Kirli Çıkılar )))

aslında kk yı kaçak kullanım kayıp bedeli diye açık açık yazmalıymışım ya da gökçenin o iletisinden alıntı yapmalıymışım tekrar baktım da gerçekten anlaşılmıyor

sen nasıl anladın? ona da hayret bir şey kızın önünde sınavı var buralarda seni mi gözetliyormuş
kardeşler böyleler azıcık yüz ver tepene çıkıyorlar. Benimki de geçen benden rimel istiyor. Ya kendininkini ver ben kullanayım o güzeldi diyor ya da bana sıfırdan al diyor. Ona rimel alacağız artık.

öyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi

http://www.kadinlarkulubu.com/turkiye-dunya-gundemi-iste-siyaset-meydani-f1201/

yasak değil artık, görmedim ama hala açmadılarsa da, yakında öcalana özgürlük falan diye konu açmalarını da bekliyorum.

ama sorarsan pkk yı tasvip etmezler, aslaaaa; çok hümanistler ablası, kan dökülmesin kıyamam derler; fakat bunun dışındaki konularda pkkyla aynı şeyleri savunmaları kendilerinin hatası değil, yani öyle düşünüyorlar.

gökçe yaa, aslında anlattıkların çok iç sıkıcı şeyler
ama o kadar tatlı anlatıyorsun ki insan kendini alamıyor gülmekten
Rabbim şifa versin kocana, zor, çok çok zor bi durum
kocan beni görse eve almaz o zaman
onun kriterlerine göre ben çok çok pis kalırım

amin Allah razı olsun canımcım
test yapıcam mart 14 de o zaman maya tutmuşmu belli olCAK:)
ben doğum yapmadan hayırlı haberlerini okurum inşallah burdan
sevimliyle selinim bana güzel dualar etseniz müzem için
Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin hayırlı bir şekilde sana da
evlenmek isteyen gençlere tavsiyem: her olayı ölçüsünde olacak adamın. yemek secmeyecek, ne koyarsan yiyecek

yemek olayına kesinlikle katılıyorum

sağol bacımmmmmmmm

bir keresinde alttan bir komşum gelmişti eşimde 1gün sonra gürcistana gidecekti o zaman neyse ben elmalı pasta kurabiye poaça yapmıştım kadını kapı çalınca kokularda var diye eve davet ettimmm oturdu
bir tabak yaptım fanta ile verdim konuştuk falan ama asla demiyoz eşim gidecek yalnız kalacam diye asla demeyiz yasak öyle dersem eşim feci kızar... neyseee
eşim o sıra ertesi günü gidecek diye erkenden geldi kadını gördü kadın hala oturyorrr
sonraaa gideside yok hani azcık farklı bir tip
eşim nasıl kızdı banaaaaa gidince ne diye eve alyon diye iyde nasıl ama dedimmm
ayıp
boşevr müsait değiliz de yolla dedi...

neyse gördü tabağı bardağı

o bardak tabak at gitsin dedi
kullanmayalım (gündeliğe aldğmız takımdı)
ben atmayım tamam çamaşır suyuna korum dedimmm

ve çamaşır suyuna hemen koydum sussun diyeee
gitttim mutfağa ütü yaptıkdan sonraaa adam tabağı bardağı vurmuş kırmışşşş dellendim ne diye bozdun takımı ben alırım sana takım o pis karının yediği içtiği şeyi kullanamayız demezmii bisssürü insanalrı hakir görme diyalogu yaptım elimde değil dedi hakir görme değil dedi durdu küstümmm falan
anlayacağın çok ciddi ve sıkıntılı bir süreç rabbim vermeye hemde kuru pastaalr tabağın ne suçu vardıysa hadi bardak neyseee amaannuffff abcım dertlermi açmayım

gökçe burda senfat dururken bana laf demek düşmez haddim değil ama eşin ciddi boyutlarda rahatsız olmalı. siz evinize misafir çağırdığınızda her kullandıkları tabağı kaşığı çöpe mi atıyorsunuz yoksa tek kullanımlık plastik tabak kaşık mı veriyorsunuz? Esas merak ettiğim konu eşin dışarda bir şeyler yiyecek olursa nasıl yiyor? Gerçekten sağlam tahammül ediyorsun. Bunda da sanırım ona duyduğun aşk sevgi etkili. Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın daha iyi yapsın

benim ous da titiz geçinir
dün evi temizleyip gittim hast.ye geldim yattım
şimdi evi biiiip götürüyo.titiz adam pufff yandı bitti kül oldu

senfat bacıylada görüşyoz evetttt....

yaaa öyle tanımadoğı gözü tutmadıklarını konu komşuluk yaptırttmaz zaten çalışyomda o bakıma o kadın pismişde tipinden belliymişde falan o yüzdennn yoksa arkdşlrı gelirrr zaten ben arkdşlrm eskşhrde kaldı burdada dıaşrda görüştük eve davet etmedim hiç kimseyi amcam annem babam gelmiştir okadar plastik hahaaaaçok hoşşş
ama çaktırma evimizde plastik bardak çanak olurrr nedenmi bozulan eşyalar ve tadilat için gelen abiler su isteyince bu bardakalrla veryozzz eşim öyle yapyor ne edeyimmmmmm yoksaaa ben cidden öğrencisinn burnunu silen biriyimmm yaaaa.... aşk ahhh aşk
olmasa çekilirmi evet
ama tüketiyorrrr bu durum bir atlatsaki sanmamm azalsın yeter bu rahatsızlık

dıaşrdada yemek yerkennnnn analtayım ilk zamanalr adamalrdan evet gülcen ama plastik kaşık çatal isterdiii şimdi limon istiyor limonla silyor kaşığı çatalı.... ben ozamanalr analsaydımmmmmmmm bu derdiiiii ne bilim ben gibi otuturnca elini yıakr kaşığı siler bardağı sielr öyle normal biz gibi sandımmm

komşuluk yaptırmaz da ne demek sen bilemiyor musun kimin sağlam kimin arıza tip olduğunu hayret bir şey yaa yani kusura bakma niyetim eşini kışkışlamak değil burda sadece harfli düşünüyorum.
restoranlar için bence ceketinde minik bir şişede sirke taşısın annesiyle nasıl yapıyormuş bu çarşaf çadır durumlarını bekarken? İnsanın anası bile tahammül etmez bu huya ne halin varsa gör der Şaka bir yana Allah eşine acil şifalar versin. :26:

gökçe haklısın yanlış yazmışız canım. allah kocana aciiiil şifalar versin demek lazım galiba:26: yav bu nasıl şey, tamam aşk var seviyosun allah bozmasın inşallah, ama bu da can yani.

gökçecim sen farmasiden cevap bekleyedur ben de iki çift yazayım
kızların dediklerine kulak ver tez elden bir kadın tut haftada 1-2 kez gelsin toptan çamaşır ütü yapıversin
ankarada günlüğü 100 tlden geliyorlar
haftada 3 gün yarım gün istesen aylık 500 felan verirsin
çocuk olayı çok farklı bir durum. kadın ve erkeği birleştirebilir bütünleyebilir ya da tam tersi uzaklaştıradabilir
o sebep beraber karar vermek gerekiyor
benim eşim çocuk delisi. ona kalsa anannnem gibi sürekli çocuk yapacam:))

ya şu promosyon olayı nedir yahu benim kocaya da verirler mi?

sirkeci temizlik olayınız aynıııııı biz asistankenki ev halimizi anlatmışsın. bizim ev de 90 m idi haftasonu 2 saatte beraber temizlerdik işi ödevi olan yapardı akşam da gezmelere giderdik. hey gidi günler heyy

senfat yazdıklarına birebir katılıyorum. eşlerden iş konusunda bişey beklemezsek biz daha mutlu oluyoruz daha az stresli oluyoruz ben de onu farkettim biraz geç oldu çok kavgalar ettik ama kendi işimi kendim görmeyi öğrendim. evde sürekli bi yardımcı olması da benim organizasyonumu kolaylaştırdı tabiki..
şimdiki işi çok ağır gerçekten çok yoğun hasta bakıyor. kafası rahat laf eden yok ama ben ona göre prensesler gibi çalışıyorum. akşam bi geliyor yüzü gözü çökmüş bi de öğle yemekleri yetmiyor doymuyormuş ve de beğenmiyormuş. hatta bu aralar düşünüyorum haftanın bi kaç günü börek çörek kek gibi ekstralar yapacağım arkadaşlarıyla hemşirelerle felan yesinler.. hal böyle olunca akşam sen sadece kızınla oyna diyorum. beraber iş yapmalar felan eskilerde kaldı artık..

farmasi, tam kekin malzemelerini hazırladım yapıyodum kızım aradı napıyosun diye. güya sürpriz yapcam anne facede bi alman pastası tarifi var ondan yapsana diye. e tamam dedim kalktım yaptım, yapmışken de hadi porsiyonluk olsun dedim. baktım tarif de cahidenin tariflerden. tutar kesin dedim. kızımın şu onikili bölmeli muffin kalıplarından vardı. onda yaptım. birincisi, kreması bana göre az şekerli oldu, ikincisi hamur benim yediğim alman pastalarına benzemedi. şöyle dışardakiler gibi hayal ettim ama maalesef benzemedi. aslında kötü diyemem normal topkeklere benzedi birazdan üstüne bol pudra şekerini yiyince belki onlar da kendilerini alman pastası sanabilirler ama deplasmandayım anacım, olur di mi böyle şeyler

banucum çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım

kızlar valla merak ettim promosyon yatmış ya sizlere..
şu memurlara bankaların kestiği parayı verme işi mi yoksa başka bişey mi?
yatanlara ne zaman yattı?

olrayt promosyon olayı hani maaşlar için bankayla anlaşma yapılıyor ya o zaman banka maaş ödemeleri için kuruma promosyon veriyor. Bu promosyon geçmiş yıllarda daha çok genel müdüre üst düzeylere lüks araç kiralama (audi A6 lar filan) kuruma laptop sosyal tesislerine bir salonun yenilenmesi gibi bir şeyken artık daha çok çalışanlara dağıtıyorlar. Bu her kurumda farklı oluyor örneğin askeri kurumlarda promosyonlar çalışanların maaşlarına endeksle yatırılırken eşimin çalıştğı kurumda herkese eşit miktarda ödeme yapıldı. Eşin eğer devletteyse mutlaka onlarda da promosyon olayı vardır.

Son düzenleme:

sen anlatırken hepimiz normalden fazla titiz bir adamdan bahsediyorsun diye algıladık, ancak eşininki belli okb. tedaviye de başlamış. aramızda aşk var, bunun için katlanıyorum demişsin, ama bu durum aranızdaki ilişkiyi etkiler, sen sürekli diken üstünde durursun, acaba hangi yaptıgım gözüne batacak diye. aslında nişanlıyken sinyallerini vermiş, restaurantlarda temizliğe bir hanımlar dikkat ederiz genelde, erkeklerin bu durum umrunda olmaz, o zamanda belliymiş, ancak insan sevince her şeyi hoş geliyor. bir laf var. yüzündeki ben de siğil görüne kadar seni seveceğim diye. aslında karşısındakinin yüzünde siğil var ve onu severken ben gibi algılıyorsun. Allah tez zamanda şifasını versin, zor bir süreç. ama sen de bunalmışsın ki adam evden gitti diye mutlu oluyorsun. ben de eşimin nöbetlerinde evde yalnız kaldım, 9 da yatarım diye sevinirdim. çünkü onunla 1-2 kadar oturmak zorunda kalırdım. ben uykucu, o gececi. ben senin durumuna üzüldüm. biteceğini bileceksen bu sorunun 3-5 ay katlan ama uzun sürede düzelecek bir şeydir ya da daha kötüye gidecek bir durum olabilir. o yuzden sen haftada 3 gun temizlikçini tut. hatta başka türlü katlanamıyorum bu duruma, kadın almak zorundayım falan de. peki böyle takıntılı düşüncelerş de oluyor mu, sürekli kötü bir şey olacakmış gibi senaryolar kurma. çocuk olunca insan daha bir evhamlı oluyor. çocuk demek pislik demek. mutfak camı boydan, oraya elleriyle tutar, sürekli tv ünitesinde el izleri, mutfakta sürekli ekmek kırıntıları süpürmeler....

aslında komşuluk olayı yine okb ye dayanıyor. birileri gelip giderse eve kirlenir, pislenir. kimseyle görüşmesin o halde. bir de sadece bir konuda takıntı olmuyor bazen başka konularda da oluyor. eşinin şehir dışında oldugunu söylerse başına bişey geleceginden endişe ediyor ama normal boyutta bir endişe değil.
bir de bu sonradan gelişen bir durum sanırım, annesi pek etkilenmemiş bu durumdan
selin gibi hatun bile dayanamazdı ki o bile bazen evin pis olması için off günler ilan ediyor.

banka promosyonundan bahsediyorlar, bitti mi ki o iş.

Son düzenleme:

evet canım eşim devlette çalışıyor ondan soruorum
hatırlıyorum 2-3 sene önce asistanken yılda 2 kez ödeme yapılmıştı ama bu söylediğiniz kadar değildi elbette toplamında 300tl gibi birşeydi
şimdi bahsedince eşimi aradım hiç böyle bir duyum almadığını söyledi
acaba sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde durum farklı mı bilemiyorum
çıkar yakında..

eşim bu hastaneye ilk başladıgında yatmıştı
hatırlamıyor olabilir senin eşinde
mütemete sorsun

öyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi

kk da ekşınlar artıyor desene
bak senn
aminnnnnnn bacım...

artık hapla olmassaaa hocayamı okutsammm adamı bir bulsam hocaaa

düşünsene hoca bir su mu veririmiş bu hayattaaa içmezzzzzz hahahaaaa iğrenirrr anammmmmmmmm

ben seni anlıyorum canım benim eşimde de seninkinin çok hafifi vardı ama o öyle bi hastalık ki aniden hortlayabilir.
benim eşim farkında ve o yüzden kendini yenmeye çalışıyor.
İlk yılımızda kpss çalıştığı yıl yeni aldığımız kpss kitabını yıkamıştı hastanede tezgaha değdi diye.
çıldırmıştım sonra farkına vardı özür diledi..
yaşadığımız en büyük vaka olarak da kaldı inşallah eşin de bu problemleri yener. ama önce kendi istemeli.
benim eşimin dini hassasiyeti bu konuyu yenmesinde en büyük etken oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…