Kirli Çıkılar )))

hoşgeldin canım listeye girmek için bu ayın en geç 29 unda özelden bildirimini yapman yeterli
şimdiden bereketli birikimler

Herkese Günaydın Cumanız Mübarek Olsun RABBİM Gönlünüzdekileri Duaları Kabul Etsin.

Bu arada İş Bank altın alışı 99,54'tü. Yükselişler başladı galiba...
merhaba canım senin de cuman mübarek olsun
ve herşey istediğin ve hakkında hayırlısıyla olsun canımmmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar...
Cumanız mübarek olsun....
merhaba canım senin de inşallah
herkese selam
altın alanlar, satanlar hayırlı olsun

sağolasın canımmmmmmmmmmmmm

ortalama 96.2 TL ye gelmiş benim alışlarım. zaten bu bahsettiğim 8 gr, bununla al-sat yapmayı düşünmüştüm, sonradan değmicek gibi geldi çok da vakit bulamadım açıkçası.:26:

peki farmasi senin için özel değilse al-sat için kaç gr ayırdığını sorabilir miyim? acaba kaç gr ayırmalıyım ben bunun için?

annenin söylediği çok hoşuma gitti :81: ben de birikim yapmaya başladım başlayalı kendimi daha bir "evimin kadını" modunda görüyorum. çok beğeniyorum bu durumu, eşim de arada "kirli çıkı ne kadar altını var de bakiim bi?" soruyor ama hep kaçamak yanıtlar veriyorum "aaa ne altını ayol ne kadarcık canım var benim?!" diyorum :121:

canım ben kk ile yapmaya başladığım 68 gr ile de al-sat yapıyorum.

onun öncesindeki birikimim olan 564 gr altın ile parça parça al-sat yapıyorum .
ve onu 15 gr artırarak 579 gr yaptım .
temkinli bir şekilde yapmaya çalışıyorum şu an onun 60 gramını satarak dolara geçtim ve o hesap için 60 gram ile al-sat yapıyorum şimdi.
önceden onunla tl bazında al-satlar yapmıştım .fakat dolarla al-sat yapmak daha mantıklı o nedenle de bunu deneme arefesinde olsuğum için de fazla miktarda yapmak istemiyorum deneme amaçlı 60 gr şimdilik yeter yaşayarak işi iyice pekiştirmek açısından diye düşünüyorum.

slm kızlar
geçen hafta yazmıştım sıze ama sanırım ben bu ay birikim yapamıycamm belkıde bundan sonra uzun süreeşim işten ayrıldı ve gıderlerın hepsı bana kaldı
kredıler kira faturalar derken zor
ınş.başka zaman katılabılırım

canım çok bir durum çok üzüldüm senin adına inşallah Rabbim yeni iş kapıları açar hakkınızda

inşallah herşey yoluna girer de sonra gene katılırsın.
eşine destek olman lazım şu zor zamanında Allah sizlere çokkkkkkkkksabır versin canım.

Her yaşananda bir hayır varmış. Ne güzel bir deneyim olmuş senin için. Bin nasihatten daha etkili olmuş. Bu kadarla da yaşanabiliyor dedirtmiş sana.
Gözün aydınnnn.
Aminnnnnn.

altın hesabımı uzun süredir bozmuyorum al-sat yapmıyorum. ama ek yapmak istiyorum yaklaşık 1 milyarım var şu anda. ar ara da eklemelere devam edeceğim.
sizce ne zaman yapayım? siz alırken neye dikkat ediyorsunuz? uygun zamanı nasıl tahmin ediyorsunuz??

farmasiciim çok teşekkür ederim ben çekinerek sormuştum sen ayrıntısıyla anlatmışsın

ben de ilk altın hesabımı geçen yıl mart ayı gibi kk ile açmıştım, sizlerin yazdıklarıyla şevke gelmiştim. ne de iyi yapmışım. o zamana kadar eğer isteseydim bugünkünün en az 2 katı grım olurdu belki, neyse hayırlısı buymuş buna şükür. o zamandan bu zamana 68 gr yaptım :) farmasi seninkiyle aynı baksana benim için (benim gibi pek tutumlu olmayan biri için) müthiş bi rakam oldu bu. hiç alsat yapmadığım için azıcıkla mı başlasam demiştim, o da çok az geldi gözüme. demek sen 60 gr la yaptın. bi de hepsini bozup ne yapıcam diye düşünmüştüm, tl tutamam gibi geliyor ama dolar iyi fikir... sonrası da allah kerim. bi bakarsın ben de dolarla al sat yapmaya başlamışım

allah kolaylık versin, ferahlık versin arkadaşım. kadınlar öyle akıllı varlıklar ki eminim sen de hayırlısıyla evini çekip çevirebileceksin çok yorulmadan umarım kısa zamanda hayırlısıyla rahatlarsınız. allah iş rastlığı versin.

Her yaşananda bir hayır varmış. Ne güzel bir deneyim olmuş senin için. Bin nasihatten daha etkili olmuş. Bu kadarla da yaşanabiliyor dedirtmiş sana.
Gözün aydınnnn.
Aminnnnnn.

çok teşekkürleer selenciim :127:

bereketli olsun canım çok güzel
ben de kk ile geçen nisan ayından bu yana biriktiriyorum 1 çeyrek ve 68 gr altın olmuş
lakin bir de devremülk ödemem vardı onu da topluca kapattım. tıpkı dediğin gibi yılda ortlama 120 gr altın biriktirebilirmişim. kısmet artık darısı bu yılın başına inşallah . öncelikle sağlık olsun.

gözün aydın canım

benim de bozukluklarım vardı ya hani geçen seneden beri attığım, sayayım demiştim geçen gece. o da bir çeyreği geçmiş yarışıpduruum seninlee farmasii

bir de kredi geri ödemem oldu bu döneme kadar ayda 500, şükür bitti geçen ay. iki ayda bir de öğrenim kredisi ödemem oluyor...

fena değilim ama gene de değil mi

gözün aydın canım

çoook teşekkür ederim :13:

merhaba canım fena değilim değil mi de ne demek bence süpersinnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrr inşallah herşey gönlünce olur canım

Rabbim sağlık ve kazançlarımıza bereket versin....

çeyrek paran da hayırlı olsunnnnn

işte sana nacizane bir tavsiye her ay ödediğin kredi miktarı olan 500 tl yi geri ödemen devam ediyormuş gibi düşün ve biriktir.
2 ayda bir olan ödemeni de aynı şekilde düşün ve biriktir.
zaten bunlara rağmen biriktirdiklerini de biriktirmeye devam et bak bakalım neler oluyor

kızlarrr genel sağlık sigortası diye bişey kesilmedi herhalde maaştan.. benim 90 tl artmış

kızlarrr genel sağlık sigortası diye bişey kesilmedi herhalde maaştan.. benim 90 tl artmış

canım o konu öncede konuşulmuştu burada galiba ben de yenii atamayım daha önceki arkadaşlarla bodrolar karşılaştırınca onlar söylemişti bana da aslında aynı para kesiliyor ama farklıkalemlerde gösteriliyor bu arada tahakkukta çalışıyorum bunu söyleyenler 30 yıllık memurlar

Son düzenleme:

çok teşekkürler. gerçekten söylediklerini yapabilirim. yani aylarca o ödemeyi yapabildiysem her ay o miktarı da ayırabilirim demek? bakalım önemli sınavlar var önümde

Günaydın kızlar..annemler geliyor cumartesi günü bilet paralarını ben aldım kardeşimle annemin o sebeble bu ay birikim konusunda sanırım 2 gr ile kalacağım geri para 15 gün bizde kalacakları için lazım olabilir diye düşünüyorum.

bugün çeyrek altın günümüz vardı eski tarihli çeyrek altın 158 tl idi.

canım ben de anlamam hiç maaş kalemlerinden. araştırsam öğrensem bişey kaçmaz ama ne biliyim hiç uğraşasım gelmiyor.. yanlız benim maaş 90 artmadı sanırım. çünkü benim ağustos ayındaki kademe ilerlememi yapmamış memur hanım şimdi 4 aylık bi para yatmış olması lazım. o bordro da nerde gösterilir ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…