- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
boşver ayvayı o güzeldir zaten
sen hurma ye hurma
kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
beğenme dereceme göre sıraladım
Eki Görüntüle 651346 Eki Görüntüle 651347 Eki Görüntüle 651348
kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
cık cık cık ben varken senfat ne alakasenfat sen demiştin ya bebek isteyenler folik asit muhakkak kullansın diye.yaza tüpe yetişsin başlayım da.
eczaneden aldım ama günde kaç kullanayım bi de demir ilacı kullanıyorum ya problem olur mu ikisi??
aç karna mı yok karna mı alcaktım ben kaç yıldır kullanmıyorum
bak haklısın, ihmal ediyorum hurmayı hep
gözümün önüne koymalıyım
seyyah bende bi belirti yok, sanırım bugün doğurmıycam
sen 9 ay ayva yeme, son gun yemeğe başla, çocuk çok oldu oluşalı, gelyor yakındagünaydın kızlar
bi yandan okuyom, bi yandan ayva yiyorum
annem dedi ki ayva ye ki çocuğun güzel olsun
biz bulamazdık ki yokluktan yiyelim diyor
o yüzden mi biz böyle çirkiniz dedim
8-9 martta indirimde. deodorantlat 3,5-4,5 falan fiyatlarıBu gün carefur ve migrosda bakım ürünlerinde %50indirim varmış
Deodoranta filan ihtiyacınız varsa aklınızda olsun
renkler yeni mutfak dolaplarına, halına uymayablir, daha klasik bir renk ya da kırmızı giib siyaha ve beyaza uyum sağlayacak bir renk olabilri.kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
bu akşam hazır mamalardan alayım, iyi hatırlattın saolselam milleeeeet;
dünya bacılar gününüz kutlu olsun
bu haftanın başından beri yazdıklarınıza bakamadım, öyle bi girdim, bi çıktım.
senfatım; kuzucuğuna çoook çok geçmiş olsun. ishal mamaları oluyordu, formül mama içiyorsa onlardan al bi tane, milupanın vardı. bir de gece tok tutması için olan mamalar da ishale iyi gelebilir. gece mamalarını (marketlerde gece maması diye satılanlar) gündüz versen etki edermi acep? :44:
günde bir tane folbiol iyi gelir :)senfat sen demiştin ya bebek isteyenler folik asit muhakkak kullansın diye.yaza tüpe yetişsin başlayım da.
eczaneden aldım ama günde kaç kullanayım bi de demir ilacı kullanıyorum ya problem olur mu ikisi??
aç karna mı yok karna mı alcaktım ben kaç yıldır kullanmıyorum
kac olmalıymıskı bel 171 boy
57 kg
gobeklıyım
1 cocugum var sezeryanla oldu
nereden nereyı olceyım hangı hızadan ve kac olmalıymıs belı gectım yanlarım cok cıktı ya pantolondanmı
ne bılmem dar badı gıymek hayal onumuzde yaz
dün bahsettiğim ayakkabıyı aldım kk ya 75 tl ye . memnun olmayanlarda var ama ben biraz yüksek olsun yerden bitme gibi olmuyum diye tercih ettim o şekilde hem yüksek-hem simsiyah-hemde böle spor oldugu bakınca hemen belli olmayan bir ayakkabı yoktu piyasada .
bugun sabah ise gidiyorum sehrin içindeyim ve bir sokaktan çıkıcaktım ana caddeye araba varmı baktım ama araç parketmis göremedim sağdan geleni bu seklide olunca her zaman yavaş yavaş çıkardım ama bu kez tam gaz çıktım
birde yazın gördüğüm bir kadın vardı parkta hergün istisnasız dısarda gezen siyah sütyen takar -beyaz badi giyer -uzun etek -basörtüsü halayık böle yarım bağlı- üstündede önü açık düğmesiz hırka hep bu kıyafetliydi ve derdim ki ya insan altına bir atlet giyer bıngıl bıngıl göbeği belli olurdu. neyse bu kadında ordan geçiyordu aklımdan sabah sabah neye çıkmıs bu kadın amma gezmeyi seviyor töbe töbe aklımdan kötü seyler geçti 2-3 sanıyede .
ve ben yola çıktım göremediğim taraftan hızlı bir arab ve nerdeyse arabamın burnu dağılacaktı aniden frene bastım elim ayağım titredi
kadınınn günahını aldım bak dedim Allh beni uyardı sanane dedi işine bak dedi her gördüğünde şu kadını eleştirme dedi :18::18::18:
seninki de pek güzelmiş.masalar güzel ama sandalyeleri bğenmedim
ablam aldı benim masa açılıyo ortasından çok kullanışlı du bakiim bulursam eklerim
cık cık cık ben varken senfat ne alaka
günde 1 tane folbiol yuvarla gitsin kan ilacını sabah içiyosan bunu akşam iç
çok faydasını görürsün ye mutlaka hem sütün olur hem doğumun rahat olur
kızlar:)
öğlen eve geldim bişiler yiyim die
buzluktan 4 tane köfte çıkarıdm tavaya koydum hayalimde böle yarım ekmek arası köfteleri dizcektim üstüne domates azcık yeşil soğan bide mayonez sıkcaktım of of of
dedim köfteler olurken bi kızlara bakim
sirkecim hayallerimi mahvettin yok belmiş ölçüymüş bi köftelere baktım bi göbeğime baktım:)
yarım ekmeği 3 dilime indirdim:) mayonezi çıkarttım hayallerimden
tabağa köfteleri koydum yanına bol domates bol kıvırcık koydum yedim daha bu bel basen muhabbetinden sonna nasıl yeseydim dimi ama:)))):)
şimdi bide üstüne elma yedinmi oh mis mis:)
elma demişken;
geçen pazardan 3 kilo elma almıştım onlar kalmış farketmemişim bu pazardanda 2 kilo aldım:))))
ya dedim bu eski elmalar nolcak şimdi? evden bişey atmaya kıyamıorum hem sapasağlamlar aa yenisi yenene kadar onlar çürücek yok eskileri yesek yenisi eskicek:)
aldım eski elmaları katı meyve sıkacağında 2 lt elma suyu çıkardım:)
yenileride afiyetle çıtır çıtır yiyoruz:)
karanfilce bu masalar bana oyuncak gibi geldi:))
selamünaleyküm hayırlı cumalar hanımlar :)))
kızlar 26 yaşıma kadar boyum 160 cm kilom 46 kg idi.
6 aydır 53 kg yine 160 cm im.
ve çok mutluyum badenin hesap.
kış geldi geçti maşallah barekallah bir kere grip oldum.
giydiğim etekler yakışıyor.
kendimi daha az halsiz hissediyor daha çok ev işi yapabiliyorum.
derdinize ne daha fazla zayıflamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?