biliyorum canımda bana sağlıklı gelmiyor 3ü 5i. tablet bulaşıkta kullanışlı canım bnce ama toz kullanmadım bende bu yüzden yanılıyor olabilirim. canım perdeleri taşındığımda perdem yoktuya ondan yıkamadım hemen bi hevesle taktım. zaten 1 hafta perde bekledim. şimdide sigara içiyorumya koktular sanki. 2 ayne ne kokacak ama işte içime sinmiyor bi kere ne yapayım. hastayım bu haftada ama yıkayacağım yinede niyet ettim bi kere. hatta belki rapor falan alırsam yarına ve cum için hemen yıkarım. inşallah doktor insaf ederde rapor verir. müdürde yok zaten yurtdışına gidiyo. 4 günlük kısa tatil olur banada.
biz geçen hafta senfatla 25 er liradan kapıştık
senfat yorganlar nasıl çıktı?
piyonist sana ve yeni perde yaptıracaklara hitaben yazayım
perdecimiz eşimin arkadaşıydı biz evlenirken
yeni perdeler ilk defa takıldıktan sonra iki hafta içinde yıkanmalıymış
içindeki kola yüzünden daha fazla tozlanırsa grileşme olurmuş
bulut marka bimde satılır kullanmış biri olarak tavsiye ederim
şoktan baharell ve de mintaxı tavsiye ediyorum
Amiiiiiiiiiinevet canım çok zenginiz biz para ....ok gibi
denizde kum bizde para o derece yani
GÖNLÜMÜZ ZENGİN CANIM EŞLE DOSTLA YİYECEK KADAR HAMDOLSUN VAR
BİR DE HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ MALI NASİP ETMESİN RABBİM
benım suanda krem converselerım var gecen hafat yıkadım kılıfa koyuyorum bendevalla kuzum konuştuğun iyi olmuş. nevresimi hatırlattın, converslerimi hatırlattım. tee 2006da 145TL ye converse almıştım kendime haftasonları çalışarak. üni de okuyordum o zamnlar. 3 ay falan giydim. sonra ablam onları almış çamaşır suyuna baktırmış temizlensinler diye iyice temizlenmeyincede 1 gece bekletmiş saolsun. snra 3 güne kalmadı cortladılar elimde patladılar. ne kızmıştım. ben sporlarımı hep makineye atıyom valla. 12-15 dk lık programlar varya çarşafa sarıyom atıyom oh missss.
mutfak derken 1 aylık pazar market gıda olarakmı gennelledınay ay mutfak harcamalarımı kısmışım iyice
aralık 313 tl
ocak 286 tl
şubat 236 tl
bugün kredi kartımın hesap kesimi gerçekleşecek
yarına nasipse alışverişe çıkarım
köfte ve patates kızartacağım yağ aldırdım 2 lt lik oğlana gitmişken 2 kg da şeker toplam 13.25 tl tutmuş açılışı yaptık bakalım
elektrik 127 tl gelmiş
su parası sanırım 50 küsurdu hatırladığım kadarıyla
camlarıda sılıver barıı
buarada hangı mıgrosa gıdıyorsun???
salonda vs sıgara ıcme kız bekar olabılırsın duzenlı ol heee :)
hehehe
kadır hasa gıdıyormusun yada metroporta sınemaya :)
bızım yol ustuya hep oraya gıdıyoz
ben gecen hafta bingo beyaz yumuşatıcı aldım. 6 kg 9 tl
dün de migrostan vernel aldım(aslında hiç sevmem bir şans daha vereyim dedi) 4 kg 5,45 tl idi.
bim den eşime traş bıçağı aldım, ucuzdu denesin dedim. amannnn adam demediğini bırakmadı bana. ucuzcu, pinti görmğyon mu yüzümü ne hale getirdi diye. kesti her tarafını. senin bu eli sıkılıgından ölecem bi gün dedi. sakın almayınnnnn
sirkeci dogum vaktin de mi oldu, erken mi, sanki mayıs gibi demiştin
adı ne olacak bebeğin
paketlerini açmadım, hediyelik götüreceğim ya. 3 tanesinin yeri belli. belki 1 tane kendime ayırırım.
bize de bu yıl bir tane çift kişilik yorgan gelmiş bellonadan onu da açmadım, kaz tüyü mü yoksa elyaf mı hatırlamıyorum. eşimin bir hastasından geldi. adam ilk gebelik takibinde bosch kettle getirmişti. dogum olduktan sonra da çift kişilik yorgan, skoç battaniye (örgü gibi), tek kişilik nevresim ve bir kutu çikolata göndermiş eve. ha bebeğin ismi de eşimin isminden koymuşlar. ama bu durumun eşimle alakası yok tabi. dedenin ismi ve tek oğlan ve ilk torun
adamın elinin bol olmasının nedeni ilçenin tek bellona bayisi ve bosch bayisi. muhtemelen hediyeler de ona eşantiyon geliyordur
ancak arçelik bayisinin sahibi de dogum yaptı, ben ondan da bekledim ama
ne beleşçi olmuşum ben ya. eşim nasıl kızıyor. aaa şu hediye getirmedi mi falan dediğimde, maaşımı alıyorum ya diyor
Senfat bacım al senin kocayı vur benimkineben gecen hafta bingo beyaz yumuşatıcı aldım. 6 kg 9 tl
dün de migrostan vernel aldım(aslında hiç sevmem bir şans daha vereyim dedi) 4 kg 5,45 tl idi.
bim den eşime traş bıçağı aldım, ucuzdu denesin dedim. amannnn adam demediğini bırakmadı bana. ucuzcu, pinti görmğyon mu yüzümü ne hale getirdi diye. kesti her tarafını. senin bu eli sıkılıgından ölecem bi gün dedi. sakın almayınnnnn
sirkeci dogum vaktin de mi oldu, erken mi, sanki mayıs gibi demiştin
adı ne olacak bebeğin
4lt lik olanı daha ucuza almışsın 1.36 ya geliyor litresi
diğerinin de 1. 5 tl ye geliyor
ikisi de iyi
çok pis maliyet hesabı yaparımmmmmmmmmmmm
hangi hastanede canım eşin? dr sanırım. ayrıca doğumu ebeler yapıyo hediyeleri doktorlar kapıyo oh ne alaa
illa perşembe olmak zorunda değil sen önümüzdeki hafta için uygun bir gün söyle beraber karar verelim :)bi kirli çıkı olarak ne zaman ucuz uçak bileti bulursam o zaman gideceğiz h içi çok zor çünkü bugün geçmişten bi proce vardı o hortladı pürüzlerini bir aya kadar bitirip kapatmam gerekiyor. yakın tarihlerde de h sonu da biletler tavan
evim işte kokoreççilere yakın kavşakta ist yolunda benim perşembeleri sporum var bu perşembe terazi lastik yapacağız kaçıramam
evet ben 1 ay sonra yıkamıştım ama ondan sonra yılda 2 defa yıkamak yeterli demiştipiyonist sana ve yeni perde yaptıracaklara hitaben yazayım
perdecimiz eşimin arkadaşıydı biz evlenirken
yeni perdeler ilk defa takıldıktan sonra iki hafta içinde yıkanmalıymış
içindeki kola yüzünden daha fazla tozlanırsa grileşme olurmuş
elektrik 127 tl gelmiş
su parası sanırım 50 küsurdu hatırladığım kadarıyla
yaşadığın ile ve oturduğun muhite bağlı bizim orda pazarla marketin pek farkı yok pazarda birde seçtirmedikleri oluyor ben o yüzden markete gidip alışverişimi yapıyorum azar azar aldığımdan sorun olmuyorKızlar havalar güzelleşiyor
Artık pazara gideyim diyorum malum yürüyerek uzak olunca manavdan alıyordum
Dün birisi yazmıştı 10 tl yetiyor diye
Sizce manav ya da marketten yaptığım alışverişle pazar alışverişi arasında ne kadar fark olur?
Kabataslak yarısı olur mu acaba:44:
4lt lik olanı daha ucuza almışsın 1.36 ya geliyor litresi
diğerinin de 1. 5 tl ye geliyor
ikisi de iyi
çok pis maliyet hesabı yaparımmmmmmmmmmmm
benım suanda krem converselerım var gecen hafat yıkadım kılıfa koyuyorum bende
ama ıyuı tejızlenmedıler bagcıklarında sıyah ız kaldı bagcıklarım krem
egenınkıler beyaz conversı lacıvert temızlenıyor kocamında grı onunda temızlenıyor bnenım arınmıyor
bende bu hafat bı daha yaıkayımd ıyorum ama kıyamıyorumda yıpratırmıyım dıye kasım ayında 120 tl aldım :)
ama esıme forumdan 1 ay once 70 lıraya aldık
favorım uzundur buarada
bırde tullerı atıp gıtme plasate fılan kırıslara
pekı perdelerı perde programı demısler bende yok o da kac derece hangı hızda sıktırmalı?
mutfak derken 1 aylık pazar market gıda olarakmı gennelledın
?
cola ekmek yogurt vs cekırdek dahılmı bunlara?
su 43 odedık elektrık ve dogalgaz gelecek 10 gun ıcınde :26:
benım suanda krem converselerım var gecen hafat yıkadım kılıfa koyuyorum bende
ama ıyuı tejızlenmedıler bagcıklarında sıyah ız kaldı bagcıklarım krem
egenınkıler beyaz conversı lacıvert temızlenıyor kocamında grı onunda temızlenıyor bnenım arınmıyor
bende bu hafat bı daha yaıkayımd ıyorum ama kıyamıyorumda yıpratırmıyım dıye kasım ayında 120 tl aldım :)
ama esıme forumdan 1 ay once 70 lıraya aldık
favorım uzundur buarada
bırde tullerı atıp gıtme plasate fılan kırıslara
pekı perdelerı perde programı demısler bende yok o da kac derece hangı hızda sıktırmalı?
su 43 odedık elektrık ve dogalgaz gelecek 10 gun ıcınde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?