Kirli Çıkılar )))

merhaba arkadaşlar...
altın ons fiyatı çıktığı halde (1650 yi kırdı) altın çıkmıyor,yerinde sayıyor...dolar da düşüyor...bu normal mi sizce normalde altın ons fiyatı çıkıp dolar düşerken altının çıkması gerekmiyor mu? gerçekten şu son dönemde piyasalar çok tuhaf.....altın,tl. , dolar hepsi kendi istediği yöne gidiyor,birbirinden bağımsız olarak....

dolar düşüşe altın yükselişe gecti bakalım şubatta düşersealtın alcam düşmezse param kenarda durcak fikriniz varmı kızlar

merhaba canım altının tl gram fiyatı belirlenirken dolar kuruyla çarpılıyor onun için dolar düşerse altının tl fiyatı düşer

iyi de canım dolar çıkarken de altının gram tl. fiyatı düşüyordu

canım ozaman da ons fiyatı düşük olduğu için tl gram fiyatı düşüyordu.

bak bir örnek veecek olursak

diyelim ons 1600 dolar kuru 1.88

o zaman tl gr fiyatı 96.72 olur

1600/31.1 * 1.88 = 96.72 tl

ons diyelim 1650 dolar kuru 1.82
o zaman da 1650 /31.1*1.82= 96.55 tl eder

meyraacım hem dolar yükselir hem de altının onsu yükselirse işte o zaman gr / tl fiyatı açısından tadından yenmez

işte bu sebepten dolayı altını dolarla alıp satmak gram artırma şansının yüksekliği açısından önemli

canım yaa sizin oralara iyi kar yağmış hakkaten...
arkadaşım face de eklemiş de..
siz de kardanadam yapın küçük beylerle..

canım yaa sizin oralara iyi kar yağmış hakkaten...
arkadaşım face de eklemiş de..
siz de kardanadam yapın küçük beylerle..

evet canım ya müthiş yağdı 2 gün kar tatili yaşadık.
zaten büyük oğlanı cumartesi günü doktora götürmüştüm ilaç kullanıyordu. tatil de iyi denk geldi

inan hiç dışarı çıkmadık
o kadar soğukki burası evimizde sıcacık manzaranın keyfini camdan çıkarmaya çalışıyoruz ellerimizde bitki çaylarımız

Oh maşallah,ne güzel... karı bulmuşsunuz da içerden seyrediyorsunuz :)) benimkiler de anne baba kar yağsın artık diye diye... :) bu pazar kartepeye falan gitmeyi düşünüyoruz kar görebilmek,kartopu oynayabilmek, kardan adam yapabilmek için.... o derece yani :))

inşallah canım herşey gönlünüzce olsun

selam kızlar,
altn alan arkadaşlarım hayrılı olsun,
farmasicim oğluşuna geçmiş olsun, tatilmiş adına çok sevindim, sıcacık evinde güzelce izle manzaranın keyfini çıkar..

Bende bugün 98 tl den 4 gr. alım yaptım.. Bu ay 6 gr almayı planlamıştım ama doğalgaz faturası çok gelmiş eşime destek oldum..
bu arada ben biikimlerimi ayrı yapıyorum artık, eşim bankaya atıyor bende gr. altın alıyorum hedefimde yaza kadar, haziran temmuz gibi bir araba almak var..
Şuana kadar fiziki altınlarım ve bankadakilerle toplam 4600 tl var.. En az 10 bin yapmam lazım zor gibi ama:44: 3-4 binde eşimden destek alırım, neyse bakalım bütün giderleimi en aza indireceğim.Bir hedefim var artık, ulaşmak için elimden geleni yapacağım..

sağolasın bitanem

altınların da bereketli olsun
hedefine de hayırlısıyla ulaşabilmen dileğiyle canım benim

ya ben bu topiği çok seviyorum.ben de şu tablonuza katılsam para biriktirsem??
altın hesabım var ama alıp satmıyorum pat diye elimizdeki parayı yatırmıştık sonra da hiç dokunmadık o paraya.
tutumluluk,birikim güzel şeyler..örneğin;
2 gün önce döner sermayem yattı hmmmm hesaplayım bakalım %30 ne ediyor şimdi o parayı yok sayacağım değil mi?
%70 bana kalacak..zaten 3 gün sonra maaş yatacak.
birikim yapmak lazım çünkü yaza kadar bana para lazım:))) beni de alın aranıza
farmasi duy sesimi:)))

napsam acaba defter felan mı tutsam evimin aylık bütçe plan programını mı yapsam ki?
nasıl program yapıorsunuz? tahmin dışı harcalamalar oluyor..onları napcaz?
annem ancak evine ve birbirine bağlı eşler birikim yapar ev alır felan der..
birikim yapmak lazım

Twent altınların bereketli olsun hedefine bir an önce ulaşman dileğiyle :))

Hoşgeldin aramıza bol bol birikimlerin olur inşallah :))

Herkese Günaydın Cumanız Mübarek Olsun RABBİM Gönlünüzdekileri Duaları Kabul Etsin.

Bu arada İş Bank altın alışı 99,54'tü. Yükselişler başladı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…