- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
durrr bekle farmasiii
kapı çaldı da
ben onu nasıl unuttummmm
2150 tl
sağol bacımmmm geçse keşkeeeeeeee
anlayamadımkiiiiiiiiii
son model kocaaaa ufffffffffff neyseee iyi yanlarıda varallahı bilir baya düşündümmmmmmm bişey bulamadım vallaaaa namuslu desem o kendineeeeee yani herkes kendine eder sonuçtaa bilemem ne etttiğini inannın iyi yanını bulamadım somut olarak yazayımm.. işte eve can okadar iyi bir ev arkadşı :):):) allahım halaaa laf getiryomki iyibir özelliğini bulayım olamaz hiç mi yokkkkkk offfffffffff
sanırım yok
delibocuk aman bacım nişanlısın ha ayarlarna baktırttır iyce derim...
benim adam bekarken geldiğinde ben dersdeydim eve gelmişti bekar evimde nişanlıyız falan sen tuttttttttt buzdolabını temizleee nevresimi yerdeki kilimi mutfakdanikni makineye at vayyyy be dedim ne iyi iş yapyor iyki almışım bunu alma yolunda ielrledimmmm ve bak delüüüüü çık tı bu daldaaao yüzdennn dikkat derim... aslında o sinyallerni vermişde ben anlamamışım
valla bir birikime ulaşamadım arkadaş
altın aldım zarardayım daha da düşecek diyordu meyra valla neyi elime alsam kurudu
farmasicim bir türlü listeye dahil olammıyorum altın alamıyorum para yok satamıyorum aldığımın altında velhasıl külli zarardayımmmmmm
nescafeyi içmemen içmenden daha hayırlı o kahve değil ki bildiğin kimyasal
çoraplarını kalın giy ayağından terliğini eksik etme bunlar bile birer önlem aslında.
aynen ablacım şu anda o kadar rahatsızım ki çağanı banyo yaptırmaya üşeniyorum ya artık pişik oldum diyebilirim.İş görüşmesine gidemem ablacım aslında arayıp durumu izah edecektim gelemeyeceğim diye hakkımda yanlış düşünmesinler diye ama tlfumdan numarayı silmişim başka bi işe bakıcam artık hatta eşimle aynı avmdeki mağazalara başvuru yapıyorum beraber gidip gelmek için hem yol parası vermem hemde rahat gider gelirim diye
çay tabikiii..ya öğlen kısırın yanına ne gider diye sormuştum niye cevap vermediniz napcam ben şimdi
aa ben de türk kahvesi içemem canım istediğinde nescafe içerim
içmesek mi hiç??
ama hamileyken içmezdim zaten hızlanan nabzım iyice artardı çarpıntı yapardı..
(sevimsiz içeriğinden emin olmadığın gıdaları tüketme bence)
canım iş konusunu ciddi ciddi düşün çocuğun büyüdü bence annene bırakılabilir. yaşın gençken en verimli zamanında biraz da geleceğin için çalış bence. fırsatları değerlendir. eşinin olduğu avmde çalışmak çok mantıklı. ama çıkış saatiniz kaç olacak acaba?
biz geçen geç gittik avmye, saat 22.00'ye kadar çalışıyordu kızlar. öyle mi olacak? o zaman çok fazla ya erkek neyse de evin kadını o saatlere kadar çalışmamalı...
çay tabikiii..
sana bi tarif vericem geçen de vermiştim 5 dakikada hazırlıcan çay olana kadar pişecek..
2 yumurta(1isinin sarısı üzerine olacak şekilde ayır)
1 su br sııvıyağ (istersen daha az da olabilir)
beyaz peynir ,istersen maydonoz
2-3 kaşık yoğurt
kabartma tozu
aldığı kadar un
elinle harmanla küçük fırın tepsisine elinle bastırarak yay yumurta sarısını sür
15-20 dakika nefis pratik bişey çıkıyor..
tavsiye ederim..
yapınca fotosunu çekerim
tamam özelden yazmana gerek yok
listeden atacaktım senişaka şaka
doğru ben genelde kabak tatlısı yaparımmmm deneyecem yarımkg bir kabaklaaaa reçel yerine yenmesseeeeee mufimelrde kullanırım yahut k.şanti ile bişeler ederim yer eşim ona tatlı verdeeeecanım normalde atılmalı evet ama ben atmadım. çünkü az bişeydi ve çabuk biteceğini biliyordum onu normalde şekerlenmesin diye koyarlar.
bir de şekeri 1 e 1 ölçü de koymadım onu da az koydum.. hemen biteceği için çok şekerli olmasına gerek yok.
reçel tatlı arası bişey oldu...
sağol bacımmm az çok öyle katılyorum sanaaagökçecim dünyanın bin türlü hali var ben o nedenle zaten elinde mesleği olan kadının çalışmasına tarafım
eşim ev işlerime yardım istese de edemez bunu defalarca yazdım
beni çok düşünür eve kadın tut istersen der hiçbirşeyime karışmaz
ben yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışırım kadına şimdilik vereceğim parayı biriktirme yanlısıyım doğrusu
2 sene önce evime bakıcı geliyordu 400 tl ye ama evimin yemek hariç bütün işlerini yaptırıyordum
o gitti ondan sonraki bir yıl da 1 hafta annemin evi 1 hafta benim ev için kadın aldım temizlik ve ütü için
araya geçtiğimiz yaz girdi çocuklar iyice büyüdü benim vaktim fazlasıyla yetmeye başladı kadın filan almamaya başladım
ama eşim eşin gibi olsa ya da hasta filan olmayıp inat biri olsa nenesini gösterirdim
bildirim yapam 200tl koydum kenaraa dolar alacaktım ya yrtdışı için onu koydum işte çıkamadım diye alamadımmmm bacım sanırım 100 dolar olur geri kalanıda gelecek ay yaaprım ama lazer olayııı var neyse bu ay 200tl diyorummmbildirim yapmayan hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu
listede kalmak istiyorsanız bildirimlerinizi yapınız yarın 1 mart heyyyyyyyyyyyyyy
aman dikkat bukadar titiz olan adammm bir gün doğum günüme odaya ayakkabı kutusu koymuş hediyen dedi baktım ayyyyyyyy açammla bağırmam bir oldu köpek al sen ben 1 gün tutamadım evdeeeeeee ne varki diyo yıkadık senden temiz bu köpek dedi ve 1 gün konuşmadım.... çok istiyordu hayvan ben bakamam evdeee helede korkarkennn ayyyyy yok zatennn bisssürü takıntısı var çok merak ediyom ne olurdu köpeğe nasıl baakrdı....valla evi benle tanıştığından beri darmadağın
eve hayvan alalım diyor evlenince çocuklarımız hayvan sevgisiyle büyüsün istiyo
bizim çocuklar karıncalarla küf mantarlarıyla hayvan sevgisini tadacak bu gidişle diyorum
doğru ben genelde kabak tatlısı yaparımmmm deneyecem yarımkg bir kabaklaaaa reçel yerine yenmesseeeeee mufimelrde kullanırım yahut k.şanti ile bişeler ederim yer eşim ona tatlı verdeeeever...
sağol bacımmm az çok öyle katılyorum sanaaa
bildirim yapam 200tl koydum kenaraa dolar alacaktım ya yrtdışı için onu koydum işte çıkamadım diye alamadımmmm bacım sanırım 100 dolar olur geri kalanıda gelecek ay yaaprım ama lazer olayııı var neyse bu ay 200tl diyorummm
aman dikkat bukadar titiz olan adammm bir gün doğum günüme odaya ayakkabı kutusu koymuş hediyen dedi baktım ayyyyyyyy açammla bağırmam bir oldu köpek al sen ben 1 gün tutamadım evdeeeeeee ne varki diyo yıkadık senden temiz bu köpek dedi ve 1 gün konuşmadım.... çok istiyordu hayvan ben bakamam evdeee helede korkarkennn ayyyyy yok zatennn bisssürü takıntısı var çok merak ediyom ne olurdu köpeğe nasıl baakrdı....
uffff
sonraaa öğrendimki psikolog demiş yaa bu psikologlarada allah akıl versinnnn yani eşimi kurtarcak derken beni mahvedecek ya insana hayvan hediye edilirmiii yaa anlayacğnız zor iş hayvan bakımı beni aşarrrrrr...
sizeee şimdiden kolay geleee)
canım iş konusunu ciddi ciddi düşün çocuğun büyüdü bence annene bırakılabilir. yaşın gençken en verimli zamanında biraz da geleceğin için çalış bence. fırsatları değerlendir. eşinin olduğu avmde çalışmak çok mantıklı. ama çıkış saatiniz kaç olacak acaba?
biz geçen geç gittik avmye, saat 22.00'ye kadar çalışıyordu kızlar. öyle mi olacak? o zaman çok fazla ya erkek neyse de evin kadını o saatlere kadar çalışmamalı...
çay tabikiii..
sana bi tarif vericem geçen de vermiştim 5 dakikada hazırlıcan çay olana kadar pişecek..
2-3 kaşık yoğurt
kabartma tozu
aldığı kadar un
elinle harmanla küçük fırın tepsisine elinle bastırarak yay yumurta sarısını sür
tavsiye ederim..
yapınca fotosunu çekerim
ons gene kendini attı aşağıya 1582 oldu
aman korkutma gözümü öyle diyipdayarım ona tüm ilaçları valla zaten hastane ortamında ne çok temiz ki mecbur uyum sağlıyor insan
benmki selin gibi ara ara geliyor böyle ama benim evişi sevmediğimi biliyor büyük konuşmayayım ben ama tahammüllü olamam senin kadar herhalde allah kolaylık versin
bu arada tarihin en büyük temizlik obsesiflerinden biri de shakespeare dır tüm okyanus suyu ile yıkansam yine de temiz olduğumu hissedemem diyormuş
gökçe o köpek evin taaaaaaaaa orta yerine kakasını yapsa eşin o evde yaşayabilecek miymiş
ya da o tüylerini etrafa saçsa
olmadık yere işese bunlar normal miymiş bacım :))))))))))
ahhhh ahhh ne bilem kalydıda öyle edeydideee
yanlışmı ettim ne bilem ben yaşayamammmmm aman köpek kuş muş balık kaplm. bana göre değil
zaten normal olsa bacımmm uff ufff gelecek az kaldııııı
yine sizleri geriden takip etcem yaaa eşim cidden burda yazmama bile karışır kzıarrrrr
kıskançda azcıkkkkk
düşünüyorum canım kesin kararlıyım çalışmaya ama şöyleki evet avmler 10 da kapanıyo ve benim eşimde haftanın nerdeyse 4 günü 10 daçıkıyo ordaki hemen hemen herkes böyle o yüzden bende avmde olsam bile eşimle beraber gider gelirdim izin gününü özel sektör olduğu için eşimle aynı gün kullanırdım ama saat çok geç o yüzden dünde gitmek istemedim ama şimdi bi hastaneye başvurcam hasta kayıt kabule saatleri çok çok iyi avmlere göre akşam sabah 8 akşam 4 buçuk bakalım böyle olursa kesin çalışırım .Yeni evliylen realde çalışıyordum part time olarak akşamcı gittiğim gün gece 12 yi geçiyodu eve gelişim eşimden sonra geliyordum eşimin pek gönlü olmuyordu işten geliyordu sofrayı o hazırlayıp beni bekliyordu böyle olmakta istemiyorum bu yüzdende eşim çalışmam taraftarı değil canım.aa ben de türk kahvesi içemem canım istediğinde nescafe içerim
içmesek mi hiç??
ama hamileyken içmezdim zaten hızlanan nabzım iyice artardı çarpıntı yapardı..
(sevimsiz içeriğinden emin olmadığın gıdaları tüketme bence)
çay tabikiii..
2-3 kaşık yoğurt
kabartma tozu
aldığı kadar un
tavsiye ederim..
yapınca fotosunu çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?