evet kalplerasiye katılıyorum benim salondaki yemek masam da yandan açılanlardan bizim eve daha uygun oldu. mutfaktakini zaten hiç açmıyoruz.
bende halı yıkama makinesi yok sen ne amaçla kullanmak istiyorsun? Eğer halı yıkamaksa amacın zaten onu direk suyla yıkayan fabrikalar var oralara vermen daha doğru olmaz mı? Koltuk için düşünüyorsan da bilmiyorum. Ben bir ara buharlı temizlik makinelerini baya bir araştırdım az daha alıyordum direkten döndüm karcherleri bi araştır onun buharıyla da halı koltuk temizlenebiliyordu.mutfak masamıda geçen gün ilk defa açtım çok kullanışlı oldu iki kenardan uzatılıyor...birde güme gitti halı yıkama makinası sormuştum tavsiyelerinizi bekliyorum ???
farmasi oğluşun ne datlı maşallah rabbim nazarlardan sakınsın olmayanlarada nasip etsin inş.
mutfak masamıda geçen gün ilk defa açtım çok kullanışlı oldu iki kenardan uzatılıyor...birde güme gitti halı yıkama makinası sormuştum tavsiyelerinizi bekliyorum ???
farmasi oğluşun ne datlı maşallah rabbim nazarlardan sakınsın olmayanlarada nasip etsin inş.
bende halı yıkama makinesi yok sen ne amaçla kullanmak istiyorsun? Eğer halı yıkamaksa amacın zaten onu direk suyla yıkayan fabrikalar var oralara vermen daha doğru olmaz mı? Koltuk için düşünüyorsan da bilmiyorum. Ben bir ara buharlı temizlik makinelerini baya bir araştırdım az daha alıyordum direkten döndüm karcherleri bi araştır onun buharıyla da halı koltuk temizlenebiliyordu.
sağolasın canım
2 yıl öncesi hali o fotoda
şimdi 1.47 cm 45 kiloluk yarmagülüm benim
meyraa papatya banu loveli bacılar nerelerdesiniz hiç uğramamışsınız bugün buralara
taşındığım evin yerleri halıfleks canım halı yıkamaya veremiyorum onlar gelip yıkıyormuş ama bi odada gardolap var odanın yarısını kaplıyor diğer odada yatağım var odayı tamamen kaplıyor onlar gelip yıkasa ne yatağı ne gardolabı hareket ettirmeden yıkıyacaklarki geriye azıcık alan kalıyor onuda ben yıkarım yada temizliğe kadın geldiğinde yıkaatırım daha iyi diye düşündüm :S
kızlar 26 yaşıma kadar boyum 160 cm kilom 46 kg idi.
6 aydır 53 kg yine 160 cm im.
ve çok mutluyum badenin hesap.
kış geldi geçti maşallah barekallah bir kere grip oldum.
giydiğim etekler yakışıyor.
kendimi daha az halsiz hissediyor daha çok ev işi yapabiliyorum.
derdinize ne daha fazla zayıflamak
masalardan bahsedilmiş bende balkonuma masa almak istiyorum nasıl bişi alacağım hususunda hiç bi fikrim yok pahallı olmasın ama :S plastikmi alsam acaba bilemedim ve halı yıkama makinesi almam lazım kullananlarınız varmı markası nedir memnunmusunuz???
maşallah abla allah hayırlı evlat etsin acaba allah banada görmeyi nasip edecekmi o günleri
sanırım içimdeki korkuları yenmişim artık cidden çocuk istediğimi hissediyorum ilk defa bu ay korunmamaya başladım amma vede lakin kocam hiç ankaraya gelmedi bu da kesin korunmaya giriyor sanırsam
birde çoğunuzun çocukları var hamile kalmayı düşününce yapılması gereken şeyler varmıdır folik asit dışında ilacı aldım yutmayı hep unutunca vazgeçtim kullanmıyorum ........
en en büyük problemde o işte altında laminant var söksem sıfırdan laminant yapılması lazım ona gücüm yok normalde halıfleks sevmiyoerumda az su kullanılarak yıkayan bi makina lazım yardıma ihtiyacım var.............halılarının zemininde şu an ne var ?
model biliyormusun tatlım çekişinin iyi olması çoık önemli altı laminant şişme yapabilir1-boyunun uzamasınımı bekliyosun bu sene tekrar ölçmüşsün
1-benim hesap hangisi
phlips in var hem pahalı değil hem iyi çekişli
burdayım şimdi geldim farmasicim okuldaydım
bugün deprem tatbikatı yaptık organizasyonu ben yaptım
bi de mizansel bir kurtarma ve ilk yardım yaptı öğrencilerim onu da ben yaptım ben çok eğlendim ben seviyorum çalışmayı bunu anladım sürekli okulda bir faaliyet olsun onu yapayım ben yaaaa
müdür yardımcısı herşeyi niye siz yapıyorsunuz dedi ben de herşeye ben atladım ondan dedim hahahahaha
sonra bime girdim oğluma 3.50 liraya oyuncak aldım dr seti kendime banyo bonesi aldım saçlarımı banyodan sonra kurutmak için havlu hep açılıyor bi de iç çamaşır aldım ordan çıktım hehehehehe
elektrik faturamız geldi 161 lira geçen ay 200 liraydı
en en büyük problemde o işte altında laminant var söksem sıfırdan laminant yapılması lazım ona gücüm yok normalde halıfleks sevmiyoerumda az su kullanılarak yıkayan bi makina lazım yardıma ihtiyacım var.............
model biliyormusun tatlım çekişinin iyi olması çoık önemli altı laminant şişme yapabilir
rabbim hakkımda ne hayırlıysa onu nasip etsin inş. sadece bu konularda çok cehalim ömrümde sadece bir defa kadın doğum uzmanına gittim oda utanç ve korkudan yerin dibine girerek nasıl girdim nasıl çıktım bilmiyorumnasibinde varsa tevekkülünü yaparsın ve olur biter inşaallah canım
ben hamile kalmadan önce hiçbir ekstra birşey kullanmadım hamileliğimin 4. ayından sonra multi vitamin çinko ve demir aldım o kadar
çoğu kişi öncesinde folikasit kullanıyor
herşey nasip canım dediğim gibi bize sadece tevekkül ve teslimiyet düşer
çok fazla pinpirikli ve de vurduymaz olmamak gerek hayatta
ne demişler azı karar çoğu zarar ortası yarar
bunda yıkama varmı tatlım süpürge diyor çünkü :S
biz küçükken hep bina önlerinde yıkarlardı bende üzerinde tepinirdim bizim memlekette müstakil evimiz var girişi çok geniş annem yıkatır orda halılarını çocukluğum canlandı yaa ne güzeldi fırçalarla köpüklerdi sonra suyunu çektirirdi annem bizekalplerarası aslında mümkün olacak da evlerimiz müstakil bahçeli artezyeni vs olacak bir kadın tutup bol su ile gönlüne göre yıkanıp kurutulacak
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
gün içinde oğlum kustu, akşam ishal başladı yine, sütünü içtikten sonra 4 kere yaptı.
selin salgın var yazmışsın, biz evden dışarı çıkmıyoruz. sulardan olabilir mi bilmiyorum. yemeğe falan kaynatıyoruz, devam sütüne de kaynamış sudan yapıyorum, eskiden içeceği hazır suyu da kaynatıyordum, 2-3 ay ugraştım, veriyorum hazır suyu.
şimdi ben devam sütünü sadece geceleri veriyorumdum. 1 yaşını geçince normal süt kullanabiliyor ve beğenmeyince formül süt kullanmaya geçtim yine. 3 gecedir akşamları ishal olunca, formül sütten kaynaklanıyor olabilir diye normal süt vereceğim bu gece. bakalım geçer inşaallah. bol sıvı da veriyorum, yarın öğlen pirinç lapası da vereceğim. ama bir de kusma, öğürme çıktı.
bu gece kusmuklarını kıyafetlerden temizledim. benim aşortmanımda lekeli. yarına kalınca kötü oluyor, kokuyor. yarın makineye atacagım
ayrıntılı kusma lekelerini ve kakalarını anlattım ki badenin kusmaları artsın diye (inşaallah Rabbim yarın 8 mart, kadınlar gununde badeye bir güzellik yapar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?