Kirli Çıkılar )))

konuşmaya çalışması bir yana üçyüz kişinin bunun için bir arada oynamasına ne demeli

seyyah nasıl oldunuz, daha iyisinizdir inşallah kızlar aklıma gelmişken, derfat gelmiyor mu ne zamandır, ben mi görmüyorum

Son düzenleme:
biz en küçük kızkardeşimin regl olmasını teyzemler annem bide diğer kızkardeşim pasta alıp mum yakıp kutlamıştık:)) akla bak:))

canım benim ben malzeme vermim ama yöntemimi anlatim:))) şimdi önce yumurtaların sarısını bi kaba beyazını bi kaba koyyoruzz sarıların üstüne şekerini beyazın üstünede bi çimdik tuz atıorum.sarılarını şekerle şeker eriyene kadar çırıprum hatta sarının rengi beyaza dönüo sonna bunun üstüne sıvıyağ,yogurt,vanilin ekliorum gene çırpıorum, sonna üstüne ununu ve ceviz fındık portakal kabugu ne ekliceksem onu ekliorum beyazlar ayrı kaptaydı ya hani onuda kendi arasında çırpıorum öyle bi kıvam alcakki beyazları çırptıgın kabı ters çevirdiğinde kaskatı kalcak öle, sonna hazırladıgımız hamurun içine bu yumurta aklarını ve yarım paket kabartma tozu ekliorum şöyle bi spatulayla karıştırıorum fazla bızıklamadan sonra yağlanmış fırın kabına sonna afiyet ossun:)

konuşmaya çalışması bir yana üçyüz kişinin bunun için bir arada oynamasına ne demeli
ablacım ya süpersin :))))) aslında kendi kendimizle öyle çelişioruzki ama oda olmayınca olmuyo ne bilim:)))

sonunda geçmişi okudum :)))

ollly çok güldümmmmmmmmmmmm

seyyah geçmiş olsun sıla ile sana canım

kızlar aklıma gelmişken kek ve kurabiyelerime 1 çimdik tuz ve 1-2 tk limon suyu koyarım

benim aile hekimim çok komik.
diyo: ben çocukken sadece gözlerim kapalı olurdu hastalanırdım. cingen çocukları kısakollu giyerlerdi ki ben kısakollu yu ilk ömrümde onlarda gördüm onlara bişey olmazdı

benim mahalleye çöplerden kağıt almaya geliyolar
geçen baktım bi tane genç kadın 20 gibi duruyo, hamile kağıt topluyo
arkasında bir oğlan 4 5 yaşlarında gibi duruyodu ve kucağında bi tane bebek ters kucaklamış
kafa aşağıda ayaklar yukarda annesini bekliyo
annesinin peşinden giderken koşmaya başldı
bu defa kucağındaki kardeşini pijamasından tutmuş çocuk kayıyıo aşağı pipisi filan hep çıktı meydana
bu yere koydu pijamasını çekti yine öyle ters kucaklayıp götürdü
hem güldüm hem üzüldüm kış günü yalın ayak ince eşofman üzerinde
ama işte sapasağlamlar cidden

aynen yaa normal de konuşmaya çekindiğin adamlarla karşılıklı memcük hoplatarak oynamak cidden çok tuhaf
hadi hobaa akşam bu ikisi ayıplı bişeyler yapacak oynayın durmayın

ay selin benim o carsaf olayina oyle canim sikiliyoki ne diyim.biz ewlendik ertesi g saat 10 zirrr kapi. ne oldugumu sasirdim ama bendeki safliga bak yinede carsafa yoruyorum olayi megerse dert baskaymis,,,, altinlar

sonunda geçmişi okudum :)))

ollly çok güldümmmmmmmmmmmm

seyyah geçmiş olsun sıla ile sana canım

saolasııııııııın
tüm geçmiş olsun diyenlere gelsin efenim bu kublemiz
biz en küçük kızkardeşimin regl olmasını teyzemler annem bide diğer kızkardeşim pasta alıp mum yakıp kutlamıştık:)) akla bak:))

ya hele ben o düğünü yerlilerin ateş dansına benzetiyorum
sanki herkes kurban dansı yapıyor
oleeeeeey bu gece şeyedecekler yaşasıııııııııııııııııııın diyor gibime geliyor

bu sayfaya ben hakim oldum

le le le sakine, niye gittin tütüneee
iyi bi tüttürdüm geldim
bu biraz da çevreyle alakalı sanırım
sağlıkçıklar selinin dediği gibi daha rahat
aileyle de ilgili
mesela senfat da işte konuşuyor ama normalde o kadar değil
ben de öğrencilerle konuşuyorum ama kızımla değil
ne bilim kafamı karıştırdın ya
bir taraftan normal dediğimiz aşmamız lazım sağlık için de bilinçli gelecek için de şeyler var
bi taraftan da her şey ortaya dökülmemeli
ne bilim yaaaaaaaaaaaa
ben oynamıyom

yarına yapılacak

aplaaaaaaaaaaaam
gönlümüzde geçnsin sen bakma onlara
dede ya gözleri iyi görmüyor ondan
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen de
öle iyi anlıyorum ki
lifewater kutuna git
ben de gideyim mi:44::44::44:
kızlar aklıma gelmişken kek ve kurabiyelerime 1 çimdik tuz ve 1-2 tk limon suyu koyarım
sebep:26:
aynen yaa normal de konuşmaya çekindiğin adamlarla karşılıklı memcük hoplatarak oynamak cidden çok tuhaf
hadi hobaa akşam bu ikisi ayıplı bişeyler yapacak oynayın durmayın

kızlar kekin hem yumuşak olması,hem de çok kabarması için unun yarısı kadar buğday nişastası koyuyorum ben.
3 bardak unsa tarif 1.5 ğu nişasta olacak gibi.sonuç 1 karış yüksekliğinde sünger gibi bir kek.
başka hiç bir püf noktasına gerek kalmıyor.

ilk defa duyuyorum tadını bozmuyomu
bende yarım su bardağı Hindistan cevizi koyarım oda güzel yapar
ama nişastayı deniycem

kızlar ya ben şöyle pastane poğaçası yapmak istiorum fakat içi böle yumuşacık oluyoya ondan :)) ama gözüm yemio dündende tatlı var yarın yapcam:)
pastanede yediğimizde hani tadından 3 tane falan yediğimiz olur ya ondan:)

vayy beee
neden hiç duymadık ki şimdiye kadar:44:

vayy beee
neden hiç duymadık ki şimdiye kadar:44:

yaa dün senin şu cahidenin yaş pastalara bakayım dedim
o nedir yahu akşama kadar tarif okudum
süpermiş
çok değişik tarifleri var kadının
şu ıspanaklı pandispanyadan çok kullanmış ve havuç püresinden krema çok ilginç
kaba etimi kaldırırsam havuçlu bi tarifi var onu yapıcam

ya olmıcak böle ben gidiorum poğaça yapmaya:))))) felaket canımçekio sözde ben unlu bişeyler yapmıcaktım peh:))))))
şu hamuru mayalim geliom kaçmayın bi yere emi:))))

ben kaba etimi ince etmi her bi organımı kaldırdım gidiorum mutfekceğzime:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…