Canım bende iş bankasına başlamamdaki sebeb krediydi. Kredim bitti 2 yıl kullanmadım hesabı. 2009dan beri maaşım sürekli oraya yatıyor. Hesap kullanılmadığı zaman kesinti yapmıyorlar.
günaydın kirliler
:89::89::89:
ben dün patronumdan güzel bir haber aldım ama içim böyle buz gibi hiç sevinemedim.
ama sonsuz şükrettim ve bereket dilendim Rabbimden.
temizlemiştim kartları falan ama sanki biraz açıldım gibime geliyor.
bu da biraz sıkıyor canımı.
iyi şeyler olsun ALLAH'ım ,lütfen iyi şeyler olsun...
Kızlar iyi akşamlar altın kaç haftadır düşüşte 100 lira olsun alırız dediğimiz altını 100 lira göremedim
95lerde nasıl olucak hiç bilmiyorum altına güvendik aldıkSonu hüsran bu sene yükselmiycek deniyor.
Gerçi 2-3 sene durucak kenarda ancak moralim bozuluyor
100 liraya aldığım altınlar şuan 95ten satılıyor
merhaba günaydın kirli çıkılar cumamız mübarek, çil çil atınlarımız bereketli bereketli olsun
günaydın kızlarrrrr ben tl ye yatırdıgım parayı çekip bende altınla yatırım yapıcammmm ama külçe işlenmemiş altın alıcam
yaza yine fırlama yaşanır merak etme canım..uzun vadede zarar etmeyeceğiz bence
bugün gün için çeyrek aldım 158 tl den
merhaba arkadaşlar....
Cumanız mübarek olsun.....
farmasi canım bugün ilkkez sat yaptım... al-sat ın sat ı :))) ve az da olsa, bir miktar kar yaptım....ortalama 95 tl. den aldığım gr ları 97,5 tl. den sattım bu sabah... baya zevkliymiş :) aslında cesaret edip daha büyük rakamlarla oynamak var da, 102,5 tl. den aldığım altının gr ı 93 tl. lere kadar düşünce çok da cesaret edemiyorum...malum altına bugünlerde pek güven olmuyor... :)
Bereketli olsun, hayrını gör inşallah canım :))
merhaba arkadaşlar....
Cumanız mübarek olsun.....
farmasi canım bugün ilkkez sat yaptım... al-sat ın sat ı :))) ve az da olsa, bir miktar kar yaptım....ortalama 95 tl. den aldığım gr ları 97,5 tl. den sattım bu sabah... baya zevkliymiş :) aslında cesaret edip daha büyük rakamlarla oynamak var da, 102,5 tl. den aldığım altının gr ı 93 tl. lere kadar düşünce çok da cesaret edemiyorum...malum altına bugünlerde pek güven olmuyor... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?