benim servetimin bir kısmı
Eki Görüntüle 643554 Eki Görüntüle 643553 Eki Görüntüle 643552 Eki Görüntüle 643551
az önce de köyden gelen mahsüller ziyan olmasın diye elden geçirdim.
annem yarım kırmızı pancar getirmiş onu turşu yapıverdim.
süzme yoğurtları tuzlayıp dolaba kaldırdım.
peynirleri salamura için tuzladım ki suları aksın..
selammm kızlarrr
farmasi ya gösterdiğin siteye giremiyorum bile üyeliğim yok
sevimsiz ne güzel hakkını aramışsın bence herkese örnek olmalı..ne güzel kayınvalide,anne yanında olmak..akşam gezecek biryerler çıkıyor
zeytincim sen dişini aptırmadın mı geçen sene ağrıdı o kadar demişsin. ağrı geçiyor diye problem geçmez tam tersi çok sinsce ve daha tehlikeli bir şekilde büyür. Allah muhafaza kontrole gitmeni öneririm
senfat oğluşunun dişlediği elmanın kalanını ben yiyebilir miyim? canım kaynadı yaaa
pepeti canım haftalık düzenine hayran kaldım programlı olmak güzel bir şey.. ama yazıların kırmızı ya gözümü ağrıtıyor sana olmuyor mu?
yakın zamanda canımı çektirdikleriniz:
mercimek köftesi, dereotlu yoğurtlu makarna, konya usulü bamya çorbası,
bi de nişastalı kek deneyeceğim
akşama
yaprak sarması
mercimek çorbası var
bebek görmeye bi arkadaşa gideceğiz çok samimi değiliz yeni tanıştığımız bir çift.
sizce altın takmasam hediye alsam ayıp olur mu????
duy senfat duy
bunları senin için yazıyor
sevimsiz ne güzel hakkını aramışsın bence herkese örnek olmalı..ne güzel kayınvalide,anne yanında olmak..akşam gezecek biryerler çıkıyor
yakın zamanda canımı çektirdikleriniz:
mercimek köftesi, dereotlu yoğurtlu makarna, konya usulü bamya çorbası,
bi de nişastalı kek deneyeceğim
bebek görmeye bi arkadaşa gideceğiz çok samimi değiliz yeni tanıştığımız bir çift.
sizce altın takmasam hediye alsam ayıp olur mu????
hadi hadi, az önce sen msj atmadın mı
yok kız ondan değil..
o mahsüllerin çürüyüp bozulması an meselesidir. anında icabına bakmak gerekir...
bazen yorgunluktan ölsen de onları da yaparsın..
yapamazsan tadı bozulur kötü olur sonra çöpe
ben eşimden habersiz bi köşede ufak ufak kumbara birikimi yapacağım
neyim var neyim yok ortada biliyor
ama böyle gizlice biriktirmek istiyorum bi süre..
büyük paralar değil ufak ufak
büyük miktar saklasam anlar da küçükleri bilmez
mesela bugünkü 250 yi kumbişe atıyorum
ben de komşum,samimi olmadığım biri bile olsa, en az bi küçük altın takarım, bebek görmeye gidiyorsam....
samimi arkadaşlarıma en az yarım takarım.... :)
gerçi anlar da,benden aşağı kalmazlar.... :)
sanırım samimiyete ve karşılıklı ilişkilere bağlı bir durum, bu hediye olayı... :)
ablacım bahane üretme git kızının yanınakızım çağırıyor ne zamandır, misafirim gelince gidememiştim. demin aradı, hadi ne bekliyosun daha diyoşimdi de hastalandım, netsem ki acep:26:
ben bi kere eminönünde mahmut paşada gezioz pet şişem bitti çöp yok elimde poşetler yanımdada kuzenim var aman dedi atim şöle duvar dibine amaaaaaaaaaan bi attım dükkan sahibi çıktıaynen katılıyorum. şu yeni musluklar konusunda da ısrarlıyım. ayarlamak zor geliyor herkese, en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. çöp konusuna gelince de ailemde hiç kimse dışarda yere bir parça kağıt bile atmaz, çöp kutusu bulamazsak eve geri taşırız
ben giydim bile hemde benim aşortmanım çamaşır sulu izli bide dizleri çıkmış:))zengin olmak böyle bişey
ne kadan da fakir hissettim kendimi, bugün bunları okuyunca
hayır hayır, birazdan aşortman da giyerim ben
hatta temizliğe falan giderim
seyyaaaaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?