Kirli Çıkılar )))

ben doğum gününde bile bişey beklemeyen mütevazi bi eşceğizim

aslında bu senin akıllı oldugunu gösteriyor canım erkekleri tanımanı gösteriyor. ben de akıllandım artık beklemiyorum hediye bekledimde ne oldu ya beklediğim hediye olmaz yada hediye olmaz facede okudum elin adamı gülü dudağında taşır bizim kasapta vitrinde koyunun dötüne sokar gülü diyor ne beklenir bu romantizm anlayısıyla büyüen bu adamlardan

Son düzenleme:
bunu söylemeyecek tek bir erkek bile yok
ve o kadar doğru ki
seyyah o kadr dogruki bn o anlattıgım olaydan sonra o kadar üzüldüm ki dedim ben bu adamla napcam bi ömür? sonra düşündüm ulan senin kendi kendine yaptığını hiç kimse yapmıo sana? sen önce kendi değerini bil bak o zman nasıl bilio hem bu olmasa bi diğeri olcak yerine kim gelirse gelsin daha iyisi olmıcak...
sonna gittim elimi yüzümü yıkadım:) 2 saat sonra kapıda baktım gelmiş dediğim gibi hadi gidioruz dedi hiç itiraz etmedim tamam dedim
hatta çok şaşırdı kavga etcemizi falan sanıodu .... güzelce eğlendim ettim evime geldim:)
sonra düğüne kadar kendime harcadım paramı hesap vermedim kimseye
düğünden sonra işte geçen yaz evlendik maaşımı sölemedim ne kadar oldugunu şimdi bilio ama maaşımı 100 lra eksik sölüorum oda bilio
ve bişeyde demez... ayrıcada gödüğüm güzel bişey varsa alırım giyerim
çalışıorum kazanıorum sefilliğini çekiorum neden yapmıcakmışımki? çeyizim herşeyim tam olsun diye k.çımı yırttım noldu?
tamam herşeyim tam kimse bana madalya takmadı kimse aferin demedi görevimmiş gibi görüldü...
artık yaptıgım o hataları yapmıorum yeri geldiğinde bencil davranıorum:))

derfatcım bu seni daha mutlu etcekse yap evine harca tabi :) ama kendinide ihmal etme ve çokda ince düşünme:)))
eğer içinde kalan bişey varsa erteleme bunu cam,yüzük için sölemiorum aaman çocugum aman çolugum herşey tam olsun diye kendinden verirsen bi süre sonra sende bişey kalmaz izin verme buna:)
ayrıca fedak2arlık güzel bişey ama bu bilinirse:)

ablacım yaa çok tatlısın:))

selin bende senin gibiyim canım ilk zaman insan evimde evim falan diyor sen erken farketmissin bu drumu ben 2 sene evli kaldıktan sonra anladım .

çok doğru ya:))
ben özel günlerde falan eşime çiçek alma bana diorum gerke yok artık yani çiçeklik böceklik zmanı geçtik:)
ondan bişey bekledimde dımdızlak kalıorum ve mutsuz oluorum bende çözümü şöle buldum
diyelimki doğum günüm çıkıorum bişey beğeniorum:)) aldırıorum hem istediğim bişey oluyo hem işime yarıo hemde mutlu oluorum:)
aslında mutlu olmak ve mutsuz olmak tmamen bizim elimizde çok takılınca ıncıklayıp cıncıklayınca
özellikle birilerine karşı beklenti içinde olunca bu bir numaralı mutsuzluk sebebi:)

yarın bime 700 liraya asus marka laptop geliyormuş f/p açısından iyi bir şeye benziyor. İhtiyacı olanlar düşünebilir
f/p ne demek kardeş:44:
canım sürekli alyans alıp satmamış olsanız ben alyans derdim sana..
şöyle aşırı pahalı olmayanından kendine alacağın bi alyans..
eşine de gümüşünden yaptırırdın.
gerçekten altın erkeğe haram.

ama siz sıkışınca alyans bozduruyorsunuz canım yazık değil mi al satta yapılan zararlara
alyansını ev eşyası gibi düşün çok sıkışınca koltuk takımını filan satıyor musunuz??

benim yüzüğüm 400 e yakındı biz aldığımızda hadi şimdi en fazla 800 olsun.
800 tl ile kapı pencere vs. yaptırabilcek misniz???

ki illa çook ağır olmasına gerek yok normal fiyatlı bişey yaptırırsınız.
eşine de gümüşünden yaptırırsın.
bak benim yüzük şundan

eşiminki de aynısının gümüşü 90 tl filan tutmuştu.
biz de çıkarmayız hiç..
bazen ben unuturum elle yapılcak bi yemek yaparken filan unuturum.
ama sonra takarım hemen.
eşim de hiç çıkarmaz.
batıl bi inancımız yok da unutunca sorun etmez ama takarız da evli olduğun bilinmesi sosyal ortamd olması gereken bişey diye düşünüyorum. illa kıskançlık meselesi de değil. ben rahatsız olmuyoum çıkarmıyorum.
ben gece ya da el yıkarken filan da çıkarmam. çünkü o zaman orda burda unutuyorum.
benim bi tanıdığın eniştesi vardı adam pazarcılık yapardı.
nişanlıyken meyve almaya güzel kızlar gelince yüzüğünü çıkarırmış
şimdi karısı 4. ye hamile
kızmeslektemisin canım sen kızkızasınız haa. bilgisayar bölümü oluyormu kızmesleklerde sadece teknek ticaretlerde neym olur sanıyordum :44: yada tek olabilirsin değilmi formatör gibi :44::44::44::44:
kız meslekte bilg. bölümleri de var canım.
hatta artık el santları giyim tarzı bölümlere öğrenci toplayamıyorlar. çock gelişimi vebilg. bölümlerine talep daha fazla.
formatör değilim onlar ilkokulda oluyor.
ben meslek öğretmeniyim canım.
okulda 5 bilgisayarcıyız.

yok yaa bende bi gariplik var ben ihtiyacım olmayan şeyleri alma taraftarı olmadığımdan mı nedir haberim olmadan alınan hediyeler çok mutlu etmiyor.
bu sadece eşim için de geçerli değil mesela biri evime gel,rken tam ihtiyacım olan bi hediyeyi tutturmuşsa nasıl mutlu oluyorum.
ama ihtiyacım olmayan hatta saçma kimsenin de ihtiyaç hissetmeyeceği bişeyi getirmişse milli hasıla zarar diye üzülüyorum

ben doğum gününde bile bişey beklemeyen mütevazi bi eşceğizim
benim çevremde hemşirelerin pek maharetli oldugunu gördüm. bir hazırlayıp hastaneye getirirlerdi ki. bir meslek grubunun hepsi mi mutfaga karşı yetenekli olur. arada istinaslar olabilir tabi.

hediye istememek ve beklenti içinde olmamak dırdır etmeyeceğim anlamına gelmez
evde kavga sebebi yaratmalıyım
tıp bayramında bile hani hediye almadın mı diye birisiyim
ha alsa da kızarım, neden gereksiz şeylere para verdin diye

canım ben de senin gibi düşünüyorum
ama yine de o gun söylenecek bir şey yoksa kabotaj bayramı, itfayeciler gununu kutlamadı diye söyleniyorum
bir yerde özel bir gun yazdıgını görmem yeterli söylenmem için

yani doğum günümde çeyrek filan çok mutlu ederr beni

senfat hakkaten hemşireler çok maharetli..
ama meslekçi bayan hocalar da çok orjinal kaliteli şeyler yapıyolar

sevimsiz dün peynirli çöreğimi anlamamış.canım ister top tpo yap ister elinle dümdüz yay üzerine yumurta sarısı sür.
2.seçenek daha pratik olduğundan dedim. piştikten sonra dilimleyip afiyetle ye..

senfat bacım sana o kadan internet sitemizi yolladık hakkımda sayfasına bakıver duruyu doğurduğum yeri anlarsın bacım:)))

dün yardımcım süpür sil toz al işlemlerini bitirmişti
bugün sabahtan 12'ye kadar,
4 kg süt kaynatıldı fazlasına sütlaç yapıldı
tuvalet banyo temizliği yapıldı
2 çeşit yemek yapıldı,
2 odanın camları-perdeleri temizlendi yıkandı asıldı,
duru hanımın kahvaltısı-banyosu yaptırıldı,
onun ve bizim nevresimlerimiz değiştirildi yıkandı asıldı
ütü kaldı onu da kuzum uyuyunca yapacak

bunları kadınla beraber yaptık tüm bunları tek başına biraz zor 50 yaşını geçtiği için çok yüklenmiyorum..

12'den sonra işe geldim 2 hasta baktım
ayın 1'i...kiraları maaşları ödedim
şimdi çıkıp biraz yürüyüş yapacağım evin eksikleri var alışveriş yapacağım
akşam 4 gibi tekrar işe geleceğim

derya konusunda selin böyle yazdıkça ne kadar mantıklı geliyor, ikna edici bir tarzı var.
ama ben görüşümde ısrarcıyım
kadının en mutlu oldugu yer evidir, evi güzel oldugunda kendini iyi hisseder. ancak eşya mutluluk ve rahatlık getirmez. evin sorunsuz olması insanın yaşam kalitesini yükseltir ve de mutlu eder. eve pencere istemesi eşine karşı bir fedakarlık olarak algılanırsa evet yüzük alsın. ama çağanın üşümemesi ve temizliği (kötü pencerelerden cok toz girer) açısından kendine de bir iyilik yapmış olur. evi daha sıcak gelir. fedakarlığı eşe karşı yapmamalı, insanın beklentisi yükseliyor. ama ne yazıkki yapıyoruz. çocuga yapılan şey fedakarlık olsa da insan evladından karşılık beklemeden yapıyor.

selinin yazdıkları beni de ikna etmeye başladı, aferin kız ne güzel örnekler veriyorsun

derin konulara girmişsiniz yine
gece yapardınız nooluyor gündüz gözü:)))))
okuyacağım yorum da yapacağım...:)
ama dışarı çıkıp güneşten faydalanmak istiyorum
beni bekleyin anacıııım

kızlar ben çıkıyorumm...
önce bu haftalık işletmelerimi bitircem inşallah ardına da eşimin iş yerine gidip sürpriz yapayım dışarı çıkarayım adamı diyorum

çok gezenti oduğumdan erkek yerine çıkarma işlevini ben yapıyorum o da içerde tıkılı kalıyor

senfat selinle ilgili yazdıklarına bir e bir katılıyorum

Son düzenleme:

selincim çok fedarlık yaptım şimdiye kadar evet bu sadece yüzük değil hep erteledim isteklerimi ama artık o kadar değilim bişey beğeniyosam içimde kalmasın diye alıyorum ve almayada devam edeceğim çünkü gençken yapabileceklerimizi yaşımız ilerledikçe yapamayız ee ben şimdi yapmayacaksam yaş ilerleyince hiç yapamam ve hep keşkelerim olur artık keşkelerim daha az olsun istiyorum

ayrıca bütün bunları pembe laptopundan yazıyorum
ayrıcana hem maharetli, hemi de çok datluyum diyor kısaca

ya ben alyansı işte öyle basit bişey istemiyorum geöen sene aldığımız alyanslar eşim ve bana 1.500 tl tutmuştu elişiydi hiç takıya heveslenmem ama alyans benim için bambaşka o yüzden alırsam istediğim gibi içinen sinen bişey alırım ve ömür boyu kullanmak isterim o yüzden bozdurmam .Bozdurmamam için ise borçları toparlayıp kafamın ve maddiyatımızın rahat olması lazım.

selin bayılıyorum sana sen hep mutlu ol e mi

annemin komşusu evlendiğinde eşi çalışmıyormuş.
kv ve eltiyle beraber yaşamışlar..kadın evde oya dantel yapmış
kocasıyla tek göz bir ev yapmışlar..uzatmayayım çocukları büyümüş kadın ekmekçide ekmek yaparak filan
annemlerin karşı Apt.da ev almışlar..
çocuklarını evlendirmiş tabi adamda o aralarda işe girmiş..
geçen yıl gittim Apt.da bir kalabalık..anneme sordum ne bu diye..kadın 5 ay önce kanserden ölmüş
adamda evlenmiş onun kalabalığıymış..baktım gencecik bir kadını koluna takmış saçları joölelemiş gidiyo adam
kadının çektiği,yaptığı fedakarlık bir kutu jöle kadar işte..5 ay beklemiş zar zor
annemin dedği gibi yakışırken giyinin,yararken yiyin,dermanınız varken gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…