Kirli Çıkılar )))

Annemle farlı şehirlerdeyiz ona rağmen kuzuya 2 sene baktı
Daha fazla yük olmak istemiyorum anneme
Çalışma saatlerim az olduğu için kadın ben evdeyken de iş yapacak o zaman çok iyi oluyor
Kreşe gidince yine gelmeye devam edecek hamile felan olursam yemekleri de yapar alışverişi de yaptırırım
Katılıyorum çok haklısın ağustos eylül gibi düşünüyorum

elektrik faturası 66 geldi bana ne kadr çok ya apartmana 35 40 değisiyor diğer daireler tv ve bilgisayar çok yakıyor dimekki

ek ders yatmıs bizim
Güle güle harca canım
Ben elektriğe bu ay 85 ödedim
Size göre çok

Ayyy karanfiiil gülmekten yarıldım resmen
Tuvalet kağıdı uzmanı olmuşsun kızzz
Meyrayla farrmasi alese çalışır gibi altın hesaplarına kafa yoruyorlar
Biz de her silmemize kaç yaprak kullanıyoz onu konuşuyoruz
Geçen yaz duruyu kolzete oturtmanın tek yolu eline 1 top tuvalet kağıdı vermekti
Kakası bitene kadar o topu söker klozetin içine atardı
Şimdi anlıyormusunuz
benim market alışverişim niye hep fazla
Mantık tabiki de bacım
Gerçi sen hep kalbinle yürümüşsünşimdiye kadar
Biz ne desek de boş
İnşallah kuzunla sana hayırlı bir yer olur

ben yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum
bana dua edin
Ediyoruz canımmmm

canım benim düsturum şu...
ihtiyacını giderecek kadar kullan fazlasına gerek yok.
ve bunu gittiğin her yerde uygula.
okul, hastane, iş yeri, vakıf, cami...

Valla bunu bütün hayatına yayman çok güzel bişey...

o jellerden kv kulalnıyor benım
ama bana berektlı gelmıyor ben bulasık makınesıne buıle toz kullanıyorum
servsıte onu tavsıye ettı
toz daha hesaplı gıbı
tablet asla bana yetmez cok cabuk tukenır gıbıme gelıyor
ama sıvı kulalnmadım bulasık ıcın hıc
camasır ıcınde keza oyle

bulaşık için sıvı güzel çizmiyor hiç, ama biraz pahalı

evet canım çok zenginiz biz para ....ok gibi
denizde kum bizde para o derece yani

GÖNLÜMÜZ ZENGİN CANIM EŞLE DOSTLA YİYECEK KADAR HAMDOLSUN VAR

BİR DE HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ MALI NASİP ETMESİN RABBİM

canım sıvı deterjan ben kullandım. onuda migrostan almıştım persil 5 tl ydi yine 50 liralık alışverişe. ama hiç beğenmedim sıvı deterjanı. kapsül kullanıyorum ama. bulaşık makinesinde de ben toz kullanmadım hiç. hep kapsül kullandım çokta iyi idare ediyor realden alıyordum onlarıda. birde ben yok 3ü birarada yok 5i birarada çok sallamıyorum onları. tablet işte kullanıyorum gitsin
ama çamaşırda toz daha bereketli bencede.

bulaşık için sıvı güzel çizmiyor hiç, ama biraz pahalı

ne kadar gıttıgıde onemlı aslında
yanı mesela ben duruma baglı bazen hafatda 2 kere bazen 4 kere calsıtırıyorum makıneyı

kızlar bu arada hsonu perdelerimi yıkayacağım yeni evimin yeni perdelerini alalı 1.5 ay oldu ama bana kokuyormuş gibi geliyor içime sinmedi. tül deterjanımı alayım mutlaka yoksa normal deterjanlada yıkasam olur mu?

tabıkı her zaman fazlasını hayal etmek en ıyısı :) heheheh
Amin amin farmasi ya ideolsun bu sayfadakı bırıkımı olan herkez maşallahd ıyorum

ne kadar gıttıgıde onemlı aslında
yanı mesela ben duruma baglı bazen hafatda 2 kere bazen 4 kere calsıtırıyorum makıneyı

kuzum ben şu yalnız halimle her hafta 3 kere çalıştırıyorum. beyazlar, siyahlar, hassas çamaşırlar, birde renkliler olursa 4 yani. makine dolsun dolmasın çalıştırmam gerekiyorsa içine sallıyorum bişiler

Yenidendoğdum:

dua ederken çok isteyin. Allah kendisinden istenmesini de sever ve bol verir.

3 bır arda 5 bır arada tuz ve parlatacı mahıyetınde degısıyro
bız sımdı ıs yerıne aldırıyoruz tablet
metrodan ama fıyatalra hıc dıkkat etmedım dedıgım gıbı yanı bana berektlı gelmez gıbı gelıyor mısal 90 tane tablet alsam kac ay ıdare eder benı hespalamam lazım acıkcası
buarada camasırda tozdan baska bısey kulalnamdım bılemıcem
kızlar bu arada hsonu perdelerimi yıkayacağım yeni evimin yeni perdelerini alalı 1.5 ay oldu ama bana kokuyormuş gibi geliyor içime sinmedi. tül deterjanımı alayım mutlaka yoksa normal deterjanlada yıkasam olur mu?
canım yenı alınan perdeler mutlaka yıkanmalı ama kolası gıtmesın dıye cogu kısı yıkamaz ben evlenırken bıle yıkadım tülleri
sonra 3 aylık tullerle yenı eve tasındık tuller geldı mınıcık hem enden hem boydan yenıden dıktırdım
cocugun odasıyla yatak odasını yıkamadım ama cam sılmemde yıkıcam
15 subat haftası cam sılmıstım :)
daha sılmem herhalde ay sonuna kadar yagmur fılan yagmayacagı kesınlessın demıyımde hanı bı yaz gunesı gırsın eve :)

ay uzattım normal tulle yıka bence

Yenidendoğdum:

dua ederken çok isteyin. Allah kendisinden istenmesini de sever ve bol verir.

birşey daha eklemek istiyorum

bol olanı ama öncelikle helalinden olanı isteyelim
helalinden bol bereketli ve hakkımızda hayırlı olanı isteyelim

bızde evde 3 kısıyzı ya ben cok camasır cıkarıyorum ama ben bulasıktan bahsetmıstım ben tencere cezve plastik ve bıcakları elde yıkıyorum
camasırlara gelınce her hafat mutlaka
acık renklı
renklıler
ve beyazlar yıkıyorum
sonracım nevresım golü cıkabiliyor
benım cıkmazsa oglanın cıkıyor
buarada battanıye ve yorgan ve yastık kılıflarını yıkamam lazımda
ıclerını cıkaracagım
ıclerıyle atarsam sılıkon boncuk sılıkonmu ne batar
havalar daha guzellsınde
mısafırlık battanıyelere bulasmıyalım

ha bu arada 2 hafatda bırde yunlulerı yıkıyorum kazaklar
ama kalkacak artık herhalde
ha bırde spor ayakkabı cıkar onun yerıne :)
converse kullanan varmı? ve ne sekılde yıkıyorsunuz?

biliyorum canımda bana sağlıklı gelmiyor 3ü 5i. tablet bulaşıkta kullanışlı canım bnce ama toz kullanmadım bende bu yüzden yanılıyor olabilirim. canım perdeleri taşındığımda perdem yoktuya ondan yıkamadım hemen bi hevesle taktım. zaten 1 hafta perde bekledim. şimdide sigara içiyorumya koktular sanki. 2 ayne ne kokacak ama işte içime sinmiyor bi kere ne yapayım. hastayım bu haftada ama yıkayacağım yinede niyet ettim bi kere. hatta belki rapor falan alırsam yarına ve cum için hemen yıkarım. inşallah doktor insaf ederde rapor verir. müdürde yok zaten yurtdışına gidiyo. 4 günlük kısa tatil olur banada.

valla kuzum konuştuğun iyi olmuş. nevresimi hatırlattın, converslerimi hatırlattım. tee 2006da 145TL ye converse almıştım kendime haftasonları çalışarak. üni de okuyordum o zamnlar. 3 ay falan giydim. sonra ablam onları almış çamaşır suyuna baktırmış temizlensinler diye iyice temizlenmeyincede 1 gece bekletmiş saolsun. snra 3 güne kalmadı cortladılar elimde patladılar. ne kızmıştım. ben sporlarımı hep makineye atıyom valla. 12-15 dk lık programlar varya çarşafa sarıyom atıyom oh missss.

biz geçen hafta senfatla 25 er liradan kapıştık

senfat yorganlar nasıl çıktı?

güle güle kullanın canım ,biliyorum sonrasında da devam etti o kampanya

bunlar da pierra cardininmiş

ihtiyacı olanlara duyurmak istedim

piyonist sana ve yeni perde yaptıracaklara hitaben yazayım

perdecimiz eşimin arkadaşıydı biz evlenirken
yeni perdeler ilk defa takıldıktan sonra iki hafta içinde yıkanmalıymış
içindeki kola yüzünden daha fazla tozlanırsa grileşme olurmuş

ay ay mutfak harcamalarımı kısmışım iyice

aralık 313 tl

ocak 286 tl
şubat 236 tl

bugün kredi kartımın hesap kesimi gerçekleşecek
yarına nasipse alışverişe çıkarım
köfte ve patates kızartacağım yağ aldırdım 2 lt lik oğlana gitmişken 2 kg da şeker toplam 13.25 tl tutmuş açılışı yaptık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…