Kirli Çıkılar )))

birşey sıoorcam durduk yere aklıma geldi sizin çocuğunu varmı varsa eşinizmi doğuma girdi :)

adı yoktu yani bi isim var kpederinin ismi ömer yanına ikinciyi arıyorlardı da görümce değişik bir şey olsun farklı olsun diyordu bize de çok alternatif sordular durdular buldular mı bilmiyorum bebek zamanında oldu aslında ilk zamanlar martın ortası diyorlardı son aylarda biraz önden gelebilir gelişimi önde dediler. Anneler dün gitti urfaya bugün görümce de bugün doğurdu Allah ne güzel denk getirdi.

ya sabah ofisi az daha su basıyordu anlatamadım size buz makineme giden bir filtre var çat diye bir sesle haznesi çatladı temizlik görevlisiyle vanayı zor kapattık. Eğer gece olsa tüm binayı basmıştı su:18:

airportu suanda ıc yerındekı masamdam ve camımdan suanda goruyorum ıkı adımla gıdebılecekmısım gıbı gelıyor ama metroporta gıdıyoruz daha cok ama esım taksımde calısıyor oyle dusun :)
sıslı mıgrosu bılıyorum canım o tarafları cok sevıyorum bahsetmısımdır maya centerda bro calısmıstım :) brokerlık burada
mkoy bana merkez gelıyor buralara alısamadım sevemedım
marmara foruma bı kere gıttım
mutfakta fılan ıc :)
kacıncı katta oturuyorsun ? benım kıradakı evım oyleydı bı balkonu yoktu bana zor gelıyodu sımdı mutfakta ıcıyoruz ama eskısı gıbı degıl bırakmak uzereyız dıyım sana
merter mıgrosa gıdıyormusun dıye sordumda cnaım

gokçe beğene beğene geliyor

kaçınnnnnn

badenin esprisi. ya badeden haber var mı, inşaallah iyi haberler gelir

birşey sıoorcam durduk yere aklıma geldi sizin çocuğunu varmı varsa eşinizmi doğuma girdi :)

oğlum var 13 aylık. doğuma eşim girmedi, takiplerimi o yaptı, kadın dogumculardan eşinin doğumuna giren görmedim. çoğu arkdas takiplerini de başkasına yaptırır da eşim ona buna rica etmek istemedi.

ben ne yazmışım, yanlış yazmıım girdi diye

girmedi girmedi

Son düzenleme:
raf etiketlerinde lt ve kg fiyatları da yazıyor artık, böylece hesap yapmaya gerek kalmıyor.

ama viking kipa da olurdu, izmire gittiğimde bir alıp deneyeceğim

bingo vernelden daha çok yumuşatıyor ve kokutuyor
evet o çok büyük kolaylık
o nedenle

alacağım bazı şeylerin olması gereken birim fiyatları şunlar olmalı

yumuşatıcı 1.48 civarı
bulaşık tableti 0.18 kuruş
yağ lt fiyatı 4 tl yi geçmemeli
deterjan persili hiç kilosu 2.70 tl nin üzerinde almadım
tuvalet kağıdı rulosu 0.50 kuruştan az olmalı

vs vs

160 tl yi görmiş biri olarak çok iyi

evde elektrikli rutin çalışan makina sayısı oldukça fazla canım

manavdan hıc almadım yok bızım oradada baya fark ettırıd dıye dusunuyorum
ya bence harıka bısey bu farmasi cok sanslısınız
herhalde sızın kv benım annem gıbı gercı kv her gıtmemde mutlaka elımı kolumu doldurur ya hıc bısey yoksa mısal gecende soyledım gulduler bızım kızlar cola vardı actık ıctık fılkan eve gıderken yarısınıda aldık geldık eve :)
sız altlı ustlumu oturuyorsunuz?
o hesapların ıcınde cola cekırdek kuruyemıs vs olmaması ıyımıs yanı ben dedım bız ne yapıyoz
bızde andorıdlı tel kullanıyoruz cep butcem dıye bı uuygulamaya her harcadıgımızı yazıyoruz

kalplerasi bana salı perşembe uymaz sporum var haftaya cuma da uymaz cumartesi misafirim geliyor teyzemlerle 100 tl gününde bu ay bende sıra her yeri elden geçirmem lazım :18:

ne bilim bi an hayal ettim insanın kendi çocuğunu doğurtması nasıl birşeydir ki şahane bi o kadarda stresli olmalı :)

kısacası şöyle diyelim durumu özetlemiş olalım

12 senedir kayınpederin apartmanına bir sömürge imparatorluğu kurdum

ben marmara forumu çok seviyorum canım. çok sıkta giderim. evimede yakın. girişle5 kat oluyor canım evim. bnde en üst katta oturuyorum. merter migrosa evliyken gitmiştim canm ama bekarken gitmedim hiç. evet cnm buralar merkezi gerçekten herşey elinin altında çok rahat bulabiliyorsun. senin mutfağın süper canım ama benmki dar uzun o yüzden oturup içecek yerim yok. kaldıki zaten kapısıda yok açık yani. koku gene saolna gider.

:) bende 50 yi görünce çok diyorum ama evde çalışan bi buzdolabım var haftada 2 çamaşır mak. ve akşamları 3-4 saat tv başka bişi yok ...

kalplerasi bana salı perşembe uymaz sporum var haftaya cuma da uymaz cumartesi misafirim geliyor teyzemlerle 100 tl gününde bu ay bende sıra her yeri elden geçirmem lazım :18:
damam damam ben anlıycağımı annadım sen bizi görmek istemiin başka gün kalmadı zati

Senfat senin dediğin bugün oldu
Kadına hata ettin bize söylemeliydin dedim
Dert sigortaysa yapılırdı benim için sıkıntı değildi dedim
Konu para meselesi olsun çözülürdü dedim
Kızım için 3 kuruşun hesabını yapmayız dedim
Eee kalsam o zaman gitmesem demeye başladı
Dedim geçmiş ola.....

Allah bagıslasın

piyonıst, olmadı bende bagcık almayı dusunuyorumama aktıf ıgydıgım ayakkabılar o kadar cok degıl yanı benım converselerım 2.sezonun yarısında mutlaka yırtılıyor yanlardan
adıdas fılan varda dısrıda gıymelık degıl cocugu parka vs gotururken gıyıyorum yıprandılar yenıd egıller ama yırtık pırtık yok tabı hala bı cok ayakkabım annemde duzeltemedım gıttı su ayakkabım eselesını bende bır el atmam lazım
buarada bu aksam esım 23-07 calısacak 21.30 gıbı ıse gıdecek depresyonumg eldı gene:2:
cocuk derken oda o saatlerde uyuyuayacak

ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum
görmek istemesem geleyim demem herhalde dimi günler torbaya girmedi ya havalar azcık ısınsın nisanda yapalım hem multijet de gelir.

yazdıkların hiç şık olmamış. açıklaman için teşekkür ederim, eşinde hediyeyide hakediyor olabilir ama sen git ebene al, yada onlarda salak değil yanii falan gerek yok yani bu muhabbete !!!

Aslında içimdeki pençeli anne kartalı görmesini isterdim ama çok sakin konuştum yazııık göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…