Kirli Çıkılar )))

Selam canım..
Teşekkür ederim iyi dileklerin için..

Seninde birikimin bereketli , koltuk takımınız ise hayırlı olsun güle güle kullansın anneciğiniz :)

Farmasi'ciğim maşallah dün baya yararlı bilgiler paylasmıssın bende bunları alıp ilk hedef olarak not'larımın arasına zamanı geldiğinde ise buzdolabının üzerine asarım :))

slm kızlar
karalahana slm cnm senı takıp ettım burayı buldum nasılsın

bende her ay en az 1 çeyrek atıyorum
aranıza katılabılır mıyım

bu arada 2 gündür çarşıda 2012 çeyreklerı yok nereye baktmsa annemde bakmış oda yok dıyo
2011 bıle yok 2010 ları 2012 fıyatına satıyorlar bıde
bugun 3 tane alcem gün var 2 sı güne 1 tanesı bana ama nasıl bulcam 2012
ve nden yok

cok zam gelecek olmasın ondan saklıyorlar olmasınlar

slm kızlar
karalahana slm cnm senı takıp ettım burayı buldum nasılsın

bende her ay en az 1 çeyrek atıyorum
aranıza katılabılır mıyım

slm cnm iyiyim hamdolsun.
tabiki katılabilirsin aramıza.
her ayın 29 unda o ay içindeki birikimimizi farmasi arkadaşımıza özel mesajla bildiriyoruz.
o da listemizi hazırlayıp ilk sayfada paylaşıyor.
şu anda birinci sayfada olan liste aralık ayı bildirimleri.

Yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim canım :))

Farmasi'ciğim maşallah dün baya yararlı bilgiler paylasmıssın bende bunları alıp ilk hedef olarak not'larımın arasına zamanı geldiğinde ise buzdolabının üzerine asarım :))
rica ederim canım işe yaraması dileğiyle...

Son düzenleme:

tmm ozaman ben 31 aralıkta aldığım altın mıktarını dıyebılır mıyım
yada bu ay 29 dan sonrasını mı demem gerekıyo

frması alıntılar cok karışmış alıntı etmedım:)
bencede altın çok değerlencek 2012 yılında

canım 29 ocakta bildirimini yapıver

Hesaplamalarıma göre bu ay 1 gram'lık param kalıyor elimde. En uygun zamanda onuda altına çevirmem lazım yoksa uçup gidicek :S

Birde birsey sormak istiyorum 1 gram'dan az altın alamıyoruz değilmi ??

herkese günaydın
altın alan arkadaşlar hayırlı olsun
twent annen eminim çook sevinecektir, şimdiden hayırlı olsun koltukları Ben de şubatta gittiğimde annemle babama ufak tefekk hediyeler almak istiyorum, nasip bakalım...
farmasi yazıyı okudum, market alışverişi beni çileden çıkartıyor, bu aralar hiç gitmiyorum markete, eşime eksikleri söylüyorum o alıyor =)
Karalahana zammın hayırlı olsun, kartı da yavaş yavaş ödersin hiç dert etme bence.

Altın yavaş yavaş yükseliyor gibi ne dersiniz

günaydın canım

ben alışverişe listesiz çıkmam ve listenin dışına da çıkmam
çok nadiren çok cazip birşeyle karşılaşırsam anca liste dışına çıkarım
bugün de bu haftanın bazı eksiklikleri için markete çıkmam gerekiyor.

Ben de dolaba bakarım ne bitmişse onu alırım ama bazen ipin ucu kaçıyor =)
Geçen hafta 90lık calgonit aldım fazladan o da 18tl olduğu için =)

Ben de dolaba bakarım ne bitmişse onu alırım ama bazen ipin ucu kaçıyor =)
Geçen hafta 90lık calgonit aldım fazladan o da 18tl olduğu için =)

bence çok iyi yapmışsın
işte benim de demek istediğim bunun gibi fırsatlar aslında o bir kayıp değil bitanem tersine kazanç

bence çok iyi yapmışsın
işte benim de demek istediğim bunun gibi fırsatlar aslında o bir kayıp değil bitanem tersine kazanç
Bizim mutfak masrafını arttıran en önemli unsur bu küçük ilçede olmamız. BİM gibi ucuz iyi ürün alabileceğimiz bir yer yok, marketler çok pahalı satıyor bu yüzden ürünleri. Bir de hala deftere yazdırma gibi bir durum var olduğu için hepsi fiyatları rahatlıkla yükseltebiliyorlar, nasılsa bize muhtaçlar diye düşünerek
Böyle çook nadir indirime giren ürün olunca alıyorum, geri kalan herşey cidden pahalı.
Şubatta ailemin yanına gidince BİM'den bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla alırım artık, yoksa burada fazla fazla ödüyoruz.

Farmasi bir de ben bir haber okudum, 2012 ocak maaşıyla birlikte genel sağlık sigortası primi kesilecekmiş maaşlarımızdan 85tl . Sen duydun mu böyle bir haber? Eğer böyle birşey olursa zamma boşuna sevindim =(

bim olmazsa olmazım benim de. çok uygun ve kaliteli ürünler var. şimdi bimden ve evimden çok uzakta olsam da benim de şubatta alışveriş yapacağım bi evim ve bimim olacak inşallah :97:

yusum sen de öğretmen miydin? eğer öyleyse 85 tl mi düşecek maaşlarımızdan yani

canım maalesef öyle birşey duydum
ve bazı memur sitelerinin forum köşelerinde de ele alınmış sanırım 85 tl 2008 öncesi atananlardan kesilecek bu durumda da zammın bir manası yok

canım maalesef öyle birşey duydum
ve bazı memur sitelerinin forum köşelerinde de ele alınmış sanırım 85 tl 2008 öncesi atananlardan kesilecek bu durumda da zammın bir manası yok

nasıl yani? niye kesiliyormuş ki bu bir de ben 2008 ağustosta atandım
1 ekimden önce atananlar için geçerliymiş. beni de kapsıyor yani.
bu arada her ay mı kesilcek yoksa bi defa mı?

Son düzenleme:
nasıl yani? niye kesiliyormuş ki bu bir de ben 2008 ağustosta atandım
1 ekimden önce atananlar için geçerliymiş. beni de kapsıyor yani.
bu arada her ay mı kesilcek yoksa bi defa mı?

canım zaten şu anda 2008 yılından sonra atananlardan kesiliyormuş yaptığım ufak çaplı araştırmaya göre.

şimdi de 2008 den önce atananları yani hepimizi kapsayacak hale getirilmesi isteniyor.
ben de ekim 2000 yılında atandım
her ay kesilecek canım.
bordroda genel sağlık sigortası ( devlet) der o devlet tarafından ödenen
bir de genel sağlık sigortası ( kişi ) der ve 0 tl yazar işte bundan sonra onun 85 tl olması bekleniyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…