- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bugün çeyrek altın günümüz vardı eski tarihli çeyrek altın 158 tl idi.
canım ben de anlamam hiç maaş kalemlerinden. araştırsam öğrensem bişey kaçmazama ne biliyim hiç uğraşasım gelmiyor.. yanlız benim maaş 90 artmadı sanırım. çünkü benim ağustos ayındaki kademe ilerlememi yapmamış memur hanım şimdi 4 aylık bi para yatmış olması lazım. o bordro da nerde gösterilir ki:44:
canım çok bir durum çok üzüldüm senin adına inşallah Rabbim yeni iş kapıları açar hakkınızda
inşallah herşey yoluna girer de sonra gene katılırsın.
eşine destek olman lazım şu zor zamanında Allah sizlere çokkkkkkkkksabır versin canım.
allah kolaylık versin, ferahlık versin arkadaşım. kadınlar öyle akıllı varlıklar ki eminim sen de hayırlısıyla evini çekip çevirebileceksin çok yorulmadanumarım kısa zamanda hayırlısıyla rahatlarsınız. allah iş rastlığı versin.
herkese selam
benim maaşım 50tl artmış
Bahsedilen kesinti de yapılmamış
Damlasakızlıkahve tayinin çıkmış gözün aydın. Biz de 2 sene sonra aynı şeyleri yaşayacağız, bakalım neler olacak!
kuveytte bugün makas çok düşük neden acaba..
bankasyada 'da nedense makas düşük bugün:26:
maaşlarınızı güzel günlerde kullanın canlar
benim aralık maaşıma göre 107 tl artmışAllah bereket versin . sağlık için de kesinti yapılmamış
Hayırlı olsun canımm.. ayy eşim hayırlısıyla atansa da ben de onun peşinden dolansam...
maaşlarınızı güzel günlerde kullanın canlar
benim aralık maaşıma göre 107 tl artmışAllah bereket versin . sağlık için de kesinti yapılmamış
herkese selam
benim maaşım 50tl artmış
Bahsedilen kesinti de yapılmamış
Damlasakızlıkahve tayinin çıkmış gözün aydın. Biz de 2 sene sonra aynı şeyleri yaşayacağız, bakalım neler olacak!
Hayırlı olsun canımm.. ayy eşim hayırlısıyla atansa da ben de onun peşinden dolansam...
eşim polis olduğu için 2 sene sonra tayinciyiz. Onların tayin dönemi öğretmenlerden önce oluyormuş, o tayini ister ben de ardından eş durumu isterim. Onu muhtemelen ilçeye verirler bana o ilçeler açılmazsa falan diye düşünüp duruyorum. daha çok var ama insan ister istemez stres oluyor.yusuum çok sağ ol. ayrılık mı olacak sizde de?allah kolaylık versin şimdiden. mümkün olsa da hiç ayrılmasa evler/eller...
İnşallah atanır canım, o günler geldiğinde de bıktım tayinden deme ama
Valla aklıma geldikçe stres oluyorum ben. Aynı ilçe olacak mı, iş yerlerimiz birbirine uzak mı olacak vs diye düşünüp stres oluyorum =)
Eee bizden daha kıdemli olunca maaşın da daha fazla artıyor tabi. Hayırlı olsun canım.
duanın devamını da ben getireyim baricanım haklısın insanoğlunun istekleri biter mi bitmez...
eşim mühendis olduğu için gezmeyiz ama ben yine de duamı tam yapayım inşallah güzel ve hayırlı bi yere atanır ve ben de hemen onun yanına gidebilirim ya da o benim yanıma gelir mutlu huzurlu yaşarızz inşallah(kaynanamdan ayrı bi de)
merhabalar arkadaşlar...
altın alabildikçe gelip bakmaya çalışıyorum buraya. dün bir tam altın aldım ama artık liste yapılmıyor mu?
benim de maaş aralık ayına göre 54 tl fazla yatmış.
fark az olmuş gibi geldi bana
bu ay benim maaşa hiç dokunmamak için eşimle anlaştık
altın almaktan vazgeçtim tl olarak biriktiricem zaten bir miktar altınım var banka hesabımda
çok uzun süreli değil,
yazın kullanmak üzere birikim yapıyorum. .
herkese hayırlı birikimler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?