Kirli Çıkılar )))

camlarıda sılıver barıı
buarada hangı mıgrosa gıdıyorsun???
salonda vs sıgara ıcme kız bekar olabılırsın duzenlı ol heee :)
hehehe
kadır hasa gıdıyormusun yada metroporta sınemaya :)
bızım yol ustuya hep oraya gıdıyoz

biz geçen hafta senfatla 25 er liradan kapıştık

senfat yorganlar nasıl çıktı?

paketlerini açmadım, hediyelik götüreceğim ya. 3 tanesinin yeri belli. belki 1 tane kendime ayırırım.

bize de bu yıl bir tane çift kişilik yorgan gelmiş bellonadan onu da açmadım, kaz tüyü mü yoksa elyaf mı hatırlamıyorum. eşimin bir hastasından geldi. adam ilk gebelik takibinde bosch kettle getirmişti. dogum olduktan sonra da çift kişilik yorgan, skoç battaniye (örgü gibi), tek kişilik nevresim ve bir kutu çikolata göndermiş eve. ha bebeğin ismi de eşimin isminden koymuşlar. ama bu durumun eşimle alakası yok tabi. dedenin ismi ve tek oğlan ve ilk torun
adamın elinin bol olmasının nedeni ilçenin tek bellona bayisi ve bosch bayisi. muhtemelen hediyeler de ona eşantiyon geliyordur
ancak arçelik bayisinin sahibi de dogum yaptı, ben ondan da bekledim ama

ne beleşçi olmuşum ben ya. eşim nasıl kızıyor. aaa şu hediye getirmedi mi falan dediğimde, maaşımı alıyorum ya diyor

elektrik 127 tl gelmiş

su parası sanırım 50 küsurdu hatırladığım kadarıyla

Allah razı olsun canım. ben daha bu akşam yıkayacağım o halde haftasonunu beklemeyeyim. eve giderken tül deterjanı alayım şok ta varmı biliyomusunuz? bize en yakın market şok ta o bakımdan. makineye atar pilatese giderim. dönüncede takarım. saolasın bilgi için

bulut marka bimde satılır kullanmış biri olarak tavsiye ederim

şoktan baharell ve de mintaxı tavsiye ediyorum

Ben en çok viking in kokusunu seviyorum
Her markette yok
Carrefour veya migros gibi
Ama pahalı da değil pek hatırlamıyorm çok oldu alalı senden sulandırma tekniğini öğrendiğimden beri daha uzun gidiyor
Amiiiiiiiiiin
Ne güzel şeyler yazmışsınız bugün
Özlü sözler günü

ben gecen hafta bingo beyaz yumuşatıcı aldım. 6 kg 9 tl
dün de migrostan vernel aldım(aslında hiç sevmem bir şans daha vereyim dedi) 4 kg 5,45 tl idi.

bim den eşime traş bıçağı aldım, ucuzdu denesin dedim. amannnn adam demediğini bırakmadı bana. ucuzcu, pinti görmğyon mu yüzümü ne hale getirdi diye. kesti her tarafını. senin bu eli sıkılıgından ölecem bi gün dedi. sakın almayınnnnn

sirkeci dogum vaktin de mi oldu, erken mi, sanki mayıs gibi demiştin
adı ne olacak bebeğin

ollycim o annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin

onlar olmasa bu çocukların özellikle bebeklik çağında halleri nice olurdu bakıcıyla vs düşünmek bile istemiyorum

benım suanda krem converselerım var gecen hafat yıkadım kılıfa koyuyorum bende
ama ıyuı tejızlenmedıler bagcıklarında sıyah ız kaldı bagcıklarım krem
egenınkıler beyaz conversı lacıvert temızlenıyor kocamında grı onunda temızlenıyor bnenım arınmıyor
bende bu hafat bı daha yaıkayımd ıyorum ama kıyamıyorumda yıpratırmıyım dıye kasım ayında 120 tl aldım :)
ama esıme forumdan 1 ay once 70 lıraya aldık
favorım uzundur buarada

bırde tullerı atıp gıtme plasate fılan kırıslara
pekı perdelerı perde programı demısler bende yok o da kac derece hangı hızda sıktırmalı?

mutfak derken 1 aylık pazar market gıda olarakmı gennelledın
?
cola ekmek yogurt vs cekırdek dahılmı bunlara?

elektrik 127 tl gelmiş

su 43 odedık elektrık ve dogalgaz gelecek 10 gun ıcınde :26:

camla uğraşamam canım. taşınırken annem silmişti Allah razı olsun 2 ay olcak nedeyse hala öyle duruyor silmedim. annemde çok kar yağdığı dönem soğukta silmişti. silme demiştim o zmn ama dinletemedimki. anam salonda içmiycemde nerde içicem evde balkon yok. apartmanın olanı öyle 5 katlı bina ama balkonsuz. kuş kadar bi balkon yapamamışlar..
migros şişliden yapıyorum canım alışverişimi bizim işyerinin hemn yanı. metroporta pek gitmiyom canım uzak kalıyo bana ama 1 kere aöf sınavından snra gitmiştim alışveriş için migrosada uğradım ama küçük. town center yada şişli migros uygun canım bana. sinema içinde capacity, corusel, marmara forum buralara gidiyom ben canım. hem airport daha yakın diilmi size ya

Kızlar havalar güzelleşiyor
Artık pazara gideyim diyorum malum yürüyerek uzak olunca manavdan alıyordum
Dün birisi yazmıştı 10 tl yetiyor diye
Sizce manav ya da marketten yaptığım alışverişle pazar alışverişi arasında ne kadar fark olur?
Kabataslak yarısı olur mu acaba:44:

4lt lik olanı daha ucuza almışsın 1.36 ya geliyor litresi

diğerinin de 1. 5 tl ye geliyor
ikisi de iyi

çok pis maliyet hesabı yaparımmmmmmmmmmmm

hangi hastanede canım eşin? dr sanırım. ayrıca doğumu ebeler yapıyo hediyeleri doktorlar kapıyo oh ne alaa

Senfat bacım al senin kocayı vur benimkine
O sebep ben hiç karışmam traşına köpüğüne
Donuna atletine
Ne istiyosa alsın

ikisi de iyi

raf etiketlerinde lt ve kg fiyatları da yazıyor artık, böylece hesap yapmaya gerek kalmıyor.

ama viking kipa da olurdu, izmire gittiğimde bir alıp deneyeceğim

bingo vernelden daha çok yumuşatıyor ve kokutuyor

hangi hastanede canım eşin? dr sanırım. ayrıca doğumu ebeler yapıyo hediyeleri doktorlar kapıyo oh ne alaa

benim eşim her doguma gidiyor
normal dogumu ebe yaptırıp, sorumlulugu ise dr.un, yani mahkemelik bir olay oldugunda ebenin sorumlulugu yok canım
dolayısıyla eşim her doguma gidiyor,
bir kaçının hatasını görünce, başkası yüzünden başıma iş açılmasın
kendi işimin sorumluluğunu alayım diyor.

sen git ebene hediye al
ayrıca hastalar da salak değil yani, görüyon dogumda kimin ne yaptıgını, dogurtan başkası, hediyeyi niye başkasına versin ki

illa perşembe olmak zorunda değil sen önümüzdeki hafta için uygun bir gün söyle beraber karar verelim :)

evet ben 1 ay sonra yıkamıştım ama ondan sonra yılda 2 defa yıkamak yeterli demişti

elektrik 127 tl gelmiş

çok değilmi 127 tl alla allaaa şaşırdım

yaşadığın ile ve oturduğun muhite bağlı bizim orda pazarla marketin pek farkı yok pazarda birde seçtirmedikleri oluyor ben o yüzden markete gidip alışverişimi yapıyorum azar azar aldığımdan sorun olmuyor

ikisi de iyi

Sen bakan felan olmalısın aslında
Tansu çilleri tip olarak çok beğenirdim
Albüme koyduğun foto gözümün önüne geldi de
Benzettim bi an...

sunyy66 ben şimdi cahdenin çiğ köfteden deneyeceğim
ama evde kurutulmuş ekmeğin yok, bayat ekmeğim var olur mu

canım eşim bana 460 tl verir

ama aylık kuruyemiş çikolata tatlı ve bilumum içeceğe ( meyve suyu gazoz kola icetea ) vs ye
arada manavdan meyveye sanırım en az 200 filan ödeme yapıyordur

kayınvalide hanım abartısız hiç sormazsa 2 güne bir eksiğimi sorar durur ( aklına ne gelirse ) örneğin haftalık sütüm , balığım manav erzağım hep onlar tarafından karşılanıyor ,her gün 1 tane ekmeğimi alır ve getirir.
benim hikaye biraz değişik canım

ben de 460 tl yi harcayabildiğim kadar harcarım

conversin her rengini kullandım canım hemen hemen. ilk defa kısa aldım onlarda çok kullanışlı ama çok memnunum şu andakiler beyaz. zaten spor ayakkabılarımı bi çıkartsam ohooo 10 çift rahat çıkar sözde bi haftasonu giyiyorum... canım bağcıklarını ya beyazlarla at, ya domestosta beklet yada bağcık al 5 tl bişi zaten. bende ykm den 90 yada 100 gibi bişeye almıştım cnm.
tülleri dönüşüme göre ayarliycam canım kırışmiyca şekilde.
su 30 canım doğalgaz 242 bu ay. ama yeni taşındığım için yüksek bu ay düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…