ben doğum gününde bile bişey beklemeyen mütevazi bi eşceğizim
seyyah o kadr dogruki bn o anlattıgım olaydan sonra o kadar üzüldüm ki dedim ben bu adamla napcam bi ömür? sonra düşündüm ulan senin kendi kendine yaptığını hiç kimse yapmıo sana? sen önce kendi değerini bil bak o zman nasıl bilio hem bu olmasa bi diğeri olcak yerine kim gelirse gelsin daha iyisi olmıcak...bunu söylemeyecek tek bir erkek bile yok
ve o kadar doğru ki
derfatcım bu seni daha mutlu etcekse yap evine harca tabi :) ama kendinide ihmal etme ve çokda ince düşünme:)))kız bade bu lafına gül gül öldüm ahh bendeki alyans aşkını bi bilseniz hep hevesim kursağımda kaldı çiftlerin parmağında gördükçe,vitrinlerde gördükçe hep içim cız etti geçen sene bu zamanlar aldık ve çok beğenerek aldım eşimle el işiydi işte bu dediğim yüzüğü çaldırdık hevesim iyiyce kursağımda kaldı alırım ama ne zaman işte:26::26:senfatın dediğini haklı bulmamda bu sene camları yaptıramadığımız için biraz soğuktu evimiz bu yazda camları ve kapıları yaptırmayı düşünoduk eşimle eee ben şimdi yüzüğü alırsam yine camlar kalıcak ve beni boşverde canımın içi bitanecik yavrum üşüycek o yüzden derya yüzüğün acil ihtiyaç değil biraz daha ertele dedim
aynen ben de seyyah, eşime ilk insülin verildiğinde dedi ki sen yap iğnemi, dedim ben yaparsam pişman olursun:18: ben ne kadar bu konuda korkaksam eşim de tam tersi. ona kalsa, ev halkı birimiz doktor, birimiz hemşire falan. eline bişey batar bana der ki al şu bıçağı kızdır, şurayı kes biraz çıkar şunu:18: sanki dağın başında kızılderili çadırında yaşıyoruz. nerdeyse apandist ameliyatımı da sen yap diyeceksindiyorum gülüyo
aslında bu senin akıllı oldugunu gösteriyor canım erkekleri tanımanı gösteriyor. ben de akıllandım artık beklemiyorum hediye bekledimde ne oldu ya beklediğim hediye olmaz yada hediye olmaz facede okudum elin adamı gülü dudağında taşır bizim kasapta vitrinde koyunun dötüne sokar gülü diyor ne beklenir bu romantizm anlayısıyla büyüen bu adamlardan
f/p ne demek kardeş:44:yarın bime 700 liraya asus marka laptop geliyormuş f/p açısından iyi bir şeye benziyor. İhtiyacı olanlar düşünebilir
canım sürekli alyans alıp satmamış olsanız ben alyans derdim sana..kızlar sizlere danışmak istedğim bişey var ama çeneyi bırakıp bana hemen cvp yazmanız lazım eşim gelmeden yane
şimdi ben alyans almayı çok istiyorum şöyleki kısaca özetleyeyim evlenirken görümcem eşime altın erkeğe haram demiş eşim almam dedi banada ucuzundan aldık oda elimi kesiyordu sattım kendime daha sonra el işi alyans aldım o zamanlar çalışıyordum sonra çok sıkışıktık onu sattık eşim ben sana daha iyisini alırım dedi geçen senede eşim kredi çekmişti ikimizide elişi alyans aldık ikisi 1.500 tl tutmuştu eşimin yüzüğünü bizi dolandıran ş... çaldı benimkide tek kaldı o dönemdede çok sıkıntıdaydık benimkinide sattık yani yine gitti alyansım ikimizin parmağıda boş bende evdeki birikimle alyanslarımızı alsak diyorum alyans hevesim çok fazla oyuncak oldu alyanslarım çünkü ve almışken iyi bişey alırım basit bişey almak istemiyorum çünkü bu benim hep içimde ukte kaldı ama bi taraftanda evide yaptırmak istiyorum camlarım ,kapılarım çok kötü altın düşmüşken alyansımımı almalıyım yoksa alyansı erteleyip birikime devam edip evi yaptırıp alyansı ilerde kendimizi kasmadan iyi bişeymi almalıyım eşim 1000 tl var bu miktarada kadar alabilirsin diyo ya beğendiğim model fazla tutarsa bi akıl verin bana
biz de çıkarmayız hiç..bizimkisi birbirimizi sıkmak değil de en başta k validem erkeğin altın takması haram gümüş takar olar biter gibi bi laf etti benim de asabım bozuldu çünkü o dönem nişan da nişan diye tutturmuştu ki bizim de hiç nişan hevesimiz yoktu. Ben de çektim eşimi tenhaya sen takmazsan ben de takmam senin ve benim takmayacağım şeyde neyin törenini yapacaz diye bir çıkıştım. O günden beri tamam hep takacaz dedik öyle de devam etti.
gün içinde alyansıma baktıkça onu hatırlıyorum hoşuma gidiyor iyi geliyor bana o da aynısını söylüyor bir de bizim işlerimiz yüzüğe çok engel değil. hani senfatı eşi gibi tuşe muşe atsak ameliyatlara koşsak neyse
benim bi tanıdığın eniştesi vardı adam pazarcılık yapardı.benimki asus
maşallah deyin 7. yılı
model farkeder sanırım ama asus iyidir
psikopat topac
çocukları sevecez mi işkence mi edecez belli değil
bade kız bebek görmeye gelelim mi sana yakınsın nasılsa
belki çıkılardan altın çıkar
ne hevesini kırıyon kızın
:18::18::18::18::18::18::18:,
allah gecinden versin hiç çok yakınım da ölmedi
öle aman aman bi ölü de görmedim
bi ara müge anlıdan mütevellit emniyetin sayfasındaki ölülerin fotolarına bakim dedim belki bir faydam olur
cık
bana göre değil
böcük gerçekten korkmuyor musun
o kadar da büyük dana kibin diyorsun yani
biz tahmin ediyoruz zaten canımm boğaz köprüsünden çırağan sarayından sonra
eğer sirke gibi özel anlamlar yüklersem ve tabi eşim de yüklerse takmak güzel olur
ammavelakin ben takamam
hem altına bile alerjim var hem de sıkar o beni
bu meslekle de çok ilgili gerçekten
elini zırt pırt yıkayan veya olur olmaz yerlere sokanların takması saçma olur ve de zor
takmayana trip yapmayı da anlamam takamıyorsa takamıyordur yani
ama niyeti bozuksa o alyansı yediririm adama
derfatım içinde kalacaksa alyans al
sonuçta 60 yaşında değilsin ki sonra alamam diyecek
diğerleri daha acil ihtiyaç gibi duruyor
önce onları yaptırıp sonra yüzüğünü sıkışmadan istediğin gibi alırsın
kız meslekte bilg. bölümleri de var canım.kızmeslektemisin canım sen kızkızasınız haa. bilgisayar bölümü oluyormu kızmesleklerde sadece teknek ticaretlerde neym olur sanıyordum :44: yada tek olabilirsin değilmi formatör gibi :44::44::44::44:
aslında bu senin akıllı oldugunu gösteriyor canım erkekleri tanımanı gösteriyor. ben de akıllandım artık beklemiyorum hediye bekledimde ne oldu ya beklediğim hediye olmaz yada hediye olmaz facede okudum elin adamı gülü dudağında taşır bizim kasapta vitrinde koyunun dötüne sokar gülü diyor ne beklenir bu romantizm anlayısından
ben geldimmm
ons nolmuş öyle
okulda gıdacı arkadaş çiğ köfte yapmış..
her cuma okulun geleneksel günü oldu
ben de bişeyler götüreyim diyorum ama o kadar güzel ve çeşitli şeyler yapıyorlar ki çıta çok yüksek..
tecrübeli öğretmenlerin dolu olduğu bi kız meslekte ne yaparsam yapayım pek sönük kalır
benim çevremde hemşirelerin pek maharetli oldugunu gördüm. bir hazırlayıp hastaneye getirirlerdi ki. bir meslek grubunun hepsi mi mutfaga karşı yetenekli olur. arada istinaslar olabilir tabi.ben doğum gününde bile bişey beklemeyen mütevazi bi eşceğizim
çok doğru ya:))
ben özel günlerde falan eşime çiçek alma bana diorum gerke yok artık yani çiçeklik böceklik zmanı geçtik:)
ondan bişey bekledimde dımdızlak kalıorum ve mutsuz oluorum bende çözümü şöle buldum
diyelimki doğum günüm çıkıorum bişey beğeniorum:)) aldırıorum hem istediğim bişey oluyo hem işime yarıo hemde mutlu oluorum:)
aslında mutlu olmak ve mutsuz olmak tmamen bizim elimizde çok takılınca ıncıklayıp cıncıklayınca
özellikle birilerine karşı beklenti içinde olunca bu bir numaralı mutsuzluk sebebi:)
ben özel günlerde falan eşime çiçek alma bana diorum gerke yok artık yani çiçeklik böceklik zmanı geçtik:)
ondan bişey bekledimde dımdızlak kalıorum ve mutsuz oluorum bende çözümü şöle buldum
diyelimki doğum günüm çıkıorum bişey beğeniorum:)) aldırıorum hem istediğim bişey oluyo hem işime yarıo hemde mutlu oluorum:)
aslında mutlu olmak ve mutsuz olmak tmamen bizim elimizde çok takılınca ıncıklayıp cıncıklayınca
özellikle birilerine karşı beklenti içinde olunca bu bir numaralı mutsuzluk sebebi:)
yok yaa bende bi gariplik var ben ihtiyacım olmayan şeyleri alma taraftarı olmadığımdan mı nedir haberim olmadan alınan hediyeler çok mutlu etmiyor.
bu sadece eşim için de geçerli değil mesela biri evime gel,rken tam ihtiyacım olan bi hediyeyi tutturmuşsa nasıl mutlu oluyorum.
ama ihtiyacım olmayan hatta saçma kimsenin de ihtiyaç hissetmeyeceği bişeyi getirmişse milli hasıla zarar diye üzülüyorum
seyyah o kadr dogruki bn o anlattıgım olaydan sonra o kadar üzüldüm ki dedim ben bu adamla napcam bi ömür? sonra düşündüm ulan senin kendi kendine yaptığını hiç kimse yapmıo sana? sen önce kendi değerini bil bak o zman nasıl bilio hem bu olmasa bi diğeri olcak yerine kim gelirse gelsin daha iyisi olmıcak...
sonna gittim elimi yüzümü yıkadım:) 2 saat sonra kapıda baktım gelmiş dediğim gibi hadi gidioruz dedi hiç itiraz etmedim tamam dedim
hatta çok şaşırdı kavga etcemizi falan sanıodu .... güzelce eğlendim ettim evime geldim:)
sonra düğüne kadar kendime harcadım paramı hesap vermedim kimseye
düğünden sonra işte geçen yaz evlendik maaşımı sölemedim ne kadar oldugunu şimdi bilio ama maaşımı 100 lra eksik sölüorum oda bilio
ve bişeyde demez... ayrıcada gödüğüm güzel bişey varsa alırım giyerim
çalışıorum kazanıorum sefilliğini çekiorum neden yapmıcakmışımki? çeyizim herşeyim tam olsun diye k.çımı yırttım noldu?
tamam herşeyim tam kimse bana madalya takmadı kimse aferin demedi görevimmiş gibi görüldü...
artık yaptıgım o hataları yapmıorum yeri geldiğinde bencil davranıorum:))
derfatcım bu seni daha mutlu etcekse yap evine harca tabi :) ama kendinide ihmal etme ve çokda ince düşünme:)))
eğer içinde kalan bişey varsa erteleme bunu cam,yüzük için sölemiorum aaman çocugum aman çolugum herşey tam olsun diye kendinden verirsen bi süre sonra sende bişey kalmaz izin verme buna:)
ayrıca fedak2arlık güzel bişey ama bu bilinirse:)
ablacım yaa çok tatlısın:))
sevimsiz dün peynirli çöreğimi anlamamış.canım ister top tpo yap ister elinle dümdüz yay üzerine yumurta sarısı sür.
2.seçenek daha pratik olduğundan dedim. piştikten sonra dilimleyip afiyetle ye..
senfat bacım sana o kadan internet sitemizi yolladık hakkımda sayfasına bakıver duruyu doğurduğum yeri anlarsın bacım:)))
dün yardımcım süpür sil toz al işlemlerini bitirmişti
bugün sabahtan 12'ye kadar,
4 kg süt kaynatıldı fazlasına sütlaç yapıldı
tuvalet banyo temizliği yapıldı
2 çeşit yemek yapıldı,
2 odanın camları-perdeleri temizlendi yıkandı asıldı,
duru hanımın kahvaltısı-banyosu yaptırıldı,
onun ve bizim nevresimlerimiz değiştirildi yıkandı asıldı
ütü kaldı onu da kuzum uyuyunca yapacak
bunları kadınla beraber yaptık tüm bunları tek başına biraz zor 50 yaşını geçtiği için çok yüklenmiyorum..
12'den sonra işe geldim 2 hasta baktım
ayın 1'i...kiraları maaşları ödedim
şimdi çıkıp biraz yürüyüş yapacağım evin eksikleri var alışveriş yapacağım
akşam 4 gibi tekrar işe geleceğim
selin bende senin gibiyim canım ilk zaman insan evimde evim falan diyor sen erken farketmissinbu drumu ben 2 sene evli kaldıktan sonra anladım .
f/p ne demek kardeş:44:
canım sürekli alyans alıp satmamış olsanız ben alyans derdim sana..
şöyle aşırı pahalı olmayanından kendine alacağın bi alyans..
eşine de gümüşünden yaptırırdın.
gerçekten altın erkeğe haram.
ama siz sıkışınca alyans bozduruyorsunuz canım yazık değil mi al satta yapılan zararlara
alyansını ev eşyası gibi düşün çok sıkışınca koltuk takımını filan satıyor musunuz??
benim yüzüğüm 400 e yakındı biz aldığımızda hadi şimdi en fazla 800 olsun.
800 tl ile kapı pencere vs. yaptırabilcek misniz???
ki illa çook ağır olmasına gerek yok normal fiyatlı bişey yaptırırsınız.
eşine de gümüşünden yaptırırsın.
bak benim yüzük şundan
Eki Görüntüle 644989
eşiminki de aynısının gümüşü 90 tl filan tutmuştu.
biz de çıkarmayız hiç..
bazen ben unuturum elle yapılcak bi yemek yaparken filan unuturum.
ama sonra takarım hemen.
eşim de hiç çıkarmaz.
batıl bi inancımız yok da unutunca sorun etmez ama takarız da evli olduğun bilinmesi sosyal ortamd olması gereken bişey diye düşünüyorum. illa kıskançlık meselesi de değil. ben rahatsız olmuyoum çıkarmıyorum.
ben gece ya da el yıkarken filan da çıkarmam. çünkü o zaman orda burda unutuyorum.
benim bi tanıdığın eniştesi vardı adam pazarcılık yapardı.
nişanlıyken meyve almaya güzel kızlar gelince yüzüğünü çıkarırmış
şimdi karısı 4. ye hamile
kız meslekte bilg. bölümleri de var canım.
hatta artık el santları giyim tarzı bölümlere öğrenci toplayamıyorlar. çock gelişimi vebilg. bölümlerine talep daha fazla.
formatör değilim onlar ilkokulda oluyor.
ben meslek öğretmeniyim canım.
okulda 5 bilgisayarcıyız.
yok yaa bende bi gariplik var ben ihtiyacım olmayan şeyleri alma taraftarı olmadığımdan mı nedir haberim olmadan alınan hediyeler çok mutlu etmiyor.
bu sadece eşim için de geçerli değil mesela biri evime gel,rken tam ihtiyacım olan bi hediyeyi tutturmuşsa nasıl mutlu oluyorum.
ama ihtiyacım olmayan hatta saçma kimsenin de ihtiyaç hissetmeyeceği bişeyi getirmişse milli hasıla zarar diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?