000 liraya denk gelcek
benim asıl sormak istediğim şimdi biz evi aldık diyelim taapu masraflarını hemenmi ödicez?
sonuçta bankanın bu tapuyu ipotek etmesi lazım ya hani tapudan hemen üstümüzemi alıoruz ?
ve tapuda ne kadar masraf çıkıo ev alanlar bi yardım etsin:))
selam arkadaslar.... altunin dusmesini firsat bilip ne zamandir almak istedigim kupeleri alcam bugun kizima insallah... gerci hala kulaklaro delik deil ama
özlemcim kızın 3 falandı sanırsam yaşı. vallahi deldirmediysen deldirme bence. ben hep deldirmeyeceğim dedim ama bakıcım annem deldirelim de deldirelim bir gün gidip deldirdik 2.5 yasındaydı . çok mutluydu kızım küpe alıcaz diye ama ilk kulak delinice çok ağladı çok korktu 2. delindi. kendimden biliyorum acımıyor ama ben üzüldüm . 2 ile 7 yas arasımı ne cerrahi müdehaleler çocukta iz bırakırmıs . kızımdada küpe fobi olusturdu tam 2 sene kulaklarından acıycak kanıycak diye korktu yavrum. küpesi çıkınca taktırmadı ağlaya zırlaya taktık hep.
ya aklı ermesken deldir yada iyice aklı erincesimdi krese gidiyor altın küpemiz vardı düstü bi tane dehe aldık oda düstü ama bulmus öğretmen verdi sonradan. insan ister istemz canı sıkılıyor bir eşyası kaybolunca. gümüs küpe aldım 20 30 tl oda defalarca kayboldu hep çıkıyor bır benim kız değil arkadaşın kızıda öle ... takmasam kapanıcak bi diyorum ay bıktım kapansın barı diyorum. dün bir öğrencimin küpesi düsmüs aradık bulduk sınıfta .
kızımda alıstı simdi korkusu geçti artık anne bunu çıkar sunu tak falan diyor. hele sabah nazarsoncuklu küpemi tak dedi kulgındakını çııkardım oda neeeküpe o kadar sıkısmıs ki arkadakı klips deriye yerlesmis tam deliğe girimis vaziyette acımıyor iltihap yok ama sıvı olmus nem ter arka delik kocaman bir hal almıs bilmme anlatabıldimmi . nasıl canım sıkıldı bi keredaha saydırdım deldirmek için zorlayanlara aklı erince kendi deldirsin neresinden isterse
Allah iyiliğini versin eva saat 12 de neyin günaydını?günaydın kirli çıkılar, herkes iyidir afiyettedir inşallah
Allah iyiliğini versin eva saat 12 de neyin günaydını?
evet işini çok seviyorsun bellisirkeci inanamıyorum sen söyleyince farkettim 12 olduğunu
aman Allahım işimi çok mu seviyorum yoksazaman su gibi akıp geçiyor çalışırken
bundan sonra ya sana, ya sevimsize komşu olacagım. karanfile komuşu olmayı düşünmüyorum, misafiri çok geliyor, yemeklerden bir şey kalmaz. seyyah da kendi yiyor, komşuya bırakmıyor
essahtan böcük öyle mi? Allah mutlu etsin her zaman
bizimkine asla böle şeyler yaptıramazsın, fotorafçıda bilr her pozu yapmadı
uyuyan, miskin bir tip olabilir.
ev ne kadar pahalı gösterilirse, tapu masrafı da o kadar çok oluyor. Allah ödeme kolaylığı nasip etsin. 2 kişi çalışıyorsunuz, ödenebilir hastalık olmadıktan sonra. ancak bu sürede kardeşlerinizin düğünü, memlekete gitme durumları, tatiller falan olunca hesapta olmayan masraflar çıkıyor, ödemelerde bunu da dikkate alın yazacagım, sen hesabını yapmıştırsın zaten.
amin. ben de okudukça heyacanlanıyorum. akrabalarım alıyormuş gibi hissediyorum vallahi
kibleme nedir
düğün altınıysa, zaten siz almadıgınız için kar olarak düşün. eğer çeyreği 170den alıp 150 den satsan zarar, hediye gelen her türlü kar kabul edeceksin
ben 27 de evlendim, 32 de dogum yaptım, şu an bile çocugun olsa yaşın genç bence. erken evlenmenin avantajı. tüp bebeğe de cok olumsuz yaklaşmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?