- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
geçen bloombergteki dinlediğim abiler düşecek diyorlardı belli olmaz hiççok şükür evime geldim tatil başlasın
tabi öğleden sonraki işletme faslını saymazsak
sirkeci..
sen geçen hafta diyordun ki altının daha da düşeceği söyleniyor ki nitekim düştü de..
şimdi ne diyo uzmanlar..
1500 e gelcek diyolar mı gerçekten..
karanfilcim ben seni kastetmedim ama zenci dememek gibi birşey bu, çingene artık çok kötü anlamlarla yerleştiği için belki bunları kullanmak daha uygun olmaya başladı
sen kötü niyetli değilsin sonuçta illa da çingeneyi kullanmak istersen kullan tabi ki, sadece bana çok hoş gelmiyor
çok şükür evime geldim tatil başlasın
Tabi öğleden sonraki işletme faslını saymazsak
Sirkeci..
Sen geçen hafta diyordun ki altının daha da düşeceği söyleniyor ki nitekim düştü de..
şimdi ne diyo uzmanlar..
1500 e gelcek diyolar mı gerçekten..
geçen bloombergteki dinlediğim abiler düşecek diyorlardı belli olmaz hiç
bir forumda da akeneton var sürekli ayılardan öküzlerden ay döngülerinden bahsediyor onu takiple istersen adamın dili biraz garip ama sağlamcı
sirkeciye sormuşsun ama ben de karışayım dün mehmet ali yıldırımtürk bloomberg de altın artık düşüş trendine girdi altıncı aya kadar dalgalı devam edece 1620- 1550 arasında ondan sonra da 1400 lere düşecek dedi benBööle oldum duyunca
gerçi galiba henüz düşüş trendinde olmadığını söytleyen de var ama bu adama iyi biliyor dediler bilmiyorum artık
iki kuruşluk altın aldım ya düşer o şimdi şaşırmam ben
benim migren ağrım olur yani ben migren zannediyorum.hımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :S ve muhtemelen sayfada yeni olmadığımdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:
sirkeciye sormuşsun ama ben de karışayım dün Mehmet Ali YILDIRIMTÜRK bloomberg de altın artık düşüş trendine girdi altıncı aya kadar dalgalı devam edece 1620- 1550 arasında ondan sonra da 1400 lere düşecek dedi benbööle oldum duyunca
gerçi galiba henüz düşüş trendinde olmadığını söytleyen de var ama bu adama iyi biliyor dediler bilmiyorum artık
iki kuruşluk altın aldım ya düşer o şimdi şaşırmam ben
geçen bloombergteki dinlediğim abiler düşecek diyorlardı belli olmaz hiç
bir forumda da akeneton var sürekli ayılardan öküzlerden ay döngülerinden bahsediyor onu takiple istersen adamın dili biraz garip ama sağlamcı
ben migreni bilmiyorum ama şiddetli baş ağrılarına iyi gelen bildiğim bir şey varhımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :S ve muhtemelen sayfada yeni olmadığımdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:
hımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :s ve muhtemelen sayfada yeni olmadığımdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:
hımmm herhangi bir cevap gelmediğine göre sanırım migrenle alakalı kimsenin bir bilgisi yok yada sorum gözden kaçtı :S ve muhtemelen sayfada yeni olmadığımdan eskiler kendi arasında kaynaşıp birbirlerinin sorularına öncelikte veriyor olabilir :44::44::44::44::44::44:
benim migren ağrım olur yani ben migren zannediyorum.
yorulunca acıkınca olur..
geceleri olur sadece..
gece olması benim için avantaj..
uyurum uyuyunca geçer..
benim bilgim bu kadar fazlasını bilmiyorum canım..
ama yeni olduğunla alakalı bişeyler değil bunlar..
ayrıca bi topiğe yeni gelince konuşacak çok şey olmaması normaldir..
burası da normal hayat gibi..
yeni gelene düşen beklemek alışmak kaynaşmaktır canım..
yani alınıp giderse olmaz ki..
bi zaman ben yeniydim
bi zaman seyyah..
bi zaman sirkeci..
her şey zamanla olur
ki ben seni yenilerden saymıyorum aslında bizim de sorularımıza cevap verilmediği oluyor..
ben diyorum ki demek çok bilgileri yok ben çok bilgim yoksa cevap yazmıyorum şahsen..
ben çocukluğumdan beri ufak tefek de olsa bayram harçlıklarından şundan bundan altın biriktirmiş insanım..
İlk defa düştüğünü görüyorum.
altın en fazla senelerce sabit giderdi..
alıp unutcaksın altını yaa eğer al sat yapmıyorsan.
bunu dikkate alıcam canım teşekkürler çünkü dayanamıyorumben migreni bilmiyorum ama şiddetli baş ağrılarına iyi gelen bildiğim bir şey var
china oil olarak geçiyor nane yağı aktarlarda var onunla başına şakaklarına masaj yapılınca baya iyi geliyor.
ben de yeniyim aşkolsun ööle deme ağlarız bak
ben gördüm yazacaktım da arada kaldı hakkaten benim migrenim varmış doktor baş ağrılarıma migren dedi amma velakin ben de parlak güneş ışığı hariç ışığa ve gürültüye hassasiyet ve mide bulantısı olmadığından pek inanmak istemiyorum bana bir ilaç verdi doktor ağrı kesici ama hiç kullanmadım klasik ağrı kesicilerden içiyorum bir de daha önce pepetiye yazmıştım kocakarı ilacı 6 tane disk pamuk hazırlıyorsun üçünün üzerine kolonya ve karabiber döküp kuru pamukları üste koyup sonra biri alnının ortası ikisi de yanlara olacak şekilde bağlıyorsun çok yakıyor ama ağrıya iyi geliyor bir de Tuz Gölü'nün orada hani insanların durup gölde yürüdüğü yer varya oradaki dükkandan migren tuzu diye bişi oldım onu da alnına sürüyorsun o da yakıyor ama iyi geliyor yalnız o orası hariç nerede bulunur bilmiyorum
onun dışında çok kulaktan dolma bilgim var netten bulduğum anladığım tedavisi yok geçici çözümlerle idare etmek lazım
canım bende bi kaç alternatif sunmuştum illa ondandır dememiştim :) aydınlattığın için tşkr benimde baş ağrılarım oluyordu boyun fıtığım var ona yoruyordumki son zamanlarda başım ağrıdıkça midemde bulanıyordu emar çektirdim migren var dedi doktor ama neyden olur nasıl geçer bi şey demedi bi ilaç verdi yok şiddetli ağrının geleceğini anladığında iç dedi ben müneccim değilimki nerden bilim o ağrı şiddetlencekmi şiddetlenmeyecekmi ben gece yarısı bağ ağrıssıyla uyandığım oluyor napcam bilmiyorumsanırım sebebini bilmedikleri her baş ağrısına migren diyorlar
bunu dikkate alıcam canım teşekkürler çünkü dayanamıyorum
hmm yok benimki öyle değil..
grip değilsem gündüzleri başım ağrımaz pek..
akşama doğru ya da geceye doğru başlar çözümüm de ilaçtan ziyade karanlık ve uyumaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?