dün elektrik faturam gelmiş 56 lira
ofiste suyum sütüm meyvem bitmişti az önce şok a girdik alışveriş yaptım bir de klozet kokular baya indirimdeydi onlardan stok aldım
28 lira tuttu
bu arada eşimin promosyonu yatmış 2900 lirayı da hesabıma geçirdim
evet akademik.eşin akademikti değil mi nasıl halletmişler 3.000 e 2900 mü yaptılar yoksa
herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.
çok çok geçmiş olsun canım......
okullarda o tür kazalar çok oluyor malesef....
Rabbim cümlemizin evlatlarını, bütün görünür, görünmez, kazalardan,belalardan korusun.....amin.....
amin Allah razı olsun canımcım
test yapıcam mart 14 de o zaman maya tutmuşmu belli olCAK:)
ben düğün ve çocuk olunca alabileceğim en iyi hediyeyi alıyorum
ama niyeyse şu ev işi pek sarmıyor
bu hediye alacağım 5 yıl sonra taşınacak hoop baştan :44:
amin inş. Allah razı olsun canım
hele bir olsun neler yapıcam ben
sağol canım amin inş.
amin inş. sağol canım Allah razı olsun
hayırlısı inş. sağol canım senin duan makbuldür
günahsız meleğin var karnında
sevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için
ofiste suyum sütüm meyvem bitmişti az önce şok a girdik alışveriş yaptım bir de klozet kokular baya indirimdeydi onlardan stok aldım
28 lira tuttu
Allah korumuş canım gemiş olsun:)herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.
ne demek sen iste:)sevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için
28 lira tuttu
çocuk olayını kesinlikle inanma
her gecen gun iş yogunlugu artacak
ben de aynı yalanlarla kandırıldım
şimdi de aynı palavray 2. çocuk için söylyor
yer miyim hayır
kendime ne zaman güvenirsem o zaman 2. çocuk
ama sorsan nasıl yardım ediyor, ben nankörüm.
evlenmek isteyen gençlere tavsiyem: her olayı ölçüsünde olacak adamın. yemek secmeyecek, ne koyarsan yiyecek, işini düzgün yapacak ancak iş bağımlısı olmayacak
riskli mesleklerden olmayacak..
her gün iş yerinde bir sorun çıkmasın, herkese dogru teşhis ve tedaviyi uygulasın, geri dönülemez hatalar yapmasın diye dua ederek ederek vaktim geçiyor. o arada aman bizle ilgilenmese de olur diyorum. Rabbim kimsenin sorumluluguyla vicdanını rahatsız etmesin de ev işi kalsın diye beklentimi düşürüyorum ondan
erkekten beklentini düşürmek yani ev işi istememek ki yaptıklarını da dogru düzgün yapmazlar rahat edersin.
ama yapan erkek yok mu var, o da bize rast gelmemiş.
hergün nevresim değişimi mi
uleeeeen, beyzadeye bak, amanın; kesinlikle cinnet getirirdim. hergün değişmesini isteyen kendi değiştirecek aga.
biz nevresimleri birlikte geçiriyoruz, bazen eşim tek başına geçiriyor. ama öğrettim, birkaç kere evde kriz geçirdim, şimdi yapması gerektiğini ve onun da sorumluluğu olduğunu biliyor ve yapıyor. ama tabi kolay olmadı, hemen olmadı, birkaç kere kriz geçirip, bir kere de boşanma aşamasına gelmemiz gerekti.
herkese günaydın bu arada.
gökçecim sana da bol sabır diliyorum canım.
Allah korumuş canım gemiş olsun:)
ne demek sen iste:)
gökçeeeeeee sen ne dion ya o nası bi koca öle hergün nevresim değiştirmek ha.... yuh diorum!!!! tamam her gün mis gibi tertemiz nevresimlerde yatmak buram buram temzilik kokan bi evde yaşamk kim istemez ama bunları yapan sen olunca istemenmez tabii can mı dayanır o ya
sen hizmetçimisin o evin hanımımısın?
yok bende kendi çapımda çogu zman temzimdir eşim benden daha temziz hakkını yemim ama bununda bi ölçüsü var
ben nevresimimi kışın 2 haftada bi değişiriorum nevreismden 4 yastık kılıfı çıkıyo ya hani makinaya çaaşır attıkça yastık yüzlerini yıkıorum yerine yedeklerini takıorum
2 haftada sadece yastıklarımı 3 kez falan yıkarım
yazın haftada bir yıkarım komple yine yedek yastıklarla bi değişim yaparım ama seninkide aşırının aşırısı
çok istiosa kendi yapsın çekilir dert diil ...........
akşama kısır yapcam yanına ne yapim? sulu sıcak bişey olmadan doymuorumda.....
şu hayatta en nefret ettiğim işlerden birisidir yorgan yatak düzeltme işi. Bekarken hep söylene söylene yapardım. Evlendik bir gün birlikte yapıyoruz bi baktım eşim bırak sen ben bayılırım bu işlere dedi. Adamın zevkiymiş nevresimleri değiştirmek çarşafları düzeltmek.O gündür hep ona ait artık o iş.
şu hayatta en nefret ettiğim işlerden birisidir yorgan yatak düzeltme işi. Bekarken hep söylene söylene yapardım. Evlendik bir gün birlikte yapıyoruz bi baktım eşim bırak sen ben bayılırım bu işlere dedi. Adamın zevkiymiş nevresimleri değiştirmek çarşafları düzeltmek.O gündür hep ona ait artık o iş.
bacım bu yüzden de evlilik terapistine gittik ve psikiyatra yönlendirdiiiiii opsesis kompresif rahatsızlık çıktı allah kimseye evrmesin şimdi ilaç kullanyor 6.aya nisanda girecezzzzzz sonra tekrar gidecez dr ayaniii ufffff varya laptopu bileee tuşları kürdanlaaa öğretti hadi temizleyelm der bende iyi su tutayım dedim... o yokkendeeee bir keresinde artık öyle bunalttıki elektrk süpürgeye çektirdim bir tuşunu yuttu hahahaa o dereceee birde toplantı laptopu idi iymisin bana kaldı yenisini aldmak zorunda kaldı herşeyde zarar veryor durum
askerde en çok bu konuda rahat edeceğim diyor. O kadar nizami bir şekilde düzeltiyor ki tü tü maşallahhenüz askere gitmediği içindir, yatılı okumaıgındandır
gökçe anlattıklarına ben de sesli güldüm başka bir topikte de bir arkadaş var onun da eşi seninkine çok benziyor ve o da öğretmen her gün illa taze yeni pişmiş yemek istiyor ev her gün süpürülüp toz alınacak vs vs kabus gibi yaaaallahım bu nasıl bir zevk maşallah nazarmız değmesin.....
bende yaparım adam gelirr bak ya bize böyle öğretmemişlerdi yurtta kalırken kıl gibi olmalı derdi ve ben dellenirdim al işte kavga sebebi...
sağol bacımmmm geçse keşkeeeeeeeegökçe çok eğlenceli anlatmışsın çok güldüm
ama naçizane önerim o bilmiyorum dese de pes etme
sabırla göster, anlat, öğret
bir yapamaz, iki yapamaz üçüncü de yapamadım demeye utanır zati
ben benimkinin bilmediklerini öğrettim sabırla
hata yapsa bir daha gösterdim
hayatım aşkolsun geçen dedim ama beni dinlememişsin diye cilve yaptım falan derken oldu
gerçi benimkinin içinde de vardı ama olsun
dene sen de yılma
geçmiş olsun banusultan Allah tekrarından saklasın
gel de kıskanma öğretmenleri arkadaş
bayılıyorum öğrencilerle öğretmenlerin ilişkisine
yine çift sekma geliyorum geriden geriden
gökçe evet kk bedeli alnıyor ama artık karar gereği listede ismi açık açık yazmıyor başka şeylere giydirmişler işte anlarsınitirazlar olmasın diye... hatta geçen sabah dinlediğim radyo proğramında konu buydu
son model kocaaaa ufffffffffff neyseee iyi yanlarıda varAllah korumuş canım gemiş olsun:)
ne demek sen iste:)
gökçeeeeeee sen ne dion ya o nası bi koca öle hergün nevresim değiştirmek ha.... yuh diorum!!!! tamam her gün mis gibi tertemiz nevresimlerde yatmak buram buram temzilik kokan bi evde yaşamk kim istemez ama bunları yapan sen olunca istemenmez tabii can mı dayanır o ya
sen hizmetçimisin o evin hanımımısın?
yok bende kendi çapımda çogu zman temzimdir eşim benden daha temziz hakkını yemim ama bununda bi ölçüsü var
ben nevresimimi kışın 2 haftada bi değişiriorum nevreismden 4 yastık kılıfı çıkıyo ya hani makinaya çaaşır attıkça yastık yüzlerini yıkıorum yerine yedeklerini takıorum
2 haftada sadece yastıklarımı 3 kez falan yıkarım
yazın haftada bir yıkarım komple yine yedek yastıklarla bi değişim yaparım ama seninkide aşırının aşırısı
çok istiosa kendi yapsın çekilir dert diil ...........
akşama kısır yapcam yanına ne yapim? sulu sıcak bişey olmadan doymuorumda.....
delibocuk aman bacım nişanlısın ha ayarlarna baktırttır iyce derim...gökçe okurken ben daraldım valla allah kolaylık versin sana
benim nişanlım da titiz ama kendi yapar işi bana elletmez pek
ben ona yemek yapayım yeter ne yapsam da yer güzel olmasa bile benden çok yer üzülmeyeyim diye
kimmişşşşşşş vallaaa varmı böylesiiiiiiiiiiiiiii bende tek sanyordum kendimiiiiiiiii anam anammmmaskerde en çok bu konuda rahat edeceğim diyor. O kadar nizami bir şekilde düzeltiyor ki tü tü maşallah
gökçe anlattıklarına ben de sesli güldüm başka bir topikte de bir arkadaş var onun da eşi seninkine çok benziyor ve o da öğretmen her gün illa taze yeni pişmiş yemek istiyor ev her gün süpürülüp toz alınacak vs vs kabus gibi yaaa
bizde temizlikler birlikte yapılan bir aktiviteden ibarettir. H sonu ben kahvaltıdan sonra mutfağı düzeltirken o süpürgeyle başlar evi süpürmeye ben de toz alırım o yerleri moplarken be lavabo wc yi ovarım. Ev zaten küçük en fazla iki saatte işler bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?