Kirli Çıkılar )))

anam geçmiş olsunnnnnnnnnnn bacım.... ya nöbetlerdeeee görüyorum helede 5.sınıflar bu yıl adeta yamyam gibi koşmaktalarrrrrr etraflarna bakmadan çarpışmamaları mümkün değil hani hep derim ya bunların anaları babaları hiçmi evladım okulda koşmaaa yere çöp atma küfürlü kötü sözlü konuşma diye hiçmiuyarmazlarmı diye kızarımmmm bak yaaa

aman dikkat edinnnnnnn amannnnn

çok çok büyük geçmiş ola bacım

amin Allah razı olsun canımcım
test yapıcam mart 14 de o zaman maya tutmuşmu belli olCAK:)

ben düğün ve çocuk olunca alabileceğim en iyi hediyeyi alıyorum
ama niyeyse şu ev işi pek sarmıyor
bu hediye alacağım 5 yıl sonra taşınacak hoop baştan :44:

badecim hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız inşaallah
amin inş. Allah razı olsun canım

badecim bebişin tutar inş.. doğarda böle o yumuşacık popişini ısıra ısıra yersin:)))
böle herbiyerini cimciklersin sıkarsın:))
hele bir olsun neler yapıcam ben
sağol canım amin inş.

badecim,
inşallah tutunurlar bu sefer hayırlısıyla alırsın kucağına

amin inş. sağol canım Allah razı olsun

hadi bakalım, tutar inşallah hayırlısıyla

hayırlısı inş. sağol canım senin duan makbuldür
günahsız meleğin var karnında

Son düzenleme:
gökçe darılma canım da,çamaşır serme işi,senin yorumun ve de bulaşık makinesi olayına sesli güldüm resmen... :))
Allah yardımcın olsun,düzelir inşallah,ne diyeyim.... :)

merhaba canım sen ve eşin ne işle meşgulsünüz ? ben ona göre yazacağım :))))))))))

ben matematik öğretmeniyim devlette-arta kalan zamanalrım özel derslerim projelerim olur-ondanda arta kalanı 2 pilates 1 havuz 1 fitnıss olurduuuuuuuuu bu yıl baya erteledim....
bayaaa aktifimdir yaşamımda falan
evdi alışverişdi bizim adam yoğunnn diye hep bana bakar elektrk su hertür ödemeee adeta erkek gibi ve bayan gibi .....
zaten günümüz hanımalrnın sıkıntısı bu her iki cinsiyetin gereklernide yapmaları

eşim ankara ünvrs siyasal uluslar arası ilşk.(ben hariç tüm uluslarla harika iyi ilişkisi)
bakanlıkda AB uzmanı ... öncesinde tezi vardı onu yazdık her dkk kendini geliştirmek için ingzcesi ve masterıda cabasııııııı anlayacağın farklı bir yaratık....
aylık yurd dışı toplantıları olurrrrr öncesinde ütüsü mütüsü vedeeeeeeeee yenecekelrni hazırlamak yorar gelincede pislerni halletmek.... ya işte benim hikayemmmmmmm...bukadar sıkıntının arasına ben yinede çocuk isterimmmmmmmm adam ise çocuğa ne gerek köpek alak diyeee aptalca konuşur ve beni mahveder...

yahu azcık dinenn düşün çocukla köpek hiç aynı kefeye konurmu derimm o köpek daha iyi en azından sadık kızsanda ayrılmaz senden diye başka başka üzer beni... ne yapsamki....
şimdilerde azcık eve arkdşlndan bebeği olanları davet edip bebek görsün sevsin yaptım yaradıda azcık amaaa şimdide korkuyormuş ya sakat olursa diyeee dedim yaaa inannın bu beni mahvediyor.... belkide olmaması daha hayırlı az daha sabrederim yoksaaaaaaaaa.... sabır taşı değilim ya zatennnnnnn ufff uffff

farmasi bacı detaylıca anlatttım acabaa ne yorum yapacannn merakla bekliyorum....

hoş farmasiyle meslekdaşız ya bakalım ne diyecek:)

evet yaaa mesleğe göreee oda haklı yani diyorum adam okumuşsa bende okudum yaaa
geçen kızkardeşime diyorum işte evde başlıyor ailede başlıyor öğretmeni ezmeler aman öğretmen olsunnnnn çocuklarna iyi bakarrr amannnnnnn öğretmenszn vaktin olur...
bilmiyolar bissürü çocuğu sınav hazırlamayı onların ayrı dertleriyle uğraşıp iletişim kurmayı yazılı değerlendirmeleri demiyim bileeee sanki öğretmen=boş gezenin boş kalfası

daha bu toplum böyleyken elbet değer vermez eğitime öğretimeee....
adam okumuş ya ben sanki evin aşçısı temizlkyazık işçiisi o sipariş veriri şurasıi çin şu poaçadan şu kurabiyeden şu gözlemeden yap
ben eee yapalımda sussun deriz haram olan etlerden gidip yemesin diyeee iannın sırf bu yüzden anlattımdaa ona o yüzden dikkat ediyorum yoksaaa adam diyorrrr
ilk evlendğmizde gittiğindeee
baktım diyo harika biftekler vardı yaklaştım pig (domuz) yazyor almadım ben kırmızı eti buldum yedim

yahu dedim yine günah o etinde hellal olsada helal kesildiği ne malum azcık dikkat et et tavuk yemee balık ye illa yiyeceksen dedimmmmm veeeeeeee diyiş o diyiş patladı gittti şimdi ebemin bir tarafını gördümmmm hergüne ayrı hamur işi yapyorummmmmmm yaaaa

gökçe darılma canım da,çamaşır serme işi,senin yorumun ve de bulaşık makinesi olayına sesli güldüm resmen... :))
Allah yardımcın olsun,düzelir inşallah,ne diyeyim.... :)
yok beeeeeee ne darılcam gül ya bende gülüyorummm ama olayın ilk anında sinirden gülmüştümmmmmm....
ha bizde çok böyleee birde ütü yapmıştı abartısız ütümüz kazanlı philpslerden bilyom takıntılı diye ütüyü 3 yıl önce 850tlye aldırmıştım uğraşamam onun derdiyle diye ama ne bilim içinden başka bir öküz çıktı adamın bileydim kabul edermiydimmmm ha birde tanışmalarmızda gayet temiz pak gelyordu ne bilim delünün teki

neyse ütü bu şekilde içine suyu koydummm adam 1kez ütü yapacak tabi ben ütüyü yatakodasında yaparım bir solukda biter
adam yapcak tuttu salona yanıma kurdu yahu dedim alttarafı 1 gömlek ütüleyecen taşımana değmez olsun dedi (bak hele erinmiyomuşda ben öyleymişim)
sonraaa başladı ben 80ler dizisine başladımmmmmm dizi nerdeyse bitecek o gömleği ütülyorrrrrrr halaaaaaaaa
ütüledikçe nereden bassan ütüye o basınçlaaakolda ayrı ayrı çizgiler yapıyorrrrr ya yermisinn içindeki su bitmiş ütünün sinyal sesineeeeee artık dellendimmmmmmm öldürdü beniii ya kolaymııııı dedim ondan sonra ki gün 1 gömleği 2.gün giyme eğiliminde oldu baktı onuda vücudu rahat edemiyor gitti 5-6 gömlek daha aldı aynıalrndan gökçem dedi sen yinede her hafta ütüleme ben böyle kullanırım sen 2 haftada ütüle bak yeni gömlekler aldım böylece az ütü yapacan demezmiiiiiiiiii

sankiiiiii azmı oluyor sadece her haftalık değil brbuçuk haftalık yapıp daha çok yaptırmaya gitti bu durum dedim anlayanaaa...
anlayacağın ütüyü yakacağınamı yanayımmm 1 saatte 1 gömleği yapamamasınamı elektrk bu
sonraaaa bisssürü gömlek almasınamıııııııııııı o gömleklerin ütüsü ve dolapdaki yer hacminemiiiiiiiiiii anam anam ben hangisine yanayımmmmmm....
iki tarafı boklu değnek misali.... çok afedersinizzzzzzzzzzzzz

daha güzel bir atasözüyle de diyebilirdim diyeyimdeeee

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkkkkkkkk yaaaa

bu yüzden ne etsem kafi değil... bana zarar veryorrr...aslında bize de biz olmanın idrakına daha yeni yeni eriyor beyzadem

öğrencilerim pasta getirmiş.
boş dersimde yiycem
acıkmıştım :))
afiyet olaaaaaaaaa

benim boş günümmmmmmmm ne yapsammmm hazır kocamda yokkennnnnnnnnnnnn

bişey diyin ne yapsamki kendim için bugun... zaten akşama doğru baana mutfak görüncek yineeeeeeeeee ozamana dekkkkkkk ne etsemmmmmmm

gökçe sen bu durumu ya böle kendini yorarark yaşayacaksın yada tutcaksın kadını kadın evde eşin olmadığı saatlerde gelecek öyle ayarlıycan . demiycen kocana herseyi bilmesin nolcekkk nevresimin üstündemi yazıyor kimin değistirdiği . ben kendimi yoruluyorum diye trip atıp haftada yarım gün kadın aldığımda bile sen kadar çalısmam ne dimek her gün nevresim ... canınnın kıymetini bil canım çağır kadını işine bak alısır sevgili kocan

son rahat saatlerimmm bunun şerefineeeeeeee haydi benle döktürünnnnnnnnnn :):):) herşeye rağmen relaks olmak gerekkkkkkkk desemde uygulasammmm aman neyseeeeeee iyi bir planı olan bu 5 saatte yapacağım güzel bişey söylerseeeeeee derhal kafama da yatarsaaa yapacamm:):):)

şimdi döktürelim hadi hatunlarr:):):)

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

ellerinden bal akıyor bacımşimdiki evim 80metrekare kiradayımmmm veee temizlik ev küçüklüğünden dolayı yaptırmaya değmez dedimmmm ama dur eviem çıkayımmmmmmmmm o görücek gününüüüüüüüüüü haziran geleydiiii

birde diyoki çocuğmuz olsun ben yardım ederimmmm bunada inanmamak gerek dimiiiiiiiii klasik yalan gibi gelyorrrr

gokce durumuna cok uzuldum
benzer durumları ben de yaşıyorum ancak temizlik konusunda değil
ama sorun çıkmasın istiyorsan bu deveyi güdeceksin, bu diyardan gitmek istemiyorsan.
sorunu nasıl hallederim diyorsan yıllar içinde bu durum öğreniliyor.
o biraz kendinden ödün vermeye başlayacak, ilaç tedavisine de başlamış.
orta yolu bulacaksınız.
uygun ücretli bir kadınla anlaşacaksın. haftanın 3 gunu gelecek,
ütü yapmasını iyi bilen biri olacak tabi
1 günü kadının ütüyle gececek, diğer günlerde temizlik yapacak
eşin yogun calışıyor anladıgım kadarıyla, kadın geldiğini anlamaz bile
sen de ruh sağlıgın için, her ay ya ek dersinden ya da özel dersinden bu işe aktarım yapacaksın
bir ömür böyle geçmez
öyle böyle kadının yaptıgı temizliğe alışacak zamanla
sen de daha mutlu olacaksın ve kendine daha çok zaman ayıracaksın.
ankarada yardımcı kadınlar 3 gune 500 falan gelir sanırım, belki daha coktur.

selam kızlar ben geldim dün akşam yemekten sonrasını hatırlamıyorum
sanki bir şey bütün enerjimi çekivermişti
gözümü bir açtım sabah olmuş
işe de az önce geldim

çok doğru diyon bacımmmm zaten adama kızdım bu yıl özel ders almadım pek.... ankaradayken eşim sabah 9 akşam 7 çalışırrr öyleee anlasada ne edeyimmm cidden yapıcammmm hem bende sevmiyorum iyce antipatik oldum temizliğe

selam kızlar ben geldim dün akşam yemekten sonrasını hatırlamıyorum
sanki bir şey bütün enerjimi çekivermişti
gözümü bir açtım sabah olmuş
işe de az önce geldim
hahaaaa ne güldüm bak sennnnn

dün elektrik faturam gelmiş 56 lira
ofiste suyum sütüm meyvem bitmişti az önce şok a girdik alışveriş yaptım bir de klozet kokular baya indirimdeydi onlardan stok aldım
28 lira tuttu
bu arada eşimin promosyonu yatmış 2900 lirayı da hesabıma geçirdim

çocuk olayını kesinlikle inanma
her gecen gun iş yogunlugu artacak
ben de aynı yalanlarla kandırıldım
şimdi de aynı palavray 2. çocuk için söylyor
yer miyim hayır
kendime ne zaman güvenirsem o zaman 2. çocuk
ama sorsan nasıl yardım ediyor, ben nankörüm.
evlenmek isteyen gençlere tavsiyem: her olayı ölçüsünde olacak adamın. yemek secmeyecek, ne koyarsan yiyecek, işini düzgün yapacak ancak iş bağımlısı olmayacak
riskli mesleklerden olmayacak..
her gün iş yerinde bir sorun çıkmasın, herkese dogru teşhis ve tedaviyi uygulasın, geri dönülemez hatalar yapmasın diye dua ederek ederek vaktim geçiyor. o arada aman bizle ilgilenmese de olur diyorum. Rabbim kimsenin sorumluluguyla vicdanını rahatsız etmesin de ev işi kalsın diye beklentimi düşürüyorum ondan
erkekten beklentini düşürmek yani ev işi istememek ki yaptıklarını da dogru düzgün yapmazlar rahat edersin.
ama yapan erkek yok mu var, o da bize rast gelmemiş.

o ne ki
giriyorsun bi siteye
yanda hangi şehirdeysen o şehirle ilgili reklamlar çıkıyor mesela
hemen dikkatini çekiyor
aslında şu internet ağı çok tehlikeli bişi
her anımız kontrol altında
bir dönem gmailde de bana gelen maillerin içeriğine göre reklamlar oluyordu her yerde her şekilde izleniyoruz. şimdi kaldırmışlar sanırım

bereketli olsun
ne kadar cok promosyon yatmış öyle
bana 800 lira
eşime de 1200 ya da 1400 yatmıştı
3 yıllık

Son düzenleme:
gökçe çok eğlenceli anlatmışsın çok güldüm
ama naçizane önerim o bilmiyorum dese de pes etme
sabırla göster, anlat, öğret
bir yapamaz, iki yapamaz üçüncü de yapamadım demeye utanır zati
ben benimkinin bilmediklerini öğrettim sabırla
hata yapsa bir daha gösterdim
hayatım aşkolsun geçen dedim ama beni dinlememişsin diye cilve yaptım falan derken oldu
gerçi benimkinin içinde de vardı ama olsun
dene sen de yılma

geçmiş olsun banusultan Allah tekrarından saklasın

öğrencilerim pasta getirmiş.
boş dersimde yiycem
acıkmıştım :))

gel de kıskanma öğretmenleri arkadaş
bayılıyorum öğrencilerle öğretmenlerin ilişkisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…