Kirli Çıkılar )))

1678'den aldıgım 9.62 gram altını 1754 de arbitraj yaptım lady bu durumda ne önerirdin bana lütfen yazar mısın canım ?

1678'den aldıgım 9.62 gram altını 1754 de arbitraj yaptım lady bu durumda ne önerirdin bana lütfen yazar mısın canım ?

Tavsiye vermek hiç haddim değil.
İnan çok çekiniyorum bu konuda.
Ters bir durumda senden daha çok üzülürüm inan.
Ben olsam beklerdim. Sonuçta dolar da düşük. NE olursa olsun yükselecek.
Kötü bir hamle değil bence.
Bir de gece asya satış yaparsa abd nin ardından, daha güzel alım fırsatı çıkabilir.
Olmadı dolar kuru yükselir zaten.

canım beklemeyi düşünüyordum zaten..teşekkür ederim farması canım sana da :)) sen ne yapacaksın arbitraj yaptıklarını 1636 lardan bahsediyordun bekleyecek misin ?

canım beklemeyi düşünüyordum zaten..teşekkür ederim farması canım sana da :)) sen ne yapacaksın arbitraj yaptıklarını 1636 lardan bahsediyordun bekleyecek misin ?

canım ben o seviyelerden dolara geçtim beklmekten başka çarem olabilir mi şu durumda aksi hareket bence intihar olur ?
plan şu ; ons düşerse dolara geçtiğim seviyelerin altına o zaman gram artırabilirim altın alarak
ama ons düşmezse şansıma dolar yükselirse bu kez de kardaysam tl ye geçerim

ama şu an için yapacağım tek şey beklemek olacak

uzun bir süre beklemek lazım sanırım o zaman farmasi :))

ben de diyorum ki tekrar 1650 li seviyelere düşmesini bekliyim eger uzun sürerse dolar arttıgı zaman karı görüp tl'ye çevirir beklerim ne bileyim kırk türlü tilki dolanıyor az az bu işi ögrenmek istiyorum..büyük meblaglarla yapamam maalesef

evet aynen dediğin gibi canım

ve de şunu unutmamak gerek diye düşünüyorum altın dolar vs her ne olursa aldığımız sattığımız sabır işi öncelikle.

çünkü sonuçta bir nevi ticaret yapıyoruz burada öyle değil mi ?
tüccar aldığı maldan 1-2 günde kar edip dünya dolu para kasansaydı herkes 2 günde zengin olurdu

bize sermaye zaman ve sabır duygusu lazım tabi bir de kanaatkarlık

Selam Kızlar,
Ben de merak ediyorum bu düşüş nerede duracak ve yukarı kıracak diye altın euro dolar el ele hep birlikte düşüşte
yarın 500 lira civarı bir ödeme bekliyorum o parayı alırsam pazartesi bakacam bişeyler almaya alamazsam zaten elimde yatırım için bi para yok şu anda
hepinize hayırlı yatırımlar

Hepinize iyi akşamlar

Kandiliniz mübarek olsun...

Birşey sormak istiyorummm arabımızı sattık toplu bir şekilde altın mı almak yoksa kısım kısım mı almak daha mantıklı kızlar??

50 gr 50 gr bozdum altınları sabahki bozduğumla tam 60 tl fark var şimdi bozsam minnacık rakamlar fazla parada baya tutuyor

günaydın arkadaşlar...
ladyfog/farmasi ben cuma günü ons 1762 iken altınla dolar almıştım....şimdi ons 1730..... aldığım dolarları satıp altın alsam, kar eder miyim? ilk defa yaptım da bu arbitraj işini :))

0,25 gr kar ediyormuşum,buldum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…