ben hangi siteyi gezsem hangi ürünlere baksam yan tarafta, yukarda, aşagıda reklamı çıkıyor.
gözüme gözüme sokuyorlarv al diye
evmanyadan bazı ürünlere baktım, reklamı var şimdi
gecen gun badenin tablolara baktım onlar
bebekbezi sitesinde benim sipariş verdiklerimi gözüme sokuyorlar
bunlar nerden biliyor ya benim baktıklarımı
sadece kendini temizliyorrrrrrr cildine maskeler tonikler o pamukalrı lavabonun kenarına atmalarr giydiği gömleği makinenin üstüne bırakmaalr veeeeee en gıcık olduğum ve kavgamız bu hergün otel gibi nevresim d eğişimiiiiiiiiiii çok zoruma gidiyorrrrrrrrrr bu değişim haftalık olsa rahat olacamda inannın tüm nevresimlerin rengi solduuuu yıkamaktan uffff neyse şimdi azcık ilaç tedaviyle rahatladık haftada 3 e indirdi mmmmmmmmm en azından yorganı hergün değişmemek çok rahat olyor inannın belim ağrıyordu bu otelde çaşılanlara allah yardım ede çok zor iş hergün hergün.... ilk zamnalr yıkardı balkon falan birde camalrmız çok büyük ve yüksekti onu yapardı oda ben dışardan gözükmeyeyim diyeee ufff uffff... allah bu rahatsızlığı vermesinnnnnnnnnn ....
bir günde çamaşır çok çıakrtıyor artık asmaktan belim ağrıdı sen as dedimmmmmmmmm ve bizim çamaşır askılığı azcık çok kapsamlı ve düz v açılanalrdan değil baya farklı açdıkça açılır baya büyük bişey sen tut aç odayaaa ve üzerineeeeee kovayla çıkardığn çamaşırları adeta ellemeden dökkk yere kayısı dut serer gibi lannn dedim bunlar hep kırış kırış olur kurumazzzzz olsun dedi zor geldi asmakkkkkkkkk iş buyuruncada öğret,ncede yapmaz uffffff...
bulaşıkları dizdirdim amelyat olmuştum 20liklerden çenemde 4 diikiş eğildikçe kanama yapyordu beynim zonkluyordu adammmmmm tabağı çanağı düz düz koymuşşşşşşşşş sonrada yıkama bitince bu makine hiç ii yıkamıyo tabakalrın içinde su bırakmış pis su babanlar iyi makine almamış dedi dellendirdi beni.... yaaaa sonra bendeeeee şunu uygular oldum itle dalaşacağıma çalıya dolaşmayı.... yanlışmı ettim ne amaa usandırdı beni 2 -3 kat yorulyordummmm birde onu anlatana dek yarısını bititidim işin yaa böyle gece gece dertlendim hani
sadece kendini temizliyorrrrrrr cildine maskeler tonikler o pamukalrı lavabonun kenarına atmalarr giydiği gömleği makinenin üstüne bırakmaalr veeeeee en gıcık olduğum ve kavgamız bu hergün otel gibi nevresim d eğişimiiiiiiiiiii çok zoruma gidiyorrrrrrrrrr bu değişim haftalık olsa rahat olacamda inannın tüm nevresimlerin rengi solduuuu yıkamaktan uffff neyse şimdi azcık ilaç tedaviyle rahatladık haftada 3 e indirdi mmmmmmmmm en azından yorganı hergün değişmemek çok rahat olyor inannın belim ağrıyordu bu otelde çaşılanlara allah yardım ede çok zor iş hergün hergün.... ilk zamnalr yıkardı balkon falan birde camalrmız çok büyük ve yüksekti onu yapardı oda ben dışardan gözükmeyeyim diyeee ufff uffff... allah bu rahatsızlığı vermesinnnnnnnnnn ....
bir günde çamaşır çok çıakrtıyor artık asmaktan belim ağrıdı sen as dedimmmmmmmmm ve bizim çamaşır askılığı azcık çok kapsamlı ve düz v açılanalrdan değil baya farklı açdıkça açılır baya büyük bişey sen tut aç odayaaa ve üzerineeeeee kovayla çıkardığn çamaşırları adeta ellemeden dökkk yere kayısı dut serer gibi lannn dedim bunlar hep kırış kırış olur kurumazzzzz olsun dedi zor geldi asmakkkkkkkkk iş buyuruncada öğret,ncede yapmaz uffffff...
bulaşıkları dizdirdim amelyat olmuştum 20liklerden çenemde 4 diikiş eğildikçe kanama yapyordu beynim zonkluyordu adammmmmm tabağı çanağı düz düz koymuşşşşşşşşş sonrada yıkama bitince bu makine hiç ii yıkamıyo tabakalrın içinde su bırakmış pis su babanlar iyi makine almamış dedi dellendirdi beni.... yaaaa sonra bendeeeee şunu uygular oldum itle dalaşacağıma çalıya dolaşmayı.... yanlışmı ettim ne amaa usandırdı beni 2 -3 kat yorulyordummmm birde onu anlatana dek yarısını bititidim işin yaa böyle gece gece dertlendim hani
hergün nevresim değişimi mi
uleeeeen, beyzadeye bak, amanın; kesinlikle cinnet getirirdim. hergün değişmesini isteyen kendi değiştirecek aga.
biz nevresimleri birlikte geçiriyoruz, bazen eşim tek başına geçiriyor. ama öğrettim, birkaç kere evde kriz geçirdim, şimdi yapması gerektiğini ve onun da sorumluluğu olduğunu biliyor ve yapıyor. ama tabi kolay olmadı, hemen olmadı, birkaç kere kriz geçirip, bir kere de boşanma aşamasına gelmemiz gerekti.
herkese günaydın bu arada.
gökçecim sana da bol sabır diliyorum canım.
sırf bu nevresim derdine uyku seti alıyorum
ayda bir değiştir yıka oh mis
nevresimin içinde yorganın dönmesine sinir oluyorum
merhaba canım sen ve eşin ne işle meşgulsünüz ? ben ona göre yazacağım :))))))))))
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahSlm kizlar herkes iyidir umarim
bizde cok ani bir degisiklik oldu tr kesin donus yapiyoruz.
hadi bakalım, tutar inşallah hayırlısıylabebe aldım iki tane,kolaymı
sonrada vurdum totoyu yattım
şimdi zombi gibi geçmişi okuyorum
evdeki halıyı paspası söktüm don yapıyorum bebelere
çıkımın kirlenmesi lazım..
amiiin inş.
herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.
herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.
sen gül gül meyracımmm benim anam ağlıyor adam akşam geliyorrrrrrr ...ayyyy sabah sabah, ne güldüm yaaaa..... :)))
herkese günaydın, bu arada.... :))
hergün nevresim değişimi mi
uleeeeen, beyzadeye bak, amanın; kesinlikle cinnet getirirdim. hergün değişmesini isteyen kendi değiştirecek aga.
biz nevresimleri birlikte geçiriyoruz, bazen eşim tek başına geçiriyor. ama öğrettim, birkaç kere evde kriz geçirdim, şimdi yapması gerektiğini ve onun da sorumluluğu olduğunu biliyor ve yapıyor. ama tabi kolay olmadı, hemen olmadı, birkaç kere kriz geçirip, bir kere de boşanma aşamasına gelmemiz gerekti.
herkese günaydın bu arada.
gökçecim sana da bol sabır diliyorum canım.
ya uyku seti aman dursunnnnn birde onun yorganını yıkamak her hafta anam ağlarrrrr yıkamak ayrı dert asmak ayrı kurutmak ayrı valla bel ağrısı oluşturdu bu durum zaten minyon tipli biriyim adama bir kaç kez yaptırdımmmm anlasın diyeee ama ayyy ben çok yoğunum zaman kaybı diyee başlka dellendirdi iyi kadın tutacam dediğimdeeesırf bu nevresim derdine uyku seti alıyorum
ayda bir değiştir yıka oh mis
nevresimin içinde yorganın dönmesine sinir oluyorum
dönmüyor aslında, ebatlar aynı olunca sorun çıkmıyor. ben de uyku setini sevemedim gitti. yok kullanamıyorum. bir kere gereksiz zımbırtısı var, yatak kenarına takılan parçasına uyuz oluyorum, onları attım gitti.
bir de her hafta mis gibi yıkanmış ütülenmiş nevresimlerde yatmanın keyfine varmak istiyorum. makine kapasitesi de küçük, yorganlarım sığmıyo. her ay onları yıkamaya da gönderemem, zaten daha pis geliyo, yorganların kenarlarında siyah lekeler oluşturdular hep, deli oldum
ayy ne çok konuştum, yaşım ilerledikce temizlik konusunda takıntılı birine dönüşmeye başladığımı farkediyorum, hayırlısı bakalım.
benim makinenin kapasitesi büyük olsa, ben de nevresim kullanmam. ama her hafta o yorganları 60 derecede yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?