geçmiş olsun canımm ben atlaya atlaya okuduğum için yeni görüyorum
aptamilin ishal çocuklar için özel maması var hn-1 olabilir adı eczanelerde satılıyor eşine bi sor eczacı tanıdığı vardır yollasınlar bi tane inan çok işe yarıyor. bence normal süt bile verme arttırır. olabildiği kadar ekmek çubuk kraker patates felan yedirmeye çalış. elifcanın dedği gibi gece mamasını yap ver gündüz de ver bişey olmaz. duru kustuğu zamanlar bi onu yiyince kusmazdı. çok geçmiş olsun canım kuzun bir an önce atlatsın..
eğer sökme imkanın varsa sök bence. Halıfleks zeminde kalıp da üstten üstten makineyle yıkandığında tam kurumaz toz olur bana göre durması daha büyük pislik.taşındığım evin yerleri halıfleks canım halı yıkamaya veremiyorum onlar gelip yıkıyormuş ama bi odada gardolap var odanın yarısını kaplıyor diğer odada yatağım var odayı tamamen kaplıyor onlar gelip yıkasa ne yatağı ne gardolabı hareket ettirmeden yıkıyacaklarki geriye azıcık alan kalıyor onuda ben yıkarım yada temizliğe kadın geldiğinde yıkaatırım daha iyi diye düşündüm :S
bunda yıkama varmı tatlım süpürge diyor çünkü :S
biz küçükken hep bina önlerinde yıkarlardı bende üzerinde tepinirdim bizim memlekette müstakil evimiz var girişi çok geniş annem yıkatır orda halılarını çocukluğum canlandı yaa ne güzeldi fırçalarla köpüklerdi sonra suyunu çektirirdi annem bize
büyük olsa kahvenin içine sıkarsın limonu yedirirsin zorla bi de reflor tamamdırsenfat kuzucuğa reflor başladın mı ?
nişastalı yiyecekler yedir (patates ya da püresi pirinç lapası gibi)
eğer sökme imkanın varsa sök bence. Halıfleks zeminde kalıp da üstten üstten makineyle yıkandığında tam kurumaz toz olur bana göre durması daha büyük pislik.
1-boyunun uzamasınımı bekliyosun bu sene tekrar ölçmüşsün
2-benim hesap hangisi
phlips in var hem pahalı değil hem iyi çekişli
onu ben demedim bi kereboyumu ölçmedim herhalde
dedin ya bilmem ne kadar kilo ayıp örter diye
yattım azcık dinlendim.
karnımı da doyurdum şimdi iş zamanı olması gerekiyor.
nerden başlasam acaba :44:
geçen hafta sonu banyomun girişindeki makine koymalık odayı yıkadım ama ne pislenmiş uzun süredir yıkamıyordum çünkü makineyi çekmek zor oluyordu. ondan önceki hafta da banyoyu tuz ruhuyla yıkamıştım.
şimdi de ersağımla pırlatsam mı acaba
maşallah bu hafta lavabo ve tuvaletim çok az kirlendi.
bi de ortalık pek toplu durdu :44: neden acaba bi gariplik var bu işte..
misafir de yoktu ki her daim temiz ve toplu tuttum diyeyim :44:
neyse çok düşünmeyim iyi bişey nasılsa.
büyük olsa kahvenin içine sıkarsın limonu yedirirsin zorla bi de reflor tamamdır
ama reflor 6 yaş altına kullanılmıyor.
edit ve büdüt:daha doğrusu kapsül olanı kullanılamazmış 6 yaş altı için saşe formu varmış...
onu ben demedim bi kere
boyunada bu sene yazınca her yıl ölçüyosun sandım
ne kadar uyuyosun sen yaa
tabi kirlenmez ev habire uyuyon
en kısa zamanda bi bebek versinde rabbim az uyu
yok yok kıyamadım yine beraber uyuyun kuzunla( tabisi bende )amin
senfat pardon aptamil hn-25 mamanın adı.
süt maması yani, kaşık değil..
daha önce gastrit problemi yaşayan oldu mu 4yıl önce çok fazla karnımla midem arası gibi bir yer acıyordu ağrı değil acıydı sanki iğne topuzlu taraklar misali bir büzülüyor felaket cenımı acıtıyor sonra açılıyordu haşlama patates geçirmişti sadece mardinde bir kaç doktora gittim pek bi ilaç vermedi gastrit başlangıcı dedi eliyle muayene etti karnımı stres yapma dedi yatılı okulda okuyanlarda beslenmeden kaynaklıda oluyor demişti kullanılan yağların kalitesinden dolayı sonradan böyle sıkıntı oluyor dedi endoskopi yapacakmısınız dediğimde gerek yok dedi
rennie ile büyük bir hap vermişti sonra sıkıntılar azaldı acımda geçti
yaklaşık 3yıl hiç sıkıntı yaşamadım bazen öyle durumlar oldu ki ağrımamasına şaşırdım bile
ama çok şişkinlik oluyordu karnımda kocaman şişiyordu bir kaç gün sonra iniyordu patlayacak gibi hissediyordum
şimdi çok canım acıyor dün geceden bu yana apey bi ağrım var
bir iki gündür bebek konusunda çok üzülmüştüm çevremde çok üzecek bir kaç olay yaşadım heleki dün gece sabaha kadar ağladım
şimdi gene başladı bu ağrı şimdi ben ne yapmalıyım endoskopi yaptırmakta zor diye biliyorum yaptırmamla yaptırmamam arasında çok mu fark olur ne derseniz diyin ama sakın boşver o insanlara canınızı sıkmayın demeyin bari siz bunu demeyin
ben kişiye takılmıyorum kimsedenden anlayış beklemiyorum dilede getirmiyorum ama ne alıp veremedikleri varsa durup durup laf söylüyorlar kişiye değil halime üzülüyüorum
en basitinden okulda bebek görmeye gidilecek ben zamanımı ayırıyorum sıkıntı yapmıyorum paramı katıyorum takımı takıyorum
gittiğimde tebriğimi ediyorum dua ediyorum daha neeee istiyorlar anlamıyorum
başı sonu saçmalıklarla dolu bir hikaye malum ev ziyaretleri ben kimseye ısrarla gel demedim size geleceğiz dediklerinde eşimede sorayım o günü bir planı yoksa buyrun gelin dedim tabi bunu birkaç kere yapıp ertlediler bende hiç üstüne düşmedim çokta umrumda değil mdürün gelip gelmediği sonra sevdiğim iki bayn hoca biz gelmeyi çok istiyoruz sırf müdür erteliyor diye iptal etmeyelim sizin içinde uygunsa gelelim dediler bende olur dedim zaten onlar için diğerlerinde kabul ediyordum ayrımcılık olmasın diye
tabi bunlar çrş akşamı geldiler prş okulda bahsi geçince müdür biraz tirip attı prş akşamıda bebek görmeye gidildi
bize gelenlerden birisi dediki dün bıdıklarda okadar çok doydum ki canım daha birşey istemiyor dedi
doğum yapan arkadaşta bizde size gelmeyi çok istedik ama hamilelikti bebekti fırsat olmadı artık siz gelin bize dedi
müdürde laf olsun diye mi ne saçma mantıkla söylediyse
direk biz hamilelere çocuğu olanlara gidiyoruz onun çocugu bilee yok ha ha ha hatta hamile bile değil niye gidelim kiiiii caaaaanımmmm diyip sırıttı
ama bi anda elim ayağım buz kesti son günlerde zaten beni sürekli bebekten yana canımı acıtacak laf söylüyordu
normalde olsam lafı sokardım kadın 42 yaşında hiç evlenmemiş direk derdim hayırdır biz derken kimi kastettiniz bizler eşli görüşüyoruz eşli davet ediyoruz siz bi evlenin bakarız desem kalacak kaldıgı yerde
durdum durdum yuttum yuttum nasip dedim hiç birşeyin acelesi yok bebeğinde misafirliğinde acelesi yok dedim
ama çok zoruma gitti
tüm okul varız yaklaşık 20 kişi var evde o lafın yeri mi ne alakaysa birde üstüne diyorki face bebeğin fotografını paylaşmışsın o niye öyle duruyor yaptırtmadınız mı mezarı kaybolur giden zamanla diyo
yaşamayan nasıl bilsin
yok ölçmüyom aradaki farka bakın diye yazdım
gece 12 gibi yatarım
sabah 6.40 gibi kalkarım ama arada kalkmışlıklarım da olur.
okuldan genellikle 12-13 gibi gelirim.
gelince bi daa yatarım
1 saat olur 3 saat olur yeri ve zamanına göre uyurum
doğru diyon kız maşallah çözdün demek sen olayı uyuduğumdan mı batmıyor ki
bıdığım yaaa
ha azcık ayrık ayrık yazsan konu değişikliğinde paragraf başı filan yapsan kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?