bayıldım anlatımına kgökçe, allah kolaylık versin sana. okurken bile daraldım yani. banunun dediği gibi başkasının iş yapmasıyla titizlik çok kolay
yahu bacımmmmmmmmmmmmmm şimdi 3 oldu bilyomda tekrar tekrar geçmişi okudumda amma malsın mal mal gökçe diyecendeee vallaaa bişey anlamadım bundan yaaaateşekkürler banusultan kızının başına gelenleri okudum
büyük geçmiş olsun şimdi nasıl oldu?
geçenlerde teyzem anlattı onların okulda da öğrencinin biri yanmış
öğretmenin birinin elinde bir kupada çay varmış koşarken öğretmene çarpmış çay üzerine dökülmüş. bir de özel okul. baya kaygılanıyorlardı.
gökçe kk olarak alenen yazmıyor işte ama hesaplandığında yine kk varmış diğerlerinin kat sayısını artırmışlar.
kaçak kullanım bedeli alenen kaçak kullanım bedeli olarak yazmıyor artık millet itiraz edemesin diye; ama hani orda başka bedeller var ya ordaki kat sayılara bindirmişler. Ben mi anlatamıyorum? :44: Gökçe seni eşinin gelişinden ötürü pek bir yusuf yusuf görüyorum. Nasıl tanıştınız siz merak ettimyahu bacımmmmmmmmmmmmmm şimdi 3 oldu bilyomda tekrar tekrar geçmişi okudumda amma malsın mal mal gökçe diyecendeee vallaaa bişey anlamadım bundan yaaaa:111::111::111::78::78::78::78::78::78::78::78:
bu cümleden nothing yani
gökçe kk olarak alenen yazmıyor işte ama hesaplandığında yine kk varmış diğerlerinin kat sayısını artırmışlar
kim kk alenen yazılmayan neee ne hesaplanmışşşşşşşşşş kk varmışşşşşş ne nerde ne olmuş
çok afedersin bacım aynı benim türev anlamayan öğrenciler gibi oldum yaaaa kusura bakmaaa
kaçak kullanım bedeli alenen kaçak kullanım bedeli olarak yazmıyor artık millet itiraz edemesin diye; ama hani orda başka bedeller var ya ordaki kat sayılara bindirmişler. Ben mi anlatamıyorum? :44: Gökçe seni eşinin gelişinden ötürü pek bir yusuf yusuf görüyorum. Nasıl tanıştınız siz merak ettim
bir arkdş tanıştırdı buluştuk elektirik aldıkkkkkkkkk :):):) o zaten dkksında evliliğe yönelik görür görmezzz yapıştı yakama ben istemedimmmmm eskişhre yaşıyordum hızlı treni tayip bir kaç yıl sonra açaydı evlenmezdik işte git gel derken internettede görüştük bir nevi internet aşkı oldu anammmkaçak kullanım bedeli alenen kaçak kullanım bedeli olarak yazmıyor artık millet itiraz edemesin diye; ama hani orda başka bedeller var ya ordaki kat sayılara bindirmişler. Ben mi anlatamıyorum? :44: Gökçe seni eşinin gelişinden ötürü pek bir yusuf yusuf görüyorum. Nasıl tanıştınız siz merak ettim
niyeymiş yaaa ben sabır istemiyrumm allah kocamaaaa akıl versin deyin yeterince sabırlı oldummm benbanucum çok çok geçmiş olsun canım..
Allah beterinden korusun
tanger tr ye kesin dönüş yapıyormuşsunuz.. hayırlı olur inşallah..
badecim sana da söylemeyi unuttum canım... Rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah
gökçe Allah sana sabır versin ne diyim..
ben de eşimi takıntılı zannederdim..
senfat harika fikirmiş hakkaten kardeşinin durum
bu arada kaç seferdir sorcam unutuyorum.
kardeşinle telde filan konuşmuyor musunuz?
demiyor musun kk da beni niye takip ediyosun diye:44:
ben de pastaları tek başıma yiyemedim görevlendirme arkadaş vardı tek bayan zümremonu çağırdım birlikte yedik
Eki Görüntüle 644319
sirkeci bize promosyon 300 tl mi ne yatcak ne o öyle :111:
karanfil size yatan kısmı 300 liradır gerisini bakanlık okul her neyse artık kendi masraflarına kullanıyordur. Size dağıtmıyorlardır.
karanfil size yatan kısmı 300 liradır gerisini bakanlık okul her neyse artık kendi masraflarına kullanıyordur. Size dağıtmıyorlardır.
bu arada tabaktaki börekler güzel görünüyor bizim yerimize de götür
bir arkdş tanıştırdı buluştuk elektirik aldıkkkkkkkkk :):):) o zaten dkksında evliliğe yönelik görür görmezzz yapıştı yakama ben istemedimmmmm eskişhre yaşıyordum hızlı treni tayip bir kaç yıl sonra açaydı evlenmezdik işte git gel derken internettede görüştük bir nevi internet aşkı oldu anammmöyleeee görsen yüzükler müzikler evlilik teklifleri okula çiçekler şimdiiiiiiiii anasını satyımmmmmmm köle izaura etti... dur yaaa duuurrrr bugun istedikelrim olmasa ayrınnnnnnnnn sil baştan başlayayım diycem.....
Sil Baştan (Şebnem Ferah) - YouTube
niyeymiş yaaa ben sabır istemiyrumm allah kocamaaaa akıl versin deyin yeterince sabırlı oldummm ben
bu arada afiyet olsun adeta bizim okul masasııııı kısss sen kimlerdensinnnn hoş benim adım cidden gökçeee olunca tanırdınnnn ya neyse demek bizim okuldan değilsin
artık bu değişti eskiden kesinti yaparlardı şimdi öğretmenede tam verecekelr diye duydum mebin ilçe parası kesilmeyecek
aminnnnnnn bacım...yok gökçe diye matematikçi arkadaşım yok :)a
ama en çok matematik öğrt. olmaktı hayalim.
matematiği pek severim
Allah eşine o hastalıktan kurtulmayı nasip etsin.. sana yardım eden seni çok yormayan bi koca olmayı nasip etsin
kaçak kullanım bedeli alenen kaçak kullanım bedeli olarak yazmıyor artık millet itiraz edemesin diye; ama hani orda başka bedeller var ya ordaki kat sayılara bindirmişler. Ben mi anlatamıyorum? :44: Gökçe seni eşinin gelişinden ötürü pek bir yusuf yusuf görüyorum. Nasıl tanıştınız siz merak ettim
senfat harika fikirmiş hakkaten kardeşinin durum
bu arada kaç seferdir sorcam unutuyorum.
kardeşinle telde filan konuşmuyor musunuz?
demiyor musun kk da beni niye takip ediyosun diye:44:
uleeeeen siyasi konuların konuşulduğu topik bitlenmiş. pkknın savunduğu konuları savundukları halde, kendilerine hümanist, özgürlükcü vs. gibi etiketler takan çok akıllı değerli kk pisicikleri kum bulamayıp, oraya gitmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?