Kirli Çıkılar )))

geçen yaptığım 2 kavanoz bal kabağı reçeli(reçel dediğime bakmayın ayrı bişey oldu çok hafif) tabağın dibinde az bişey kaldı.
dün bi kavanozu kv lere götürdüm.
ve hepsi bitti kp bayıldı.
çekirdek gibi yiyen bırakamıyo
deneyin

bu arada dün kv lerde sadece hızlıca yemek yedik. ama hemen çay da koymuş.
erkek kardeşim de bize gelcekti.
tel açtı bizi geçerken al dedik.

neyse ısrar ettiler 2 bardak çay için diye..kardeşim de çıktı.
içtik hemen..
benim ailemle kv görüşmez pek.
kp babamlar gelince bizi ziyarete gelir.
babam da onu dükkanında ziyaret eder. kp in bir çok arkadaşı gibi.

neyse hiç samimiyet yok yani onu söyleyeyim.
kv benim erkek kardeşime dün 2-3 defa oğlum dedi
ki başkaları için oğlum sözünü çok kullanmaz anaçlıktan çok sosyetiktir..
daha bana bi kere bile kızım demiş değil..
Allah Allah dedim

neyse çıkar yakında

Son düzenleme:
kafein kalsiyum emilimini engeller ama bunun dozu ne şekilde bilmiyorum hiç. Sahlep sever misin sahlepi de düşünebilirsin bir de sen soğuk memleketteydin yanlış hatırlamıyorsam :44: evet evet sahlep iyi gider

kafein kalsiyum emilimini engeller ama bunun dozu ne şekilde bilmiyorum hiç. Sahlep sever misin sahlepi de düşünebilirsin bir de sen soğuk memleketteydin yanlış hatırlamıyorsam :44: evet evet sahlep iyi gider

oyyyyyy sahlep çok severim ben de soğukta sıcak sıcak iyi gider, şöyle bol tarçınlı, karanfil bak sen de sütlerle birz sahlep yap da için

gökçe öncelikle Allah sabır ve kolaylık eşine de akıl fikir ve şifalar versin

bütün yazdıklarını okudum lisede bir kız arkadaşım da aynı takıntılı durum olmuştu felsefeci bayan öğretmenimiz olayla ilgilendi kızcağız çok şükür düzeldi.
her yer her şey ona pisti adeta
muslukları yıkardı ellerini her teneffüs yıkamaktan ellerinin üzeri çatlamıştı o soğuk kış aylarında .....

neyse belki yazacaklarıma çok kızacaksın Allah elbette kimsenin başına vermesin ama düzelmeyi istemek biraz da kendi elimizde diye düşünürüm her zaman
hayatta hepimizin olmuştur vesveseli takıntılı durumları ama herşeyden önce o tip durumlarda Allah'a sığınmayı bilmek ve sadece ve sadece O'ndan şifa dilemek
tevekkül etmek önemli .....

eşinde inanç zaafiyeti var mı ?yoksa bence içindeki durumdan kurtulması da o nispette kolay olacaktır

hergün nevresim madem bir hafta boyunca kendisi değiştirsin istersen yaparak yaşayarak öğrensin işin zorluğunu
banuya sonuna kadar katılıyorum başkasının yaptığı temizlikle titiz olmak ne süper birşey
biz de bir laf vardır buyuran yorulmazmış

canım ne iş yaptığınızı da şunun için sordum maddi durumunuz da iyi hem de çok çok iyi
alın bir kurutma makinası niye sen asıp kaldırıp duruyorsun ki

ayrıca bence eve yardımcı al gitsin
eşin buna razı değilse en iyisi çalışma hayatını bırak istediği gibi düzeni sağla sigortanı ödesin üstelik maaşın kadar harçlığını da versin olsun bitsin çok ciddiyim ....

anam neden demişki birini mi vercek kardeşine kendi ailesinden

bu arada bende ayva reçeli yaptım harika gittiii

senin bu reçeli ilkkez duyyorum desem yeridirrrrrrrr.. bal kabağı haaa bir araa tarifi alayım mı?

ya öğlen kısırın yanına ne gider diye sormuştum niye cevap vermediniz napcam ben şimdi

sunny abla sen farmasinin kekini yapma al sana alman pastası
alma farmasinin kekinin ahını çıkar alaman alaman

ollycim promosyon maaş aldığımız bankaların bize verdikleri para şunu da hemen belirteyim faiz para bence hiç kıymeti yok ben üniversitedeki çocuğa
ve de sınıfıma yazıcı almada dolap yaptırmada kullandım
kendime aileme harcamıyorum

selinnnnnnnnnnnn sudan ucuz gömleklerden aldın mı ?

çok sağol bacımmm.... evet öyle sorunlu ve beni kaybettiğne kesin inandığındaa tamam düzelicem dedi ve dru da psikologuda kabul etti şimdi daha iyi şükür...

allaha şükür dinenn eskisinden daha iyi elhamdulillah kötü hiç bir alışkanlığı yokkk zaten sigara içtiğinde tamamen yıkardı kendini:):):)

sonraaa kendi yapasıya dek yapmayınca ertelerrr ve derken benim içim kaldırmıyorrrr o yapmıyor sonra iki ayağmı bir pabuca sokyorr herneyseee
eve kadın almak maddi durum çok şükür çok çok iyi allah herkese yardım etsinnn işte şimdi bir ev aldık düğün kredisi bitti derkenn o kredi ama yinede iyiz ama ben bunlar söylenemz amaaa ordada ben sorunluyum sanırım kadına öyle 500 vermektense aylık alsammm ve 3 öğrenci okutmaya çalışyorum vede okuldan 5 öğrencim avr aylık bişelerni harcadığımmmm allahım herkese yardım etsin... yani elim ayağım tutarken yapayım buraya aktarayım çocuklara derim şimdilik ne yapsam ki?

gel gelelim banaaa yer yer aman boşver çalışmaaa evde dur dediği bile çok kez oldu amaaaa benn asla çıldırırım öyleeee evde oturmakdann asla yapamammm.....

çocuk olsa hani ücretsiz izin falan olabilir amaaaa işte haricinde aslaaaa ayrılmamm diyorum... adam onuda istedi hani.....

iyce köle olurummm aaaa yok yok o olmazzz

anam bu kafein de her bişeyi engelliyor, sanırım demir emilimini de engelliyordu
Allahtan çok düşkün değilim böyle şeylere
sahlep de hiç içmedim desem yeridir
geçen hazır paket aldım, tek içimlik, hoşuma gitmedi
en iyisi ben eski usül devam edeyim
yani bi bardak sade sütü burnumu tıkayarak tek nefeste mideme yollayayım

di mi farmasi sen yapsana bildiğin işi, neyine gerek senin alman pastası yahu ama kızın isteyince alman falan demiyosun işte atlıyosun hemen
selin bence de kahvaltılık çıkar onun yanına, bu saatten sonra boşver başka yemek eklemeyi bi de çay demle mis gibi, afiyet olsun canım

oyyyyyy sahlep çok severim ben de soğukta sıcak sıcak iyi gider, şöyle bol tarçınlı, karanfil bak sen de sütlerle birz sahlep yap da için
sahlebi çok nadir dışarda filan içierim pek içemiyorum be ablam
anam neden demişki birini mi vercek kardeşine kendi ailesinden

bu arada bende ayva reçeli yaptım harika gittiii

senin bu reçeli ilkkez duyyorum desem yeridirrrrrrrr.. bal kabağı haaa bir araa tarifi alayım mı?

tabi canım vermem mi çok basit bişey zaten

geceden kabakları şekere yatırdım göz kararı

ardında gündüz kaynattım.
kabaklar çok dağılmasın diye kaynarken kabaklar piştiktn sonra bi kaba aldım su kısmını iyice kaynattım en son kabakları içine katıp karıştırdım bitti..

ben kaynım için çalıştığı kurumda iş olup olmadığını soracağını tahmin ediyorum.

temizlik konusunda temizlik imandandır evet ama bi sıınırı olmalı..
Efendimiz A.s örtü altında gusül alırmış.
bizler ne sular harcıyoruz da kalbimiz anca tatmin oluyor.

islama göre bi kıyafete idrar ya da başka bi pislik bile batsa suda elinle güzelce 3 defa yıkamayla temiz oluyor.
işte bu!

Son düzenleme:

bişey olmaz canım günde bir fincan kahveye bişey demiyorlar ama sen zaten azcık koyuyorsun rengini değiştiriyorsun sadece sorun olmaz

yaniiii bacımmm uffffff.....

kabak harikaaaaaaaaa gözükyorrrrr..

ilkez göryom deneycemmmmmmmm
de bu kaynattığmız suda şerbetli gibimi

onada klasik limon falan atyozmuuu

yaniiii bacımmm uffffff.....

kabak harikaaaaaaaaa gözükyorrrrr..

ilkez göryom deneycemmmmmmmm
de bu kaynattığmız suda şerbetli gibimi

onada klasik limon falan atyozmuuu

canım normalde atılmalı evet ama ben atmadım. çünkü az bişeydi ve çabuk biteceğini biliyordum onu normalde şekerlenmesin diye koyarlar.
bir de şekeri 1 e 1 ölçü de koymadım onu da az koydum.. hemen biteceği için çok şekerli olmasına gerek yok.
reçel tatlı arası bişey oldu...

gökçecim dünyanın bin türlü hali var ben o nedenle zaten elinde mesleği olan kadının çalışmasına tarafım

eşim ev işlerime yardım istese de edemez bunu defalarca yazdım
beni çok düşünür eve kadın tut istersen der hiçbirşeyime karışmaz
ben yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışırım kadına şimdilik vereceğim parayı biriktirme yanlısıyım doğrusu
2 sene önce evime bakıcı geliyordu 400 tl ye ama evimin yemek hariç bütün işlerini yaptırıyordum
o gitti ondan sonraki bir yıl da 1 hafta annemin evi 1 hafta benim ev için kadın aldım temizlik ve ütü için
araya geçtiğimiz yaz girdi çocuklar iyice büyüdü benim vaktim fazlasıyla yetmeye başladı kadın filan almamaya başladım

ama eşim eşin gibi olsa ya da hasta filan olmayıp inat biri olsa nenesini gösterirdim

bildirim yapmayan hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu
listede kalmak istiyorsanız bildirimlerinizi yapınız yarın 1 mart heyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…