Kirli Çıkılar )))

çok şükür evime geldim tatil başlasın
tabi öğleden sonraki işletme faslını saymazsak

sirkeci..
sen geçen hafta diyordun ki altının daha da düşeceği söyleniyor ki nitekim düştü de..
şimdi ne diyo uzmanlar..
1500 e gelcek diyolar mı gerçekten..

geçen bloombergteki dinlediğim abiler düşecek diyorlardı belli olmaz hiç
bir forumda da akeneton var sürekli ayılardan öküzlerden ay döngülerinden bahsediyor onu takiple istersen adamın dili biraz garip ama sağlamcı

sirkeciye sormuşsun ama ben de karışayım dün Mehmet Ali YILDIRIMTÜRK bloomberg de altın artık düşüş trendine girdi altıncı aya kadar dalgalı devam edece 1620- 1550 arasında ondan sonra da 1400 lere düşecek dedi ben bööle oldum duyunca

gerçi galiba henüz düşüş trendinde olmadığını söytleyen de var ama bu adama iyi biliyor dediler bilmiyorum artık

iki kuruşluk altın aldım ya düşer o şimdi şaşırmam ben

yokk kızzz ben de boşluğa düştüm bi ara
her gün çarşıya giderken ortalarından geçiyoruz.
yan aile hekimine onlar gidiyor aynı salonda bekliyoruz..
şimdi demesem ne diycem boşluğa düştüm bi an :111:

bu arada benim hiç onlardan da tanıdığım olmadı :44:
bizim okula daha çok doğudan göç eden ya da babası okutmak istemeyen ya da anadolu fen liselerini kazanamayan çocuklar geliyor. mahallemiz de yakın ama hiç karşılaşmadım. hiç lise okumuyorlar galiba :44:
aslında tanışmak konuşmak isterim bayanlarıyla.

ama bi kere dolmuşta(eşime dedim otobüse binelim dolmuşa binmeyelim beni dinlemedi onların mahalleden geçiyor) çocuğun biri bana laf attı ayıp bişey değildi ama benimle konuşması kötü oldu. eşim olduğunu farketmedi eşim dedi o benim karım çocuk hala nolmuş karınsa ne dedim diyip duruyor özür dile otur dimi.. eşim çok kıskançtır ama benim hatrım için kavgayı uzatmadı. çok korkmuştum o gün. bi bıçak çekse Allah korusun..
bi daha benimle akşam vakti o dolmuşa binmiyor..
işin ucunda kıskançlık varsa gözü dönüyor adamın.

Son düzenleme:

altını olan konuşuyor(bknz...ağzı olan konuşuyor)

hımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :S ve muhtemelen sayfada yeni olduğumdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
geçen eşim yanıma işyerime gelirken ( arabayı burda bıraktı yakıt tasarrufu yaptı kendince ousum) otobüste bir çocukla karşılaşmış çocukla sohbet etmeye başlamışlar çocuk madde bağımlısıymış çocuğun gözler arada gidiyordu kurtulmak istiyorum filan diye açılmış. otobüste de olsa ne cesaret ay ben olsam çekinirim. :18:

benim migren ağrım olur yani ben migren zannediyorum.
yorulunca acıkınca olur..
geceleri olur sadece..
gece olması benim için avantaj..
uyurum uyuyunca geçer..
benim bilgim bu kadar fazlasını bilmiyorum canım..

ama yeni olduğunla alakalı bişeyler değil bunlar..
ayrıca bi topiğe yeni gelince konuşacak çok şey olmaması normaldir..
burası da normal hayat gibi..
yeni gelene düşen beklemek alışmak kaynaşmaktır canım..
yani alınıp giderse olmaz ki..
bi zaman ben yeniydim
bi zaman seyyah..
bi zaman sirkeci..
her şey zamanla olur
ki ben seni yenilerden saymıyorum aslında bizim de sorularımıza cevap verilmediği oluyor..
ben diyorum ki demek çok bilgileri yok ben çok bilgim yoksa cevap yazmıyorum şahsen..

ben çocukluğumdan beri ufak tefek de olsa bayram harçlıklarından şundan bundan altın biriktirmiş insanım..
İlk defa düştüğünü görüyorum.
altın en fazla senelerce sabit giderdi..
alıp unutcaksın altını yaa eğer al sat yapmıyorsan.

Son düzenleme:
ben migreni bilmiyorum ama şiddetli baş ağrılarına iyi gelen bildiğim bir şey var
china oil olarak geçiyor nane yağı aktarlarda var onunla başına şakaklarına masaj yapılınca baya iyi geliyor.

ya daha da düşcek mi yani
insan bilemiyor ki işte
biz de altın alcaktık da, bebek için alış veriş falan derken, iki aydır pek de bir şey yapamadık
bu ay ki maaşlardan bi kısmını da doğum için ayırdık, özelde doğum yapcam çünkü
özel dediysem öyle çok da pahalı değil, doğum 500 civarı bir şey, ve diğer masraflar işte
ne kadar tutar bilemediğimiz için 1000 liranın üstünde bi miktar ayırdık
mart maaşıyla da bana bilezik alalım diyoruz 25 gramlık bir şey
hem takar hevesimi alırım hem de yatırım olur, işçiliği pek olmayan bir şey düşünüyorum tabi

bu alınganlık yapanları dövecem bi gün
Bebem migrenin sebebini doktorlar bilmiyor biz ne bilcez
üşütünce sinirlenince geliyor işte
3-5 gün sürüyor
ışık ses istemiyorum
yorganı çekiyorum kafama
geçince geçiyor

ben de yeniyim aşkolsun ööle deme ağlarız bak

ben gördüm yazacaktım da arada kaldı hakkaten benim migrenim varmış doktor baş ağrılarıma migren dedi amma velakin ben de parlak güneş ışığı hariç ışığa ve gürültüye hassasiyet ve mide bulantısı olmadığından pek inanmak istemiyorum bana bir ilaç verdi doktor ağrı kesici ama hiç kullanmadım klasik ağrı kesicilerden içiyorum bir de daha önce pepetiye yazmıştım kocakarı ilacı 6 tane disk pamuk hazırlıyorsun üçünün üzerine kolonya ve karabiber döküp kuru pamukları üste koyup sonra biri alnının ortası ikisi de yanlara olacak şekilde bağlıyorsun çok yakıyor ama ağrıya iyi geliyor bir de Tuz Gölü'nün orada hani insanların durup gölde yürüdüğü yer varya oradaki dükkandan migren tuzu diye bişi oldım onu da alnına sürüyorsun o da yakıyor ama iyi geliyor yalnız o orası hariç nerede bulunur bilmiyorum

onun dışında çok kulaktan dolma bilgim var netten bulduğum anladığım tedavisi yok geçici çözümlerle idare etmek lazım

canım bende bi kaç alternatif sunmuştum illa ondandır dememiştim :) aydınlattığın için tşkr benimde baş ağrılarım oluyordu boyun fıtığım var ona yoruyordumki son zamanlarda başım ağrıdıkça midemde bulanıyordu emar çektirdim migren var dedi doktor ama neyden olur nasıl geçer bi şey demedi bi ilaç verdi yok şiddetli ağrının geleceğini anladığında iç dedi ben müneccim değilimki nerden bilim o ağrı şiddetlencekmi şiddetlenmeyecekmi ben gece yarısı bağ ağrıssıyla uyandığım oluyor napcam bilmiyorum sanırım sebebini bilmedikleri her baş ağrısına migren diyorlar

ben migreni bilmiyorum ama şiddetli baş ağrılarına iyi gelen bildiğim bir şey var
china oil olarak geçiyor nane yağı aktarlarda var onunla başına şakaklarına masaj yapılınca baya iyi geliyor.
bunu dikkate alıcam canım teşekkürler çünkü dayanamıyorum

bendede ışığa sese bi hassasiyet yok yani ağrı geliyor gidiyor bende boyun fıtığıda ağrı yapar die ondan sanıyordum migreninde çeşitleri var demek bilmiyorum o pamuklu kocakarı ilacını biraz daha açarmısın tam anlamadım eve gidince deneyeyim gerekirse ağrı kesici çok içmek istemiyorum her ilaç bir tarafı onarırken diğer tarafı harap ediyor :S

seyyah inan alınganlıktan değil normaldirde uzun süre konuştuğun kişilerin derdi sıkıntısı yazdığı ayrı olur hiç tanımadığın insanla ayrı :) banada alışırsınız zamanla ama ben akşamları giremiyorum işte napalımmm

Son düzenleme:
ben bilmediğim şeylere yazmıyorum mesela(bknz altın)
zaten çok konuşuyorsun diyolar

hmm yok benimki öyle değil..
grip değilsem gündüzleri başım ağrımaz pek..
akşama doğru ya da geceye doğru başlar çözümüm de ilaçtan ziyade karanlık ve uyumaktır..

hmm yok benimki öyle değil..
grip değilsem gündüzleri başım ağrımaz pek..
akşama doğru ya da geceye doğru başlar çözümüm de ilaçtan ziyade karanlık ve uyumaktır..

bende uykusuzluk problemi çocukluktandır var annemden geçmiş olabilir bir irsiyeti varsa bu durumun uykum olduğu zamanlarda bile yatakta en az 1 saat kıvranırım yatiim die mesela uyandıktan sonra bir daha asla yatamam :) o yüsden baş ağrıma uyku şifa olamıyor uyuyamıyorum aksine kıvranmaktan başımdaki ağrı artıyor ....keşke bazıları gibi gamsız umursamaz olabilseydim herşeyi kafaya taka taka sağlığım elimden gidiyor tıpta nedeni tam belirlenemeyen hastalıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…