Kirli Çıkılar )))

ev alacak ve almak isteyen herkes için en hayırlısı olsun

Benimde birikmlermle 25 yasıma kadar ev alma planım var insallah studio daire alcam yatırım içln annem ve babam daha şimddiden ev alma konusunda baskı yapıyorlar allah razı olsun kardesim ve beni düşünerek ev aldılar bize güvencemiz evler ama benim evlilik planım var sevdigim insan ögrenci ve ben ikimz için deli gibi para birktryorm maasın yarısını anneme yarsınıda çeyiz ve kendi ihtiyaclarıma gidiyor

Allah o kadar çalısıyoruz insallah hepmze hakkımız olanı ummadıgımız anlarda verir

GÜNAYDIN HERKESE

eşinin iş olayına sevindim canım hayırlısı olsun
aslında söylemiştim birikim topiğindeyim diye gözden kaçırdın sanırım zaten kafan yoğun unutmuşta olabilirsin böcük

okuyorumda her yorum farklı olunca kafam karışıyor dolarda bekliyor şimdilik aldığım seviyeden yükseldiğinde altında makul olursa dönerim diye düşündüm ne kadar doğru bilmiyorum lady ve senin yorumlarını daha dikkate alıyorum açıksası

Gunaydın kirli çıkılar

Lady'cim bugün açıklamalar bekliyorum demiştin dünden ötürü saat kaçta olacak peki ?

herkese günaydınnn hayırlı cumalar hayırlı kandinler inş bütün dualrımız kabull olur bol birikimli günlerrr hepimize

günaydın kirli çıkılar hepimizin cuması ve mevlit kandili mübarek olsun .
gönlümüz huzur evimiz bereket bedenimiz ruhumuz sağlık bulsun inşallah

Gunaydın kirli çıkılar

Lady'cim bugün açıklamalar bekliyorum demiştin dünden ötürü saat kaçta olacak peki ?

İki açıklama var. Sanırım 15.00 a kadar yaparlar.
Daha erken olursa yazarım buraya.:)
Valla hayretle seyrediyorum ortalığı.
Borsa iyice şişti. Altın ilginç bir şekilde yol alıyor.
Bir şey yükseldiğinde muhakkak karşılığında düşen başka bir şey oluyor.
Şu an altın almam ama biliyorsun dolar güzel düştü onun için bekliyorum.
Sen dolara geçiş yapmıştın değil mi?

günaydın kirli çıkılar hepimizin cuması ve mevlit kandili mübarek olsun .
gönlümüz huzur evimiz bereket bedenimiz ruhumuz sağlık bulsun inşallah

amin canım,cümlemizin....

ya farmasi canım, sen bankasya da arbitraj yapamıyorsun değil mi? yani altınla dolar alamıyorsun? :))

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım,cümlemizin....

ya farmasi canım, sen bankasya da arbitraj yapamıyorsun değil mi? yani altınla dolar alamıyorsun? :))

canım bankasyada dolarla altın alım satımı yapılabiliyor

ama ben ilk fırsattta nasip olursa hesabı garanti bankasına taşımayı düşünüyorum sebebi garantideki dolarla alış satış makasının 0.20 cent banakasyada 0.65 cent olması

bi de ons 1759 dayken altından dolara geçmek mantıklı mı sence?

Son düzenleyen: Moderatör:

estağfirullah canım ben ne okursam okuyayım en son kalbimin sesini dinliyorum
bana bugünlerde kalbim diyorki ons yükseldikçe altından yavaş yavaş çık dolara geç ons düşmeye başlayınca da tekrar kademeli şekilde altın alırsın.

bence ons şişirildi gibi geliyor az da olsa düzeltme gelmesi gerekli diye düşünüyorum.
temkinli olmakta fayda var.B]

bi de ons 1759 dayken altından dolara geçmek mantıklı mı sence?

canım ben şu ana kadar onsun yükselişe geçtiği dönemde

1636- 1720 -1752 seviyelerinden bir miktar parça parça altından dolara geçtim

bundan sonra 1780- 1800 üzerlerinde de kademeli dolara geçmeyi düşünüyorum.
ama bu arada yükselişi durdurur da düşüşe geçerse kademeli geri alırım.

canım ilk geçişimi 1752'den yapmıştım..4 kademe olarak geçeceğim dolara tamamen hemde..altın bırakmıycam garantide çünkü ziraatte altınlarım var 100-101 aralıgını gördüğü vakit satıp düşüşü bekleyecegim altın alımı için o sebeble tl de bekleyecegim o parayıda alıp garantiye yatıracagım artık oradan devam edecegim...

1780 ikinci kademem 1800 üçüncü kademem olacak..artık dördüncüsünü de üstünü görmezsem 1800 den onu da yaparım ..

Güzel plan.:)
Dün akşam altın zirve yapıyor haberleri vardı tv de.
Sınırlarını çok iyi çizmişsin tebrik ederim.
Belki 1800 e kadar gider ama dolar inişe devam ederse tl fiyatı pek fark etmeyebilir.
Hani ziraatteki altınların için söylüyorum.
Malum son üç haftada altın 150 dolar arttı neredeyse ama gr fiyatı pek değişmedi.

farmasi canım son bişey sorucam...şimdi ben ons 1760 iken 25 gr altınla dolar aldım diyelim...ons kaça düşerse dolardan altına geçersem kar ederim? .... ilk defa şu an merak sardım da arbitraj a,çok cahilim bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…