Kirli Çıkılar )))

sen zaten bunları yazarak ve düşünerek büyük bir yol katettiğini bizlere gösteriyorsun

sanki yedim iyi fikirmiş

Desteğin için teşekkürler. Evet zaruri olmayan isteklerimizin ihtiyaç kıyafeti ile gezmesi bizi aldatmasın. Sanki yedim deyip geçip gidelim. 1 hafta sonra bile hala aklımıza geliyor ise o ayrı.

eşim böyledir benim önce tepki verir sonra fazlasıyla uyumm sağlar :) sana da kolay gelsin canımm :)) bol bol da birikim yapman dilepiyle

Teşekkürler canım. Bol birikimli günler diliyorum.

5-10 kuruşlar kızımın. Sakız, çikolata gibi küçük şeyler için harçlık yapıyor. Alışverişi kendisi yaptığı için de hoşuna gidiyor.
25 kuruşlar sinema parası olarak kızım tarafından biriktiriliyor.
50 kuruş- 1 tl gibi rakamları da sürekli alışveriş yaptığımız market alıyor.

çok ama çok güzelmiş gerçekten. hele bazen öyle gereksiz şeylerle hem bedenimizi, hem ruhumuzu, hem de cebimizi yoruyoruz ki sadece bunlardan kessek yetecek... teşekkürler paylaştığın için

arkadaşlar evime, eşimin yanına atamam gerçekleşti dün çok şükürler olsun... ikinci dönem evimdeyim allahın izniyle. ilçemize 2 km mesafede bir köy okuluna, ilk tercihimdi, çok mutlu oldum. paylaşmak istedim

bu arada halaa ayın 15 i gelsinn diye bekliyorum yatırım yaparken yaparken bu ay çok sıkıştım ama iyi de oldu. demek bu kadarla da yaşanabiliyormuş, bunu gördüm

bozukluklarım vardı çok uzun süredir biriktirdiğim. onları sayıcam bu gece çok heyecanlıyımm umarım bi çeyrek çıkar

bikimimleriniz dağ gibi olsun, damlalarınız göl olsun...

merhaba canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel artık kendi düzenini gönlüne göre kurarsın inşallah.
birikimlerin bereketli olsun canımmmmmmmmmmm

herkese karlı bir kış sabahından merhaba
okullar burada bugün tatil hayırlısıyla piyasalar bugün ekmek çıkarır inşallah
ons dünkü yükselişini bugün devam ettirir umarım

Son düzenleme:

hayırlı olsun atamanız herşey gönlünüzce olur umarım...

Günaydın canım İstanbul'ada artık kar yağsada bizide bu soğuklardan kurtarsa :))

Piyasalar rayına oturur inşallah...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar....
keyifler iyidir umarım... altın da ufak ufak çıkmaya başladı,bakalım nerden sonra tekrar tepetaklak olur.... gr başına 2 tl. karı görünce çıkmak en mantıklısı belki de.... en azından stresten kurtulur insanlar... :)

canım ya hayırlı olsun :):) her şeyyy istediğin gibi gönlünce olur

meyraacım ben dün aynen dediğin gibi yaptım
ortalamada 95.26 tl den aldığım bir miktar altınımı 97.40 tl den sattım. Allah bereket versin.

merhaba canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel artık kendi düzenini gönlüne göre kurarsın inşallah.
birikimlerin bereketli olsun canımmmmmmmmmmm

hayırlı olsun atamanız herşey gönlünüzce olur umarım...

canım ya hayırlı olsun :):) her şeyyy istediğin gibi gönlünce olur

çoook teşekkür ederim hepinizee sevincimi paylaştınız sağ olun :13: allah hepimizi en hayırlı şeylerle karşılaştırsın...

bugün burada da tatil okullar kar yüzünden. sabah uykusu ne tatlı geldii :97:

farmasim çok iyi etmişsin hayırlı olsun bereketli olsun al-satın :128:

ben de sen söyleyince tekrar baktım kontrol ettim hesabımı da: ben son zamanlarda 96.02, 95.70 ve 97.66 TLden almışım. kar etmem için biraz daha yükselse daha iyi benim için öyle değil mi? ortalama 96dan almışım çünkü, beklemem daha mantıklı sanki...

Son düzenleme:
kızlarrr ben de 8 subatta gidi altın alıcam insallah düşük olur o ara da kar yapabilirim ayrıca istda burdaki kızlarla gün yapıyoruz süper olcak

canım kaç gram altınla işlem yapacağını bilmiyorum
lakin buradaki verdiğin rakamları toplamda 3 gr altın olarak düşünürsek ortalaması 96.46 tl ediyor.
şu an bankanın alış fiyatı nedir ? onu da bilmek lazım

bir miktar altından dolara geçmek için uygun mu acaba?
sonra düşünce tekrar almak için..

merhaba canım ben de bugün bir miktar daha dolara geçtim hayırlısı bakalım.
önümüzdeki günlerde malum toplantılar var

yarın avrupa merkez bankası toplanıyor ( faiz için)
21-24 ocak asya'da noel tatili
24 ocak fed toplantısı
30 ocak AB ülkeleri zirve toplantısı
dikkatli olmak piyasaları izlemek ve ona göre karar vermek lazım

ve genel kanaat toplantı öncesi mutlaka artı ya da eksi yönde fiyatlama olacağı

bir şey sormak istiyorum: dolar nerden alınmalı? bankalardan mı? yoksa döviz bürolarından mı? nerden alırsak daha uygun olur, yoksa hepsinin fiyatı aynımıdır? mesela altında kuyumcudan alındığında zarar ederken, bankadan gram altın almak daha karlı oluyor. dolarda alımı nerden yapmalıyız?

Merhaba kızlaar altın gene yükselişte
Benim tahminim artık yükselişe geçer yaza doğru gidiyoruz çünkü
Düğünü var sünneti var altın daha değerlenir gibi geliyor
12 gram var çok şükür kumbaramda da 200 lira var çok şükür
Nakitte tutmayı düşünüyorum bi süre

sen bilirsin canım ama dolar sürekli düşüşte bu hafta ,daha da düşeceği yönünde beklenti var.... bence şu şartlarda dolara geçmek çok da mantıklı değil.....yine de son karar senin tabi...

sen bilirsin canım ama dolar sürekli düşüşte bu hafta ,daha da düşeceği yönünde beklenti var.... bence şu şartlarda dolara geçmek çok da mantıklı değil.....yine de son karar senin tabi...

dolar düşüşteyken alınıp, çıkınca satılırsa kar olmaz mı zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…