Kirli Çıkılar )))

kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
beğenme dereceme göre sıraladım
Eki Görüntüle 651346 Eki Görüntüle 651347 Eki Görüntüle 651348

güzel canım ama ben azıcık büyük istiyorum. annemler gelince mutfakta rahatça kahvaltı yapalım istiyorum hoş şimdi masamlada tıkıs tıks 6 kişi yapıyoruz ama. aksam yemeğini bazen yemek odasında bazen o açılan büyük sinim var onda yiyoruz. siniyi teyzem almıstı hediye bir gün kullanılır demisti haklıymıs ama ben sevmiyorum mutfak kapımın arkasında durur kimseye zararı yok yerde kplamaz

mutfakta yemek yemek bana daha bir güzel gelir ve temiz içeri yemek tasımaktan hoslanmıyorum. bir arkadsım yeni yemek odası aldı eski yemek masasının mutfağa koydu çok iyi oldu banada sende öle yaparsın ev alınca didi ama ben çok masrafa girmek istemem. yemek odam koltuklarımla takım sonuçta koltukta değistirmek gerek israf ayrıca lüzümsuzluk.

güzel bir masa insallah alırız tabi önce lik evde benim için . sonrada paylasalım.

masalar güzel ama sandalyeleri bğenmedim
ablam aldı benim masa açılıyo ortasından çok kullanışlı du bakiim bulursam eklerim
cık cık cık ben varken senfat ne alaka
günde 1 tane folbiol yuvarla gitsin kan ilacını sabah içiyosan bunu akşam iç
bak haklısın, ihmal ediyorum hurmayı hep
gözümün önüne koymalıyım

seyyah bende bi belirti yok, sanırım bugün doğurmıycam

çok faydasını görürsün ye mutlaka hem sütün olur hem doğumun rahat olur

dün bahsettiğim ayakkabıyı aldım kk ya 75 tl ye . memnun olmayanlarda var ama ben biraz yüksek olsun yerden bitme gibi olmuyum diye tercih ettim o şekilde hem yüksek-hem simsiyah-hemde böle spor oldugu bakınca hemen belli olmayan bir ayakkabı yoktu piyasada .

bugun sabah ise gidiyorum sehrin içindeyim ve bir sokaktan çıkıcaktım ana caddeye araba varmı baktım ama araç parketmis göremedim sağdan geleni bu seklide olunca her zaman yavaş yavaş çıkardım ama bu kez tam gaz çıktım

birde yazın gördüğüm bir kadın vardı parkta hergün istisnasız dısarda gezen siyah sütyen takar -beyaz badi giyer -uzun etek -basörtüsü halayık böle yarım bağlı- üstündede önü açık düğmesiz hırka hep bu kıyafetliydi ve derdim ki ya insan altına bir atlet giyer bıngıl bıngıl göbeği belli olurdu. neyse bu kadında ordan geçiyordu aklımdan sabah sabah neye çıkmıs bu kadın amma gezmeyi seviyor töbe töbe aklımdan kötü seyler geçti 2-3 sanıyede .

ve ben yola çıktım göremediğim taraftan hızlı bir arab ve nerdeyse arabamın burnu dağılacaktı aniden frene bastım elim ayağım titredi

kadınınn günahını aldım bak dedim Allh beni uyardı sanane dedi işine bak dedi her gördüğünde şu kadını eleştirme dedi :18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar:)
öğlen eve geldim bişiler yiyim die
buzluktan 4 tane köfte çıkarıdm tavaya koydum hayalimde böle yarım ekmek arası köfteleri dizcektim üstüne domates azcık yeşil soğan bide mayonez sıkcaktım of of of
dedim köfteler olurken bi kızlara bakim

sirkecim hayallerimi mahvettin yok belmiş ölçüymüş bi köftelere baktım bi göbeğime baktım:)
yarım ekmeği 3 dilime indirdim:) mayonezi çıkarttım hayallerimden
tabağa köfteleri koydum yanına bol domates bol kıvırcık koydum yedim daha bu bel basen muhabbetinden sonna nasıl yeseydim dimi ama:)))):)
şimdi bide üstüne elma yedinmi oh mis mis:)
elma demişken;

geçen pazardan 3 kilo elma almıştım onlar kalmış farketmemişim bu pazardanda 2 kilo aldım:))))
ya dedim bu eski elmalar nolcak şimdi? evden bişey atmaya kıyamıorum hem sapasağlamlar aa yenisi yenene kadar onlar çürücek yok eskileri yesek yenisi eskicek:)
aldım eski elmaları katı meyve sıkacağında 2 lt elma suyu çıkardım:)
yenileride afiyetle çıtır çıtır yiyoruz:)

karanfilce bu masalar bana oyuncak gibi geldi:))

karanfilce duan çok güzeldi, Allah kabul etsin.
günaydın kızlar
bi yandan okuyom, bi yandan ayva yiyorum
annem dedi ki ayva ye ki çocuğun güzel olsun
biz bulamazdık ki yokluktan yiyelim diyor
o yüzden mi biz böyle çirkiniz dedim
sen 9 ay ayva yeme, son gun yemeğe başla, çocuk çok oldu oluşalı, gelyor yakında

Bu gün carefur ve migrosda bakım ürünlerinde %50indirim varmış
Deodoranta filan ihtiyacınız varsa aklınızda olsun
8-9 martta indirimde. deodorantlat 3,5-4,5 falan fiyatları
çikolatalarda ise 2 alana, 3. bedava
renkler yeni mutfak dolaplarına, halına uymayablir, daha klasik bir renk ya da kırmızı giib siyaha ve beyaza uyum sağlayacak bir renk olabilri.

bu akşam hazır mamalardan alayım, iyi hatırlattın saol

günde bir tane folbiol iyi gelir :)
aç tok çok farketmez.

utanmadan burda kilo ve boy yazıyorsun ya. bu boya bu kilo olur mu? afrikalılara mı dönmek istiyorsunuz hepiniz ya. accık yiyyin. bir gr et bin ayıp örter. seyyahın hiç ayıbı yok mesela hasta olursunuz acık yiyin

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş resmen
ama banada çok olur biliomusun bu biri hakkında içimden konuşurum konuşurum ya dilimi ısırırm yanlışlıkla acısı 3 gün geçmez yada ayağımı burkarım:)

geçen evde temzilik yapıorum kayınvalidemle ilgili kafamda bişey var ama beni ilgilendirmeyen bişey söleniorum ama içimden
sonna dilimi bi ısırdım:)
dedim hay seninin diline dua etsene sanane günahını ala ala işin biti yarım saattir...
bende bu kazaların belalırn bi işaret olduguna inanıorum bu konuda yanlız diilsin

essem diye biri var sürekli okuyor burayı ama yazmıyor
sevgili essem esse bayiliğin varsa seni aramızda görmekten mululuk duyarım

selamünaleyküm hayırlı cumalar hanımlar :)))

seninki de pek güzelmiş.
ben de masaları hoşuma gitti özellikle birincinin masası.
alırsam onun gibi bişey olcak ama sandalyeleri benim de gözüme battı.

benim mutfak masam çok büyük.
ne biliyim küçük bişey daha iyi olur.
kv ler masada yer ve onlar gelince mutfakta yemeyiz zaten.
annemler yerde yer o yüzden en çok eşimle ben kullanırız mutfak masasını o yüzden gözüm küçüklere gidiyor hep.

elektrik faturam geldi ve şoklardayım:) bugüne kadar bana gelen en en en düşük fatura gelmiş
tam tamınaaaaaaaaaaaaaaaa 47.50

inanamadım nasıl olur diye baktım yanlış kişiyemi gelmiş acaba deidm yok bana gelmiş:)
ütüyü bıraktım ya han donlarımıza kadar ütülüodum o zman en düşük 70 gelio aradaki farka bakın ya...........

kızlar 26 yaşıma kadar boyum 160 cm kilom 46 kg idi.
6 aydır 53 kg yine 160 cm im.

ve çok mutluyum badenin hesap.
kış geldi geçti maşallah barekallah bir kere grip oldum.
giydiğim etekler yakışıyor.
kendimi daha az halsiz hissediyor daha çok ev işi yapabiliyorum.
derdinize ne daha fazla zayıflamak

masalardan bahsedilmiş bende balkonuma masa almak istiyorum nasıl bişi alacağım hususunda hiç bi fikrim yok pahallı olmasın ama :S plastikmi alsam acaba bilemedim ve halı yıkama makinesi almam lazım kullananlarınız varmı markası nedir memnunmusunuz???

bu arada selin elma çok dayanıklı bi meyvedir.
buzdolabında uzun süre saklayabilirsin.
annemlerin yaşadığı ilçe elmacılıkla meşur.
gerçi sen amasyalısın benden iyi bilmen lazım

karanfilce yerin varsa daha büyük masa tavsiye ederim (ortadan açılabilen)

çoklu misafirin geldiğinde rahat ağırlarsın

benim köşebankın parçaları ayrılabiliyor açılınca 1.30 cm oluyor kapalı hali 110 cm

ollycim kuzucuğuna maaşaallah diyorum

derfatçım hoşgeldin

pepeti geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın şefkat tokadı derler ona

hem haddinden fazla zayıflık makyaj yapmayanları soluk benizli gösteriyor tıpkı benim gibi

ben mutfak için yada salon için ortadan açılan değilde kenardan uzatılan masalar var onları tavsiye ediyorum mutfakta salon masamda kenardan uzatılıyor daha kullanışlı oluyor bence
kilodan bahsetmyin gözünüzü sevmişim zaten balık etliydim küçüklüğümdendir ama vücudum orantılıydı belim inceydi ve hiç göbeğim yoktu şimdi simit var göbeğimde yanlarım çıktı göbeğim büyüdü ben anlamıyorum yemeğim 2 katıanda çıkmadı balon yutmuş gibiyim :'(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…