Kirli Çıkılar )))

kızlarrrrr
sırrınızı açıklayım mı burda

pepeti ne dersin
konuşmamı istemezsin sanırım
senin için kötü olurrr
anlamdım pardonn canımmm bir sorun mu varr:44::44::44:

ben suspayı sözümü aldım 3 maymun modundayım
benım tek gözlerım kapalı naberr

ne dıyorsun canımcıgımmmm heeçç bişi anlamıyorumm ama neyse boşver açıklamnı da ıstemıyorum zaten bazen herseyı öğrenmek istememben öğrenmeye açık bırı degılım kem kümmm

hep görüyorum ama almıyordum.gittiğimde alayım bn de.cnm tatlı istediğinde ordan alıyorm

lifeandi sen nerelerdesin, iş yerinden giremiyor musun

yok ya işyerimde girmiyorum ama telden takip etmeye çalışıyorm atlayarak anlayamadım bi ara geçmişte okurken facede mi görüşüyorsunz?dün akşam bişeyler olmuş sanırım.daha gelmedim oraya :) geriden başladım :)

karnım nasıl davul oldu. bi yandan ağrıyla.
tartılsam 55 kg kesin gelirim

selin boşver canını sıkma canım.
olur öyle arada bi de sen hamlesin canını istememsi yorulman çok normal.

iyi akşamlar kızlar.
sevimliden ses yok,ama en kısa zamanda bizi bilgilendireceğini düşünüyorum.
şimdi anne oğul hasret gideriyorlardır,inşallah her şey yolunda,ikisi de çok iyidirler.
meyracım bugün formdasın canım,doping almış gibisin maşallah.
selincim gebeliğin dişi kuş dönemini geride bıraktın,yuvanı yaptın,şimdi dinlenme zamanı.
hamileliğin ilk zamanlarında bir enerji patlaması oluyor insanda,şimdi hassaslık dönemine girdin güzelim.
bu dönemde gel gitler,sıkıntı basmaları,bıkkınlık hissedebilirsin.
son aylarda o heyecan geri gelecek,yine koşturacaksın,bak görürsün.

Son düzenleme:
allrihgt bakıcı buldun mu bilmiyorum sayfaları okuayamdım misafirim var gitsin okuyacağım
ama sana bir bakıcı buldum istersen iletişime geçirebilirim 40yaşlarında evli bir kadın

haber verdiğin için çok sağol karanfil.
bizde de somon vardı menüde bir de salata ve mercimekli tarhana çorbası...

buzluk çakılı biraz daha buzluktan gideceğim.

hahaha dedektifler iş başında ben de baktım bulamadım

2 kıızm var dıdı ordan iz sürek ablacımmm 3 kııs var orda bırı olmaz sanırım yenı evlenmıs o dudgun daver-tıyesı koymus profıle bırınınde 1 kız 1 oglu var gerıye bır tek kısı kalıyor cımcıme bır kız resımlı olan sanırım cımcıme bır kıızm var dıdıydı banusultannn

hahaha dedektifler iş başında ben de baktım bulamadım

facede bulup eklemişsinz.bn burda çoğunun facesi yok yada kullanmıyorlar diye biliyordum.sanki sizleri yolda görsem tanıyacakmışım gibi geliyor.ilk foto paylaştığımzda saolsun seyyahımın sayesinde ama o banlıydı o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…