Kirli Çıkılar )))

gökçee bacım o ne ya kızma ama nasıl dayanıyosun sen eşinin bu yaptıklarına:26::26:Büyük konusmayayımda eşim böyle davransa kafayı yerim benimde eşim titizdir ama böyle hastalık boyutunda değil banada çok yardımcı olur iş konusunda mesela sirkenin eşi gibi evde çarşaf,nevresim değiştirme işleri eşime aittir bend ehiç hoşlanmam eşim 2 dkkada dümdüz halledip çıkarbende özellikle iş yapsın yardım etsin diye baskı yapmam kendi içinden gelir yardım eder bana.
banucum çok geçmiş olsun bitanem ALLAH daha beterinden korusun.
Sunny ablacım olur böyle şeyler tadı güzelse sorun etme bence bu acemiliğin olur tadını beğenirseniz 2 ncisi daha güzel olur eminim
yorganlar alınmış güle güle kullanın
akşamki menümü yazayım,
bezelye yemeği
arpa şehriyeli pirinç pilavı
şehriye çorbası
salata
kola
yoğurt

amann boşver canım ne kadar az gelirse o kadar iyi zaten haram para..
geliri yüzde yüz faizden elde edilen bi kazanç olduğundan.
fetva makamı öyle diyor

ablacım yaa süpersin var yaa..

netten baktım alman pastası ne kadar hoş görünümlü bi pastaymış

evde köyden gelen sütler var kek kek diyosunuz yapasım geliyo..
diğer yandan karanfil pasta işi yok diyorum
bu günleri göreceğimi hiç sanmazdım:18:

Son düzenleme:
kızlarr 2 ay gecikmeli olarak dün sonunda regl oldum ama çok kötüyüm rahmim dışına çıkacakmış gibi ağrı yapıyor ,lavaboya zor çıkıyorum o yüzden dün iş görüşmesine gitmedim kendimi çok kötü hissediyordum .
hava güzeldi eşim ve benim ailem pikniğe gittik sonra annemler bize geldiler çay filan içtik akşam eşime dedim sana 8 mart kadınlar gününe kadar süre ya beni ehliyete yazdırır süpriz yaparsınyada ben kendim gider yazılırım tamam dedi ama bakalım sıkıldım evde oturmaktan iyice iş yoksa bende kursa filan gider sıkıntımı gideririrm

derfat geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalış

kendine bol köpüklü bir türk kahvesi yap (hatta benden tavsiye o türk kahvesini sodayla yap içine de şeker yerine sütlü çikolata ekle) bir güzel iç sonra da dibindeki telvesini ye; adet sancısına iyi gelir

derfatcım acemilik değil de tarif çakma çıktı yani dışarda yediğimiz alman pastalarına benzemedi, ama benim yüzümden değil valla resminde de hazırları gibi olunca dokusu da onlara benzer sandım. ama bu alman pastası değil de içi kremalı ispanyol keki mi oldu nedir karanfilcim mis gibi sütleri bulmuşken değerlendir, sütlaç yap, yoğurt yap, lıkır lıkır iç biraz da keki boşver canım

karanfilce yazınca aklıma geldi
ben üni.1.sınıftayken abdest konusunda vesveseye düşmüştüm
ama var ya, 10 dk sürüyor bi abdest almam
banyo ıslanıyor, annem kızıyor, üzülüyor, çaktırmıyor fazla
ben şöyle düşünüyorum, yok ellerim tam ıslanmadı, yok dirseklerim kuru kaldı, defalarca yıkıyorum
sonra diyorum, bak niyet etmeyi unuttum, haydaaa, baştan başlıyorum
sırf bu yüzden doğru düzgün su içmiyorum ki lavoboya giderim, bi daha abdest almam gerekir
ne zor günlerdi yaa
sonra arkadaşımla paylaştım, dedi ki sen uzuvlarını yıka,işte üç defa falan, gerisini boş ver
sendeki vesvese, başka bir şey değil, senin abdestinde sıkıntı yok
Allah razı olsun o arkadaşımdan, aklıma geldikçe dua ederim ona, beni bu beladan kurtardığı için
şimdi de temizlik konusunda İslami boyuta dikkat ederim, gerisi gereksiz gelir bana

yaa sirkeci maşallah sen böyle değişik şeyleri nerden biliyorsun??
diyorum bazen bu kızın içine eknomist kaçmış bazen ev hanımı bazen bilgili bi nine

ben de bu yüzden hastayken kızıma gelmek istemedim işte. dün o kadar değildi ama bugün saat başı değişim yaptığım halde rahat değilim :18:
iş görüşmesine daha sonra gidemez misin canım:26:

:26::26::26::26: bi yaşıma daha girdim:26::26: oldum 36

yaa sirkeci maşallah sen böyle değişik şeyleri nerden biliyorsun??
diyorum bazen bu kızın içine eknomist kaçmış bazen ev hanımı bazen bilgili bi nine
geçen eva da buna benzer bir şeyler demişti torunun hesabından yazan bir babanne gibisin diye.

evet aslında ben bir babanneyim hem de alt üst total takma dişlerim var

evde normal yoğurt süzme yoğurt ayrı iki tabak da sütlaç var
2 gündür de süt içiyorum :111:
dur bi daha içim bari
3 pet bardak da buzluğa koydum. acil kek için filan lazım olursa diye

benim annemler gençliğinde köyde yetişmiş.
ara ara da köye gittiğimiz olur.
tarlada bahçede ne zor durumlarda kalındığı görüyorum.
benim çok olmuyordu ama eşimin de varmış zamanında..
o da aşmış dediğin gibi..

gerçekten İslamı tatbik büyük rahatlık.
ne pislik olursa olsun 3 defa yıka ve rahat et işte bu..

sağol canım nasıl sıcak tutayım canım ancak akşam yapabilirim çağanı banyo yaptırcam,yemek yapıyorum,evi topluyorum bi taraftan.
türk kahvesini hiç sevmem canım nescafe olsa belki içerdim ama bilgilendirdiğin için sağol bitanem

hadi ya neyse bidaha yapmazsın o zamanbende alman pastasını çok severim bak off bi canım çekti şimdi eşimi arayayımda akşam gelirken alsın bari tatlı krizim tuttu

nescafeyi içmemen içmenden daha hayırlı o kahve değil ki bildiğin kimyasal
çoraplarını kalın giy ayağından terliğini eksik etme bunlar bile birer önlem aslında.

ben de bu yüzden hastayken kızıma gelmek istemedim işte. dün o kadar değildi ama bugün saat başı değişim yaptığım halde rahat değilim :18:
iş görüşmesine daha sonra gidemez misin canım:26:

aynen ablacım şu anda o kadar rahatsızım ki çağanı banyo yaptırmaya üşeniyorum ya artık pişik oldum diyebilirim.İş görüşmesine gidemem ablacım aslında arayıp durumu izah edecektim gelemeyeceğim diye hakkımda yanlış düşünmesinler diye ama tlfumdan numarayı silmişim başka bi işe bakıcam artık hatta eşimle aynı avmdeki mağazalara başvuru yapıyorum beraber gidip gelmek için hem yol parası vermem hemde rahat gider gelirim diye

ohh bugün sizlerin karşısında dinlendim
sabah kar yağdı ama şimdi güneş..
ev bi aydınlık..
sanki içime bahar gelmiş gibi
eşim aydınlaıkta geldiğinde de ayrıca bi mutlu oluyorum..
darkkk sana mı özendim nedir..

bu arada seyyah nerde yokluğu çok acayip belli oluyor yaaa

Son düzenleme:
nescafeyi içmemen içmenden daha hayırlı o kahve değil ki bildiğin kimyasal
çoraplarını kalın giy ayağından terliğini eksik etme bunlar bile birer önlem aslında.

evet canım çorapsız ve terliksiz duramıyorum zaten çıkarsam hemen hastalanır yatarım bünyem çok zayıf benimde
ya beni 1 hafta uyutsalar 1 haftanın sonunda uyansam olmazmı?:26::26:

dimi bünyelere bahar geldi artık

klavye çalışıyordur.

sirkeci yaa, seni bulmuşken sorayım bari, bilgin vardır kesin
şimdi ben süt içemiyorum, kokusu midemi bulandırıyor, küçüklükten beri
sadece kakaolu süt içebiliyorum
ama geçen gün görümcem sütlü kahve yaptı, ayıp olmasın diye içtim
anam bi hoşuma gitti, bi hoşuma gitti
şimdi arada akşamları yapıyorum, süt kokusunu duymuyorum o kadar
sorum şu, kahve sütteki kalsiyuma bi zarar verir mi, yani boşa içmiş olmayayım
ya da içine kattığım o azıcık türk kahvesi bana ve bebeğe pek bi zarar verir mi
normalde çay ve kahveyle pek işim olmaz benim
su içerim bol bol

anasına başlaycam bu hötttttt diyince herşeyi yaptırmış 4 kız 1 oğlan oluncaaa

gökçe haklısın yanlış yazmışız canım. allah kocana aciiiil şifalar versin demek lazım galiba:26: yav bu nasıl şey, tamam aşk var seviyosun allah bozmasın inşallah, ama bu da can yani.
amin bacımmmmm aminnnnn
yani bunu 3 kez yaptımmmm kadın ne dedi ben öğlene şunu isterim dıaşrdan al gel (3 pide 1 ayran sonra 1.5 iskender kola vs.. o kadına gıcık olmuştummm) evde yemek yaaprım yersin ben açmı bırakcammmm ama baktım daha iyi kap çanak kullanmıyor yaaa eşim duysaa hahahaaaa
öyle şimdi ev aldık azcık dikkat ediyoz 500 olamaz belki ama ayda 2 normal gibi 160-200 lira... ha birde valla ev temizzzz gelen süpürüp silyor ne edecekkkk zaten uffff

senfat bacım evettt inşlh düzelirrrr... bakalım şimdi gelecek diyimmmm hadi gökçe gazete ser valiz konacak eşyaalr olduğu gibi makineyeeee hattaaa fırça falan çöpe atılır yada atılmıştırrr sonraaa valizi sil bayaaaa bişeyyy amannnn

çocuk demek pislik demene bittim bacım çok şekerdirr ya çocuk amaaa evet eşim çok bunaltır çocuğa kimseyi yaklaştırmamm dışardan geleneee banyoya atar...

amannn bizim evde abartısızzzz hastane odaalrındaki dezenfektanalr bilene varrrr hep bir dr la evlenmekden korkardımmmm nöbeti ayrı dert kaprisi çalışması ayrı dert diyeeee amaaa bakınnnn meslekle alakası yok iş miş palavraaaa yaradılış ve hastalık meselesiii uffffff

:) nedense hiç şaşırmadımmm olur kitaplar bizde halaaa limonlu kolanyayla silinirrrrr veee okuma kitapları beyaz kaplanır evde sökülürrr hahahaaa millet okusunda kocasına şükretsin.... biz birde buna rağmen 3 de tatile çıktıkkkkkkkk allahım o da ayrı bir işkenceydi adeta oteli temizledikkkk bissürü fırça attı oteleee birde kurum kimliğini gösterince dış ticaret ve bakanlık denetleyenlerde bunun alt ekibi oluncaa bayaaaa sevmediğim konumlara düşürmüştür ayrı bir zamandaaa değinirim belkiii aman sussam daha iyi

dini açıdan nasıl yardımcı olayımki israfdan bahsetsem o temizlik iamndandır der sustururu :)
dayanmak mı
3 kez boşanma davası açtım
ozaman ne mi yaptıııı
yerlerde yattı
çiçekelr böcekelr düzelcem
dr a götür demeler
kurana el basmalar
uffff amannn mönünüz iymiş afiyet olaaaa bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…