dolar düşüşteyken alınıp, çıkınca satılırsa kar olmaz mı zaten?
ben bu işlerden çok iyi anlamıyorum ama, anladığım kadarıyla doların yükselişe geçmesini önlemek için merkez bankası olaya el attı, şu an düşüşte ama bunu stabil tutmaları zor görünüyor. benim anladığım kadarıyla dolar almak için en uygun zamanlardayız.
konudan daha iyi anlayan arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsinler lütfen. kimseyi yanlış yönlendirmek de istemem.
hiçkimse çok iyi anlamıyor bu işlerden...bu işlerle uğraşan, bu işlerde uzman olan insanlar bile son dönemde ters köşe oldular....öyle bir tablo varki dünya piyasalarında, her an herşey olabilir... o yüzdendir ki yorum yapan herkes "bence "ifadesini kullanıp son kararı kişinin kendisine bırakıyor....... kimse kimseye altın al,dolar al,sat vs. gibi kesin konuşamaz,konuşmamalı da.... doların düşüşüyle alakalı türkiyeye baktığımızda, merkezin müdahalesi ve 2012 tılında tl. nin değer kazanacağından başka elimizde somut birşey yok...
ben kendi adıma, ülkemizde dövize güven olamayacağını defalarca yaşayarak öğrendiğimiz ve altının uzun vadede her zaman kazandırdığını göz önünde bulundurarak,son yıllarda dövize yatırım yapmıyorum... herşey herkes için çok daha güzel olur inşaAllah...
meyraacım ne güzel yamışsın canım eline emeğine yüreğine sağlık
maaşımı aldım bugün..sıcak sıcak kenara bir 200 tl ayırdım şuan altın alacagım..birikimlerimiz hayırlı olur inşallah
farmasi altın ons 1640 ı kırdı canım.ne diyorsun bu duruma? altın adına sevinmek için sence de erken mi? :))
canım birkaç değerli görüş sahibi yorumcuyu takip ediyorum evet sevinmek için erken gibi şu anda. en azından yorumlardan çıkan sonuç bu.
ben 2 gündür elimden bir miktar altın çıkarıp dolara geçtim.
sebebi hem % 100 altında olmuş olmam biraz sepette farklı enstrüman olsun istedim hem de kar ettiğim için
canım birkaç değerli görüş sahibi yorumcuyu takip ediyorum evet sevinmek için erken gibi şu anda. en azından yorumlardan çıkan sonuç bu.
ben 2 gündür elimden bir miktar altın çıkarıp dolara geçtim.
sebebi hem % 100 altında olmuş olmam biraz sepette farklı enstrüman olsun istedim hem de kar ettiğim için
İyi etmişsin canım... :) Rabbim bereket versin.....güzel işlerde kullanmayı nasip etsin.....
bişey sorcam,şu an elinde tl. olsa şu fiyatlardan (97,8 gibi) altın alır mıydın? yatırım tavsiyesi olarak almayacağım, sadece evet ya da hayır demen yeterli....
bugünden beri aynı soruyu soruyorumson kez şansımı deneyeyim. doları nerden alıyorsunuz? hangi banka ne hesabı tavsiye edersiniz? netten de bakındım biraz ama fikir sahibi olamadım.
maaşımı aldım bugün..sıcak sıcak kenara bir 200 tl ayırdım şuan altın alacagım..birikimlerimiz hayırlı olur inşallah
ben kuveytteyim dolar-tl-altın-gümüş hepsi var. ve hepsinin arasında fink atabilirsinbugünden beri aynı soruyu soruyorumson kez şansımı deneyeyim. doları nerden alıyorsunuz? hangi banka ne hesabı tavsiye edersiniz? netten de bakındım biraz ama fikir sahibi olamadım.
merhaba canım ben de bugün bir miktar daha dolara geçtim hayırlısı bakalım.
önümüzdeki günlerde malum toplantılar var
yarın avrupa merkez bankası toplanıyor ( faiz için)
21-24 ocak asya'da noel tatili
24 ocak fed toplantısı
30 ocak AB ülkeleri zirve toplantısı
dikkatli olmak piyasaları izlemek ve ona göre karar vermek lazım
ve genel kanaat toplantı öncesi mutlaka artı ya da eksi yönde fiyatlama olacağı
ben kuveytteyim dolar-tl-altın-gümüş hepsi var. ve hepsinin arasında fink atabilirsin
canım sadece 10 gr dolara geçebildim.. %20 filan nakitim var uzun süredir altın almadığım işte % 3 de dolar diyelim.. gerisi altın.. ben çok miktarda al sata korkuyorum biliyorsun. böyle minik minik işte. oysa şimdiye kadar hep kar ettim ama yine de korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?