Kirli Çıkılar )))

sagol canım tıramıısnda cok guzel gorunuyor harıka bayırlrım ayrıca ben de aynen senın gıbı yaparıma ama yumurtanın sarısını muhallebıye önce kırar pısısrırım sonradan katmam

pepeti canım haftalık düzenine hayran kaldım programlı olmak güzel bir şey.. ama yazıların kırmızı ya gözümü ağrıtıyor sana olmuyor mu?

degıstıreyım canımmm ok hıckımsenın gözu yorulmasın kkıyammammm

tavuk şuanda fırında
eziklerim tabi it ite it kuyruğuna duymadın mı hiç

sevimlim ee ben de birini yetiştiricem demi ya
maksat topluma hizmet
seni küçük seyyah yaptım(bknz küçük hüsamettin)

senfat ben duruyorken sana noluyor acabası da antika işine falan giriyorsun

olyy o ne be küçük meblağ 250
sevimlinin dediği kadar var yani küçük anlayışlarımız ne kadan da değişik
oy kafamı nerelere vursam
allah daha çok versin bize de versin amiiiiin

kızlar tiramisu resmi netten yaptığımı çekmemişim hak yemeyeyim durduk yerde

merhaba kızlar pc açık ben yemek başında diğer taraftan göz ucuyla da piyasayı takip
çocuklar bir taraftan , arada telefonla konuşuyorum derken dersim yoktu ama olsa bu kadar yorulmazdım galiba dermişim

olyycim verdiğim linkte bir alışveriş sitesinin sudan ucuz gömlekleri vardı

sevimli bugün standup yapmışsın canım

pepeti yazı rengin süper olmuş

karanfilce kabartmatozu karbonat kullanılan hamurları kabartmaya gerek yok

sevimsiiiiiiz
kız bugün ne tatlısın seeenn
gelirim gelmem mi kızz oğluşu görmeye..
teşekkür ederim olrayt
altının yanında pasta, börek falan da yapabilirsin
yani sana zahmet vermek istemiyorum, ama son günlerde seni bu konularda pek bi hevesli gördüm
HANIMLARRRR

sevimsizin içinden canavar hortladı bugun ..

evet toptan cozuttuk bugün
selini de yoldan çıkardık
sanırım hamile psikolojisi
sevimlim ee ben de birini yetiştiricem demi ya
maksat topluma hizmet
seni küçük seyyah yaptım(bknz küçük hüsamettin)

:86::86::86::86::86::86:

kızlar şu hamilelik takviminde bugün yazan kısma bakın
"Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız."
sanırım bugün bendeki enerjiyle bağlantılı

neyse ben ufaktan ufaktan hazırlanayım, kv.ye geçicez

ya bişe dicem siz bu sudan ucuz gömlek hakkındada ciddimisiniz:) tamam ilk fiyatına göre ucuz diyebiliriz
hani normaldede şöle sarardan damattan bi gömlek almaya kalkarsak ortalam bu fiyata alabiliriz ama sudan ucuz gibi gelmedi bana bende bi sorun mu var yoksa buda şakamı ay ben neye inancamı şaşırdım yahu...

ayrıca sevimlicim ben yoldan çoktan çıkmıştım aşortman konusundada ciddyim tamam çamaşır sulu diil polar ama ciddi anlamada şu an temizlik yapıorum:)

yıkancak sanırım 5 makina çamaşır var:)) 10 günlük çöplüğümün sonucu:))
çöplerimi dışarı ıkardım yok hayır bide aşşa ben indirsem varya o zman hiç atmıcam heralde kapının önüne koyyosun gelip alıolar ona bile eriniorum Allah iylimi versin:)
bulaşıklarımın hepsi makinada yıkanıo mutfak dolaplarımı sildim buzdolabımı sildim şimdi bide fırınımı temizlim mutfak tamamdır:))
kocişte maç izlicek birazdan o arada banyoyu temizleyip evi toplarım şöyle bide süpürge açtınmı bu bana hafta sonuna kadar gider sonna
hafta sonu kıyı köşe temizlemeyi düşünüorum:)

Slm kizlar herkes iyidir umarim
bizde cok ani bir degisiklik oldu tr kesin donus yapiyoruz.

hayırlısı olsun hakkınızda
yine de vatan gibisi yok
başın sıkışsa gideceğin annen baban akraban olur

çok ucuz bitanem ucuz değil mi ? :26:

seyyah, sunyy66 her gün bir iki tane şöyle fırçalasak, herkes kendine dikkat edecek yani. karanfilce de okulda öğrencilere ayar cekse tamamdır, dünya kurtulur.

Slm kizlar herkes iyidir umarim
bizde cok ani bir degisiklik oldu tr kesin donus yapiyoruz.
hakkınızda hayırlısı olur inşaallah

bizim il merkezi işi olmamış. genel sekreter başhekime söylemiş, o da tek hekim oldugnu, gitmesini istemediğini, ayrıca kendisi izin verse bile siyasilerin izin vermeyeceğini (burası siyaseten güçlü bir ilçe, halkımızı hekimsiz bırakmazlar) söylemiş. yani şimdilik o iş kaldı.

ben de badeyi soracaktım, nerde bilen var mı diye
bakkala gidiyorum diye evden çıkıp, bir daha dönmeyenlerden misin

hediyeleşme nasıl olur bu konuyu yazayım, ollye ve diğer arkadaslara fikir olur belki

Anadoluda bölgesel farklılıklar olmakla beraber hediyeleşme şu şekilde olmaktadır.

- karşılıgı gelecek olanlar : götürdüğün hediyenin karşılığının geleceğini bildiğinden ona göre hediye verilir. misal bebeği olana çeyrek altın takarsın, içinden de dersin ki yaza kızım evlenecek, oğlumun sünneti ver, o da bana getirir, aslında geleceğe yatırımdır amaç. altını taktıgın kişi geri getireceğine emin oldugun kişilere takılır.

- karşılık beklemeden götürülenler : burada amaç kendinden ekonomik olarak düşük durumda olan bir nebze yardım etmektir ve karşılıgının gelmeyeceğini bilirsin, sadece o kişinin işe yarayacak, ihtiyacını gözeterek hediye verilir.

- dosta verilen hediyeler : bundan 3-5 kuruşun hesabı yapılmaz, karşılığı beklenmeksizin o kişiyi çok sevdiğinden sadece onu mutlu etmek amaçlanır.

- kişinin sosyoekonomik pozisyonuna göre : hediye götürülecek kişinin yaşam standartı, kazancı ve kültür seviyesine göre hediye alınması. bizden zengin olan bir kişinin bebeğine yüksek meblaglı hediyeler alırken (bebeğe çikkodan tulum alırken) düşük gelirli birine pazardan 10 tl lik bebek takımı götürülür.

umarım bilgiler aydınlatıcı olmuştur. hediyeleşmek sünnettir. bana gelirken eliniz boş gelmeyin sevap kazanın.

alıntı: senfatlahayat. blog
(uydurmasyon denemeyniz)

ev alana nasıl derecelendirilir peki hocam
mesela ousun ailesinden biri ev aldığında adet üzre altın takılması lazımsa ben altın tozu taksam caizmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…