- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
günaydın bacılar
hayırlı cumalar
banu sultan çok geçmiş olsun
multi canını sıkma,malesef her yerde torpil olayları dönüyor
gökçe inşallah eşin titizlikten bi an önce kurtulur sen de daha rahat edersin
seyyahcım sen de inşallah atanırsın sana da seviniriz topikçe kutlarız
unuttuğum varsa hanımlar kusura bakmayın
aklıma gelenler bu kadar
ben de hazırlanayım
köyüme gidecem
çocuklarımla vedalaşacağım
bi tarafım mutlu
bi tarafım hüzün
2 yıl da bağlanıvermişim öğrencilerime
hayırlısı
Rabbim hepimizin işlerini rast getirsin
derfat geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutmaya çalış
kendine bol köpüklü bir türk kahvesi yap (hatta benden tavsiye o türk kahvesini sodayla yap içine de şeker yerine sütlü çikolata ekle) bir güzel iç sonra da dibindeki telvesini ye; adet sancısına iyi gelir
bu gecenin yarısında da bade ile derfatın annesi vardı aklımda dualarımda ilginç ya benim düşüncelerimin peşini bırakın yahuşaka bir yana umarım herşey gönlünüzce olur
öhhöm benim msjımı gördüyseniz efem'' ben olsam ben cam kapı yaptırırım'' demiştimduygusuz mu? mantık desek yumuşatmış olalım
kız bade bu lafına gül gül öldüm ahh bendeki alyans aşkını bi bilseniz hep hevesim kursağımda kaldı çiftlerin parmağında gördükçe,vitrinlerde gördükçe hep içim cız etti geçen sene bu zamanlar aldık ve çok beğenerek aldım eşimle el işiydi işte bu dediğim yüzüğü çaldırdık hevesim iyiyce kursağımda kaldı alırım ama ne zaman işte:26::26:senfatın dediğini haklı bulmamda bu sene camları yaptıramadığımız için biraz soğuktu evimiz bu yazda camları ve kapıları yaptırmayı düşünoduk eşimle eee ben şimdi yüzüğü alırsam yine camlar kalıcak ve beni boşverde canımın içi bitanecik yavrum üşüycek o yüzden derya yüzüğün acil ihtiyaç değil biraz daha ertele dedim
selamlar hatunlar ..hayırlı cumalar..rabbim dualarımızı kabul etsin..banada bebeklerim için şöyle içinizden minicik dua edermisiniz..
Müslümanın Müslümana duası çok makbulmüş..bu mübarek günde sizlerden dua istiyorum neolur
kız gecenin 03:30 unda sen bebelerin aklımdaydınız diyom ya
bu gecenin yarısında da bade ile derfatın annesi vardı aklımda dualarımda ilginç ya benim düşüncelerimin peşini bırakın yahuşaka bir yana umarım herşey gönlünüzce olur
karanfil, senin annen nasıl oldu, devam ediyor mu fizik tedaviye
bir de derfatcım annene allah acil şifalar versin inşallah
unutmuş olabilirim söylemeyi dün, aklıma gelmişken yazayım dedim.
merhaba arkadaşlar... :)
Cumanız mübarek olsun... gönlünüz huzurla dolsun.....benim de dolsun.... :)
derfat canım, ben senin yerinde olsam,yani ya yüzük,ya ev..... :)
öncelikle evimi güzelleştirirdim....
bu hem senin,hem eşinin,hem çocuğunun,hem de gelen gidenin için bir anlam,bir fayda, ifade ediyor....
ama yüzük, sadece senin yüzük takma isteğini tadmin ediyor ki, normal bir alyans alarak, hem yüzük almış, hem de evini yaptırmış da olabilirsin...
illa, bilmem ne kadar olması şart değil... :)
bende o kadar,tekli, bilmem neli yüzük var ama parmağımda sadece, nişanımda takılan, gayet sade ve hoş,basit ama anlamlı bir alyans var....
ben takı takmayı hiç sevmediğim için,bana söylemesi kolay tabi... :))
ben geldimmm
ons nolmuş öyle
okulda gıdacı arkadaş çiğ köfte yapmış..
her cuma okulun geleneksel günü oldu
ben de bişeyler götüreyim diyorum ama o kadar güzel ve çeşitli şeyler yapıyorlar ki çıta çok yüksek..
tecrübeli öğretmenlerin dolu olduğu bi kız meslekte ne yaparsam yapayım pek sönük kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?