tam kumarın insanlara yaşattıgı haz duygusu gibi
2 gr altın alıp, ecel terleri döküyorsun, kar ediyorsun
hırslanıp daha büyük miktarlarla açılıyorsun
tek fark ise karı göreceğin zamana kadar istersen bekleyebiliyorsun
genç bir çocuk park hlindeki aracımıza çarpmış çarptığı aracın kaskosu yok tutanağa razı değiller sanayide tanıdıklaarı ustada yaptırmak istiyorlar biz de aracımızı sıfır almıştık 2012 model ve şu an 16 bini olmadı biz de yetkili serviste yapılsın istiyoruz yaptırmayız diyorlar mahalle baskısıyla bizi haklıyken haksız duruma düşürdüler tehditvari konuşmalar da cabası.sirkeciye noldu
derfat geçmiş olsun demiş
bulamadım ben
sirkeciye noldu
derfat geçmiş olsun demiş
bulamadım ben
sirkecim o da nazar boncuğu olsun diim ne diim bende yeni birşey aldımmı sevindimmi kesin başına birşey gelir o da allahtan en uygun ve rahat şekilde halledeceğinize inanıyorum inş.
derfat hoşgeldin canım...
arkadaşlar aslında sürekli dolar altın al sat mevzusu bana biraz yanlış geliyor kumara giriyor gibi ben vaktiyle hisse almaya başlamadan önce çok araştırmıştım helalliği hakkında müspet hisseler olduğu sürece sürekli al sat yapmazsan cevaz var sürekli takip halinde karda sat zararda al gün içinde sürekli al sat yaparsan kumara girdiğine dair bilgiler edinmiştim o yüsden hisse adıüğımda hep uzun süreli baktım olaya bilmiyorum sizlerde belki bu hususu araştırmışsınızdır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....çünkü bir noktadan sonra kumar gibi bağımlılık yapıyor bu al sat olayları
sirkeci, arabanızın marka modeli ne
aleykümselam canımselamün aleyküm hanımlar .
Nasılsınız görüşmeyeli?Ben çok şükür iyiyim .
Sirkencim çok geçmiş olsun canım ALLAH beterinden korusun.
sevimlicim doğurmamışsın canım daha bebiş yerini çok sevdi sanırım.
Hastalarada çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin(amin)
akşama menüm; pizzaaaaaaa bayağıdır yapmıyodum canım çekti tatlı olarakta kazandibi yaptım.
" gün içinde al sat yaparsan caiz olmaz" bunu hiç bilmiyorum canım senden duydum ama senin dediğini de bi araştırmak gerekir tabi.sirkecim o da nazar boncuğu olsun diim ne diim bende yeni birşey aldımmı sevindimmi kesin başına birşey gelir o da allahtan en uygun ve rahat şekilde halledeceğinize inanıyorum inş.
arkadaşlar aslında sürekli dolar altın al sat mevzusu bana biraz yanlış geliyor kumara giriyor gibi ben vaktiyle hisse almaya başlamadan önce çok araştırmıştım helalliği hakkında müspet hisseler olduğu sürece sürekli al sat yapmazsan cevaz var sürekli takip halinde karda sat zararda al gün içinde sürekli al sat yaparsan kumara girdiğine dair bilgiler edinmiştim o yüsden hisse adıüğımda hep uzun süreli baktım olaya bilmiyorum sizlerde belki bu hususu araştırmışsınızdır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....çünkü bir noktadan sonra kumar gibi bağımlılık yapıyor bu al sat olayları
2012 astra dizel HB
sirkecim o da nazar boncuğu olsun diim ne diim bende yeni birşey aldımmı sevindimmi kesin başına birşey gelir o da allahtan en uygun ve rahat şekilde halledeceğinize inanıyorum inş.
hoşbulduk canım nasılsın?Ankara buluşması demişsiniz ne zaman yapacaksınız?
aleykümselam canım
" gün içinde al sat yaparsan caiz olmaz" bunu hiç bilmiyorum canım senden duydum ama senin dediğini de bi araştırmak gerekir tabi.
tam istediğim araçlardan o kadarına gücümüz yetmez ama ben de Allah izin verirse daha eski model ford fiesta ya da opel corsa istiyorum.
küçük olsun minik olsun eski olsun varsın sağlam araba olsun.
genç bir çocuk park hlindeki aracımıza çarpmış çarptığı aracın kaskosu yok tutanağa razı değiller sanayide tanıdıklaarı ustada yaptırmak istiyorlar biz de aracımızı sıfır almıştık 2012 model ve şu an 16 bini olmadı biz de yetkili serviste yapılsın istiyoruz yaptırmayız diyorlar mahalle baskısıyla bizi haklıyken haksız duruma düşürdüler tehditvari konuşmalar da cabası.
çamur gibi üstümüze fazla bulaştırmadan kendimiz halletme derdine düştük
özet bu
tatlım babam bu konularda aşırı hassastır o çok araştırmıştı onun edindiği bilgileri sizinle paylaştım...şu var kul imanı ve aklıyla düşünüyorsa ve vicdanı rahatsa sorun yoktur benim içim rahat etmiyor o yüsden krediye karşı olduğum kadar finans kuruluşlarından adı değiştirilmiş şekilde para almayada karşıyım çünkü içim rahat değil...herkes kendinden vicdanından sorumludur sonuçta ama sizlerinde fikirlerinizi araştırmalarınız sonucunda almak isterim
gofretto canım ben kendimden biliyorum kötü düşündükçe negatif oldukça olumsuzluklar peşimi hiç bırakmaz ardı sıra gelirler bütün enerjimi kendi olumsuzluklarıma veririm ...azıcık tevekkül sahibi olup şükretsek gelenin allahtan geldiğini onun bizi herkesten çok sevdiğini bilsek herşey ortadan kalkarda nefsizimiz şeytanın esiri olmuş şekilde dünyevi olaylara herşeyi bağlar olduk allah doğru yolsan şaşırtmasın hiçbirimizi
o kadar zor bir soru sordunki :) ilk başta bu perşembe konuştuk gökçeyle ,mutnojmet hafta sonları geliyor die haftasonuna aldık sonracığıma önümüzdeki hafta sonu sirkenin misafirleri var cumartesi günü, benim eşimde haftada sadece 2 gün eve geliyor oda cumartesi akşam ve pazar bende pazar günleri çıkamıyorum, sonraki haftada ben istanbula gidiyorum arada kaldım walla :) özlem çoğu zaman müsait olurum dedi bir gün önceden haber verdiğimiz sürece , gökçede genelde müsait olurum dedi ,bende pazar günleri hariç bi aksilik olmazsa müsaitim sirkenin hafta içi bi kaç gün sporu var birdeeeee nisanda kim gelicekti ankaraya benim kafa kısa devre yaptı :) imdattt ben ne diyorum yaaaaaa sen ne zamanlar müsait olursun mesela herkesin uygun zamanını kollamaya çalışacaz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?