valla bence onları da aştı epeyşaka bir yana gariplerim kredi falan aldı ödeyecez diye canları çıkıyor ama onlar hiç tadilat yaptırmadı sadece boya badana işte yeni sayılır bina olduğundan içi bakımlıydı 7. cadeye çok yakın bence zaten yerinden o kadar pahalı
bu arada gaza geldim ben de ev bakıyorum ama malesef bana daha çook var şöyle bir niyetim var akıl alsam sizden:
şimdi benim eşim serbest çalışıyor hayırlısıyla ona bir büro kiralayacağız homeofis olabilecek bu ara ben de inşallah işim olursa en az 6 aylığına Ankara dayım ve oturduğum evden hiiç memnun değilim ben aslında 6 ay bile kalacak olsam ev kiralasam diyordum evimde oturmasam ama şimdi burayı da okuyunca düşündüm ki evimizi satana kadar ben orada otursam sonra benim ne yapacağıma baksak eğer Ankara da kalacaksam zaten lojman olur o zaman eşime işyeri alsam yok eğer Ankara da kalmazsam gene hafta sonu falan gelip gidecem eşime de işi homeofis yapsa bile bence bir ev lazım ev alsam diyorum mantıklı mıdır ne dersiniz yoksa doğrudan ev kiralayıp sonra evimizi satınca da kredi çekip evimi mi alsam
:111::111::111:
kafam karıştı
doğru mu anladım 6 aylığına ankaradayken kirada olayım eşime homeofis bir yer alalım diyorsun
ya da ev alayım sonra satarım doğru mu anlamışım
öyle ise 6 ay kirada kal bence sonra düzeninii oturtursun çünkü daha nerde olacağın belli değil yıl desen ev al derim ama 6 ay için ev alma derim :26::26::26:
kollarımı böylee açaydım gitme duuur diyeydimkızlar az önce dünkü misafirlerim geldi hastaneden, çay içtik ve çıktılar artık köye döncekler.
ardına eşim aradı kv yemeğe çağırmış. şimdi 17.15 de otobüs var giyinip ona yetişcem :111:
biri beni durdursunnnnn
hahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti nerden oluyo bu kiblemek peki ve herkes birini kibleyebilirmi?senfat efendi ben bi de çay yapıp komşuları da çağırıyorum yiyip içip eğleniyoruz
giderken de eşlerine de bi tabak koyuyorum
şimdi onlar da bdv kadını oleydi aa bu komşunun derdi ne kocişimde gözü mü var derdi
kib kötü içerik bildir butonu şikayet işte
pepeticim simdi sen boyle anlatinca iyice wazgectim zaten pek iistemiyordum ama iste babaanne ve buyukanne hala deldirmediniz felan iyice canim sikilip bicesaret gidip deldircektim ama yok dogru diyosun kres olaylari felanda. babasi zaten bi yap seni bosarim dicek kadar duskun kizimaama kupeyi alayim firsat Bu firsat demi
üstelik ev kuzey cephe idi:))kızlar ev konusuna yeniden döndüm:))evi almaya karar vermiştik taaaaaaaaki ben bugün bankaya gidene kadar:))))
gittim bankaya evi sekiz yıllıgına %0.78 faizle aylık ödemlerimiz 2.810 tl olcak şekilde bi tablo çıkardılar geri toplam ödememiz
tam tamına :270.000 olcek:))))
şimdi bankadan aldıgımız:270.000
adama temmuz ayında vercemiz peşinat:25.000
tapuda harcıcamız:10.000
dosya masrafı:2.200
toplamda bize 308.000 gelcek ev şunu dedim çüşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşşek olsak ödenmez:))) şaka bi yana aylık ödemede sıkıntımız olmıcaktı aylık evimize giren para 4.700 bunun 2.800 lirasını bal gibide krediye yatırabilirdik.....sorun aylık ödeme diil, tapu masrafı diil, dosya masrafı hiç diil , borçtanda korkmuyorum ben.... öderim her ay 8 yıl boyunca 2.800 lira
fakat bu ev 8 yıl sonra bu parayı etcekmi:))) hadi diyelimki ev sekiz yıl sonra 300.000 oldu
ama ben burda bi yetırım yapıorum ve bunun ölü yatırım olmasını istemiorum hiç karı olmıcak ev kar etse bile başa baş gelcek biz para biriktirmiş olcaz:))) o yüzden ev alma fikrinden diil ama bu evi alma fikrinden vazgeçtim:))
ve anladımki peşin paramız ne kadar çok olursa yiycemiz kazıkda o kadar az olur.... şu an bekleme moduna tekrardan geçmeye karar verdik:) güzel bi ev bulursam yeniden düşüncem tüm şartları zorlıcam ama bu evi almıcaz....
hahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti nerden oluyo bu kiblemek peki ve herkes birini kibleyebilirmi?
canım küpe için acele etme bırak kızın büyüsün çok pahalı şeyler diil zaten biliorum heves ediosun ama...
benim annemde benim kulaklarımı deldirmemiş çok kızmıştım neden küçükken deldirmedin diye ama belki büyyünce istemezsin dedi:)))
sonna ben gittim lisede bir kulağıma 3 tane diğerine 4 tane delik açtırdım:))
sonna üniye geçtim diğer üç olan kulağımıda 4 e tamamladım bide kıkırdağımı deldirdim:))
ama kıkırdağımı deldirmek tam bir cinayettti hayatımda o kadar acı çekmedim yatamadım çıkaramadım klipsler içine kaçtı
sünnet olsaydım daha iyiydi o kadar diim:)))
kulaklarımda tammmmm 9 tane delik var:)))))) eşim makarnayı kulaklarınla süzelim diye dalga geçio:)) banyoda abdest alırken deliriorum:))
bence rahat bırak ufaklıgı büyyünce kendi karar versin küpesinide o zman alırsınız
çok özeniosan yapıştırmalılardan al günlük taksın:))))
aaa dogru dıyosun selın hatta mıknatıslı olanlarıda war demıı. bak bu cok ıyı olur yaa kıyamıyorum acı cekmesını ıstemıyorum keske
kucukken anlamazken yaptırsaymısım.
bılıomusun benımde 3 bırınde 4 bırınde ( bırı kıkırdak) toplam yedı tane war bıde hızmam war burnumda:) oda yası gelınce ıstedıgını yaptıcak nasıl olsa..
benim kulaklarımda birer delik var nerdeyse hiç küpe takmam
ama delindiği zaman 5 yaşındaydım ve hala hatırlıyorum
o zamanlar ağrısız kulak delinir yokmuş
bu arada nişanlımda bu sözü ilkokul 2ye kadar atasözü sanıyomuş
benim kulaklarımda birer delik var nerdeyse hiç küpe takmam
ama delindiği zaman 5 yaşındaydım ve hala hatırlıyorum
o zamanlar ağrısız kulak delinir yokmuş
bu arada nişanlımda bu sözü ilkokul 2ye kadar atasözü sanıyomuş
bi de dahi anlamındaki "de" yi bitişik yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?