amann boşver canım ne kadar az gelirse o kadar iyi zaten haram para..evet canım eşim devlette çalışıyor ondan soruorum
hatırlıyorum 2-3 sene önce asistanken yılda 2 kez ödeme yapılmıştı ama bu söylediğiniz kadar değildi elbette toplamında 300tl gibi birşeydi
şimdi bahsedince eşimi aradım hiç böyle bir duyum almadığını söyledi
acaba sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde durum farklı mı bilemiyorum
çıkar yakında..
farmasi, tam kekin malzemelerini hazırladım yapıyodum kızım aradı napıyosun diye. güya sürpriz yapcamanne facede bi alman pastası tarifi var ondan yapsana diye. e tamam dedim kalktım yaptım, yapmışken de hadi porsiyonluk olsun dedim. baktım tarif de cahidenin tariflerden. tutar kesin dedim. kızımın şu onikili bölmeli muffin kalıplarından vardı. onda yaptım. birincisi, kreması bana göre az şekerli oldu, ikincisi hamur benim yediğim alman pastalarına benzemedi. şöyle dışardakiler gibi hayal ettim ama maalesef benzemedi. aslında kötü diyemem normal topkeklere benzedi birazdan üstüne bol pudra şekerini yiyince belki onlar da kendilerini alman pastası sanabilirler ama deplasmandayım anacım, olur di mi böyle şeyler
derfat geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalışkızlarr 2 ay gecikmeli olarak dün sonunda regl oldum ama çok kötüyüm rahmim dışına çıkacakmış gibi ağrı yapıyor ,lavaboya zor çıkıyorum o yüzden dün iş görüşmesine gitmedim kendimi çok kötü hissediyordum .
hava güzeldi eşim ve benim ailem pikniğe gittik sonra annemler bize geldiler çay filan içtik akşam eşime dedim sana 8 mart kadınlar gününe kadar süre ya beni ehliyete yazdırır süpriz yaparsınyada ben kendim gider yazılırım tamam dedi ama bakalım sıkıldım evde oturmaktan iyice iş yoksa bende kursa filan gider sıkıntımı gideririrm
ben seni anlıyorum canım benim eşimde de seninkinin çok hafifi vardı ama o öyle bi hastalık ki aniden hortlayabilir.
benim eşim farkında ve o yüzden kendini yenmeye çalışıyor.
İlk yılımızda kpss çalıştığı yıl yeni aldığımız kpss kitabını yıkamıştı hastanede tezgaha değdi diye.
çıldırmıştım sonra farkına vardı özür diledi..
yaşadığımız en büyük vaka olarak da kaldı inşallah eşin de bu problemleri yener. ama önce kendi istemeli.
benim eşimin dini hassasiyeti bu konuyu yenmesinde en büyük etken oldu.
derfat geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalış
kendine bol köpüklü bir türk kahvesi yap (hatta benden tavsiye o türk kahvesini sodayla yap içine de şeker yerine sütlü çikolata ekle) bir güzel iç sonra da dibindeki telvesini ye; adet sancısına iyi gelir
kızlarr 2 ay gecikmeli olarak dün sonunda regl oldum ama çok kötüyüm rahmim dışına çıkacakmış gibi ağrı yapıyor ,lavaboya zor çıkıyorum o yüzden dün iş görüşmesine gitmedim kendimi çok kötü hissediyordum .
hava güzeldi eşim ve benim ailem pikniğe gittik sonra annemler bize geldiler çay filan içtik akşam eşime dedim sana 8 mart kadınlar gününe kadar süre ya beni ehliyete yazdırır süpriz yaparsınyada ben kendim gider yazılırım tamam dedi ama bakalım sıkıldım evde oturmaktan iyice iş yoksa bende kursa filan gider sıkıntımı gideririrm
kendine bol köpüklü bir türk kahvesi yap (hatta benden tavsiye o türk kahvesini sodayla yap içine de şeker yerine sütlü çikolata ekle) bir güzel iç sonra da dibindeki telvesini ye; adet sancısına iyi gelir
geçen eva da buna benzer bir şeyler demişti torunun hesabından yazan bir babanne gibisin diye.yaa sirkeci maşallah sen böyle değişik şeyleri nerden biliyorsun??
diyorum bazen bu kızın içine eknomist kaçmış bazen ev hanımı bazen bilgili bi nine
evde normal yoğurt süzme yoğurt ayrı iki tabak da sütlaç varderfatcım acemilik değil de tarif çakma çıktıyani dışarda yediğimiz alman pastalarına benzemedi, ama benim yüzümden değil valla resminde de hazırları gibi olunca dokusu da onlara benzer sandım. ama bu alman pastası değil de içi kremalı ispanyol keki mi oldu nedir karanfilcim mis gibi sütleri bulmuşken değerlendir, sütlaç yap, yoğurt yap, lıkır lıkır iç biraz da keki boşver canım
karanfilce yazınca aklıma geldi
ben üni.1.sınıftayken abdest konusunda vesveseye düşmüştüm
ama var ya, 10 dk sürüyor bi abdest almam
banyo ıslanıyor, annem kızıyor, üzülüyor, çaktırmıyor fazla
ben şöyle düşünüyorum, yok ellerim tam ıslanmadı, yok dirseklerim kuru kaldı, defalarca yıkıyorum
sonra diyorum, bak niyet etmeyi unuttum, haydaaa, baştan başlıyorum
sırf bu yüzden doğru düzgün su içmiyorum ki lavoboya giderim, bi daha abdest almam gerekir
ne zor günlerdi yaa
sonra arkadaşımla paylaştım, dedi ki sen uzuvlarını yıka,işte üç defa falan, gerisini boş ver
sendeki vesvese, başka bir şey değil, senin abdestinde sıkıntı yok
Allah razı olsun o arkadaşımdan, aklıma geldikçe dua ederim ona, beni bu beladan kurtardığı için
şimdi de temizlik konusunda İslami boyuta dikkat ederim, gerisi gereksiz gelir bana
derfatcım acemilik değil de tarif çakma çıktıyani dışarda yediğimiz alman pastalarına benzemedi, ama benim yüzümden değil valla resminde de hazırları gibi olunca dokusu da onlara benzer sandım. ama bu alman pastası değil de içi kremalı ispanyol keki mi oldu nedir karanfilcim mis gibi sütleri bulmuşken değerlendir, sütlaç yap, yoğurt yap, lıkır lıkır iç biraz da keki boşver canım
sağol canım nasıl sıcak tutayım canım ancak akşam yapabilirim çağanı banyo yaptırcam,yemek yapıyorum,evi topluyorum bi taraftan.
türk kahvesini hiç sevmem canım nescafe olsa belki içerdim ama bilgilendirdiğin için sağol bitanem
ben de bu yüzden hastayken kızıma gelmek istemedim işte. dün o kadar değildi ama bugün saat başı değişim yaptığım halde rahat değilim :18:
iş görüşmesine daha sonra gidemez misin canım:26:
nescafeyi içmemen içmenden daha hayırlı o kahve değil ki bildiğin kimyasal
çoraplarını kalın giy ayağından terliğini eksik etme bunlar bile birer önlem aslında.
dimi bünyelere bahar geldi artıkohh bugün sizlerin karşısında dinlendim
sabah kar yağdı ama şimdi güneş..
ev bi aydınlık..
sanki içime bahar gelmiş gibi
eşim aydınlaıkta geldiğinde de ayrıca bi mutlu oluyorum..
darkkk sana mı özendim nedir..
bu arada seyyah nerde yokluğu çok acayip belli oluyor yaaa
anasına başlaycam bu hötttttt diyince herşeyi yaptırmış 4 kız 1 oğlan oluncaaakomşuluk yaptırmaz da ne demeksen bilemiyor musun kimin sağlam kimin arıza tip olduğunu hayret bir şey yaa yani kusura bakma niyetim eşini kışkışlamak değil burda sadece harfli düşünüyorum.
restoranlar için bence ceketinde minik bir şişede sirke taşısınannesiyle nasıl yapıyormuş bu çarşaf çadır durumlarını bekarken? İnsanın anası bile tahammül etmez bu huya ne halin varsa gör der Şaka bir yana Allah eşine acil şifalar versin. :26:
amin bacımmmmm aminnnnngökçe haklısın yanlış yazmışız canım. allah kocana aciiiil şifalar versin demek lazım galiba:26: yav bu nasıl şey, tamam aşk var seviyosun allah bozmasın inşallah, ama bu da can yani.
yani bunu 3 kez yaptımmmm kadın ne dedi ben öğlene şunu isterim dıaşrdan al gel (3 pide 1 ayran sonra 1.5 iskender kola vs.. o kadına gıcık olmuştummm) evde yemek yaaprım yersin ben açmı bırakcammmm ama baktım daha iyi kap çanak kullanmıyor yaaagökçecim sen farmasiden cevap bekleyedur ben de iki çift yazayım
kızların dediklerine kulak ver tez elden bir kadın tut haftada 1-2 kez gelsin toptan çamaşır ütü yapıversin
ankarada günlüğü 100 tlden geliyorlar
haftada 3 gün yarım gün istesen aylık 500 felan verirsin
çocuk olayı çok farklı bir durum. kadın ve erkeği birleştirebilir bütünleyebilir ya da tam tersi uzaklaştıradabilir
o sebep beraber karar vermek gerekiyor
benim eşim çocuk delisi. ona kalsa anannnem gibi sürekli çocuk yapacam:))
ya şu promosyon olayı nedir yahu benim kocaya da verirler mi?
sirkeci temizlik olayınız aynıııııı biz asistankenki ev halimizi anlatmışsın. bizim ev de 90 m idi haftasonu 2 saatte beraber temizlerdik işi ödevi olan yapardı akşam da gezmelere giderdik. hey gidi günler heyy
senfat yazdıklarına birebir katılıyorum. eşlerden iş konusunda bişey beklemezsek biz daha mutlu oluyoruz daha az stresli oluyoruz ben de onu farkettim biraz geç oldu çok kavgalar ettik ama kendi işimi kendim görmeyi öğrendim. evde sürekli bi yardımcı olması da benim organizasyonumu kolaylaştırdı tabiki..
şimdiki işi çok ağır gerçekten çok yoğun hasta bakıyor. kafası rahat laf eden yok ama ben ona göre prensesler gibi çalışıyorum. akşam bi geliyor yüzü gözü çökmüşbi de öğle yemekleri yetmiyor doymuyormuş ve de beğenmiyormuş. hatta bu aralar düşünüyorum haftanın bi kaç günü börek çörek kek gibi ekstralar yapacağım arkadaşlarıyla hemşirelerle felan yesinler.. hal böyle olunca akşam sen sadece kızınla oyna diyorum. beraber iş yapmalar felan eskilerde kaldı artık..
senfat bacım evettt inşlh düzelirrrr... bakalım şimdi gelecek diyimmmm hadi gökçe gazete ser valiz konacak eşyaalr olduğu gibi makineyeeee hattaaa fırça falan çöpe atılır yada atılmıştırrr sonraaa valizi sil bayaaaa bişeyyy amannnnsen anlatırken hepimiz normalden fazla titiz bir adamdan bahsediyorsun diye algıladık, ancak eşininki belli okb. tedaviye de başlamış. aramızda aşk var, bunun için katlanıyorum demişsin, ama bu durum aranızdaki ilişkiyi etkiler, sen sürekli diken üstünde durursun, acaba hangi yaptıgım gözüne batacak diye. aslında nişanlıyken sinyallerini vermiş, restaurantlarda temizliğe bir hanımlar dikkat ederiz genelde, erkeklerin bu durum umrunda olmaz, o zamanda belliymiş, ancak insan sevince her şeyi hoş geliyor. bir laf var. yüzündeki ben de siğil görüne kadar seni seveceğim diye. aslında karşısındakinin yüzünde siğil var ve onu severken ben gibi algılıyorsun. Allah tez zamanda şifasını versin, zor bir süreç. ama sen de bunalmışsın ki adam evden gitti diye mutlu oluyorsun. ben de eşimin nöbetlerinde evde yalnız kaldım, 9 da yatarım diye sevinirdim. çünkü onunla 1-2 kadar oturmak zorunda kalırdım. ben uykucu, o gececi. ben senin durumuna üzüldüm. biteceğini bileceksen bu sorunun 3-5 ay katlan ama uzun sürede düzelecek bir şeydir ya da daha kötüye gidecek bir durum olabilir. o yuzden sen haftada 3 gun temizlikçini tut. hatta başka türlü katlanamıyorum bu duruma, kadın almak zorundayım falan de. peki böyle takıntılı düşüncelerş de oluyor mu, sürekli kötü bir şey olacakmış gibi senaryolar kurma. çocuk olunca insan daha bir evhamlı oluyor. çocuk demek pislik demek. mutfak camı boydan, oraya elleriyle tutar, sürekli tv ünitesinde el izleri, mutfakta sürekli ekmek kırıntıları süpürmeler....
aslında komşuluk olayı yine okb ye dayanıyor. birileri gelip giderse eve kirlenir, pislenir. kimseyle görüşmesin o halde. bir de sadece bir konuda takıntı olmuyor bazen başka konularda da oluyor. eşinin şehir dışında oldugunu söylerse başına bişey geleceginden endişe ediyor ama normal boyutta bir endişe değil.
bir de bu sonradan gelişen bir durum sanırım, annesi pek etkilenmemiş bu durumdan
selin gibi hatun bile dayanamazdı ki o bile bazen evin pis olması için off günler ilan ediyor.
banka promosyonundan bahsediyorlar, bitti mi ki o iş.
:) nedense hiç şaşırmadımmm olur kitaplar bizde halaaa limonlu kolanyayla silinirrrrr veee okuma kitapları beyaz kaplanır evde sökülürrr hahahaaa millet okusunda kocasına şükretsin....
kk da ekşınlar artıyor desene
bak senn
ben seni anlıyorum canım benim eşimde de seninkinin çok hafifi vardı ama o öyle bi hastalık ki aniden hortlayabilir.
benim eşim farkında ve o yüzden kendini yenmeye çalışıyor.
İlk yılımızda kpss çalıştığı yıl yeni aldığımız kpss kitabını yıkamıştı hastanede tezgaha değdi diye.
çıldırmıştım sonra farkına vardı özür diledi..
yaşadığımız en büyük vaka olarak da kaldı inşallah eşin de bu problemleri yener. ama önce kendi istemeli.
benim eşimin dini hassasiyeti bu konuyu yenmesinde en büyük etken oldu.
dayanmak mıgökçee bacım o ne ya kızma ama nasıl dayanıyosun sen eşinin bu yaptıklarına:26::26:Büyük konusmayayımda eşim böyle davransa kafayı yerim benimde eşim titizdir ama böyle hastalık boyutunda değil banada çok yardımcı olur iş konusunda mesela sirkenin eşi gibi evde çarşaf,nevresim değiştirme işleri eşime aittir bend ehiç hoşlanmam eşim 2 dkkada dümdüz halledip çıkar bende özellikle iş yapsın yardım etsin diye baskı yapmam kendi içinden gelir yardım eder bana.
banucum çok geçmiş olsun bitanem ALLAH daha beterinden korusun.
Sunny ablacım olur böyle şeyler tadı güzelse sorun etme bence bu acemiliğin olur tadını beğenirseniz 2 ncisi daha güzel olur eminim
yorganlar alınmış güle güle kullanın
akşamki menümü yazayım,
bezelye yemeği
arpa şehriyeli pirinç pilavı
şehriye çorbası
salata
kola
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?