Kirli Çıkılar )))

multijet anlattıkların bana çok karmaşık geldi
evinden neden memnun değilsin? şuanki evi satma ve başka ev alma olaylarını iyi denk getirmeniz lazım
evi ha diyince satamıyorsun emlağa versen daha düşük fiyat veriyorlar üzerine kendileri komisyon koyuyorlar. Öncelikle hayatınızın şekillenmesi lazım eşin ev-ofis mi çalışacak sen Ankaraya mı geçeceksin lojman mı olacak vs vs

kafam karıştı
doğru mu anladım 6 aylığına ankaradayken kirada olayım eşime homeofis bir yer alalım diyorsun
ya da ev alayım sonra satarım doğru mu anlamışım
öyle ise 6 ay kirada kal bence sonra düzeninii oturtursun çünkü daha nerde olacağın belli değil yıl desen ev al derim ama 6 ay için ev alma derim :26::26::26:

bir de o evi ne kadara elden çıkarabileceksiniz alacağınız ev ne kadarlık bir ev olacak kredi işine ne kadarlık ve ne kadar süre gireceksiniz aylık ödemelerde alt sınır üst sınır neler olacak bunları belirleyebilmeniz önemli.

kızlar az önce dünkü misafirlerim geldi hastaneden, çay içtik ve çıktılar artık köye döncekler.
ardına eşim aradı kv yemeğe çağırmış. şimdi 17.15 de otobüs var giyinip ona yetişcem :111:

biri beni durdursunnnnn

aynen ben de o haldeyim karanfilce

sirkeci epey karmaşık bu ara benim hayatım da ondan

eşim kafaya koydu homeofis çalışacak benim olmadığım evi napacakmış ama ben hafta sonları gelirim yine Ankara dışında olsam da o zaman da homeofis bana uyar mı bilmiyorum

şimdiki evim bahçe katı kayınvalidemle aynı apartmandayım çok karanlık ve çok haraptı ev ufaktan yaptırdık ama halen korkunç durumda kapılar falan gerçekten kötü çok sıkıntıda kaldık biz bir dönem ben hastaydım çalışamadım eşimin işleri bozuldu falan kira vermeyelim dedik hem de benim kpss puanım Ankara ya yetmeyecekti ben biraz da eşim annesine yakın olsun dedim ama şu anda çok gerekli değil evi 60-70 satıp kredi çekelim diyoruz ama o zaman var daha

ayyy çok ihtimal var da asıl sorun şu eşim ısrarla işyeri değil ev alalım diyor ben de verdiğimiz stopajı da düşünüp işyeri diyorum galiba asıl soru işyeri mi ev mi olacak ona ne dersiniz

loveli o kadar karışık anlatmışım ki haklısın bizim halihazırda bir evimiz var ama yukarıda anlattım memnun değilim evi alırsam satarsam bile kredi bittikten sonra daha iyisi için satarım aslında ömürlük düşünüyorum

sirkeci 10 yıl kredi aylık ödemesi 1.500-2.000 olacak şekilde en az 100.000 e niyetliyim homeofis olabilecek meşrutiyete yakın 150 ye var ev için de giriş falan bakınca esatta 150-160 a oluyor eski meski önemli de değil o kadar evi 60-70 e satarsak ya ev ya ofis alabiliriz de ikisi olmuyor tabi hangisine öncelik vereyim bilmiyorum

bir de kötü de olsa ev varken kira mantıksız de mi

neyse kızlar ben kaçıyorum cevaplarınızı da okurum sağolun yardımcı olduğunuz için

Son düzenleme:
multijet kendin asılında çok güzel cevabı vermişsin sizin öncelikle işyeri mi ev mi diye düşünmeniz lazım
her iki ihtimal için de örnekler koyun birer tablo yapın ve kıyaslayın hangisinde ne kadar getiriniz götürünüz var
karar vermenizde daha çok yardımcı olur.

kollarımı böylee açaydım gitme duuur diyeydim

tekrar merhaba. pepeti ewet begenmeme durumlari war illaki ama sole 11 12 yasina kadar altin takar sanirim sona genc kizlik heyecani sanmiyorum pek takacaklarini
oyuzden bi top kupe aldik ama klasik olanlardan deilde biras daha modern disi felan.ilke simdi 2.5 yasinda sole 4 5 yasinda belki denrim takmayi bakalim kismet

hahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti nerden oluyo bu kiblemek peki ve herkes birini kibleyebilirmi?

canım küpe için acele etme bırak kızın büyüsün çok pahalı şeyler diil zaten biliorum heves ediosun ama...
benim annemde benim kulaklarımı deldirmemiş çok kızmıştım neden küçükken deldirmedin diye ama belki büyyünce istemezsin dedi:)))
sonna ben gittim lisede bir kulağıma 3 tane diğerine 4 tane delik açtırdım:))
sonna üniye geçtim diğer üç olan kulağımıda 4 e tamamladım bide kıkırdağımı deldirdim:))
ama kıkırdağımı deldirmek tam bir cinayettti hayatımda o kadar acı çekmedim yatamadım çıkaramadım klipsler içine kaçtı
sünnet olsaydım daha iyiydi o kadar diim:)))

kulaklarımda tammmmm 9 tane delik var:)))))) eşim makarnayı kulaklarınla süzelim diye dalga geçio:)) banyoda abdest alırken deliriorum:))

bence rahat bırak ufaklıgı büyyünce kendi karar versin küpesinide o zman alırsınız
çok özeniosan yapıştırmalılardan al günlük taksın:))))

kızlar ev konusuna yeniden döndüm:))evi almaya karar vermiştik taaaaaaaaki ben bugün bankaya gidene kadar:))))
gittim bankaya evi sekiz yıllıgına %0.78 faizle aylık ödemlerimiz 2.810 tl olcak şekilde bi tablo çıkardılar geri toplam ödememiz
tam tamına :270.000 olcek:))))

şimdi bankadan aldıgımız:270.000
adama temmuz ayında vercemiz peşinat:25.000
tapuda harcıcamız:10.000
dosya masrafı:2.200

toplamda bize 308.000 gelcek ev şunu dedim çüşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!

eşşek olsak ödenmez:))) şaka bi yana aylık ödemede sıkıntımız olmıcaktı aylık evimize giren para 4.700 bunun 2.800 lirasını bal gibide krediye yatırabilirdik.....sorun aylık ödeme diil, tapu masrafı diil, dosya masrafı hiç diil , borçtanda korkmuyorum ben.... öderim her ay 8 yıl boyunca 2.800 lira

fakat bu ev 8 yıl sonra bu parayı etcekmi:))) hadi diyelimki ev sekiz yıl sonra 300.000 oldu
ama ben burda bi yetırım yapıorum ve bunun ölü yatırım olmasını istemiorum hiç karı olmıcak ev kar etse bile başa baş gelcek biz para biriktirmiş olcaz:))) o yüzden ev alma fikrinden diil ama bu evi alma fikrinden vazgeçtim:))

ve anladımki peşin paramız ne kadar çok olursa yiycemiz kazıkda o kadar az olur.... şu an bekleme moduna tekrardan geçmeye karar verdik:) güzel bi ev bulursam yeniden düşüncem tüm şartları zorlıcam ama bu evi almıcaz....

Son düzenleme:
kızlaaaaaar bugün işyerimde çok güzel bişey oldu:))))
ben işyerimde çalıştıgım birimden menun diildim ordan gitmek istiodum ama devlet hastanesine gitmek istiodum benimde hastaneye geçişim şu an olmuyo
her neyse bugün sorumlu hekim çağırdı beni yanına birimini değiştirdim dedi:) hoppala aslında bu kötü bi haber normalde ama diil:) iş yerinde en iyi anlaştıgım kişilerin yanına verildim sakin temiz bi oda:))) iş yogunlugu az aşıdan sorumluluktan sıkıntıdan çalıştıgım kişilerden harşey bitti:)) hamileliğimin bitmesine son 4 ay sonna izne ayrılcam zaten umarım ben izne çıkmadan şu hamilelik ve sonrasındaki izinler uzatılırda bende yararlanabilirim:)))))))) ohhhhh:))))))))))

üstelik ev kuzey cephe idi:))

akşam menüm

tavuk kuşbaşı sote ( okuldan gelince etleri marine ettim)
erişte makarna
patates kızartması
teflonda soğan közlemesi
yoğurt
salata
içecek

aaa dogru dıyosun selın hatta mıknatıslı olanlarıda war demıı. bak bu cok ıyı olur yaa kıyamıyorum acı cekmesını ıstemıyorum keske
kucukken anlamazken yaptırsaymısım.
bılıomusun benımde 3 bırınde 4 bırınde ( bırı kıkırdak) toplam yedı tane war bıde hızmam war burnumda:) oda yası gelınce ıstedıgını yaptıcak nasıl olsa..

kuzey cephe ewe kesınlıkle yatırım gozuyle bakamıyorum ben. guney cephe cadde ustu yada yakınlıgı felan olursa her turlu gıderı oluyo ama kuzey ıhıhı asla... ıyı yapmıssınız wazgecmekle.
bızım sımdı oturdugumuz ewı kwgıl aldılar bız ewlenırken bıze ama tapu onların ustune yanı sonunda bızım ama ben esıme dıyorum kı yanı bızımde bı dıkılı agacımız olsun bızde sunu yaptık dıyebılelım cık adam benım param tam olmadan ew almam yada sen calısıyo olmadan kredıye gırmem dıyo ozaman arsa bakalım onada yok. yanısı cesaretı yok kardesı bızden ıkı yıl sona ewlendı altına sıfır araba cektı bız borc verdık bıze odedı gerı bunda adım atma gıbı bı hamle yok napcam bılmıorum walla
ne dıyım hayırlısı...

benim kulaklarımda birer delik var nerdeyse hiç küpe takmam
ama delindiği zaman 5 yaşındaydım ve hala hatırlıyorum
o zamanlar ağrısız kulak delinir yokmuş
bu arada nişanlımda bu sözü ilkokul 2ye kadar atasözü sanıyomuş

cok guldum ya... yanı 5 yas da uygun deıl demı ozaman buyuyunce kendı bıldıgını yapsın napım yaa benım kızın sacları pek yok hele kuccukken tam erkek gıbıydı sımdı etek felan gıyınce kız oldugu anlasılıyo. cevrede ıste kulagı delık olsunda kız oldugu anlasılsın dıyo
sankı anlasılsa nolcaksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…