- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
benim eşim her doguma gidiyor
normal dogumu ebe yaptırıp, sorumlulugu ise dr.un, yani mahkemelik bir olay oldugunda ebenin sorumlulugu yok canım
dolayısıyla eşim her doguma gidiyor,
bir kaçının hatasını görünce, başkası yüzünden başıma iş açılmasın
kendi işimin sorumluluğunu alayım diyor.
sen git ebene hediye al
ayrıca hastalar da salak değil yani, görüyon dogumda kimin ne yaptıgını, dogurtan başkası, hediyeyi niye başkasına versin ki
adı yoktu yani bi isim var kpederinin ismi ömer yanına ikinciyi arıyorlardı da görümce değişik bir şey olsun farklı olsun diyordu bize de çok alternatif sordular durdular buldular mı bilmiyorumben gecen hafta bingo beyaz yumuşatıcı aldım. 6 kg 9 tl
dün de migrostan vernel aldım(aslında hiç sevmem bir şans daha vereyim dedi) 4 kg 5,45 tl idi.
bim den eşime traş bıçağı aldım, ucuzdu denesin dedim. amannnn adam demediğini bırakmadı bana. ucuzcu, pinti görmğyon mu yüzümü ne hale getirdi diye. kesti her tarafını. senin bu eli sıkılıgından ölecem bi gün dedi. sakın almayınnnnn
sirkeci dogum vaktin de mi oldu, erken mi, sanki mayıs gibi demiştin
adı ne olacak bebeğin
camla uğraşamam canım. taşınırken annem silmişti Allah razı olsun 2 ay olcak nedeyse hala öyle duruyor silmedim. annemde çok kar yağdığı dönem soğukta silmişti. silme demiştim o zmn ama dinletemedimki. anam salonda içmiycemde nerde içicem evde balkon yok. apartmanın olanı öyle 5 katlı bina ama balkonsuz. kuş kadar bi balkon yapamamışlar..
migros şişliden yapıyorum canım alışverişimi bizim işyerinin hemn yanı. metroporta pek gitmiyom canım uzak kalıyo bana ama 1 kere aöf sınavından snra gitmiştim alışveriş için migrosada uğradım ama küçük. town center yada şişli migros uygun canım bana. sinema içinde capacity, corusel, marmara forum buralara gidiyom ben canım. hem airport daha yakın diilmi size ya
birşey sıoorcam durduk yere aklıma geldi sizin çocuğunu varmı varsa eşinizmi doğuma girdi :)
evet o çok büyük kolaylıkraf etiketlerinde lt ve kg fiyatları da yazıyor artık, böylece hesap yapmaya gerek kalmıyor.
ama viking kipa da olurdu, izmire gittiğimde bir alıp deneyeceğim
bingo vernelden daha çok yumuşatıyor ve kokutuyor
illa perşembe olmak zorunda değil sen önümüzdeki hafta için uygun bir gün söyle beraber karar verelim :)
evet ben 1 ay sonra yıkamıştım ama ondan sonra yılda 2 defa yıkamak yeterli demişti
çok değilmi 127 tl alla allaaa şaşırdım
yaşadığın ile ve oturduğun muhite bağlı bizim orda pazarla marketin pek farkı yok pazarda birde seçtirmedikleri oluyor ben o yüzden markete gidip alışverişimi yapıyorum azar azar aldığımdan sorun olmuyor
manavdan hıc almadım yok bızım oradada baya fark ettırıd dıye dusunuyorumKızlar havalar güzelleşiyor
Artık pazara gideyim diyorum malum yürüyerek uzak olunca manavdan alıyordum
Dün birisi yazmıştı 10 tl yetiyor diye
Sizce manav ya da marketten yaptığım alışverişle pazar alışverişi arasında ne kadar fark olur?
Kabataslak yarısı olur mu acaba:44:
ya bence harıka bısey bu farmasi cok sanslısınızcanım eşim bana 460 tl verir
ama aylık kuruyemiş çikolata tatlı ve bilumum içeceğe ( meyve suyu gazoz kola icetea ) vs ye
arada manavdan meyveye sanırım en az 200 filan ödeme yapıyordur
kayınvalide hanım abartısız hiç sormazsa 2 güne bir eksiğimi sorar durur ( aklına ne gelirse ) örneğin haftalık sütüm , balığım manav erzağım hep onlar tarafından karşılanıyor ,her gün 1 tane ekmeğimi alır ve getirir.
benim hikaye biraz değişik canım
ben de 460 tl yi harcayabildiğim kadar harcarım
oğlum var 13 aylık. doğuma eşim girmedi, takiplerimi o yaptı, kadın dogumculardan eşinin doğumuna giren görmedim. çoğu arkdas takiplerini de başkasına yaptırır da eşim ona buna rica etmek istemedi.
ben ne yazmışım, yanlış yazmıım girdi diye
girmedi girmedi
manavdan hıc almadım yok bızım oradada baya fark ettırıd dıye dusunuyorum
ya bence harıka bısey bu farmasi cok sanslısınız
herhalde sızın kv benım annem gıbı gercı kv her gıtmemde mutlaka elımı kolumu doldurur ya hıc bısey yoksa mısal gecende soyledım gulduler bızım kızlar cola vardı actık ıctık fılkan eve gıderken yarısınıda aldık geldık eve :)
sız altlı ustlumu oturuyorsunuz?
o hesapların ıcınde cola cekırdek kuruyemıs vs olmaması ıyımıs yanı ben dedım bız ne yapıyoz
bızde andorıdlı tel kullanıyoruz cep butcem dıye bı uuygulamaya her harcadıgımızı yazıyoruz
sıkma canını kısmetten öteye gidilmez :26:sirke seni dinlemedim ahhhh
airportu suanda ıc yerındekı masamdam ve camımdan suanda goruyorum ıkı adımla gıdebılecekmısım gıbı gelıyor ama metroporta gıdıyoruz daha cok ama esım taksımde calısıyor oyle dusun :)
sıslı mıgrosu bılıyorum canım o tarafları cok sevıyorum bahsetmısımdır maya centerda bro calısmıstım :) brokerlık burada
mkoy bana merkez gelıyor buralara alısamadım sevemedım
marmara foruma bı kere gıttım
mutfakta fılan ıc :)
kacıncı katta oturuyorsun ? benım kıradakı evım oyleydı bı balkonu yoktu bana zor gelıyodu sımdı mutfakta ıcıyoruz ama eskısı gıbı degıl bırakmak uzereyız dıyım sana
merter mıgrosa gıdıyormusun dıye sordumda cnaım
:) bende 50 yi görünce çok diyorum ama evde çalışan bi buzdolabım var haftada 2 çamaşır mak. ve akşamları 3-4 saat tv başka bişi yok ...evet o çok büyük kolaylık
o nedenle
alacağım bazı şeylerin olması gereken birim fiyatları şunlar olmalı
yumuşatıcı 1.48 civarı
bulaşık tableti 0.18 kuruş
yağ lt fiyatı 4 tl yi geçmemeli
deterjan persili hiç kilosu 2.70 tl nin üzerinde almadım
tuvalet kağıdı rulosu 0.50 kuruştan az olmalı
vs vs
160 tl yi görmiş biri olarak çok iyi
evde elektrikli rutin çalışan makina sayısı oldukça fazla canım
damam damam ben anlıycağımı annadım sen bizi görmek istemiin başka gün kalmadı zatikalplerasi bana salı perşembe uymaz sporum var haftaya cuma da uymaz cumartesi misafirim geliyor teyzemlerle 100 tl gününde bu ay bende sıra her yeri elden geçirmem lazım :18:
oğlum var 13 aylık. doğuma eşim girmedi, takiplerimi o yaptı, kadın dogumculardan eşinin doğumuna giren görmedim. çoğu arkdas takiplerini de başkasına yaptırır da eşim ona buna rica etmek istemedi.
ben ne yazmışım, yanlış yazmıım girdi diye
girmedi girmedi
evet o çok büyük kolaylık
o nedenle
alacağım bazı şeylerin olması gereken birim fiyatları şunlar olmalı
yumuşatıcı 1.48 civarı
bulaşık tableti 0.18 kuruş
yağ lt fiyatı 4 tl yi geçmemeli
deterjan persili hiç kilosu 2.70 tl nin üzerinde almadım
tuvalet kağıdı rulosu 0.50 kuruştan az olmalı
vs vs
vay be farmasiii
harıkasınn
ama yag 2lt ne kadar gıdıyor ya ıze 5 tl teneke bıryag bı bucuk ay gıdıyor :) hadı 2 ay de
cok kısaymıs konusunca fark ettım sen 2 lt aldırmıssın bırde
buarda kg 4 tl az degılmı bıryag esım 19.90 20 de a101 ındırımden almıs 5 ltsini
160 tl yi görmiş biri olarak çok iyi
evde elektrikli rutin çalışan makina sayısı oldukça fazla canım
ben en çok gökçenin elektrik faturasını merak ediyorum:) bende 50 yi görünce çok diyorum ama evde çalışan bi buzdolabım var haftada 2 çamaşır mak. ve akşamları 3-4 saat tv başka bişi yok ...
damam damam ben anlıycağımı annadım sen bizi görmek istemiin başka gün kalmadı zati
benim eşim her doguma gidiyor
normal dogumu ebe yaptırıp, sorumlulugu ise dr.un, yani mahkemelik bir olay oldugunda ebenin sorumlulugu yok canım
dolayısıyla eşim her doguma gidiyor,
bir kaçının hatasını görünce, başkası yüzünden başıma iş açılmasın
kendi işimin sorumluluğunu alayım diyor.
sen git ebene hediye al
ayrıca hastalar da salak değil yani, görüyon dogumda kimin ne yaptıgını, dogurtan başkası, hediyeyi niye başkasına versin ki
Aslında içimdeki pençeli anne kartalı görmesini isterdim ama çok sakin konuştum yazııık göremediSenfat senin dediğin bugün oldu
Kadına hata ettin bize söylemeliydin dedim
Dert sigortaysa yapılırdı benim için sıkıntı değildi dedim
Konu para meselesi olsun çözülürdü dedim
Kızım için 3 kuruşun hesabını yapmayız dedim
Eee kalsam o zaman gitmesem demeye başladı
Dedim geçmiş ola.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?