Kirli Çıkılar )))

ben daha düşünmüyorum o yüzden öyle bir ihtimal olamaz
boyun düzleşmesi var bende son zamanlarda uzun süre sabit pozisyonda çok kaldım onunla ilgili sanırım. :44:

allah şifa versin canım boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve migren baş dönmesi yapabiliyor dikkat et bende düzleşme ve fıtık var ve kendime hiç dikkat etmem fizik tedavi uzmanına gitmem lazım taşınacam die izin alıp doktora gitmeye utandım amannnn

halı yıkamacılar battaniye yıkarmı mak. küçük geldi polar büyük battanie
bu yaz halılarımı vermeden evvel gittim vereceğim yerde nasıl yıkanıyor izledim bence battaniye için uygun olmaz.
Yine yaz temizliğimi yaparken yorganımı kuru temizlemeciye verdim 20 lira filan ödemiştik(bi yorgan parası işte ) bence kuru temizlemeye ver.

ya da yazı bekleyip balkonda kendim yıkayım
burda kuru temizlemeci alışveriş merk. var kca yorganla girsek aramaya takılcaz hahaha
dur bi sorayım bakim uygun sölerlerse uğraşmıyım

merhaba hanımlar

sunny abla kızına git gez gel

sirkencim yorganlarını güle güle kullan
ve de geçmiş olsun

seyyah tiramisu harika ellerine sağlık ama kahve beni hiç sevmiyor o nedenle yiyemediğim bir tatlı

senfat yerim o kuzucuğu geçip karşısına dalga mı geçiyon minik tombakla

sen tarifte neyi eksik görmüştün ?

kabarması için bekliycek miyiz beklemiycek miyiz?? bekliyeceksek yoğurduktan sonra mı yoksa yaptıktan sonra mı kabarması için bekliycez??

hoş yaptım yendi gitti de
karbonatlı olduğundan hiç mayalanma olayı olmuyor bekletmiyoruz sanırım dimi öyle yaptım çünkü.

kabartma tozu ya da karbonat konulan poğaçalarda mayalanması için beklemeye gerek yok karanfilce yapıp hemen pişiriyorsun. hatta bir gün sonra daha da güzel oluyor bence.

Aynı biz. Arada babam çıngar çıkarır biz de ata ata bir tanesini atarız

multijet
yazılarının arasına nokta ve virgül koyar mısın. bazen anlamakta zorlanıyorum.
ben de diyorum bu kız niye beğenmiyor benim yazdıklarımı (topiğin yüzsüzü)
utandım dilekçe yazarken arada buraya laf yetiştiriyorum da; aceleden oluyor. dikkat ederim bundan sonra

geçen eşimden duymuştum şimdi buldum
Milliyet - Norveç
milletteki krize bak bi de bizdekilere :26:

gerçekten önemli bir sorun

ayşe armanın yazısını okudum. bizde hep derler ya erkek çocuk kızların içinde büyüyerek sosyal öğrenme ile cnsiyet değiştirme istedi, travesti oldu falan diye. nil tamamen kadınların içinde olmasına rağmen erkek gibi davranmış hep. ama bana yeni uzvunu nasıl kullanıyor sorusu aklıma takıldı. sadece görüntü mü işlevi var mı? olacagını sanmıyorum.

radyo : trabzon ev sahibimden isteye isteye adamı bunaltıp, dogum günü hediyesi olarak sonunda kaptıgım 1959 model radio, çalışmıyor
tv: eşimin halasından aldım
saat: eskiden herkesin evinde vardı, anneannemden. kırıldı, ayakta zor duruyor
şekerlik: eşim vefat eden annesinden, yadigar. 30 yıllık en az o da.

param çok olsa evimi antikalarla döşerdim
tabi tüm evin konsepti öyle olacak
ama parça bulmakta zorlanıyorum
eşimin halasında bir radio varmış, bir ara gidip, çalmayı düşünüyorum

sizde varsa böle şeyler, bana gönderin, kargoyu karşılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…