Kirli Çıkılar )))

afiyet olsun olly ben de yarın için niyetleniyodum yapmaya, ama ıspanaklı börekte karar kıldım

vayşşş süper olmöuş ellerine sağlık
iyi kabarmış ortayada krema koyabilirmişsin

elelrine sağlık enfesssss duruyor krem şantimi üzerideki kremammı...

ha birde ıspanaklı keki bazıları şerbetli hafif yapmakta bazılarıda sade kek... hangisidir bu enfes tatlı

gökçecim işin zor çok iyi düşünüp karar vermen gerekiyor
eşim bu tip durumlarda canımı çok sıkarsa eve para getirmeyi durduruyordum
evin erkeğisin hadi bensiz geçindir diyordum
gerçi şimdi çok daha iyi maaş alyor ben çalışmasam da yeter bunu daha önceleri diyordum
kv 50 yaşında boşandı kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor tabi destekle..
kimisi eşlerinden başkasıyla kendini hayal bile edemez boşansa bile evlenemez
eşini seviyor musun? boşanırsam tekrar sevebilirim diyormusun?
bunlar önemli bence çünkü henüz anne de olmadın
bence iyi düşün
iyi kötü yürüyen bir evliliğin var yazık etme...

elelrine sağlık enfesssss duruyor krem şantimi üzerideki kremammı...

ha birde ıspanaklı keki bazıları şerbetli hafif yapmakta bazılarıda sade kek... hangisidir bu enfes tatlı

yok cnm kek sadece. ıslatmadım hiç. ılık yedik aslında bekleseymiş daha iyi olurmuş
krem şanti üstündeki. aslında ortasını da kesip yapacaktım ama aceleye geldi ilk denemem böyle oldu
her gelen misafir üzerinde yeni bir tarif deniyorum
geçen incirli muhallebili kek idi
bugün de annem babam burda bunu denedim

olrayt kekin çok güzel görnüyüor ellerine sağlık şu curcunalı hafta sonunu atlatayım en kısa zamanda ben de denemek istiyorum

gökçe bu son durumları her ikinizi de tanıyan biriyle paylaşıyor musun? annenlerin haberi var mı onlar neler diyorlar?

ne güzel diyosun gözünü korkutttt....

korkusuza ne edersen korkar ki..... bir erkek ki karısını gecenin bir yarısı dışarı atarsaaa karısı boşanma davası açıncaaa sonra yalvarırsaaa yani neyle korkarkiiiiiiii kormazzzzzzzzz....

eee hani söz varya kuldan utanan allahtan korkan....

adam kuldan utansa dışarı atmaalrı yapmazdı, eeeee allahtan korksaaa bana bukadar eziyet etmezzz... yani korkusuzzzz..... aksine ben mi abartıyorum diye cidden inanç boyutunda ben kendimden korkar oldum inan....

ayyy bacım ayyyyy yaaa bizimkide o yaşlarda 5 çocuğu ile boşamış babalarını ve sonraaa azcık büyüyünce çocukalr evlenmiş 2.ye ondanda ayrılmış afedersin pislikelrni temizliyom...
evlenme aşamasında bilmiyorduk bilmiyordummmmmm 2.adamdanda ayrıldğnı da evlendiğinide böyle bile bile lades olur muydum ben....

evlenmek belki korkutucu olsada.... bunu sevdiysem herkesi severim bile düşünyorumm yaniiiiiiiii... (tövbe yarabbi ama öyle) bukadar yaşanmışlıklarla hala yanındaysam problem bendeee diye de düşündüm... psikologada gittim... amaaa yok bakalım

ellerine sağlık gayet enfes hafif bişey iyi akşama gider birşey zaten anneciğinle babacığınla yiyinizz afiyet ola

ben de denemek istiyordum hep ıspanaklı şantili keki. nasıl canım çekti anlatamam.

gökçe eşinin obsesyonu dışında başka sorunları da var ve senin ona saygın azalmış görüyorum. ağlaması, kadını gece evden göndermesi falan da tuhaf geldi. bazı şeyler için söz verip aynı şeyleri yapıyor ama hastalıgı ile alakalı. fakat hastalıgını bir ömür çekebilir misin, sevgin bunu kaldırmaya yeter mi? insanlar yaşlandıkça daha bir takıntılı oluyor. anne ve babalarımızın bile değiştiğini, takıntılı olmaya başladıgını görüyoruz.

yani sana yine söz verir bazı durumlar için ama tekrarlayabilir. eşinin ailesinin maddi desteğe ihtiyacı varsa evlat olarak bunu yapmak zorunda, mükellef. ama sen bazı şeylere dikkat edersen, onlarda senin paranla har vurup, harman savurursa insan kendini enayi gibi hisseder. senin boşanman ise kv. daha mutlu eder, rahatça parasını yemek için. ya da üzülür, oğlunu başkası çekemez diye.

sana tavsiyem: bu evlilik konusunda kafa nın hep kararsız oldugnu yazıyorsun, kendini korumaya yönelik hareket et, maddi olarak da. erkekler boşanırken çok çirkinleşiyorlar.

sorunlu ailelerin yetiştirdiği çocuklarda sorunlu oluyor. inşaallah bizler sağlıklı bir aile ortamı sunabiliriz.

dışarıdan bakılınca eşin için ailen okumuş, kariyeri olan, düzgün biri olarak düşünüyorlardır. sen sıkıntılarını, abartmadan, rahatsızlıgını ve ailesini, ilişkilerini, seni kabullenemediğini dile getir. onlar o zman destekçi olurlar. ancak boşanmayı düşünmüyorsan yakınalrına bu durumdan söz etme. eşin hem onların gözünden düşer. hem de senin için hep endişe ederler.

gökçe bu son durumları her ikinizi de tanıyan biriyle paylaşıyor musun? annenlerin haberi var mı onlar neler diyorlar?
artık tamamen paylaşmaz oldummmmm zira babam yazın kalp krizi geçirdi amelyat oldu....

hoş dediğimdede boyutu bilmeden onalr elbette baksın kızım annesine sevap diyip beni susturrularrrr ya neysee....
amaaa boşansam 1 allahın kulu neden boşandın diye sormaz... biliyorlarrrr....

boşanıcam diye korkut demek istemiştim
seni kovamsı olayını bilmiyordum
evinin içini sen bilirsin tabi biz anca burdan okuduğumuz kadar anlıyoruz
hakkında hayırlısı olsun canım ne diyeyim

sen bilirsin ama bir müddet ayrı yaşayın bakalım ne değişecek hayatınızda senfat daha iyi anlatmış ama mola gibi bir ara verin özleyin birbirinizi

gökçe bir kavgada seni kapı önüne koyacak kadar hastaysa sizin durumunuz gerçekten çok ciddi. Kesinlikle profesyonel yardım alarak bu kararı vermeniz gerekiyor. Gerçekten çok üzüldüm.

kesinlikle aynı fikirdeyim... bunun için yakınalrımızın da vasıtasıyla hacettepeden doç.olan bir bayan psikologa evlilik terapisine gittik ve eşide psikiyatrdı aynı yerde hemen ona yönlendirdi cidden obsesif

ve bu geçmeyecek bişe
hani bir yerinde bir ur olur amelyatla bir nebze gider hatta tamammen gider ama bu beyinde kesinlikle gitmez.... kontrol altında henüz okadar... saygımmm sonsuzken şimdi sınırlı... bende baskın bir karakterim ama saygıda sevgide sınırlı kaldım...

ailesi ailemi yaaaa....
bir çokkez ayrılırken yakama yapıştı ağladı salya sümük böyle bir aielden gelyorum herkes etrk eti babam annem falan filen sen etme bari dedi durdu bu 3.yılı devirdik ama hep acıylaaaaa....eeee şimdi ailesi aile oldu ben 2.derece aile.... bazen aile bile değilim.... ya bencede başka sorunları da var şuan cipralex kullanıyoruz ona amaa buda kesmez oldu sanırsammm dozu artırdık ve gelecek ay 6.ayımız olcak tedavide bakalım ne olacak ötesi....
bence şizofren bile olabilir.... veee inannın tartışmalar konuşmalar kavga analrı sonra öyle bir anlatıyorkiiiiiiiiiii tamamen ben suçluyum o haklı .... ben bile inanıyorum nerdeyseeee... amannnnnn senfat amannn bacım...

kesinlikle hep şunu derim eşimede bir çokkez dedim...

insan doğduğu aileyi seçemez ama kuracağı aileyi seçmeli.... diye....

şimdi ben yanlış aile kurdummm zararın neresinden dönsem kar kanısındayım... amaaaa iananamassınızzz açarım davayı adam çevremde biter...
eve yaklaşamam kararı bile çıkarttırdım ne polis ne hukuk koruyor seni.... millete hak evriyorum yok kocaları öldürürü yok kadına şiddete hayır....
adam okuluma dek gelir
yurt dışında toplantıdaydım eşim evde olmayınca okula geldim diye müdüre der... yaniiiiiiii bunu o ann başka kimse yazamaazzz....ufffff.... ailem onun ne mal olduğnu anladı
hoş babam daha isetrlerken bunlar anormal ansıda oğluda deli gibi bakışalrı dedi.... amaaa sanki yazılmış gibi oldu...
bende vazgeçtim istemedim ama sonra ta ankaradan eskşhre yanıma gelip sokaklarda lütfen gökçe
anla beni
şöyle büyüüdm
annem böyleee
düzgün bir yuva kurmak amacım
diye yapıştı etekelrime yoksaaa
restimi çekmiştim amaaaa
rezillik çıkmasın diyee adetaaa zoraki oldu offffffff

ÖSYM şifremi de unutmuşum vah ki ne vahEki Görüntüle 657929
badecim şifremi unuttum bölümüne tıkla orda sana bi sorcak ona dogu cevap verirsen şayet yeniden şifre alabilirsin

kesinlikle gökçecim yapabiliosan eşinden gizli birikim yap üç beş nolursa olsun kendini garantiye al
annemle babam boşandıgında babam emekli komiserdi ve bi güvenlik şirketinde genel müdürlük ve silah eğitmenliği yapıodu
maaşı 5 bin liraydı bundan taaaaaaa 6-7 sene önce düşünün ama kendini orda asgari ücretle çalışıo gösterdi
bide emekli maaşı üstüne olan evi mevi ne varsa şimdiki karısının üstüne yaptı nafaka vermemek için:)

şaka gibi ama bana 2 sene önce üniye giderken verdiği nafaka neydi biliomusun:) 150 lira bana 100 lira benim bi ufağıma 100 liprada diğer kardeşime gelirini saklıodu çünkü(((((((((

noldu ama yeni karısından çocugu oldu oda spastik özürlü ve böbrek hastası sürekli diyalize girio el kadar yavrucak:
şimdi tüm parasını çocuguna harcamak zorunda kalıyo......ama hastalıgına....

boşanıcam diye korkut demek istemiştim
seni kovamsı olayını bilmiyordum
evinin içini sen bilirsin tabi biz anca burdan okuduğumuz kadar anlıyoruz
hakkında hayırlısı olsun canım ne diyeyim
aminnn bacım...

sen bilirsin ama bir müddet ayrı yaşayın bakalım ne değişecek hayatınızda senfat daha iyi anlatmış ama mola gibi bir ara verin özleyin birbirinizi
ayrı yaşamak adınaaaa daha ne yapayım polis karakoldaaa bile 6 ay uzaklaştırmaaa aldı yaptıkalrından ama evi polisle girmiyomki ev ondaydı ben amcamdaydım 14 gün ve bu 14 gündede neler attı neler
erkek kardeşimeee ünvrsteden arkdşlmla olan fotoğraflrı okulda öğrtmen arkdşlrla olan fotoğrafları mailine yollayıp erkekelrle ablan demesinimi dersiniz daha neelr nelerrr cidden şizofren ama 3 gün sonra kardeşim bilir tanır hepsiniii ailemde tanırrr allahtan düşünün yani sonradaaa ses çıkarmayınca tamam madem öyle ayrılın dedikelrindede 3 gün sonraaaa ağlamalar sızlamalar ben ettim siz etmeyin demeler...

artık ababnnem bile ayrılsanda bundan öten yok
sonun olmaz kızım dedi düşünün 85 yaşındaki kadın bilee bu heryerde bulur rahatsız eder seni dedi... yoksa ayrıda yaşadım...okula şehre rezil etti...

gökçe bir kavgada seni kapı önüne koyacak kadar hastaysa sizin durumunuz gerçekten çok ciddi. Kesinlikle profesyonel yardım alarak bu kararı vermeniz gerekiyor. Gerçekten çok üzüldüm.
profesyonel ayrdım nedir? evlilik terapisti? güya bu terapis açıkca testleri yapyor ya siz ayrılın diyormuş yada deneyin yeniden diye yönlenriyormuş
biz buna gittik
ben kesin ayrılın der diye düşündüm amaaa psikologudaaa ayarladı sankiii diyorum ya adam harika konuşur... neyse seans sonunda
hayırrr ilaç tedavi alman gerek psikiytra yönlendryorum
bu şekilde bitsin diyememm ben dedi... bu yüzden tekrar denemelisinz dedi... veeee sonraki 1 ay
adamdeğişti aynı eve geldiğimde
sabah kahvaltımı bile hazırladı
bırakın günaydın demeyi
kahvaltı hazırladı sucukalr patatesler çaylar poaçalar
hafta içi
bileee
eeee sonraaa tamamm sen isetrsen ailemlede görüşmeyecem söz dedi
bendeee aileminde yanındayken dedi
aslaaa
görüş konuş
git gel
dedim...
bilmemm oradamı yanıldım... aman neyseee kafanızı şişrdim....... bizim adam dünnnn meselaa sabaha dek uyumadı
saçma sapan konuştu adeta çocuk gibi rahatsız etti uyutmadıda beni... sabah 6da uyuyabildi derken işi vardı ve şimdi kedi gibi uyuyor.....
onun için kafa şişirmeme şişirmenize bile değmezzz.......

hakkınızı helal edin bacılar....
çok sağolun... neyi nasıl açtım konuyu bilemem amaaa sağolun

iyi uykular hatunlar ben yatar yarın kalkınca zengin olcam:) çünkü yarın 15 i:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…