Kirli Çıkılar )))

kızlar benım de ısbankasında vadesız altın hesabım var eskıden ordan alıyodum maası ama sımdı almıyorum baktım benden para kesıntısı falan yapmamıslar

kızlar malum öğlen vakti herkese afiyet olsun

kızlar benım de ısbankasında vadesız altın hesabım var eskıden ordan alıyodum maası ama sımdı almıyorum baktım benden para kesıntısı falan yapmamıslar

Canım bende iş bankasına başlamamdaki sebeb krediydi. Kredim bitti 2 yıl kullanmadım hesabı. 2009dan beri maaşım sürekli oraya yatıyor. Hesap kullanılmadığı zaman kesinti yapmıyorlar.

merkez bankası dolara müdahale ettiğinde altın 5 dakikalığına da olsa düşüyordu.(cuma ve pazartesi günleri olduğu gibi) artık merkez bankası müdahale etse de altın tınlamıyor :) ya yerinde sayıyor ya da az da olsa çıkıyor....piyasalar da kafayı yedi :)) bi yükselecek bi düşecek insanları kilitlediler...artık insanlar almaya da satmaya da korkuyor, rakam ne olursa olsun... :) gerçekten çok merak ediyorum bu oyunun sonunu.....

altın birden fırladı( yani son günlerde yerinde saydığı için fırladı tabiri kullandım :) ) 97,5 tl. ye kadar çıktı şu saatlerde...ben alım için bekliyorum ya çıkmaya devam eder....neyse çıksın biraz daha da biz de bozarız,görür gününü... :))

:))) alışverişin simdiden hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…