Kirli Çıkılar )))

evet kalplerasiye katılıyorum benim salondaki yemek masam da yandan açılanlardan bizim eve daha uygun oldu. mutfaktakini zaten hiç açmıyoruz.

meyraa papatya banu loveli bacılar nerelerdesiniz hiç uğramamışsınız bugün buralara

evet kalplerasiye katılıyorum benim salondaki yemek masam da yandan açılanlardan bizim eve daha uygun oldu. mutfaktakini zaten hiç açmıyoruz.

mutfak masamıda geçen gün ilk defa açtım çok kullanışlı oldu iki kenardan uzatılıyor...birde güme gitti halı yıkama makinası sormuştum tavsiyelerinizi bekliyorum ???
farmasi oğluşun ne datlı maşallah rabbim nazarlardan sakınsın olmayanlarada nasip etsin inş.

bende halı yıkama makinesi yok sen ne amaçla kullanmak istiyorsun? Eğer halı yıkamaksa amacın zaten onu direk suyla yıkayan fabrikalar var oralara vermen daha doğru olmaz mı? Koltuk için düşünüyorsan da bilmiyorum. Ben bir ara buharlı temizlik makinelerini baya bir araştırdım az daha alıyordum direkten döndüm karcherleri bi araştır onun buharıyla da halı koltuk temizlenebiliyordu.

sağolasın canım
2 yıl öncesi hali o fotoda
şimdi 1.47 cm 45 kiloluk yarmagülüm benim

taşındığım evin yerleri halıfleks canım halı yıkamaya veremiyorum onlar gelip yıkıyormuş ama bi odada gardolap var odanın yarısını kaplıyor diğer odada yatağım var odayı tamamen kaplıyor onlar gelip yıkasa ne yatağı ne gardolabı hareket ettirmeden yıkıyacaklarki geriye azıcık alan kalıyor onuda ben yıkarım yada temizliğe kadın geldiğinde yıkaatırım daha iyi diye düşündüm :S

sağolasın canım
2 yıl öncesi hali o fotoda
şimdi 1.47 cm 45 kiloluk yarmagülüm benim

maşallah abla allah hayırlı evlat etsin acaba allah banada görmeyi nasip edecekmi o günleri
sanırım içimdeki korkuları yenmişim artık cidden çocuk istediğimi hissediyorum ilk defa bu ay korunmamaya başladım amma vede lakin kocam hiç ankaraya gelmedi bu da kesin korunmaya giriyor sanırsam
birde çoğunuzun çocukları var hamile kalmayı düşününce yapılması gereken şeyler varmıdır folik asit dışında ilacı aldım yutmayı hep unutunca vazgeçtim kullanmıyorum ........

meyraa papatya banu loveli bacılar nerelerdesiniz hiç uğramamışsınız bugün buralara

burdayım şimdi geldim farmasicim okuldaydım
bugün deprem tatbikatı yaptık organizasyonu ben yaptım
bi de mizansel bir kurtarma ve ilk yardım yaptı öğrencilerim onu da ben yaptım ben çok eğlendim ben seviyorum çalışmayı bunu anladım sürekli okulda bir faaliyet olsun onu yapayım ben yaaaa
müdür yardımcısı herşeyi niye siz yapıyorsunuz dedi ben de herşeye ben atladım ondan dedim hahahahaha
sonra bime girdim oğluma 3.50 liraya oyuncak aldım dr seti kendime banyo bonesi aldım saçlarımı banyodan sonra kurutmak için havlu hep açılıyor bi de iç çamaşır aldım ordan çıktım hehehehehe
elektrik faturamız geldi 161 lira geçen ay 200 liraydı

halılarının zemininde şu an ne var ?

1-boyunun uzamasınımı bekliyosun bu sene tekrar ölçmüşsün
2-benim hesap hangisi

phlips in var hem pahalı değil hem iyi çekişli

Son düzenleme:

nasibinde varsa tevekkülünü yaparsın ve olur biter inşaallah canım

ben hamile kalmadan önce hiçbir ekstra birşey kullanmadım hamileliğimin 4. ayından sonra multi vitamin çinko ve demir aldım o kadar

çoğu kişi öncesinde folikasit kullanıyor

herşey nasip canım dediğim gibi bize sadece tevekkül ve teslimiyet düşer

çok fazla pinpirikli ve de vurduymaz olmamak gerek hayatta

ne demişler azı karar çoğu zarar ortası yarar

halılarının zemininde şu an ne var ?
en en büyük problemde o işte altında laminant var söksem sıfırdan laminant yapılması lazım ona gücüm yok normalde halıfleks sevmiyoerumda az su kullanılarak yıkayan bi makina lazım yardıma ihtiyacım var.............
1-boyunun uzamasınımı bekliyosun bu sene tekrar ölçmüşsün
1-benim hesap hangisi

phlips in var hem pahalı değil hem iyi çekişli
model biliyormusun tatlım çekişinin iyi olması çoık önemli altı laminant şişme yapabilir

kuzucuk güle güle oynasın oyuncağını
sen de aldıklarını huzurla kullan canım

bizim de okulda deneme sınavı vardı 09:00 - 11:00 arası

sabahleyin anneme kahvaltıya gittik çocukları orada bıraktım
sınava gittim geldim
öğle yemeğini de annemde yedik
biraz da eve mercimek çorbası ve derin dondurucuya benim için yuvarladığı bulgur köftelerinden getirdim

kalplerarası aslında mümkün olacak da evlerimiz müstakil bahçeli artezyeni vs olacak bir kadın tutup bol su ile gönlüne göre yıkanıp kurutulacak

rabbim hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin inş. sadece bu konularda çok cehalim ömrümde sadece bir defa kadın doğum uzmanına gittim oda utanç ve korkudan yerin dibine girerek nasıl girdim nasıl çıktım bilmiyorum

kalplerarası evin zemini taş olsa yerden ısıtmalı evlerdeki gibi o zaman halı yıkama makinası kullanmak iyi olur da
böyle hep kabarır

bunda yıkama varmı tatlım süpürge diyor çünkü :S
kalplerarası aslında mümkün olacak da evlerimiz müstakil bahçeli artezyeni vs olacak bir kadın tutup bol su ile gönlüne göre yıkanıp kurutulacak
biz küçükken hep bina önlerinde yıkarlardı bende üzerinde tepinirdim bizim memlekette müstakil evimiz var girişi çok geniş annem yıkatır orda halılarını çocukluğum canlandı yaa ne güzeldi fırçalarla köpüklerdi sonra suyunu çektirirdi annem bize

geçmiş olsun canımm ben atlaya atlaya okuduğum için yeni görüyorum
aptamilin ishal çocuklar için özel maması var hn-1 olabilir adı eczanelerde satılıyor eşine bi sor eczacı tanıdığı vardır yollasınlar bi tane inan çok işe yarıyor. bence normal süt bile verme arttırır. olabildiği kadar ekmek çubuk kraker patates felan yedirmeye çalış. elifcanın dedği gibi gece mamasını yap ver gündüz de ver bişey olmaz. duru kustuğu zamanlar bi onu yiyince kusmazdı. çok geçmiş olsun canım kuzun bir an önce atlatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…