ahhh canım bu taşıt pulu parası temmuz 2011den kalmış =) Eşim normalde unutmaz böyle şeyleri ama nasıl olduysa unutmuş. Dün vergi dairesinden kağıt gelmiş =)
selam kızlar ben de bugün çalıştığım bi firmadan zam aldığımı öğrendim
8 aydır çalışıyorum onlarla bir kere zam olmuştu zaten %10 birkaç ay önceydi
yılbaşında da %12 zam vermişler, zam yapmalarının üzerinden fazla zaman geçmediği için beklemiyordum sevindim AMA diğer firmalardan tık çıkmadı maalesef
biraz daha sabredelim bakalım henüz 1 sene olmadı dolunca konuşmayı planlıyorum
ben de hem lazer hem iğneli epilasyona başladığım için bu ay ikisine de baya para gidecek -malum kışın yapılması gerekiyor tam mevsimi-
Kardeşime yılbaşı ve doğum günü diye hediye alacaktım onları hala almadım bi de onları alınca başka bir masrafım yok gibi bu ay
şu anda elimdeki paranın yeri belli yani ancak yeni ödemelerle altın alabilecem şu anda 8 gramdayım 4 gram almayı hedefliyorum bu ay
yılbaşında da %12 zam vermişler, zam yapmalarının üzerinden fazla zaman geçmediği için beklemiyordum sevindim AMA diğer firmalardan tık çıkmadı maalesef
ben de hem lazer hem iğneli epilasyona başladığım için bu ay ikisine de baya para gidecek -malum kışın yapılması gerekiyor tam mevsimi-
Kardeşime yılbaşı ve doğum günü diye hediye alacaktım onları hala almadım bi de onları alınca başka bir masrafım yok gibi bu ay
şu anda elimdeki paranın yeri belli yani ancak yeni ödemelerle altın alabilecem şu anda 8 gramdayım 4 gram almayı hedefliyorum bu ay
sen almayı çok istiyorsun sana bir ev bana da bir dükkan hayırlı yanından inşallah kısmet olur tatlım benimmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNN:13::13::13:
merhaba canım dükkanı yatırım amaçlı düşünüyorum.dükkanı ne yapacaksın canım :) benim gibi serbet çalışsan, büro alıcaksın diycem ama bildiğim kadarıyla öğretmensin :) yoksa konut yatırımlarını tamamladın da işyeri yatırımına mı başlıyorsun?bari bana da bahçeli müstakil bir ev için dua edin.... :))
Günaydın kirli çıkılar
selam kızlar, iki gündür sizin topiğe bakıyorum, ben bu yatırım işlerinden pek anlamıyorum, ama artık öğrenmek istiyorum. nasıl altın alım-satımı yapıyorsunuz? bunun için ne gerekiyor? yani nerde ne hesabı açtırmalı?
3 gün oldu sigarayı bıraktım, ona verdiğim paraları değerlendirmek istiyorum bende. ama önce sizlerden yol-yordam öğrenmem gerek.
Günaydın kirli çıkılar
canım herhangi bir bankadan vadesiz altın hesabı açıyoruz.
ve internet bankacılığını kullanarak altın alım -satımı yapıyoruz bilgisayar başından.
önce bir banka şubesine gider ve durumu bu şekilde izah edersen onlar sana izlemen gerekli yolu gösterirler.
sigarayı bırakma kararından dolayı seni kutlarımmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar, iki gündür sizin topiğe bakıyorum, ben bu yatırım işlerinden pek anlamıyorum, ama artık öğrenmek istiyorum. nasıl altın alım-satımı yapıyorsunuz? bunun için ne gerekiyor? yani nerde ne hesabı açtırmalı?
3 gün oldu sigarayı bıraktım, ona verdiğim paraları değerlendirmek istiyorum bende. ama önce sizlerden yol-yordam öğrenmem gerek.
teşekkürler farmasi; ben ing banktan maaş alıyorum, sizler iş bankasıyla çalışıyorsunuz, herhalde bankaların alım-satımlarında da farklılıklar oluyor değil mi?
hangisini tavsiye edersiniz?
ayrıca okuldaki pclerde, okulun internet ağında her daim virüs bulunur, farmasi bu konuda önlem almak gerekmez mi? ben de okuldayım şu anda.
Canım öncelikle hoşgeldin diyorum :)) bende burayı takip ede ede öğrendim çoğu seyi farmasi arkadaşım sana bilgileri vermiş ilk başta onları halletmen gerek. Sonra alımları buradan yardımlar alarak yaparsın. Bende ilk alımımı dün gerçekleştirdim. Hayırlı olsun birikim yönündeki girişimlerin umarım güzel neticeler alırsın.
Sigara'yı bıraktığın için seni tebrik ederim.
canım ben hem bankasya hem de işbankasıyla alım satım yapıyorum.
dolarla altın alıp satmak konusunda en iyisinin garanti bank olduğu ifade ediliyor .(alış satış arasındaki fark en düşük olan o çünkü)
ben de şu an okuldayım kendi laptopumu götürüyorum ve oradan bankacılık işlemlerimi yapıyorum.
okulun bilgisayarlarına şifrelerimi girmem.
iyi yapıyorsun bence de. ama ben nasıl yapıcam? sabahtan akşama kadar okuldayım zaten. kendi laptopumu getirsem bile vıınn yok bende, okulun kablosuz ağından kullanıyordum ki, bu durumda kablolu ya da kablosuz farketmez. ne yapmak lazım ille vınn mı almalı?
teşekkür ederim, ben de başlamak niyetindeyim. o zaman ben de iş bankasına gidip vadesiz altın hesabı açtırayım. peki bu hesaptan kesinti yapıyorlar mı? önceki sayfalarda birinden 40 tllik kesinti yapıldığını okumuştum sanki.
bankada ayrıca başka bir talimat vermem gerekiyor mu?
senin alımın da hayırlı olsun, bol kazançlar getirsin. :)
Farmasi'ciğim sana msj yazıyorum fakat böyle bir uyarı veriyor; " farmasi isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için farmasi isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir " .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?