Kirli Çıkılar )))

kızlar günaydın...
güzel bir cuma günü...e yaşasın hafta sonu...
size yetişmek ne mümkün. nasıl bu kadar çok yazıp zaman ayırabiliyorsunuz. ya şu işin sırrını bize de söyleseniz...
dün oğluşumla havuza gittik. çok eğlenceliydi. çok sevdik. ödevlerini zamanında yaptığı sürece hem havuza hem de kayağa devam edecek.
size sormak istediğim birşey var. saçma gelebilir belki ama.
ben marketten aldığım böreklik lorları genelde buzluğa atardım. geçen hafta aldığım loru dolapta unutmuşum. öyle alıştığım için de şimdi huzursuz oldum. birşey olmuş mudur diye. sizce olmuş mudur. bozulmaz di mi...

gün gelir okulumdan gidersem ben de alışır mıyım üzülür müyüm bilmiyorum.
5 yıldır burdayım ve ilk atamam.

derfat görmemişim annene acil şifalar canım

ay ben bunu bir deneyeyim çok lezzetli bir fikir gibi görünüyor

farmasi, sunny abla, poeticcry teekkür ederim buraya yazınca ferahladım biraz.
en gelmediğim şeydir haksızlık ama hep beni buluyor
napalım vardır gerçekten bunda da bir hayır

poeti sana da hayırlı olsun tayinin öğretmenler unutmuyor gerçekten öğrencilerini annemden biliyorum

gunaydın kızlar

multijet sen hiç torpil adam kayırma olaylarına maruz kalmadan hiç kul hakkına girmeden direk bileğinin gücüyle hakkınla o sınavı vereceksin ve buraya geleceksin jet hızıyla.

derfat yüzük mü ev mi kararı arasında kalsam ben de öncelikle evim evim güzel evim derdim. Bir de istediğiniz alyans ne kadar tutacak bir şey ki? çok fazla tutmaz sanırım.Sen işe girdiğinde de halledebilirsiniz ama ev tadilatları sen evdeyken daha kolay pratik olur. Çalışmaya başladığında izin gününe getireceksin vs. (Misal benim mutfağımın da pvc olması lazım çünkü maşallah komşular ne pişirse kokusu direk benim evde nefret ediyorum izin günlerimi ayarlayıp benim de şu pencere olayını halletmem lazım)bu arada anneciğine de büyük geçmiş olsun

papatya lora hiç bir şey olmaz yani markette de raflarda sürekli +4 C de duruyor. Marketten bugün almışsın gibi düşünebilirsin.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
sabah 7 buçuk gibi kalktım, eşime kahvaltı hazırladım
bugün bi bebek görmeye gidicez
oraya götürmek için bisküvili tavuk göğsü yaptım
ev için de (daha çok kendim için ) mercimek köftesi yaptım
şimdi oturabildim anca
yine yoruldum
aslında enerjimi saat 8 ile 10 arası tüketiyorum
sonra da böyle çöküyorum çekyatın üstüne
elmalı kurabiye, kete ve mercimek köftelerimden hazırladım kendime
evde gün yapıyor gibi hissettim kendimi

selamlar hatunlar ..hayırlı cumalar..rabbim dualarımızı kabul etsin..banada bebeklerim için şöyle içinizden minicik dua edermisiniz..
Müslümanın Müslümana duası çok makbulmüş..bu mübarek günde sizlerden dua istiyorum neolur

multijet hakkında hayırlı bu demekki, belki ankaraya gitsen eşinin ailesi ile sorun yaşacaktın, bunda da bir hayır vardır. en kısa sürede sorunsuz tayin olursun inşaallah

poenin de tayini hayırlı olsun

anlaşılamayan meslekler yazılmış, benim mesleğimde var ancak benim mesleğe oy verenlerin psikiyatristler oldugnu düşnüyorum. ama ben onlarla çok iyi anlaşırdım, hatta biri bana özel yer açalım, birlikte çalışalım demişti, ancak bana göre değil, beni yanlış tanımış
öğretmenlere gelince evet öğretmenlerin sevilmediğini biliyorum. sürekli rapor isteyen bir tutumları oluyor. sizi tenzi ediyorum arkadaslar ama okulunuzda vardır böyle tipler. ek dersin kesilme olayı olmasa rapor alarak çoğunun okula gelmeyeceğini bile düşünüyorum. hatta dr rapor vermezse, benim yasal hakkım diyerek kendini saçma şekilde savunanlar bile oluyormuş. hastaysan yasal hakkın olur. bir fizik tedavi bayan dr.u öğretmenlerden bıktım artık rapor rapor sürekli geliyorlar demişti. ayrıca öğretmenler toplumda nete ve bilgiye en kolay ulaşan kesim oldugundan okuyup okuyup, iyice evham yapıp, dr işine müdahale etmeye kalkışanlar olurmuş. eşimin tespiti ise şu yönde köyden cahil birine durumu anlattıgımda senin söylediklerini dogru kabul ediyor, saygı duyuyor, peki diyor, okumuş insan ise işine ve mesleğine saygı duyuyor, anlattıklarını yormadan kolayca anlıyor diyor. onu en cok yoran tipler ise arada kalan tipler. yani para olup, kültür ve bilgi birikimine sahip olmayanlar. yapılacak ve yapılamayacak olanı net anlatmana rağmen ben falancının geliniyim, karısıyım deyip, saçma isteklerle gelenler ve seni kendine köle zanneden kişiler. şehirde yaşayıp, medenileşemeyen insanlar

karanfil annen ilçede mi oturuyor merkezde mi canım. fizik tedaviye çok bel bağlamamak gerekiyor sanırım. yarar gören de var, görmeyen de. Allah şifa versin

bu gecenin yarısında da bade ile derfatın annesi vardı aklımda dualarımda ilginç ya benim düşüncelerimin peşini bırakın yahu şaka bir yana umarım herşey gönlünüzce olur

Allah razı olsun canım ya
nasıl sevindim bilemezsin
Allah bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin inş.
duygusuz mu? mantık desek yumuşatmış olalım
öhhöm benim msjımı gördüyseniz efem'' ben olsam ben cam kapı yaptırırım'' demiştim
duygusuzun önde gideni benim
ama ömürde bir romantizm yapalım dedim ''yüzük al ''dedim
yoğusam bende mantıklıyım(duygusuz) efem

canım hangisi aklına yattysa öyle yap
ikisini birden halledersin inş.
bol bol paraların olsun hem yüzük al hem evi yaptır

suunny abla zaten ben seni yaşıtım olarak düşünüyorm
hatta benim içim geçmiş ruhen 60 yaşında gibiyim

kız gecenin 03:30 unda sen bebelerin aklımdaydınız diyom ya

bu gecenin yarısında da bade ile derfatın annesi vardı aklımda dualarımda ilginç ya benim düşüncelerimin peşini bırakın yahu şaka bir yana umarım herşey gönlünüzce olur

ALLAH razı olsun farmasicim annem bugünde gidecek hastaneye sürekli tahlil,ultrason, vs bir sürü bişeyler istiyorlar sürekli git gel inş temiz çıkar sonuçlarıı(amin)

karanfil, senin annen nasıl oldu, devam ediyor mu fizik tedaviye
bir de derfatcım annene allah acil şifalar versin inşallah
unutmuş olabilirim söylemeyi dün, aklıma gelmişken yazayım dedim.

sağolasın ablacım bütün hastalara acil şifalar olsun(amin)

meyracım eşimla akşam konustuk şaka yapayım derken k.... yaptım biraz kırdım,üzdüm eşimi amacım o değildi çokta pişman oldum .Neye karar verdim biliyomusunuz o parayı biriktirmeye devam edeceğim evi yaptırmak için sanırım evimin yapılı olması beni dahada mutlu etcek yüzük olayınıda istediğim yüzüğü alana kadar çelik alyanslar var aynı altın gibi duruyor
LOJAS | ÇELİK ALYANS - Beyaz Sarı Çelik Alyans böyle bişey alıcam

selamün aleyküm kızlarr hayırlı cumalar olsun
bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inş(amin)

ben geldimmm
ons nolmuş öyle

okulda gıdacı arkadaş çiğ köfte yapmış..
her cuma okulun geleneksel günü oldu

ben de bişeyler götüreyim diyorum ama o kadar güzel ve çeşitli şeyler yapıyorlar ki çıta çok yüksek..
tecrübeli öğretmenlerin dolu olduğu bi kız meslekte ne yaparsam yapayım pek sönük kalır

kızmeslektemisin canım sen kızkızasınız haa. bilgisayar bölümü oluyormu kızmesleklerde sadece teknek ticaretlerde neym olur sanıyordum :44: yada tek olabilirsin değilmi formatör gibi :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…