sen zaten bunları yazarak ve düşünerek büyük bir yol katettiğini bizlere gösteriyorsun
sanki yedim iyi fikirmiş
eşim böyledir benim önce tepki verir sonra fazlasıyla uyumm sağlar :) sana da kolay gelsin canımm :)) bol bol da birikim yapman dilepiyle
haklısın kredi kartı zaten bizim deil annemin annemle birlikte yaşıyoruz mutfak alışverişi annemin. bozuk paralar güzel fikir ama nerde tümletiyorsunuz?bir kere biriktirmiştim tümletecek yer bulamadım 5 kuruş 10 kuruş 25 kurus falan baya sıkıntı oldu
Ya arkadaşlar mutlaka bu yazdığımı okuyun çünkü yaşanmış bir olay.
Bir süre küçük bir beldede yaşadım. Evime yakın bir yerde sanki yedim adında bir cami vardı. Oranın yerlisine sordum neden sanki yedim camii başka bir isim bulamamışlar mı?
Anlatılanlar benim düşünmemi sağladı.
Bir adam varmış. Bir şey beğenir ama onu satın almazmış. Sanki harcadım, sanki parayı yedim dermiş biriktirirmiş.
Aradan zaman geçmiş sanki yedim dediği paralar çoğalmış ve bir cami yaptırmaya karar vermiş.
Ben de sanki içtim dediğim sigaraların paralarını, sanki yedim dediğim pastaların paralarını, sanki bindim dediğim taksi paralarını (yürür zayıflarım), sanki harcadım dediğim kıyafet paralarını biriktirsem. Bir taşla 4 kuş vurmaz mıyım?
Sigarayı bırakırım ve kilo almam. Dolabımdaki kıyafetlere gereksiz olan yenilerini eklemez isem nereye koyacağım diye düşünmem (elimdekilerin değerini anlarım en azından) ve para biriktirmiş olurum öyle değil mi?
çok ama çok güzelmiş gerçekten. hele bazen öyle gereksiz şeylerle hem bedenimizi, hem ruhumuzu, hem de cebimizi yoruyoruz ki sadece bunlardan kessek yetecek... teşekkürler paylaştığın için
arkadaşlar evime, eşimin yanına atamam gerçekleşti dün çok şükürler olsun... ikinci dönem evimdeyim allahın izniyle. ilçemize 2 km mesafede bir köy okuluna, ilk tercihimdi, çok mutlu oldum. paylaşmak istedim
bu arada halaa ayın 15 i gelsinn diye bekliyorum yatırım yaparken yaparken bu ay çok sıkıştım ama iyi de oldu. demek bu kadarla da yaşanabiliyormuş, bunu gördüm
bozukluklarım vardı çok uzun süredir biriktirdiğim. onları sayıcam bu gece çok heyecanlıyımm umarım bi çeyrek çıkar
bikimimleriniz dağ gibi olsun, damlalarınız göl olsun...
çok ama çok güzelmiş gerçekten. hele bazen öyle gereksiz şeylerle hem bedenimizi, hem ruhumuzu, hem de cebimizi yoruyoruz ki sadece bunlardan kessek yetecek... teşekkürler paylaştığın için
arkadaşlar evime, eşimin yanına atamam gerçekleşti dün çok şükürler olsun... ikinci dönem evimdeyim allahın izniyle. ilçemize 2 km mesafede bir köy okuluna, ilk tercihimdi, çok mutlu oldum. paylaşmak istedim
bu arada halaa ayın 15 i gelsinn diye bekliyorum yatırım yaparken yaparken bu ay çok sıkıştım ama iyi de oldu. demek bu kadarla da yaşanabiliyormuş, bunu gördüm
bozukluklarım vardı çok uzun süredir biriktirdiğim. onları sayıcam bu gece çok heyecanlıyımm umarım bi çeyrek çıkar
herkese karlı bir kış sabahından merhaba
okullar burada bugün tatilhayırlısıyla piyasalar bugün ekmek çıkarır inşallah
ons dünkü yükselişini bugün devam ettirir umarım
günaydın arkadaşlar....
keyifler iyidir umarım...altın da ufak ufak çıkmaya başladı,bakalım nerden sonra tekrar tepetaklak olur.... gr başına 2 tl. karı görünce çıkmak en mantıklısı belki de.... en azından stresten kurtulur insanlar... :)
merhaba canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel artık kendi düzenini gönlüne göre kurarsın inşallah.
birikimlerin bereketli olsun canımmmmmmmmmmm
hayırlı olsun atamanız herşey gönlünüzce olur umarım...
canım ya hayırlı olsun :):) her şeyyy istediğin gibi gönlünce olur
çoook teşekkür ederim hepinizee sevincimi paylaştınız sağ olun :13: allah hepimizi en hayırlı şeylerle karşılaştırsın...
bugün burada da tatil okullar kar yüzünden. sabah uykusu ne tatlı geldii :97:
farmasim çok iyi etmişsin hayırlı olsun bereketli olsun al-satın :128:
ben de sen söyleyince tekrar baktım kontrol ettim hesabımı da: ben son zamanlarda 96.02, 95.70 ve 97.66 TLden almışım. kar etmem için biraz daha yükselse daha iyi benim için öyle değil mi? ortalama 96dan almışım çünkü, beklemem daha mantıklı sanki...
bir miktar altından dolara geçmek için uygun mu acaba?
sonra düşünce tekrar almak için..
bir miktar altından dolara geçmek için uygun mu acaba?
sonra düşünce tekrar almak için..
sen bilirsin canım ama dolar sürekli düşüşte bu hafta ,daha da düşeceği yönünde beklenti var.... bence şu şartlarda dolara geçmek çok da mantıklı değil.....yine de son karar senin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?