h bulduk cnm
sende dımek burdaydın kirli çıkı senıdemıyonda
anladımcnm tşkler
şimdık daha ıyı anladınmandış duymasın ama bende bu ay sonu yazdırırım ınş.eşim hayırlısyla bı görüşmeye gıttı evraklarını yaptr gel demışler olursa ınş.katılcam aranıza
sıze yetişmek zor ama olsun
canım ben sana şimdi ne diyeyim ki
elimdeki altının bir kısmını dolara geçirdim.
kimilerine göre dolar biraz daha düşecek altın yükselişini sürdürürecek
bence yorum köşelerini gez ve hislerin ne diyorsa ona göre hareket et canım ya
ama ben sadece elimde altın olmasın diye ons yükseldikçe biraz biraz kademeli geçiş yaptım ons düşerse geri alayım diye onu da bil bitanem
inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnn
estağfirullah canım ama bir yerden de başlamak lazım yoksa nasıl birikir durduk yerde değil mi ?
şimdiden bol bereketli birikimler dileğiyle aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada herkese hayırlı cumalar kandiiliniz mübarek olsun
Gunaydın kirli çıkılar
Lady'cim bugün açıklamalar bekliyorum demiştin dünden ötürü saat kaçta olacak peki ?
günaydın kirli çıkılar hepimizin cuması ve mevlit kandili mübarek olsun .
gönlümüz huzur evimiz bereket bedenimiz ruhumuz sağlık bulsun inşallah
amin canım,cümlemizin....
ya farmasi canım, sen bankasya da arbitraj yapamıyorsun değil mi? yani altınla dolar alamıyorsun? :))
canım bankasyada dolarla altın alım satımı yapılabiliyor
ama ben ilk fırsattta nasip olursa hesabı garanti bankasına taşımayı düşünüyorum sebebi garantideki dolarla alış satış makasının 0.20 cent banakasyada 0.65 cent olması
GÜNAYDIN HERKESE
eşinin iş olayına sevindim canım hayırlısı olsun
aslında söylemiştim birikim topiğindeyim diye gözden kaçırdın sanırım zaten kafan yoğun unutmuşta olabilirsin böcük
okuyorumda her yorum farklı olunca kafam karışıyor dolarda bekliyor şimdilik aldığım seviyeden yükseldiğinde altında makul olursa dönerim diye düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum lady ve senin yorumlarını daha dikkate alıyorum açıksası
bi de ons 1759 dayken altından dolara geçmek mantıklı mı sence?
canım ilk geçişimi 1752'den yapmıştım..4 kademe olarak geçeceğim dolara tamamen hemde..altın bırakmıycam garantide çünkü ziraatte altınlarım var 100-101 aralıgını gördüğü vakit satıp düşüşü bekleyecegim altın alımı için o sebeble tl de bekleyecegim o parayıda alıp garantiye yatıracagım artık oradan devam edecegim...
1780 ikinci kademem 1800 üçüncü kademem olacak..artık dördüncüsünü de üstünü görmezsem 1800 den onu da yaparım ..
canım ben şu ana kadar onsun yükselişe geçtiği dönemde
1636- 1720 -1752 seviyelerinden bir miktar parça parça altından dolara geçtim
bundan sonra 1780- 1800 üzerlerinde de kademeli dolara geçmeyi düşünüyorum.
ama bu arada yükselişi durdurur da düşüşe geçerse kademeli geri alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?