Kirli Çıkılar )))

valla bir birikime ulaşamadım arkadaş
altın aldım zarardayım daha da düşecek diyordu meyra valla neyi elime alsam kurudu
farmasicim bir türlü listeye dahil olammıyorum altın alamıyorum para yok satamıyorum aldığımın altında velhasıl külli zarardayımmmmmm

valla evi benle tanıştığından beri darmadağın
eve hayvan alalım diyor evlenince çocuklarımız hayvan sevgisiyle büyüsün istiyo
bizim çocuklar karıncalarla küf mantarlarıyla hayvan sevgisini tadacak bu gidişle diyorum

üzülme hep düşmez hep çıkmaz bacımmmmmmmm

nescafeyi içmemen içmenden daha hayırlı o kahve değil ki bildiğin kimyasal
çoraplarını kalın giy ayağından terliğini eksik etme bunlar bile birer önlem aslında.

aa ben de türk kahvesi içemem canım istediğinde nescafe içerim
içmesek mi hiç??
ama hamileyken içmezdim zaten hızlanan nabzım iyice artardı çarpıntı yapardı..
(sevimsiz içeriğinden emin olmadığın gıdaları tüketme bence)

canım iş konusunu ciddi ciddi düşün çocuğun büyüdü bence annene bırakılabilir. yaşın gençken en verimli zamanında biraz da geleceğin için çalış bence. fırsatları değerlendir. eşinin olduğu avmde çalışmak çok mantıklı. ama çıkış saatiniz kaç olacak acaba?
biz geçen geç gittik avmye, saat 22.00'ye kadar çalışıyordu kızlar. öyle mi olacak? o zaman çok fazla ya erkek neyse de evin kadını o saatlere kadar çalışmamalı...

ya öğlen kısırın yanına ne gider diye sormuştum niye cevap vermediniz napcam ben şimdi
çay tabikiii..
sana bi tarif vericem geçen de vermiştim 5 dakikada hazırlıcan çay olana kadar pişecek..

2 yumurta(1isinin sarısı üzerine olacak şekilde ayır)
1 su br sııvıyağ (istersen daha az da olabilir)
beyaz peynir ,istersen maydonoz
2-3 kaşık yoğurt
kabartma tozu
aldığı kadar un

elinle harmanla küçük fırın tepsisine elinle bastırarak yay yumurta sarısını sür
15-20 dakika nefis pratik bişey çıkıyor..
tavsiye ederim..
yapınca fotosunu çekerim

ben yaptım tarifi de verdim birilerine çok beğendilerrrrrr sayende övgü aldom ben de bir arkadaşımdan öğrendim dedim

kızlaaar saat 6 daki hastayı bekliyorum uff meğerse unutmuş şimdiye çoktan evimde olurdum neyse bu saat oldu ben gideyim
baba ve yavrusu acıkmışlardır:)))))))))))))))

dünden kalan sarma var
geçerken kızarmış tavuk alacağım
hızlısından makarna yaparım hemen..
karanfilin geçen gösterdiği turptan aldım içi pespembe
renginden dolayımıdır nedir 1 tane kaldı
turp yemeyen koca turpçu oldu çıktı
turp-havuç salatası yaparım
komşu teyzenin ikram ettiği revaniler de var

daha ne olsun di miii

doğru ben genelde kabak tatlısı yaparımmmm deneyecem yarımkg bir kabaklaaaa reçel yerine yenmesseeeeee mufimelrde kullanırım yahut k.şanti ile bişeler ederim yer eşim ona tatlı verdeeee ver...

sağol bacımmm az çok öyle katılyorum sanaaa

bildirim yapmayan hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu
listede kalmak istiyorsanız bildirimlerinizi yapınız yarın 1 mart heyyyyyyyyyyyyyy
bildirim yapam 200tl koydum kenaraa dolar alacaktım ya yrtdışı için onu koydum işte çıkamadım diye alamadımmmm bacım sanırım 100 dolar olur geri kalanıda gelecek ay yaaprım ama lazer olayııı var neyse bu ay 200tl diyorummm

aman dikkat bukadar titiz olan adammm bir gün doğum günüme odaya ayakkabı kutusu koymuş hediyen dedi baktım ayyyyyyyy açammla bağırmam bir oldu köpek al sen ben 1 gün tutamadım evdeeeeeee ne varki diyo yıkadık senden temiz bu köpek dedi ve 1 gün konuşmadım.... çok istiyordu hayvan ben bakamam evdeee helede korkarkennn ayyyyy yok zatennn bisssürü takıntısı var çok merak ediyom ne olurdu köpeğe nasıl baakrdı....

uffff
sonraaa öğrendimki psikolog demiş yaa bu psikologlarada allah akıl versinnnn yani eşimi kurtarcak derken beni mahvedecek ya insana hayvan hediye edilirmiii yaa anlayacğnız zor iş hayvan bakımı beni aşarrrrrr...
sizeee şimdiden kolay geleee)

aman korkutma gözümü öyle diyip dayarım ona tüm ilaçları valla zaten hastane ortamında ne çok temiz ki mecbur uyum sağlıyor insan
benmki selin gibi ara ara geliyor böyle ama benim evişi sevmediğimi biliyor büyük konuşmayayım ben ama tahammüllü olamam senin kadar herhalde allah kolaylık versin
bu arada tarihin en büyük temizlik obsesiflerinden biri de shakespeare dır tüm okyanus suyu ile yıkansam yine de temiz olduğumu hissedemem diyormuş

senin tariften bende yapıyorum, en kolay, öyle poğaça gibi içini hazırlamakla ugrasmıyorsun
bazen dereotu, yada kuru nane falan katıyorum
kimisi zeytin ezmesi koyuyor sanırım peynir yerine ama ben hiç denemedim

gece çıkanlar öğleden sonra geliyor işe, 2 gibi falan.
ben öğrenciyken çalışmıtım 5 yıl. son müşterinin çıkması, kasa sayıp teslim ediyorsun, kasanın temizliğini yapıyorsun
22.30 falan oluyor.
ya da sabah 10 da acılıyor gibi görünenn magazaların görevlileri 8 de geliyor sabah işe

bu arada senin ne alakan var samsunla, neden dogumunu orda yaptın

ons gene kendini attı aşağıya 1582 oldu

ama bize yaramıyor

gökce canım ne diyim sana ben şimdi..
o kadar temiz titiz koca tabi kendince, hediye köpek :111:
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

ama sen eşini seviyorsun belli..
değilse katlanmazdın ben öyle anladım ya da titizliğine kızsan da yanında tolera edecek başka özellikleri de var..

ayyyy bunuuuuuuuuuu evlilik terapsti psikologda dedi... sana güzel duygusal şeyler yazıyor okuyorsaa varsın obsesif shakespeare olsun dedi.... bende o zaman dilerim sizin eşinizde shakespeare gibi olur dedim güldük

gökçe o köpek evin taaaaaaaaa orta yerine kakasını yapsa eşin o evde yaşayabilecek miymiş
ya da o tüylerini etrafa saçsa

olmadık yere işese bunlar normal miymiş bacım :))))))))))

deliböcük seni burda yakalamışken bir şey soracaktım
sen çapadaydın dimi
oranın cildiye bölümü nasıl
veya şöyle söyliim adam akıllı iyi bir dr. biliyomusun cildiyede ..senin hast.de de olur özelde olur

Son düzenleme:
gökçe o köpek evin taaaaaaaaa orta yerine kakasını yapsa eşin o evde yaşayabilecek miymiş
ya da o tüylerini etrafa saçsa

olmadık yere işese bunlar normal miymiş bacım :))))))))))

ahhhh ahhh ne bilem kalydıda öyle edeydideee

yanlışmı ettim ne bilem ben yaşayamammmmm aman köpek kuş muş balık kaplm. bana göre değil

zaten normal olsa bacımmm uff ufff gelecek az kaldııııı

yine sizleri geriden takip etcem yaaa eşim cidden burda yazmama bile karışır kzıarrrrr

kıskançda azcıkkkkk

sana kolay gelsin bacım işin gerçekten zor

düşünüyorum canım kesin kararlıyım çalışmaya ama şöyleki evet avmler 10 da kapanıyo ve benim eşimde haftanın nerdeyse 4 günü 10 daçıkıyo ordaki hemen hemen herkes böyle o yüzden bende avmde olsam bile eşimle beraber gider gelirdim izin gününü özel sektör olduğu için eşimle aynı gün kullanırdım ama saat çok geç o yüzden dünde gitmek istemedim ama şimdi bi hastaneye başvurcam hasta kayıt kabule saatleri çok çok iyi avmlere göre akşam sabah 8 akşam 4 buçuk bakalım böyle olursa kesin çalışırım .Yeni evliylen realde çalışıyordum part time olarak akşamcı gittiğim gün gece 12 yi geçiyodu eve gelişim eşimden sonra geliyordum eşimin pek gönlü olmuyordu işten geliyordu sofrayı o hazırlayıp beni bekliyordu böyle olmakta istemiyorum bu yüzdende eşim çalışmam taraftarı değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…