Kirli Çıkılar )))

canım ben de çok yeniyim öyle etrafımdaki insanlara soruyorum bordroda gördüklerimi eşimde öğretmen hiç ilgilenmez bakmaz diyorum insan bi arada araştırır bi yanlışlık sorun var mı bak diyorum yoktur diyo hep

çok tşkler kızlar Allah razı olsun
ınş.eşim en kısa zamanda bulurda zor durumda kalmadan atlatırız
6 yıllık emeğı boşa gıttı ne çıkış parası verdıler ne bişi ve bu şirket tanınan büyük bı fırma
adı lazım değil ama ahlaksız yerden ekmek kazanmasın aman
eşim sabırlı bı ınsan bişi dememış ben olsam varya ortalığı bırbırıne katardım
eşimin işine sebep olan müdürü ve müdürlü ılışkı yaşayn kızıda ALLAHA havale ettık
Rabbım büyük yuva yıkmak yada ekmekle oynamanın günahı buyuk

sızı takıp etmeye devam

herkese selam

benim maaşım 50tl artmış
Bahsedilen kesinti de yapılmamış

Damlasakızlıkahve tayinin çıkmış gözün aydın. Biz de 2 sene sonra aynı şeyleri yaşayacağız, bakalım neler olacak!

Hayırlı olsun canımm.. ayy eşim hayırlısıyla atansa da ben de onun peşinden dolansam...

maaşlarınızı güzel günlerde kullanın canlar
benim aralık maaşıma göre 107 tl artmışAllah bereket versin . sağlık için de kesinti yapılmamış

Hayırlı olsun canımm.. ayy eşim hayırlısıyla atansa da ben de onun peşinden dolansam...

İnşallah atanır canım, o günler geldiğinde de bıktım tayinden deme ama
Valla aklıma geldikçe stres oluyorum ben. Aynı ilçe olacak mı, iş yerlerimiz birbirine uzak mı olacak vs diye düşünüp stres oluyorum =)

maaşlarınızı güzel günlerde kullanın canlar
benim aralık maaşıma göre 107 tl artmışAllah bereket versin . sağlık için de kesinti yapılmamış

Eee bizden daha kıdemli olunca maaşın da daha fazla artıyor tabi. Hayırlı olsun canım.

yusuum çok sağ ol. ayrılık mı olacak sizde de? allah kolaylık versin şimdiden. mümkün olsa da hiç ayrılmasa evler/eller...

yusuum çok sağ ol. ayrılık mı olacak sizde de? allah kolaylık versin şimdiden. mümkün olsa da hiç ayrılmasa evler/eller...
eşim polis olduğu için 2 sene sonra tayinciyiz. Onların tayin dönemi öğretmenlerden önce oluyormuş, o tayini ister ben de ardından eş durumu isterim. Onu muhtemelen ilçeye verirler bana o ilçeler açılmazsa falan diye düşünüp duruyorum. daha çok var ama insan ister istemez stres oluyor.

iyiki çocuğunuz yokmuş işte o zaman daha zor olurdu. KK'da bir öğretmen arkadaş vardı çocuğuyla senelerce eşinin yanına gitmek için sabırla bekliyordu =(

canım haklısın insanoğlunun istekleri biter mi bitmez...
eşim mühendis olduğu için gezmeyiz ama ben yine de duamı tam yapayım inşallah güzel ve hayırlı bi yere atanır ve ben de hemen onun yanına gidebilirim ya da o benim yanıma gelir mutlu huzurlu yaşarızz inşallah(kaynanamdan ayrı bi de)

duanın devamını da ben getireyim bari kaynanandan uzakta, güzel bir ev ve hayırlısıyla bir bebiş karanfilceye... Amin.

merhabalar arkadaşlar...
altın alabildikçe gelip bakmaya çalışıyorum buraya. dün bir tam altın aldım ama artık liste yapılmıyor mu?

benim de maaş aralık ayına göre 54 tl fazla yatmış.
fark az olmuş gibi geldi bana
bu ay benim maaşa hiç dokunmamak için eşimle anlaştık
altın almaktan vazgeçtim tl olarak biriktiricem zaten bir miktar altınım var banka hesabımda
çok uzun süreli değil,
yazın kullanmak üzere birikim yapıyorum. .
herkese hayırlı birikimler..

bereketli olsun canım

arkadaşlar benim maaşımda 300 liralık bir artış olmuş. öğretmenlere ek ödeme verilmediğinden öğretmenlerin az artış oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…