Kirli Çıkılar )))

senfat pardon aptamil hn-25 mamanın adı.
süt maması yani, kaşık değil..

senfat kuzucuğa reflor başladın mı ?

nişastalı yiyecekler yedir (patates ya da püresi pirinç lapası gibi)

eğer sökme imkanın varsa sök bence. Halıfleks zeminde kalıp da üstten üstten makineyle yıkandığında tam kurumaz toz olur bana göre durması daha büyük pislik.

yok canım halı yıkama komşunun bundan
iki yönlü süpürge olarakta kullnabilirsin

Son düzenleme:
senfat kuzucuğa reflor başladın mı ?

nişastalı yiyecekler yedir (patates ya da püresi pirinç lapası gibi)
büyük olsa kahvenin içine sıkarsın limonu yedirirsin zorla bi de reflor tamamdır
ama reflor 6 yaş altına kullanılmıyor.
edit ve büdüt:daha doğrusu kapsül olanı kullanılamazmış 6 yaş altı için saşe formu varmış...

Son düzenleme:
eğer sökme imkanın varsa sök bence. Halıfleks zeminde kalıp da üstten üstten makineyle yıkandığında tam kurumaz toz olur bana göre durması daha büyük pislik.

ilerde sökerimde canım şuan sıkıntılı bir dönem geçiriyorum sökmek gibi bi lüksüm yok 1-2 yıl kullanmak durumundayım....

badecan teşekkürler buna gidip bir bakayım çok pahallıda değil

yattım azcık dinlendim.
karnımı da doyurdum şimdi iş zamanı olması gerekiyor.
nerden başlasam acaba :44:

geçen hafta sonu banyomun girişindeki makine koymalık odayı yıkadım ama ne pislenmiş uzun süredir yıkamıyordum çünkü makineyi çekmek zor oluyordu. ondan önceki hafta da banyoyu tuz ruhuyla yıkamıştım.
şimdi de ersağımla pırlatsam mı acaba

maşallah bu hafta lavabo ve tuvaletim çok az kirlendi.
bi de ortalık pek toplu durdu :44: neden acaba bi gariplik var bu işte..
misafir de yoktu ki her daim temiz ve toplu tuttum diyeyim :44:
neyse çok düşünmeyim iyi bişey nasılsa.

senfatçım geçmiş olsun süt verme şimdi onun yerine lapa patates gibi yiyeceklerden ver
midesini üşütmüş de olabilir nane çayı içir o da iyi gelir bulatı ve kusmaya iy gelir

bugün yemek olarak kuşbaşı etten çöp şiş yapıcam geçen tavuktan yaptım şimdi kuşbaşı etten yanına pilav yoğurt salata
farmasicim geçen annem içli köftenin harcından minik toplardan yapmıştı ıspanak kavurup yiyorsun çok güzel oluyor o gün oğlum yemek yemek istemeyince buzluktan onları çıkardım ısıtıp verdim meğersem onların biraz haşlanıp zeytinyağı eklemek lazımmışp ben öyle verdim bir ton azar işittimmmm hehehehehe

boyumu ölçmedim herhalde

dedin ya bilmem ne kadar kilo ayıp örter diye
onu ben demedim bi kere
boyunada bu sene yazınca her yıl ölçüyosun sandım

ne kadar uyuyosun sen yaa
tabi kirlenmez ev habire uyuyon
en kısa zamanda bi bebek versinde rabbim az uyu
yok yok kıyamadım yine beraber uyuyun kuzunla( tabisi bende )amin

6 yaş altında hep kullandık doktor önerisiyle toz reflor
kapsülünü ilk defa duydum şimdi

senfat loveliye katılıyorum çocuklara bulantı kusma zamanlarında hep ılık nane limon çayı verdim
taze taze yapıp içirirdim

bir de kesinlikle süte dikkat............
süt normalde kimi insanın bağırsaklarını bile bozar aman dikkat

sirkeci annem de kahve ve limonu yapar yer öyle durumlar da

kimileri kola içerisine asprin atıp içer

aman da ne çok lokman hekim varmış

Son düzenleme:
daha önce gastrit problemi yaşayan oldu mu
4yıl önce çok fazla karnımla midem arası gibi bir yer acıyordu ağrı değil acıydı sanki iğne topuzlu taraklar misali bir büzülüyor felaket cenımı acıtıyor sonra açılıyordu
haşlama patates geçirmişti sadece
mardinde bir kaç doktora gittim pek bi ilaç vermedi gastrit başlangıcı dedi eliyle muayene etti karnımı stres yapma dedi
yatılı okulda okuyanlarda beslenmeden kaynaklıda oluyor demişti
kullanılan yağların kalitesinden dolayı sonradan böyle sıkıntı oluyor dedi
endoskopi yapacakmısınız dediğimde gerek yok dedi
rennie ile büyük bir hap vermişti sonra sıkıntılar azaldı acımda geçti
yaklaşık 3yıl hiç sıkıntı yaşamadım bazen öyle durumlar oldu ki ağrımamasına şaşırdım bile
ama çok şişkinlik oluyordu karnımda kocaman şişiyordu bir kaç gün sonra iniyordu patlayacak gibi hissediyordum

şimdi çok canım acıyor dün geceden bu yana apey bi ağrım var
bir iki gündür bebek konusunda çok üzülmüştüm
çevremde çok üzecek bir kaç olay yaşadım heleki dün gece sabaha kadar ağladım
şimdi gene başladı bu ağrı şimdi ben ne yapmalıyım endoskopi yaptırmakta zor diye biliyorum
yaptırmamla yaptırmamam arasında çok mu fark olur
ne derseniz diyin ama sakın boşver o insanlara canınızı sıkmayın demeyin bari siz bunu demeyin
ben kişiye takılmıyorum kimsedenden anlayış beklemiyorum dilede getirmiyorum
ama ne alıp veremedikleri varsa durup durup laf söylüyorlar kişiye değil halime üzülüyüorum
en basitinden okulda bebek görmeye gidilecek ben zamanımı ayırıyorum sıkıntı yapmıyorum takımı takıyorum
gittiğimde tebriğimi ediyorum dua ediyorum daha neeee istiyorlar anlamıyorum
başı sonu saçmalıklarla dolu bir hikaye
malum ev ziyaretleri ben kimseye ısrarla gel demedim size geleceğiz dediklerinde eşimede sorayım o günü bir planı yoksa buyrun gelin dedim
tabi bunu birkaç kere yapıp ertlediler bende hiç üstüne düşmedim çokta umrumda değil mdürün gelip gelmediği
sonra sevdiğim iki bayn hoca biz gelmeyi çok istiyoruz sırf müdür erteliyor diye iptal etmeyelim
sizin içinde uygunsa gelelim dediler bende olur dedim zaten onlar için diğerlerinide kabul ediyordum ayrımcılık olmasın diye
tabi bunlar çrş akşamı geldiler prş okulda bahsi geçince müdür biraz tirip attı prş akşamıda bebek görmeye gidildi
bize gelenlerden birisi dediki dün bıdıklarda okadar çok doydum ki canım daha birşey yemek istemiyor dedi
doğum yapan arkadaşta bizde size gelmeyi çok istedik ama hamilelikti bebekti fırsat olmadı artık siz gelin bize dedi

müdürde laf olsun diye mi ne saçma mantıkla söylediyse
direk biz hamilelere çocuğu olanlara gidiyoruz
onun çocugu bilee yok ha ha ha diyip güldü
hatta hamile bile değil niye gidelim kiiiii caaaaanımmmm diyip sırıttı
ama bi anda elim ayağım buz kesti son günlerde zaten beni sürekli bebekten yana canımı acıtacak laf söylüyordu
normalde olsam lafı sokardım kadın 42 yaşında hiç evlenmemiş
direk derdim hayırdır biz derken kimi kastettiniz bizler eşli görüşüyoruz eşli davet ediyoruz
siz bi evlenin bakarız desem kalacak kaldıgı yerde
durdum durdum yuttum yuttum nasip dedim hiç birşeyin acelesi yok bebeğinde misafirliğinde acelesi yok dedim
ama çok zoruma gitti
tüm okul varız yaklaşık 20 kişi var evde o lafın yeri mi ne alakaysa
birde üstüne diyorki face bebeğin fotografını paylaşmışsın o niye öyle duruyor yaptırtmadınız mı mezarı kaybolur giden zamanla diyo

yaşamayan nasıl bilsin

Son düzenleme:

yok ölçmüyom aradaki farka bakın diye yazdım

gece 12 gibi yatarım
sabah 6.40 gibi kalkarım ama arada kalkmışlıklarım da olur.
okuldan genellikle 12-13 gibi gelirim.
gelince bi daa yatarım
1 saat olur 3 saat olur yeri ve zamanına göre uyurum
doğru diyon kız maşallah çözdün demek sen olayı uyuduğumdan mı batmıyor ki

senfat pardon aptamil hn-25 mamanın adı.
süt maması yani, kaşık değil..

bizimkinin katı gıdayla arası hiçbi zaman iyi olmadı, halen de yemek yemez. ben süt sağardım, içine de kaşık mamalarından bi tatlı kaşığı falan karıştırır verirdim.

senfat, allrightın dediği gibi sade süt verme, ishalini artırır. muz, patates püresi, gece mamaları, ishal maması, pirinç lapası falan iyi olur. mümkün olduğunca şekerli şeyler yedirmemeye çalış.

bıdığım yaaa

ha azcık ayrık ayrık yazsan konu değişikliğinde paragraf başı filan yapsan kuzum yaaa

bıdıkçım geçmiş olsun öncelikle
ve de pesssssssssssssss doğrusu insanlıktan nasibini alamamış müdüre hanımınıza

...............................................................................................

................................................................................... vs vs

noktalı yerleri yazmam yakışık almaz sen istediğin gibi anla
seviye düşmesin burada

bıdık geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni
bu patavtsızların kötü niyetlilerin sayesinde panik atak oldum
boşver desem ben boşveremiyorum o yüzden tek çaren cevap vermek canım
çata çat söyle iyi niyet yaramıyor böylelerine
inan artık kalp kırdım diye üzülmüyorum böyleleri için.çünkü bunların kalbi yok!!!!
sende can sağlığın için söyle ver cevbaplarını ...
midene gelince endoskopi hafif uyutularak yapılıyor hiiç zor değil..
gastrit için asitli acı ekşi yeme inan 1 yıl dikkat et hemen düzelir
annem çok çekti
ve içebilirsen çiğ patates suyu iç
mideni cillop gibi yapar

Son düzenleme:

tabi kendimden biliyorum

bıdıkcım bu durumda diyeceğim tek bi şey var.
kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…