Kirli Çıkılar )))

eşin akademikti değil mi nasıl halletmişler 3.000 e 2900 mü yaptılar yoksa

yine çift sekma geliyorum geriden geriden
gökçe evet kk bedeli alnıyor ama artık karar gereği listede ismi açık açık yazmıyor başka şeylere giydirmişler işte anlarsın itirazlar olmasın diye... hatta geçen sabah dinlediğim radyo proğramında konu buydu

karanfilce pasta deyince kardeşim lise son sınıfta
okula yerli malı kutluyorlar!
bir kaç gun önceden plan yapıyorlarmış
kızlar evde pasta, börek yaptıyormuş
erkekler de colaları alıp,
yerli malını kutluyorlarmış
gecen yıllarda da yapmışlar
bu yıl hocalardan gizli yapmışlar
neden diye sorunca, gecen yıl beden hocasını davet etmişler
o da tüm öğretmenlere haber vermiş
bi geldiler, bize bişey kalmadı diyor
bu yıl da boş derste gizlice yedik, hiç birine haber vermedik diyor

çok geçmiş olsun banu, allah beterinden saklasın

çok çok geçmiş olsun canım......
okullarda o tür kazalar çok oluyor malesef....
Rabbim cümlemizin evlatlarını, bütün görünür, görünmez, kazalardan,belalardan korusun.....amin.....

AMİİİİİN..meyracım

badecim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

sevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için

hamile değilim ama ben de ediyorum seyyah

sirkeci allah bereket versin canım.

Allah korumuş canım gemiş olsun:)

sevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için
ne demek sen iste:)

gökçeeeeeee sen ne dion ya o nası bi koca öle hergün nevresim değiştirmek ha.... yuh diorum!!!! tamam her gün mis gibi tertemiz nevresimlerde yatmak buram buram temzilik kokan bi evde yaşamk kim istemez ama bunları yapan sen olunca istemenmez tabii can mı dayanır o ya
sen hizmetçimisin o evin hanımımısın?
yok bende kendi çapımda çogu zman temzimdir eşim benden daha temziz hakkını yemim ama bununda bi ölçüsü var
ben nevresimimi kışın 2 haftada bi değişiriorum nevreismden 4 yastık kılıfı çıkıyo ya hani makinaya çaaşır attıkça yastık yüzlerini yıkıorum yerine yedeklerini takıorum
2 haftada sadece yastıklarımı 3 kez falan yıkarım
yazın haftada bir yıkarım komple yine yedek yastıklarla bi değişim yaparım ama seninkide aşırının aşırısı
çok istiosa kendi yapsın çekilir dert diil ...........

akşama kısır yapcam yanına ne yapim? sulu sıcak bişey olmadan doymuorumda.....

banucum çok geçmiş olsun
allah beterinden saklasın inşallah amin

seviyorum böyle hatunlarıııı eşinini promosyununu derhal hesabına atanlarıııııııı kocaman alkışlıyorum

sağol bacımmmmmm evet yaaa ben sırf karşıma çıkan askeriyeden olan havacı pilotları ve doktorları yoğun iş temposu yüzünden reddettim bak gel görki allah yaşamıma verecekmiş korktuğum başıma geldiii

şimdi diyorr ya ben iyi hazırlanmalıyım günümü kötü yansıtırsam ülkeyi temsil ediyorm falan ciddende öyle elbisesi kılı kıyafeti gerek görüntü gerek yaşantı türk kültürne gelenek göreneklerne uygun olmalı diye ardından destekçi oluyorum.. napayım senle yazışmıştık zaten seninde bacım dr du uzman olarak sanırsammm rabbim yardım etsin bizim genel müdür müsteşar bakanlık bıktımmmmm sizin sağlık durumu offf
ayrı kulvarların ayrı dertleri
uzakdan bakınca herkese hoş gelirrr ama yaşayan anlarrr zor.... helede azcık mütevazi oluncaaa .... neyse bunların kurum olaylarnınn saçma sapan kokteyleri falan olur yemekleri olurr ben pek katılmammm
zaten çoğu yabancıııı yaaani ne bilim hani insan eşinin arkdşlrndanda bir birliktelik aile dostluğu olmayınca iyice farklı izole ediyor kendini.... bizim öğretmen günlerimize götürüm eşimi o da bazen ona çok banel ve sıkıcı ve aşırı basit gelirrr 3 yıldır böyle laflarından dolayı bu yıl katılmayacam dedimmmmmmmm öyle oldu ufff neyseeee
bendeee hakka hukuğa çok dikkat ederim çok şükür...

eşimde az çok kendim gibi yaptımm
allaha şükür yemek seçmezzzzzzzz

:) neyini seçecekseeee hertürlü pisliği bile yiyen toplantılardan gelyorrrr bizim ıspanağmızıda makrnamıza rahat yer onun için sıkıntımız yok şükür yemek dee

en mutlu olduğum nokta bu... ya da şu annesi pek özensiz yapardı sallamazdı ve kötüydüde tatları yemek alışkanlıkları bireysel herkes yer kalkarlardı benle birlikte yemek kültürü birlikte yemek yeme alışkanlığı geldi o bakımaaa seçmiyor da olabilir... dieğr durumlarııı sıkıntılı....
bakalım okuyup üflüyorummmm
bir arkdş yemeklerde defne yaprağı kullan gökçecim dedmişti baya relaks latır her ikinizide adamı sakin yapar dedi ve kullanyorum çorbalarımdaaa vede bol bol okuyorum adamaaa yakında uçacak desemdeee hep uçuyor zatennnnnnn bakalımmmm

çocuğu o yalvarana dek yapmıyım istemiyim dimiii sonra kalırım o lohusa depresyonuyla ben

şu hayatta en nefret ettiğim işlerden birisidir yorgan yatak düzeltme işi. Bekarken hep söylene söylene yapardım. Evlendik bir gün birlikte yapıyoruz bi baktım eşim bırak sen ben bayılırım bu işlere dedi. Adamın zevkiymiş nevresimleri değiştirmek çarşafları düzeltmek. O gündür hep ona ait artık o iş.

bacım bu yüzden de evlilik terapistine gittik ve psikiyatra yönlendirdiiiiii opsesis kompresif rahatsızlık çıktı allah kimseye evrmesin şimdi ilaç kullanyor 6.aya nisanda girecezzzzzz sonra tekrar gidecez dr a yaniii ufffff varya laptopu bileee tuşları kürdanlaaa öğretti hadi temizleyelm der bende iyi su tutayım dedim... o yokkendeeee bir keresinde artık öyle bunalttıki elektrk süpürgeye çektirdim bir tuşunu yuttu hahahaa o dereceee birde toplantı laptopu idi iymisin bana kaldı yenisini aldmak zorunda kaldı herşeyde zarar veryor durum

henüz askere gitmediği içindir, yatılı okumaıgındandır

allahım bu nasıl bir zevk maşallah nazarmız değmesin.....

bende yaparım adam gelirr bak ya bize böyle öğretmemişlerdi yurtta kalırken kıl gibi olmalı derdi ve ben dellenirdim al işte kavga sebebi...

gökçe okurken ben daraldım valla allah kolaylık versin sana
benim nişanlım da titiz ama kendi yapar işi bana elletmez pek
ben ona yemek yapayım yeter ne yapsam da yer güzel olmasa bile benden çok yer üzülmeyeyim diye

henüz askere gitmediği içindir, yatılı okumaıgındandır
askerde en çok bu konuda rahat edeceğim diyor. O kadar nizami bir şekilde düzeltiyor ki tü tü maşallah
allahım bu nasıl bir zevk maşallah nazarmız değmesin.....

bende yaparım adam gelirr bak ya bize böyle öğretmemişlerdi yurtta kalırken kıl gibi olmalı derdi ve ben dellenirdim al işte kavga sebebi...
gökçe anlattıklarına ben de sesli güldüm başka bir topikte de bir arkadaş var onun da eşi seninkine çok benziyor ve o da öğretmen her gün illa taze yeni pişmiş yemek istiyor ev her gün süpürülüp toz alınacak vs vs kabus gibi yaaa
bizde temizlikler birlikte yapılan bir aktiviteden ibarettir. H sonu ben kahvaltıdan sonra mutfağı düzeltirken o süpürgeyle başlar evi süpürmeye ben de toz alırım o yerleri moplarken be lavabo wc yi ovarım. Ev zaten küçük en fazla iki saatte işler bitmiştir.

başkasının yaptığı işle titiz olmak ne güzel iş.
benim de emrime amade biri olacak ne titizlenirim ne titizlenirim.
kendin koşturunca herşeye yemiyor insanın bir tarafları.
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.
rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah.
sirkeci allah bereketini versin promosyonunuzun güzelim.

sağol bacımmmm geçse keşkeeeeeeee

anlayamadımkiiiiiiiiii
son model kocaaaa ufffffffffff neyseee iyi yanlarıda var allahı bilir baya düşündümmmmmmm bişey bulamadım vallaaaa namuslu desem o kendineeeeee yani herkes kendine eder sonuçtaa bilemem ne etttiğini inannın iyi yanını bulamadım somut olarak yazayımm.. işte eve can okadar iyi bir ev arkadşı :):):) allahım halaaa laf getiryomki iyibir özelliğini bulayım olamaz hiç mi yokkkkkk offfffffffff

sanırım yok

delibocuk aman bacım nişanlısın ha ayarlarna baktırttır iyce derim...

benim adam bekarken geldiğinde ben dersdeydim eve gelmişti bekar evimde nişanlıyız falan sen tuttttttttt buzdolabını temizleee nevresimi yerdeki kilimi mutfakdanikni makineye at vayyyy be dedim ne iyi iş yapyor iyki almışım bunu alma yolunda ielrledimmmm ve bak delüüüüü çık tı bu daldaaa o yüzdennn dikkat derim... aslında o sinyallerni vermişde ben anlamamışım

kimmişşşşşşş vallaaa varmı böylesiiiiiiiiiiiiiii bende tek sanyordum kendimiiiiiiiii anam anammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…