ben daha düşünmüyorum o yüzden öyle bir ihtimal olamazyoksa topikçe hamilemiyiz :26:
kendim söylerim kendim gülerim
ben daha düşünmüyorum o yüzden öyle bir ihtimal olamaz
boyun düzleşmesi var bende son zamanlarda uzun süre sabit pozisyonda çok kaldım onunla ilgili sanırım. :44:
ben daha düşünmüyorum o yüzden öyle bir ihtimal olamaz
boyun düzleşmesi var bende son zamanlarda uzun süre sabit pozisyonda çok kaldım onunla ilgili sanırım. :44:
bu yaz halılarımı vermeden evvel gittim vereceğim yerde nasıl yıkanıyor izledim bence battaniye için uygun olmaz.halı yıkamacılar battaniye yıkarmı mak. küçük geldi polar büyük battanie
bu yaz halılarımı vermeden evvel gittim vereceğim yerde nasıl yıkanıyor izledim bence battaniye için uygun olmaz.
Yine yaz temizliğimi yaparken yorganımı kuru temizlemeciye verdim 20 lira filan ödemiştik(bi yorgan parası işte) bence kuru temizlemeye ver.
http://www.markafoni.com/product/faconnable-7/all/
hanımlar kaçırılmayacak fırsatlar gerçekten sudan ucuz
sen tarifte neyi eksik görmüştün ?
kabarması için bekliycek miyiz beklemiycek miyiz?? bekliyeceksek yoğurduktan sonra mı yoksa yaptıktan sonra mı kabarması için bekliycez??
hoş yaptım yendi gitti de
karbonatlı olduğundan hiç mayalanma olayı olmuyor bekletmiyoruz sanırım dimi öyle yaptım çünkü.
Aynı biz. Arada babam çıngar çıkarır biz de ata ata bir tanesini atarızben sana daha kötüsünü söyleyeyim. kızlar bana eski okul defterlerini elletmezler. lazım olur diye saklıyolarmış efendimevlenen kitaplarını aldı gitti bohçalayıp, ama defterlerini bıraktı küçükhanım, sonra eleme yapcakmış dolaplarını bi açtım eski lise defterlerine kadar duruyo bunlar sayısalcı ya, sözel olan derslerin defterlerini atmışlar ama ötekiler, lise, üniversite duruyo evde çıngar çıkardım. terör estirdim, hemen üşüştüler başına annem atmadan eleyelim diye sonuç: hala yarısı duruyo
ben de diyorum bu kız niye beğenmiyor benim yazdıklarımı (topiğin yüzsüzü)multijet
yazılarının arasına nokta ve virgül koyar mısın. bazen anlamakta zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?