Kirli Çıkılar )))

ben öğretmen değilim diş hekimliğinde uzmanlık yapıyorum
araştırma görevlisi kadrosundayım yani..
öğretmenlerin ek dersi bizim de döner sermayemiz olmasa
vay halimize..:)))

arkadaşlar benim maaşımda 300 liralık bir artış olmuş. öğretmenlere ek ödeme verilmediğinden öğretmenlerin az artış oldu...

sen ne işle meşgulsün canım
bu arada hayırlı olsun maaş farkın

merhaba arkadaşlar....
ons çakıldı kaldı,iki ileri bir geri.... altın da dolar da uyuyor :) ne alabiliyoruz,ne satabiliyoruz....ne kısır bir döngüymüş ya hu... :))
bi de tuhaf şeyler de oluyor bankalarda.... farmasi canım biliyorsun ben bankasya ve kuveyttürk le çalışıyorum...büro hesaplarımsa ziraat bankasında.... neyse sadede gelecek olursam :) geçen kuveyttürk teki hesabıma bi baktım altın hesabım 0,52 gr. artmış...bankadan açıklamasını sorduğumda "06/01/2012 tarihli kıymetli maden bakiyelerinin brüte dönüştürülmesi" gibi bi açıklama yaptılar... altının saflık derecesi %99 dan diğer bankalar gibi %100 e çıkmış onunla alakalı düzeltmeymiş... durup dururken altınımın gr ı 0. 52 gr arttığı için çok fazla da üstüne gitmedim deerrrrmişim

hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmm

Benzer artış olmuş maaşlarımızda.
Harca harca bitmez....

arkadaşlar benim maaşımda 300 liralık bir artış olmuş. öğretmenlere ek ödeme verilmediğinden öğretmenlerin az artış oldu...

biz bu artışı rüyamızda bile göremeyiz herhalde

teşekkürler canım. hepimize kolaylıklar versin. ama benim işim çoook rahat

aman rahat olsun.
canım birileri de yaptığı işten de çalıştığı iş şartlarından da memnun olsun değil mi
ben de haftada toplam 21 saat derse giriyorum normal saate güne vuracak olsak haftada 14 saat ediyor yine haftada 3.5 gün ediyor okulda çalışma sürem okul eve yürüyerek 5 dk arabayla 1-2 dk
çok şükür 11 yıldır aynı okulda ve aynı şartlarda çalışıyorum darısı tüm dostların başına inşallah

Son düzenleme:

maşallah tatlım. ohh ne güzel. rahatlık gibisi yok valla.

yok cnm ne ayıbı
2600-2700 arası maaş ve döner
ben tübitak desteği de alıyorum aylık 500 tl

canım biz anca o meblağı gördük zaten.... şu eşit işe eşit ücret zımbırtısıyla arttırıldı maaşlarda toparlandı biraz çok şükür....
tübitak desteği nedir canım. ilk defa duyuyorum. vatana millete çok hayrın dokunuyordur senin

ama 1-2 ay sonra uzmanlığım da bitiyor.
düzenli maaşım olmayacak bundan sonra çünkü hastane istemiyorum
muayenehane açıcam. daha rahat olmak adına

:))) dişhekimliğinde uzmanlık için doktora tezi yapmamız gerekiyor.
tübitak da notları yüksek öğrencilere
yurtiçi doktora bursu veriyor karşılıksız..memur olmama rağmen alabiliyorum.
öğrenciyim dediğime bakmayın çoluklu çocuklu biriyim.:))))

ne zaman bitiyor tez? çocuk kaçtane ?

inşallah ya ne güzel..
bunca yıl okumamızın çalışmamızın ödülü de sevdiğimiz işi sevdiğimiz yapmak olsun daha ne isteriz

4.sınıf işletmee öğrencisiyimmm iş hayatım içinmnnn tavsiyelerinizi bekliyorummm ne yapmalıyımmmmözel sektördee çalışanlarrrr kamudaa çalışanlarrr bi tavsiyeee verirlerseee çok memnun olurummmm!!!:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…