Kirli Çıkılar )))

ben zaten efkarlandımmmmmmmmmmm uff ufffffffff.... yarın yani bugun geliyor adam ne güzel adeta hafta içi tatil yapmıştımmmm o yokken şimdi yemeği temizliği ütüsü bütüsü offfffffff offfffffff kol düğmesine dek seçip takması hattaaa çorabıııııııııı uffff sanırım ben mi şımarttım zaten farklıydı uff uffff neyseee yine de özlüyorum be adamı
1- 2 gün kılımı kıpırdatmaycammmmm bakak nasıl kavga edecekkkkkkk... relaks oturcam yemek yapıp o kadar .... neysee hanımlar ne güzel mışıl mışıl uyuyonuzzzzzzzz hepinize iyi gecelerrrrrrr diliyorum

günaydın kızlar
eşimi yolladım
uyku tutmadı
takılıyom buralarda yalnız yalnız:79:
akşama misafir gelecek
patatesli börek
kek
kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum
iki kişiler
yeter zaar

günaydın kızlar,
o kadar yorgunum ki bir bitse şu hafta
Allah'tan geçici görevli avukat geldi ama yine yetişemiyoruz işlere
gerçekten dedikleri gibi devletin işi mi bitermiş

badecim,
inşallah tutunurlar bu sefer hayırlısıyla alırsın kucağına

karanfilce,
teyzenin kızına geçmiş olsun onun ayakkabıları çok güzelmiş demek ki çalınmış
Allah daha bol kazançlar versin inşallah

bu arada bıdık nerde gören oldu mu

bildiğim kadarıyla google kayıt tutuyor sonra da senin ilgi alanına göre reklamları yayınlıyor
bu özelliği kapatmayla ilgili bir şeyler vardı sanki ama hatırlamıyorum
bir arkadaşım sırf bu yüzden google chrome kullanmadığını söylemişti
diğer browserlarda da var mı bilmiyorum karanfilce bilir belki

ayyyy sabah sabah, ne güldüm yaaaa..... :)))
herkese günaydın, bu arada.... :))

günaydın , hayırlı günler olsun kirli çkıkılaaar çocuklarımı işe gönderdim. birazdan kahvaltı edeyim, biraz ense yapıp tv izleyeyim bari kızıma dinleneyim diye geldim ama iş yapmadan nasıl vakit geçer bilmem:26:

günaydın farmasiii bişey dicem, senin şu çok fonksiyonlu kekin tarifini aradım ama bulamadım ben, yazıversene bir zahmet akşama kadar boş oturamam ben. bi kek yapıverim bari benim kuzulara:))

Son düzenleme:

hergün nevresim değişimi mi
uleeeeen, beyzadeye bak, amanın; kesinlikle cinnet getirirdim. hergün değişmesini isteyen kendi değiştirecek aga.
biz nevresimleri birlikte geçiriyoruz, bazen eşim tek başına geçiriyor. ama öğrettim, birkaç kere evde kriz geçirdim, şimdi yapması gerektiğini ve onun da sorumluluğu olduğunu biliyor ve yapıyor. ama tabi kolay olmadı, hemen olmadı, birkaç kere kriz geçirip, bir kere de boşanma aşamasına gelmemiz gerekti.

herkese günaydın bu arada.
gökçecim sana da bol sabır diliyorum canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
sunnny ablacım buyur

kek tarifi )

3 yumurta
2sb şeker
1 sb süt
1sb sıvıyağ
2- 2.5 un
1pk vanilya
1 pk kabartma tozu
içerisine arzuya göre ceviz fındık üzüm vs konulabilir

hamurdan 1 kasenin içerisine alıp içerisine 2 yk kaşığı kakao koyup karıştırıp sade hamurum tamamını yağlanmış tepsiye döktükten sonra kakaolu karışımı üzerine gezdirip farklı bir görümde elde edilebilir.

not: aynı malzemelere 3 yk kaşığı kakao eklenirse kakolu kek elde edilir .
ve fırından çıkınca dilimlenip üzerine çikolata sosunu tarife göre hazırlayıp üzerine dökülürse güzel bir ıslak kek olur
not: yukarıdaki malzemelere 1 havucu rendeleyip de ekleyedebiliriz.
not: 1-2 çay kaşığı tarçın koyarsak da tarçınlı olur
ana malzemeler en üstte yazanlar ilaveler ,değişiklikler arzuya göre yapılabilir.

diğer bir kek tarifi pandispanya tadında ;

3-4 yumurta( tercihen 3 )
1.5 sb şeker
2sb un
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 pk kabartma tozu
1 pkvanilya

isteğe göre ceviz üzüm
aynı şeklide diğer kek tarifinde olduğu gibi bunda da 1 kaseye ayırdığımız sade hamura ekleyeceğimiz 2-3 yk kakaoyu karıştırıp üzerine gezdirebiliriz.

sırf bu nevresim derdine uyku seti alıyorum
ayda bir değiştir yıka oh mis
nevresimin içinde yorganın dönmesine sinir oluyorum

dönmüyor aslında, ebatlar aynı olunca sorun çıkmıyor. ben de uyku setini sevemedim gitti. yok kullanamıyorum. bir kere gereksiz zımbırtısı var, yatak kenarına takılan parçasına uyuz oluyorum, onları attım gitti.

bir de her hafta mis gibi yıkanmış ütülenmiş nevresimlerde yatmanın keyfine varmak istiyorum. makine kapasitesi de küçük, yorganlarım sığmıyo. her ay onları yıkamaya da gönderemem, zaten daha pis geliyo, yorganların kenarlarında siyah lekeler oluşturdular hep, deli oldum

ayy ne çok konuştum , yaşım ilerledikce temizlik konusunda takıntılı birine dönüşmeye başladığımı farkediyorum, hayırlısı bakalım.

benim makinenin kapasitesi büyük olsa, ben de nevresim kullanmam. ama her hafta o yorganları 60 derecede yıkarım

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba kızlar
bu akşam eşimin arkadaları gelicek bize
bi tatlı bi tuzlu yeter dedi çayın yanına
ben de elmalı kurabiye yaptım
sabahtan beri onunla uğraşıyorum
yoruldum valla
3 tepsi oldu
tuzlu olarak da vakıftan aldığım ketelerden koycam
oldu bitti

merhaba canım sen ve eşin ne işle meşgulsünüz ? ben ona göre yazacağım :))))))))))

merhaba canım sen ve eşin ne işle meşgulsünüz ? ben ona göre yazacağım :))))))))))

meslekleri öğrenmeden yorum yapmam, diyorsun yani... :)))
canım benim, bizim meslekleri biliyorsun,bize de bi yorum yapsan.... :))
şaka bir yana, Allah tan eşim öyle titiz biri değil.....
benimki de çok rahat canım.....
aksine ben titizim....
ona göre sorun yok,sen de yapma, der bana...
bi de akıl verir yani.... :)))

herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.

Slm kizlar herkes iyidir umarim
bizde cok ani bir degisiklik oldu tr kesin donus yapiyoruz.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bebe aldım iki tane,kolaymı
sonrada vurdum totoyu yattım
şimdi zombi gibi geçmişi okuyorum
hadi bakalım, tutar inşallah hayırlısıyla
evdeki halıyı paspası söktüm don yapıyorum bebelere
çıkımın kirlenmesi lazım..
amiiin inş.

çok gemiş olsun yaa :26:
Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah

çok çok geçmiş olsun canım......
okullarda o tür kazalar çok oluyor malesef....
Rabbim cümlemizin evlatlarını, bütün görünür, görünmez, kazalardan,belalardan korusun.....amin.....

ayyyy sabah sabah, ne güldüm yaaaa..... :)))
herkese günaydın, bu arada.... :))
sen gül gül meyracımmm benim anam ağlıyor adam akşam geliyorrrrrrr ...

ya elif bacı birde sabırsız biriydim çok bile düzeldim

kalkim 5 gündür değişmeyen nevresimi değiştirim yıkayım ufff pis bile değil hala yumoş kokarr bir seferinde geldiğinde işim gereğide yoğundum sabahın köründe gelmişti yatağa girdi duşdan sonra ıyyyyyyyyyy kirletti nevresimleeri neden değişmemişin gökçe dedi bende senin kokun var diye sen gidince değişmiyorum diye kıvırdım

ya uyku seti aman dursunnnnn birde onun yorganını yıkamak her hafta anam ağlarrrrr yıkamak ayrı dert asmak ayrı kurutmak ayrı valla bel ağrısı oluşturdu bu durum zaten minyon tipli biriyim adama bir kaç kez yaptırdımmmm anlasın diyeee ama ayyy ben çok yoğunum zaman kaybı diyee başlka dellendirdi iyi kadın tutacam dediğimdeee ne elalemin karısı ellersee pis elleriyle ben yatmam diyim dedi neyseee amannnn sinir katsayım artıyorrrrrr

şaka maka ne rahattım akşama gelyorrr bunları düşündükçe vede tatlısına dek yemek olayını düşündükçe gelmesin diyorummmm... insan kocasını istemezmi gel görki bunaltmıştı ne rahattım 4 gündür oy anam oyyyyyyyy inannın 1 kap çorba bile pişirmedim bu 4 gündeeeeeee keyfime baktımmmmmm ama kısa sürdü neyseee sapa sağlam gelsinde birde hastalık çıkarmasında başımaaaa bunada şükür hani.... hastalığı ayrı bir derttttt allah evlerden uzak ede...çin işkencesi gibi

yok yok sende çok üstüne düşmeeeeee takıntı inan berbat bişey bizim adama ilaç kullanyozzzzzz her şeye takıntılı idi allahım berbat bir şey anlatınca şaka gibi gelebilir ama inannınnnn değil...uffffffff
benim bir teyzemde yaş ilerledikçe iyice takıntı oranı arttı kışın ortasında halı yıkardı elindeee bisssürü hastalığı çıkyorrr evi bal dök yala amaaa kendi vücut sinyal vermekteee...

ben acaip pissssss biri olucammmmmmm temize madalyamı takyolarrr
amannnnnn

sonuçta pis dediysek yaptığımz yenilmeyecek cinsdende değil hani herkesin bir temizlik anlayışı vardır haniiiii abartmaya ne gerek....
ama şu aldğmız eve geçeyimmmmmmmmmm he ay belkide 15 de bir alacam kadınnnnnnnnn artık yapamıyom yaaaa hanımlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…