- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kafein kalsiyum emilimini engeller ama bunun dozu ne şekilde bilmiyorum hiç. Sahlep sever misin sahlepi de düşünebilirsin bir de sen soğuk memleketteydin yanlış hatırlamıyorsam :44: evet evet sahlep iyi gidersirkeci yaa, seni bulmuşken sorayım bari, bilgin vardır kesin
şimdi ben süt içemiyorum, kokusu midemi bulandırıyor, küçüklükten beri
sadece kakaolu süt içebiliyorum
ama geçen gün görümcem sütlü kahve yaptı, ayıp olmasın diye içtim
anam bi hoşuma gitti, bi hoşuma gitti
şimdi arada akşamları yapıyorum, süt kokusunu duymuyorum o kadar
sorum şu, kahve sütteki kalsiyuma bi zarar verir mi, yani boşa içmiş olmayayım
ya da içine kattığım o azıcık türk kahvesi bana ve bebeğe pek bi zarar verir mi
normalde çay ve kahveyle pek işim olmaz benim
su içerim bol bol
kafein kalsiyum emilimini engeller ama bunun dozu ne şekilde bilmiyorum hiç. Sahlep sever misin sahlepi de düşünebilirsin bir de sen soğuk memleketteydin yanlış hatırlamıyorsam :44: evet evet sahlep iyi gider
anam neden demişki birini mi vercek kardeşine kendi ailesindengeçen yaptığım 2 kavanoz bal kabağı reçeli(reçel dediğime bakmayın ayrı bişey oldu çok hafif) tabağın dibinde az bişey kaldı.
dün bi kavanozu kv lere götürdüm.
ve hepsi bitti kp bayıldı.
çekirdek gibi yiyen bırakamıyo
deneyin
bu arada dün kv lerde sadece hızlıca yemek yedik. ama hemen çay da koymuş.
erkek kardeşim de bize gelcekti.
tel açtı bizi geçerken al dedik.
neyse ısrar ettiler 2 bardak çay için diye..kardeşim de çıktı.
içtik hemen..
benim ailemle kv görüşmez pek.
kp babamlar gelince bizi ziyarete gelir.
babam da onu dükkanında ziyaret eder. kp in bir çok arkadaşı gibi.
neyse hiç samimiyet yok yani onu söyleyeyim.
kv benim erkek kardeşime dün 2-3 defa oğlum dedi
ki başkaları için oğlum sözünü çok kullanmaz anaçlıktan çok sosyetiktir..
daha bana bi kere bile kızım demiş değil..
Allah Allah dedim
neyse çıkar yakında
ya öğlen kısırın yanına ne gider diye sormuştum niye cevap vermediniz napcam ben şimdi
çok sağol bacımmm.... evet öyle sorunlu ve beni kaybettiğne kesin inandığındaa tamam düzelicem dedi ve dru da psikologuda kabul etti şimdi daha iyi şükür...gökçe öncelikle Allah sabır ve kolaylık eşine de akıl fikir ve şifalar versin
bütün yazdıklarını okudum lisede bir kız arkadaşım da aynı takıntılı durum olmuştu felsefeci bayan öğretmenimiz olayla ilgilendi kızcağız çok şükür düzeldi.
her yer her şey ona pisti adeta
muslukları yıkardı ellerini her teneffüs yıkamaktan ellerinin üzeri çatlamıştı o soğuk kış aylarında .....
neyse belki yazacaklarıma çok kızacaksın Allah elbette kimsenin başına vermesin ama düzelmeyi istemek biraz da kendi elimizde diye düşünürüm her zaman
hayatta hepimizin olmuştur vesveseli takıntılı durumları ama herşeyden önce o tip durumlarda Allah'a sığınmayı bilmek ve sadece ve sadece O'ndan şifa dilemek
tevekkül etmek önemli .....
eşinde inanç zaafiyeti var mı ?yoksa bence içindeki durumdan kurtulması da o nispette kolay olacaktır
hergün nevresim madem bir hafta boyunca kendisi değiştirsin istersen yaparak yaşayarak öğrensin işin zorluğunu
banuya sonuna kadar katılıyorum başkasının yaptığı temizlikle titiz olmak ne süper birşey
biz de bir laf vardır buyuran yorulmazmış
canım ne iş yaptığınızı da şunun için sordum maddi durumunuz da iyi hem de çok çok iyi
alın bir kurutma makinası niye sen asıp kaldırıp duruyorsun ki
ayrıca bence eve yardımcı al gitsin
eşin buna razı değilse en iyisi çalışma hayatını bırak istediği gibi düzeni sağla sigortanı ödesin üstelik maaşın kadar harçlığını da versin olsun bitsin çok ciddiyim ....
kafein kalsiyum emilimini engeller ama bunun dozu ne şekilde bilmiyorum hiç. Sahlep sever misin sahlepi de düşünebilirsin bir de sen soğuk memleketteydin yanlış hatırlamıyorsam :44: evet evet sahlep iyi gider
sahlebi çok nadir dışarda filan içierim pek içemiyorum be ablamoyyyyyy sahlep çok severim ben desoğukta sıcak sıcak iyi gider, şöyle bol tarçınlı, karanfil bak sen de sütlerle birz sahlep yap da için
anam neden demişki birini mi vercek kardeşine kendi ailesinden
bu arada bende ayva reçeli yaptım harika gittiii
senin bu reçeli ilkkez duyyorum desem yeridirrrrrrrr.. bal kabağı haaa bir araa tarifi alayım mı?
sirkeci yaa, seni bulmuşken sorayım bari, bilgin vardır kesin
şimdi ben süt içemiyorum, kokusu midemi bulandırıyor, küçüklükten beri
sadece kakaolu süt içebiliyorum
ama geçen gün görümcem sütlü kahve yaptı, ayıp olmasın diye içtim
anam bi hoşuma gitti, bi hoşuma gitti
şimdi arada akşamları yapıyorum, süt kokusunu duymuyorum o kadar
sorum şu, kahve sütteki kalsiyuma bi zarar verir mi, yani boşa içmiş olmayayım
ya da içine kattığım o azıcık türk kahvesi bana ve bebeğe pek bi zarar verir mi
normalde çay ve kahveyle pek işim olmaz benim
su içerim bol bol
sahlebi çok nadir dışarda filan içierim pek içemiyorum be ablam
tabi canım vermem mi çok basit bişey zaten
geceden kabakları şekere yatırdım göz kararı
Eki Görüntüle 644481 Eki Görüntüle 644482 Eki Görüntüle 644483
ardında gündüz kaynattım.
kabaklar çok dağılmasın diye kaynarken kabaklar piştiktn sonra bi kaba aldım su kısmını iyice kaynattım en son kabakları içine katıp karıştırdım bitti..
ben kaynım için çalıştığı kurumda iş olup olmadığını soracağını tahmin ediyorum.
temizlik konusunda temizlik imandandır evet ama bi sıınırı olmalı..
Efendimiz A.s örtü altında gusül alırmış.
bizler ne sular harcıyoruz da kalbimiz anca tatmin oluyor.
islama göre bi kıyafete idrar ya da başka bi pislik bile batsa suda elinle güzelce 3 defa yıkamayla temiz oluyor.
işte bu!
yaniiii bacımmm uffffff.....
kabak harikaaaaaaaaa gözükyorrrrr..
ilkez göryom deneycemmmmmmmm
de bu kaynattığmız suda şerbetli gibimi
onada klasik limon falan atyozmuuu
bildirim yapmayan hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu
listede kalmak istiyorsanız bildirimlerinizi yapınız yarın 1 mart heyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?