Kirli Çıkılar )))

bebe aldım iki tane,kolaymı
sonrada vurdum totoyu yattım
şimdi zombi gibi geçmişi okuyorum

dicektim ben de bade naptı bebeleri diye
oh hayırlı olsun
sonunda evdeler işte
allah inşallah devamını da getirir
peki nasıl değerlendirilecek bundan sonra
yani tuttu tutmadı gibi bi durum mu olacak
ne zaman belli olcak durum:44::44:

ben hangi siteyi gezsem hangi ürünlere baksam yan tarafta, yukarda, aşagıda reklamı çıkıyor.
gözüme gözüme sokuyorlarv al diye
evmanyadan bazı ürünlere baktım, reklamı var şimdi
gecen gun badenin tablolara baktım onlar
bebekbezi sitesinde benim sipariş verdiklerimi gözüme sokuyorlar

bunlar nerden biliyor ya benim baktıklarımı

ev alana nasıl derecelendirilir peki hocam
mesela ousun ailesinden biri ev aldığında adet üzre altın takılması lazımsa ben altın tozu taksam caizmidir

bunu karşılığı gelecek olanda değerlendirirsen sana da bebe de toz getirirler
ya da ihtiyacı olana yardım diye değerlendirebilirsin.

tüm hediyeler caizdir, elini bol tut
ya ikiz olursa seninkiler
yok ya adamlar borçlu
çok pahalı almaz, karşılıgını yapamazlarsa altta kalmış hissederler

o ne ki
giriyorsun bi siteye
yanda hangi şehirdeysen o şehirle ilgili reklamlar çıkıyor mesela
hemen dikkatini çekiyor
aslında şu internet ağı çok tehlikeli bişi
her anımız kontrol altında

badecim hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız inşaallah

hihihi evet ya iyi oldu bana bida yere çöp atmakmı aman aman .... o olaydan beri psikolojim bozuldu vallaha:)
ayrıca hayaırlısı olsun senfatcım demekki hakkınızda hayırlısı bölemiş:)

badecim bebişin tutar inş.. doğarda böle o yumuşacık popişini ısıra ısıra yersin:)))
böle herbiyerini cimciklersin sıkarsın:))

teşekkür ederim olrayt
altının yanında pasta, börek falan da yapabilirsin
yani sana zahmet vermek istemiyorum, ama son günlerde seni bu konularda pek bi hevesli gördüm
sen de farkettin hevesimi demek.. o kadar belli mi yaa
zaten yapıordum ama yeni şeyler denemiyordum iyi oluyor daha çok tarif verin kızlarrr

bana en son şık daha uygun oldu. 1 aydır tanışıyoruz aileyle. arkadaşlar bebek görmeye giderken biz de arada kaynayalım dedik. o sebep altın almadım ama hem büyük hem küçük çocuğa kıyafet aldım en hızlısından çünkü dedim ya tanımıyorum pek. yine de ucuza kaçmadım 90 tl verdim hediyelere.. evleri bahçe içinde dubleks evde oyuncak veya çocuk ihtiyacı adına yok yok.. oyun parklarında çocuk evleri var ya ondan bile var kocaman koymuşlar mutfağa.. o sebep isabetli bi karar olmuş kıyafet almak

seyyahın açıkladığı gibi 1 ay nerdeyse dönüp dönüp aynı şeyleri gözüne sokacaklar
bi ayakkabı sitesinden babet bakmıştım ne baktıysam uzunca bir süre döndü durdu gözümün önünde..

kıııızlaaar kızımın evinden bildiriyorum kızımla ve oğlumla biraz hasret giderdikten sonra size de bakim dedim. onlar malum işe gidecekler erkenden. onun için yattılar biraz önce. biraz sohbet edelim diye geldim bi de baktım kimse yok:26:

sevimsiz naptın bugün sen çoşmuşun maşallah :))
ama daha bi sevimli olmuşsun sanki

senfat canım ben öğrencilere anlatmaya çalışıyorum çalışmasına da lab da geri dönüşüm kutusu yok.
kağıt birikiyor. al bunu alt kattaki geri dön. kutusuna at diyorum. gidip normal çöpe basıyolarmış haylazlar

ben yatıyorum kızlar iyi geceler

maşallah bacım...

benim adam opsesif takıntılı rahatsız yani kapı kurplarını bile bir misafir gelse gitse evi sildiryor ama bunaltıcı o olmayınca evi asla temizlememm bana azcık mikrop gerek diyeee... zaten o olmayıncada ev dökülmezzz:) yani benim iş zor... allah erkeğin titizini helede ilaçlı tedavi göreni bu noktada vermesin artık dayanamadık dr a başka kavgalardan dolayı gitttiğmizde takıntılı çıktı herneyseeee

şimdi ev pisssssss

yahu bacım bizim haftada en az 3 makine çalışır oda 8kglıkdan hnai eşim dağ gibi çamaşır çıkartır ve dolayısı ile evide dağıtır.... okadar çamaşırın kuruması asılması ayrı dert toplanması ütüsü başka bir dert...
zaten bizim elektrk 65den aşağı gelmez helede bu büyük tv aldıkdan sonraaaaaa.... eski tvlerde inanın 35 gelen elktrk şimdi 65lerde gelmekte oda en ekonomk modda çalıştıryoz ve eve ben 1de gelirim eşimde 7de işden gelirr yani çok gelyor ama
kk (kaçak kullanım bedeli) ankarada çok geldi bizim bölgede 2 aydır..bunu takip edeniniz varmı faturada

ev taşınacaksa özel eşyalar ayarlanmalı elbise vs. muhakkak şirketler onu yapmaz bacım ıyy ev taşımak allah kolaylık versin...bir öğrtmn arkdş evini bu şirketlerle taşıtcaktı
eşi şirket toplaycak sen bişeye dokunma diyor ve hatun anlatyor eşim öyle dedi diye laptopu kabına bile koymadım hiç bişeye dokunmadım adamalr şirketten geldi
abla yahuu hiç bişey toplamamışın
kadın aynenn
iyde sizler yapıyormuşsunuz diye ellemedim bişeye düzeninizi işleyişini bozmamak için der:)

adamlar yahu bukadar ev taşırız gittiğmiz her ev illa koliler yapmış olurdu der kadın bir mahcup oldum diye anlatyor...

Slm kizlar herkes iyidir umarim
bizde cok ani bir degisiklik oldu tr kesin donus yapiyoruz.
hayrolsun nerden dönüyon bacım bizdeeeeeee seneye 2 yıllığnaaaaaaaa gidecez ben gitmiyom ama pürüz çıakryom en fazla 1 yıl dayanırım diyeeeee... anam herşey sorun en başta wc leri
yahuu tahret alınann suyu yok medeniyetini yesinler oraların

et yok neyle yemek yaparım helal kesim bulda abd de ohooooo bana ters açlıkdan ölürüm ordaaaa cidden zor yaşammmm.. hele benim dilimde az var eşime yapışık gezmem gerekecek adeta siyam ikizi gibi olurum buda beni yorar eşle çok kavgalı olur günler

yani inşallah sizin dönüş güzel bir dönüşdür bacım...

şu dakika itibariyle topic bomboş hatunlar nerdesiniz.... tükanı kapayım mı ne edim

kimsecikler kalmamış, meydan bana kalmış

akşam yımağından sonra mutfağı topladım. bulaşık mak. çalıştırdım, bitince yerine dizdim. çamaşır mak. çalıştırdım, çıkınca astım. ufaklıkla babacığı yatınca salonu topladım, tozunu aldım. yatak odasını topladım, yav banyoyu bile topladım, orası bile dağılıyo. sonra 2 kot, bir kumaş pantolon, 2 yastık kılıfı, 2 swetshirt, bir tişört ütüledim. tırnaklarımı törpüledim, kırmızılarımı sürdüm :)) e ben gelene kadar kimse kalmamış tabi. az sörf yapim bari

ya ben gece ev işi yapamayanlardanım buna alışsam iyi olurrrr... yarın birgün çok zor amaaaa veledim olursa hijyene daha dikkat etmem gerekecekkk... ay ben ne ederimmm

ya ben gece ev işi yapamayanlardanım buna alışsam iyi olurrrr... yarın birgün çok zor amaaaa veledim olursa hijyene daha dikkat etmem gerekecekkk... ay ben ne ederimmm

ben de gündüz yapamıyorum. hafta sonu bile akşam saat 5 den önce doğru düzgün bi iş yapamam, alışkanlık işte.

senin adam kendisi hiç temizlik yapmıyo mu? çok takıntılı olanlar kendileri de temizler diye düşünüyordum. benim adam bildiğin dağınık pasaklıdır, bir ay boyunca evi temizlemesem bile aldırmaz yani. ben temizliğe başlayınca sorar ne yapabileceğini, duruma göre yapar da az çok. ama hem takıntılı olsa hem de şurayı sil, burayı temizle dese boğuveririm mazzallah.

ben de gündüz yapamıyorum. Hafta sonu bile akşam saat 5 den önce doğru düzgün bi iş yapamam, alışkanlık işte.

bence güzel bir alışkanlıkkkkkkkkk tebrikler.... Darısı bana çoluk çocuk uyudukdan sonraaaa daha iyi oluyor

sadece kendini temizliyorrrrrrr cildine maskeler tonikler o pamukalrı lavabonun kenarına atmalarr giydiği gömleği makinenin üstüne bırakmaalr veeeeee en gıcık olduğum ve kavgamız bu hergün otel gibi nevresim d eğişimiiiiiiiiiii çok zoruma gidiyorrrrrrrrrr bu değişim haftalık olsa rahat olacamda inannın tüm nevresimlerin rengi solduuuu yıkamaktan uffff neyse şimdi azcık ilaç tedaviyle rahatladık haftada 3 e indirdi mmmmmmmmm en azından yorganı hergün değişmemek çok rahat olyor inannın belim ağrıyordu bu otelde çaşılanlara allah yardım ede çok zor iş hergün hergün.... ilk zamnalr yıkardı balkon falan birde camalrmız çok büyük ve yüksekti onu yapardı oda ben dışardan gözükmeyeyim diyeee ufff uffff... allah bu rahatsızlığı vermesinnnnnnnnnn ....

bir günde çamaşır çok çıakrtıyor artık asmaktan belim ağrıdı sen as dedimmmmmmmmm ve bizim çamaşır askılığı azcık çok kapsamlı ve düz v açılanalrdan değil baya farklı açdıkça açılır baya büyük bişey sen tut aç odayaaa ve üzerineeeeee kovayla çıkardığn çamaşırları adeta ellemeden dökkk yere kayısı dut serer gibi lannn dedim bunlar hep kırış kırış olur kurumazzzzz olsun dedi zor geldi asmakkkkkkkkk iş buyuruncada öğret,ncede yapmaz uffffff...

bulaşıkları dizdirdim amelyat olmuştum 20liklerden çenemde 4 diikiş eğildikçe kanama yapyordu beynim zonkluyordu adammmmmm tabağı çanağı düz düz koymuşşşşşşşşş sonrada yıkama bitince bu makine hiç ii yıkamıyo tabakalrın içinde su bırakmış pis su babanlar iyi makine almamış dedi dellendirdi beni.... yaaaa sonra bendeeeee şunu uygular oldum itle dalaşacağıma çalıya dolaşmayı.... yanlışmı ettim ne amaa usandırdı beni
2 -3 kat yorulyordummmm birde onu anlatana dek yarısını bititidim işin yaa böyle gece gece dertlendim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…