Kirli Çıkılar )))

bayıldım anlatımına kgökçe, allah kolaylık versin sana. okurken bile daraldım yani. banunun dediği gibi başkasının iş yapmasıyla titizlik çok kolay

bayıldım anlatımına kgökçe, allah kolaylık versin sana. okurken bile daraldım yani. banunun dediği gibi başkasının iş yapmasıyla titizlik çok kolay

hanımlar işler beni bekler ki aslında baksanız hiç iş yok iş çıkartıyozzzz

neyse ben kendime bakayım işimi halledeyim iyi günler

bir çıkabilsemmm

eşim burda durmama bile karışır bu kk seni paraylamı tuttu derrr en iyisi admin i ol der şimdi o gelince yine geriden geriden okuycam yetişebilmek için sizlere.... ancak 4 günde yetişebilmiştim:) dermişim hadi bacılarım iyi günlerrr

teşekkürler banusultan kızının başına gelenleri okudum
büyük geçmiş olsun şimdi nasıl oldu?
geçenlerde teyzem anlattı onların okulda da öğrencinin biri yanmış
öğretmenin birinin elinde bir kupada çay varmış koşarken öğretmene çarpmış çay üzerine dökülmüş. bir de özel okul. baya kaygılanıyorlardı.
gökçe kk olarak alenen yazmıyor işte ama hesaplandığında yine kk varmış diğerlerinin kat sayısını artırmışlar.

yahu bacımmmmmmmmmmmmmm şimdi 3 oldu bilyomda tekrar tekrar geçmişi okudumda amma malsın mal mal gökçe diyecendeee vallaaa bişey anlamadım bundan yaaaa:111::111::111::78::78::78::78::78::78::78::78:

bu cümleden nothing yani
gökçe kk olarak alenen yazmıyor işte ama hesaplandığında yine kk varmış diğerlerinin kat sayısını artırmışlar

kim kk alenen yazılmayan neee ne hesaplanmışşşşşşşşşş kk varmışşşşşş ne nerde ne olmuş

çok afedersin bacım aynı benim türev anlamayan öğrenciler gibi oldum yaaaa kusura bakmaaa

kaçak kullanım bedeli alenen kaçak kullanım bedeli olarak yazmıyor artık millet itiraz edemesin diye; ama hani orda başka bedeller var ya ordaki kat sayılara bindirmişler. Ben mi anlatamıyorum? :44: Gökçe seni eşinin gelişinden ötürü pek bir yusuf yusuf görüyorum. Nasıl tanıştınız siz merak ettim

he yaaaaaa kaçak kullanım bedeliiiiiii ne bilim kk diyeli baya zaman oldu ya kadınlar külubu neyi yazdırmaz alenen diyom anamm jetonum baya köşeli.... sorryyyyy bacımmm
anammmm utandımmm şimdi

yaaa evet eşimden dolayııııı keşke kalaydı az daha

sağol şimdi olduuu

banucum çok çok geçmiş olsun canım..
Allah beterinden korusun

tanger tr ye kesin dönüş yapıyormuşsunuz.. hayırlı olur inşallah..

badecim sana da söylemeyi unuttum canım... Rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah

gökçe Allah sana sabır versin ne diyim..
ben de eşimi takıntılı zannederdim..

senfat harika fikirmiş hakkaten kardeşinin durum
bu arada kaç seferdir sorcam unutuyorum.
kardeşinle telde filan konuşmuyor musunuz?
demiyor musun kk da beni niye takip ediyosun diye:44:

ben de pastaları tek başıma yiyemedim görevlendirme arkadaş vardı tek bayan zümrem onu çağırdım birlikte yedik

sirkeci bize promosyon 300 tl mi ne yatcak ne o öyle :111:

karanfil size yatan kısmı 300 liradır gerisini bakanlık okul her neyse artık kendi masraflarına kullanıyordur. Size dağıtmıyorlardır.
bu arada tabaktaki börekler güzel görünüyor bizim yerimize de götür

Son düzenleme:
şimdi ne mi yapcam???
uyuyacam..
çoook özledim okuldan gelip de uyumasını

misafirlerim gitti bi yandanda içimi hüzün kapladı..

altın da sanki iyi düşcek gibi durdu..
bakalm hayırlısı artık..

bir arkdş tanıştırdı buluştuk elektirik aldıkkkkkkkkk :):):) o zaten dkksında evliliğe yönelik görür görmezzz yapıştı yakama ben istemedimmmmm eskişhre yaşıyordum hızlı treni tayip bir kaç yıl sonra açaydı evlenmezdik işte git gel derken internettede görüştük bir nevi internet aşkı oldu anammm öyleeee görsen yüzükler müzikler evlilik teklifleri okula çiçekler şimdiiiiiiiii anasını satyımmmmmmm köle izaura etti... dur yaaa duuurrrr bugun istedikelrim olmasa ayrınnnnnnnnn sil baştan başlayayım diycem.....

Sil Baştan (Şebnem Ferah) - YouTube

niyeymiş yaaa ben sabır istemiyrumm allah kocamaaaa akıl versin deyin yeterince sabırlı oldummm ben
bu arada afiyet olsun adeta bizim okul masasııııı kısss sen kimlerdensinnnn hoş benim adım cidden gökçeee olunca tanırdınnnn ya neyse demek bizim okuldan değilsin

karanfil size yatan kısmı 300 liradır gerisini bakanlık okul her neyse artık kendi masraflarına kullanıyordur. Size dağıtmıyorlardır.

artık bu değişti eskiden kesinti yaparlardı şimdi öğretmenede tam verecekelr diye duydum mebin ilçe parası kesilmeyecek

hmm bilmiyordum:44:

yedim zaten
yani okuldayken çekmiştim resmini.
ama çok da yiyemedim ne bilim sanki margarin vardır diye içime pek sinmedi..
giderek yağlı bi varlık olmaya başladım zaten

yok gökçe diye matematikçi arkadaşım yok :)a
ama en çok matematik öğrt. olmaktı hayalim.
matematiği pek severim

Allah eşine o hastalıktan kurtulmayı nasip etsin.. sana yardım eden seni çok yormayan bi koca olmayı nasip etsin

aminnnnnnn bacım...

artık hapla olmassaaa hocayamı okutsammm adamı bir bulsam hocaaa

düşünsene hoca bir su mu veririmiş bu hayattaaa içmezzzzzz hahahaaaa iğrenirrr anammmmmmmmm

BEN dee anlamammıştım. aranızda bir konu sandım
bana göre kk kadınlar kulubu ya da kredi kartıdır.

uleeeeen siyasi konuların konuşulduğu topik bitlenmiş. pkknın savunduğu konuları savundukları halde, kendilerine hümanist, özgürlükcü vs. gibi etiketler takan çok akıllı değerli kk pisicikleri kum bulamayıp, oraya gitmişler.

senfat harika fikirmiş hakkaten kardeşinin durum
bu arada kaç seferdir sorcam unutuyorum.
kardeşinle telde filan konuşmuyor musunuz?
demiyor musun kk da beni niye takip ediyosun diye:44:

onunla ilgili hoşuna gitmeyen bir şey yazmısım
sen bi izmire gel sana hesabımı soracagım diyor
kk dan cıktıgın da yok diyor
çenende düşüyor, epey popülersin diyor
dalga geçiyor ona da benimle
ben onu anlayınca, hemen hesabını dondurmuş

öyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi

papatya da yyok bu aralar
lovelinin sesi çıkmıyor
eva hiç aklıma gelmiyor
kalplerarası da yok
hawar uzun süredir kayıp
özlem de yok
helinim08 arada burda
lifeandi nadiren burda

yoklama yaptım, sonra yok beni sormuyorsunuz kimse demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…