sen nasıl anladın? ona da hayret bir şeyonunla ilgili hoşuna gitmeyen bir şey yazmısım
sen bi izmire gel sana hesabımı soracagım diyor
kk dan cıktıgın da yok diyor
çenende düşüyor, epey popülersin diyor
dalga geçiyor ona da benimle
ben onu anlayınca, hemen hesabını dondurmuş
öyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi
ben doğum yapmadan hayırlı haberlerini okurum inşallah burdanamin Allah razı olsun canımcım
test yapıcam mart 14 de o zaman maya tutmuşmu belli olCAK:)
Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin hayırlı bir şekilde sana dasevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için
evlenmek isteyen gençlere tavsiyem: her olayı ölçüsünde olacak adamın. yemek secmeyecek, ne koyarsan yiyecek
sağol bacımmmmmmmmgökçe yaa, aslında anlattıkların çok iç sıkıcı şeyler
ama o kadar tatlı anlatıyorsun ki insan kendini alamıyor gülmekten
Rabbim şifa versin kocana, zor, çok çok zor bi durum
kocan beni görse eve almaz o zaman
onun kriterlerine göre ben çok çok pis kalırım
yemek olayına kesinlikle katılıyorum
senfat bacıylada görüşyoz evetttt....gökçe burda senfat dururken bana laf demek düşmez haddim değil ama eşin ciddi boyutlarda rahatsız olmalı. siz evinize misafir çağırdığınızda her kullandıkları tabağı kaşığı çöpe mi atıyorsunuz yoksa tek kullanımlık plastik tabak kaşık mı veriyorsunuz?Esas merak ettiğim konu eşin dışarda bir şeyler yiyecek olursa nasıl yiyor? Gerçekten sağlam tahammül ediyorsun. Bunda da sanırım ona duyduğun aşk sevgi etkili. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın daha iyi yapsın
komşuluk yaptırmaz da ne demeksenfat bacıylada görüşyoz evetttt....
yaaa öyle tanımadoğı gözü tutmadıklarını konu komşuluk yaptırttmaz zaten çalışyomda o bakıma o kadın pismişde tipinden belliymişde falan o yüzdennn yoksa arkdşlrı gelirrr zaten ben arkdşlrm eskşhrde kaldı burdada dıaşrda görüştük eve davet etmedim hiç kimseyi amcam annem babam gelmiştir okadar plastik hahaaaaçok hoşşş
ama çaktırma evimizde plastik bardak çanak olurrr nedenmi bozulan eşyalar ve tadilat için gelen abiler su isteyince bu bardakalrla veryozzz eşim öyle yapyor ne edeyimmmmmm yoksaaa ben cidden öğrencisinn burnunu silen biriyimmm yaaaa.... aşk ahhh aşk
olmasa çekilirmi evet
ama tüketiyorrrr bu durum bir atlatsaki sanmamm azalsın yeter bu rahatsızlık
dıaşrdada yemek yerkennnnn analtayım ilk zamanalr adamalrdan evet gülcen ama plastik kaşık çatal isterdiii şimdi limon istiyor limonla silyor kaşığı çatalı.... ben ozamanalr analsaydımmmmmmmm bu derdiiiii ne bilim ben gibi otuturnca elini yıakr kaşığı siler bardağı sielr öyle normal biz gibi sandımmm
herkese merhaba.
mümkünü yok geçmişi okumamın,sağlam birikmiş bu sefer.
umarım sağlıklar,keyifler,kazançlar yerindedir.
benim büyük kız okulda düşmüş,kafa zedelenmesi olmuş,2 gündür yüreğimiz ağzımızdaydı ama şişlik ve çürükle atlattık şükür.
allah beterinden esirgesin.
olrayt promosyon olayı hani maaşlar için bankayla anlaşma yapılıyor ya o zaman banka maaş ödemeleri için kuruma promosyon veriyor. Bu promosyon geçmiş yıllarda daha çok genel müdüre üst düzeylere lüks araç kiralama (audi A6 lar filan) kuruma laptop sosyal tesislerine bir salonun yenilenmesi gibi bir şeyken artık daha çok çalışanlara dağıtıyorlar. Bu her kurumda farklı oluyor örneğin askeri kurumlarda promosyonlar çalışanların maaşlarına endeksle yatırılırken eşimin çalıştğı kurumda herkese eşit miktarda ödeme yapıldı. Eşin eğer devletteyse mutlaka onlarda da promosyon olayı vardır.kızlar valla merak ettim promosyon yatmış ya sizlere..
şu memurlara bankaların kestiği parayı verme işi mi yoksa başka bişey mi?
yatanlara ne zaman yattı?
senfat bacıylada görüşyoz evetttt....
yaaa öyle tanımadoğı gözü tutmadıklarını konu komşuluk yaptırttmaz zaten çalışyomda o bakıma o kadın pismişde tipinden belliymişde falan o yüzdennn yoksa arkdşlrı gelirrr zaten ben arkdşlrm eskşhrde kaldı burdada dıaşrda görüştük eve davet etmedim hiç kimseyi amcam annem babam gelmiştir okadar plastik hahaaaaçok hoşşş
ama çaktırma evimizde plastik bardak çanak olurrr nedenmi bozulan eşyalar ve tadilat için gelen abiler su isteyince bu bardakalrla veryozzz eşim öyle yapyor ne edeyimmmmmm yoksaaa ben cidden öğrencisinn burnunu silen biriyimmm yaaaa.... aşk ahhh aşk
olmasa çekilirmi evet
ama tüketiyorrrr bu durum bir atlatsaki sanmamm azalsın yeter bu rahatsızlık
dıaşrdada yemek yerkennnnn analtayım ilk zamanalr adamalrdan evet gülcen ama plastik kaşık çatal isterdiii şimdi limon istiyor limonla silyor kaşığı çatalı.... ben ozamanalr analsaydımmmmmmmm bu derdiiiii ne bilim ben gibi otuturnca elini yıakr kaşığı siler bardağı sielr öyle normal biz gibi sandımmm
aslında komşuluk olayı yine okb ye dayanıyor. birileri gelip giderse eve kirlenir, pislenir. kimseyle görüşmesin o halde. bir de sadece bir konuda takıntı olmuyor bazen başka konularda da oluyor. eşinin şehir dışında oldugunu söylerse başına bişey geleceginden endişe ediyor ama normal boyutta bir endişe değil.komşuluk yaptırmaz da ne demeksen bilemiyor musun kimin sağlam kimin arıza tip olduğunu hayret bir şey yaa yani kusura bakma niyetim eşini kışkışlamak değil burda sadece harfli düşünüyorum.
restoranlar için bence ceketinde minik bir şişede sirke taşısınannesiyle nasıl yapıyormuş bu çarşaf çadır durumlarını bekarken? İnsanın anası bile tahammül etmez bu huya ne halin varsa gör der Şaka bir yana Allah eşine acil şifalar versin. :26:
banka promosyonundan bahsediyorlar, bitti mi ki o iş.kızlar valla merak ettim promosyon yatmış ya sizlere..
şu memurlara bankaların kestiği parayı verme işi mi yoksa başka bişey mi?
yatanlara ne zaman yattı?
olrayt promosyon olayı hani maaşlar için bankayla anlaşma yapılıyor ya o zaman banka maaş ödemeleri için kuruma promosyon veriyor. Bu promosyon geçmiş yıllarda daha çok genel müdüre üst düzeylere lüks araç kiralama (audi A6 lar filan) kuruma laptop sosyal tesislerine bir salonun yenilenmesi gibi bir şeyken artık daha çok çalışanlara dağıtıyorlar. Bu her kurumda farklı oluyor örneğin askeri kurumlarda promosyonlar çalışanların maaşlarına endeksle yatırılırken eşimin çalıştğı kurumda herkese eşit miktarda ödeme yapıldı. Eşin eğer devletteyse mutlaka onlarda da promosyon olayı vardır.
evet canım eşim devlette çalışıyor ondan soruorum
hatırlıyorum 2-3 sene önce asistanken yılda 2 kez ödeme yapılmıştı ama bu söylediğiniz kadar değildi elbette toplamında 300tl gibi birşeydi
şimdi bahsedince eşimi aradım hiç böyle bir duyum almadığını söyledi
acaba sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde durum farklı mı bilemiyorum
çıkar yakında..
öyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi
bak sennonunla ilgili hoşuna gitmeyen bir şey yazmısım
sen bi izmire gel sana hesabımı soracagım diyor
kk dan cıktıgın da yok diyor
çenende düşüyor, epey popülersin diyor
dalga geçiyor ona da benimle
ben onu anlayınca, hemen hesabını dondurmuş
aminnnnnnn bacım...
artık hapla olmassaaa hocayamı okutsammmadamı bir bulsam hocaaa
düşünsene hoca bir su mu veririmiş bu hayattaaa içmezzzzzz hahahaaaa iğrenirrr anammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?