Kirli Çıkılar )))

pepeticim simdi sen boyle anlatinca iyice wazgectim zaten pek iistemiyordum ama iste babaanne ve buyukanne hala deldirmediniz felan iyice canim sikilip bicesaret gidip deldircektim ama yok dogru diyosun kres olaylari felanda. babasi zaten bi yap seni bosarim dicek kadar duskun kizima ama kupeyi alayim firsat Bu firsat demi

merhaba kızlarr

sonunda geçmişi okudum bitirdim ne hırs yapmışım valla şunu çalışırken de yapabileydim şimdiye nerelerdeydim

selincim ev meseleni okurken aklıma gelmişti memleketten ev alacaksanız kira alabileceğiniz kesin mi demek zaten vazgeçmişsin benim babam da tayinci bizim de memlekette bir evimiz vardı kirasını biz hiç görmedik hep amcamlar aldı hiç ettiler bir güzel annem halen söylenir de sizin de böyle askıntı olacaklar varsa girmeyin o işlere diyecektim tam inşallah Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip eder

cici alanlara hayırlı olsun biriktirenlere ev almak isteyenlere Allah hayırlısını nasip etsin

ben kaçıyorum nolur az yazın yarın da giremicem gözlerim pörtlemesin dicem ama nafile nasıl olsa

öpüyprum hepinizi kocaman

bence de hiç deldirmeyin.
büyünce zevk alarak hatta envayi çeşit yerden(kulağın yanlış anlamayın) ve sayısızca deldiriyorlar zaten.

bakalım canım her süreci sırasıyla yaşalım dedik ve tüpe artık sıra geldi.
yaza düşünüyoruz daha doğrusu ben düşünüyorum eşim istemiyor. ama ben onu razı ederim zannedersem.ilaç almamı istemiyor ama ben razıyım.

canım daha önce bi konu açmıştn bağırsak parlaklğı hakkında tabi o uzun zaman önceydi burda yazzdğını görünce sorayım dedim bana da aynı tanı konuldu bebeğimde bağırsak parlaklığı varmış sen ne yaptn bi sorun çıktımı bebekte ya da amniyosentes yaptın mı konuyla alakası yok ama merak ettim cvp verirsn sevinirim

merhabaa benden yine gecikmişinden bir günaydıııın

selincim arkadaşlar anlatmışlar olayı aynen onların dediği gibi
tapuda biz 5.500 felan ödedik
satışı ne kadar düşükten gösterirseniz o kadar az ödersiniz
aslında yasal olarak bölüşmeniz lazım ama sistem öyle işlemiyor
alan kişi masrafları üstleniyor
evin vergi borcu vs bişey varsa satan kişi ödüyor..
ekper masrafı da tabiki size ait
biz 122 bin krediye 24 bin faiz ödeyeceğiz
4 yıllık ödeme planı için geçerli tabi..

bir yerlerden başlamanız çok güzel
Allah ödeme kolaylığı verir inşallah su gibi öder gidersiniz..

noldu senfat bana rakip mi olacan :))
ya ceo'luk işin esprisi,hani ben eczane açıp yayıp bi tarafımı oturmak yerine kendimi paralıyorum ya
ceo olacağım zağar diye dalga geçiyorum kendimle sürekli,yoksa o şekilde net bir basamak tırmanışı yok
ürün müdürü daha sonra ürün grup müdürü olur
isterse pazarlama kısmına geçebilir, oradan önü daha açık olur, CMO denilen bişey var,ona terfi edebilir falan falan.
oradan sonra herşey olabilir bilmiyorum o kadarıyla ilgilenmiyorum açıkçası çünkü gerçekte hiç düşünmüyorum oralara kadar kendimi paralamayı
o kadar büyük hırslarım yok benim. olsaydı zaten eczacı olmazdım, başka birçok yer vardı yazabileceğim üniversiteye girerken

Son düzenleme:
dün misafilere ne menü hazırlasam diye hiçç düşünmedim
kuzenim olunca rahattım.
Allah ne verdiyse yaptık.

kalan mercimek çorbası
pirinçli pırasa
yoğurtlu soslu makarna
buzluktaki börekler.
turp

bi de dün canım felaket pasta börek çekiyordu buzluktan bal kabağı püresini çıkarmıştım isabet olmuş
onu yaptım.

kek ve böreği sabah kahvaltıya da koydum iyi oldu.

senfat bu kadar kaldı

küpeyi al tabi canım ilerde beğenir takarmı o var tabi bebek küpeliri farklı sonuçta

ben geri geldim

unutmuşum az önce banucum kızının kitap aşkına hayran kaldım darısı benim müstakbel çocuuma

eva sen de hoş geldin

böcük bayıldım evlenme teklifine Allah tamamına erdirsin

karanfilcim merhaba

seyyah halen istiyorsan hadi bakem Muğla'ya

sirkeci Emek bahçeli güzel hakkaten benim arkadaşım da yeni 370 e aldı nispeten de yeni daire en fazla 10 yıllıktır ama gerçekten pahalı
ben eski meski demeyip Ayrancı veya esat istiyorum en güzeli şehre yakın olmak ancak yatırım ikinci evi falan uzaklarda bakarım gibi bakalım birini aldım da ikinci kaldı

Son düzenleme:
multijet 370 bizi çoook aşar bir de eski binaya girersem içine yapacağım masraflar da bi hayli olur :44:

hoşbulduk multijet
aaaa nasıl oldu da ben kaçırdım seyyah muğlaya gidiyordu değil mi hayırlıysa

multijet 370 bizi çoook aşar bir de eski binaya girersem içine yapacağım masraflar da bi hayli olur :44:

valla bence onları da aştı epey şaka bir yana gariplerim kredi falan aldı ödeyecez diye canları çıkıyor ama onlar hiç tadilat yaptırmadı sadece boya badana işte yeni sayılır bina olduğundan içi bakımlıydı 7. cadeye çok yakın bence zaten yerinden o kadar pahalı

bu arada gaza geldim ben de ev bakıyorum ama malesef bana daha çook var şöyle bir niyetim var akıl alsam sizden:

şimdi benim eşim serbest çalışıyor hayırlısıyla ona bir büro kiralayacağız homeofis olabilecek bu ara ben de inşallah işim olursa en az 6 aylığına Ankara dayım ve oturduğum evden hiiç memnun değilim ben aslında 6 ay bile kalacak olsam ev kiralasam diyordum evimde oturmasam ama şimdi burayı da okuyunca düşündüm ki evimizi satana kadar ben orada otursam sonra benim ne yapacağıma baksak eğer Ankara da kalacaksam zaten lojman olur o zaman eşime işyeri alsam yok eğer Ankara da kalmazsam gene hafta sonu falan gelip gidecem eşime de işi homeofis yapsa bile bence bir ev lazım ev alsam diyorum mantıklı mıdır ne dersiniz yoksa doğrudan ev kiralayıp sonra evimizi satınca da kredi çekip evimi mi alsam

:111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…