birini buldum pazartesi denemeye çağıracağım canım çok sağol bitanem eğer olmazsa özelden sorarım sana unutma bir yere not al:))))
bu aradaaaaa siz facede felan konuşadurun allright size ıspanaklı kek yaptıEki Görüntüle 657931
birini buldum pazartesi denemeye çağıracağım canım çok sağol bitanem eğer olmazsa özelden sorarım sana unutma bir yere not al:))))
bu aradaaaaa siz facede felan konuşadurun allright size ıspanaklı kek yaptıEki Görüntüle 657931
elelrine sağlık enfesssss duruyor krem şantimi üzerideki kremammı...birini buldum pazartesi denemeye çağıracağım canım çok sağol bitanem eğer olmazsa özelden sorarım sana unutma bir yere not al:))))
elelrine sağlık enfesssss duruyor krem şantimi üzerideki kremammı...
ha birde ıspanaklı keki bazıları şerbetli hafif yapmakta bazılarıda sade kek... hangisidir bu enfes tatlı
ne güzel diyosun gözünü korkutttt....hastalığını demiyorum adı üstünde hastalık
ama annesine senin rızan olmadan borcunuzda varken para göndermesi ne demek
iyi o zaman sende benim param de annene yolla paranı el elde baş başta oturun olurmu hiç
yakandan düşme kısmına bişey diyemem onu sen tanıyosunda bişeyler yap gözünü korkut bari
ayyy bacım ayyyyy yaaa bizimkide o yaşlarda 5 çocuğu ile boşamış babalarını ve sonraaa azcık büyüyünce çocukalr evlenmiş 2.ye ondanda ayrılmış afedersin pislikelrni temizliyom...gökçecim işin zor çok iyi düşünüp karar vermen gerekiyor
eşim bu tip durumlarda canımı çok sıkarsa eve para getirmeyi durduruyordum
evin erkeğisin hadi bensiz geçindir diyordum
gerçi şimdi çok daha iyi maaş alyor ben çalışmasam da yeter bunu daha önceleri diyordum
kv 50 yaşında boşandı kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor tabi destekle..
kimisi eşlerinden başkasıyla kendini hayal bile edemez boşansa bile evlenemez
eşini seviyor musun? boşanırsam tekrar sevebilirim diyormusun?
bunlar önemli bence çünkü henüz anne de olmadın
bence iyi düşün
iyi kötü yürüyen bir evliliğin var yazık etme...
ellerine sağlık gayet enfes hafif bişey iyi akşama gider birşey zaten anneciğinle babacığınla yiyinizz afiyet olayok cnm kek sadece. ıslatmadım hiç. ılık yedik aslında bekleseymiş daha iyi olurmuş
krem şanti üstündeki. aslında ortasını da kesip yapacaktım ama aceleye geldi ilk denemem böyle oldu
her gelen misafir üzerinde yeni bir tarif deniyorum
geçen incirli muhallebili kek idi
bugün de annem babam burda bunu denedim
artık tamamen paylaşmaz oldummmmm zira babam yazın kalp krizi geçirdi amelyat oldu....gökçe bu son durumları her ikinizi de tanıyan biriyle paylaşıyor musun? annenlerin haberi var mı onlar neler diyorlar?
ne güzel diyosun gözünü korkutttt....
korkusuza ne edersen korkar ki..... bir erkek ki karısını gecenin bir yarısı dışarı atarsaaa karısı boşanma davası açıncaaa sonra yalvarırsaaa yani neyle korkarkiiiiiiii kormazzzzzzzzz....
eee hani söz varya kuldan utanan allahtan korkan....
adam kuldan utansa dışarı atmaalrı yapmazdı, eeeee allahtan korksaaa bana bukadar eziyet etmezzz... yani korkusuzzzz..... aksine ben mi abartıyorum diye cidden inanç boyutunda ben kendimden korkar oldum inan....
kesinlikle aynı fikirdeyim... bunun için yakınalrımızın da vasıtasıyla hacettepeden doç.olan bir bayan psikologa evlilik terapisine gittik ve eşide psikiyatrdı aynı yerde hemen ona yönlendirdi cidden obsesifben de denemek istiyordum hep ıspanaklı şantili keki. nasıl canım çekti anlatamam.
gökçe eşinin obsesyonu dışında başka sorunları da var ve senin ona saygın azalmış görüyorum. ağlaması, kadını gece evden göndermesi falan da tuhaf geldi. bazı şeyler için söz verip aynı şeyleri yapıyor ama hastalıgı ile alakalı. fakat hastalıgını bir ömür çekebilir misin, sevgin bunu kaldırmaya yeter mi? insanlar yaşlandıkça daha bir takıntılı oluyor. anne ve babalarımızın bile değiştiğini, takıntılı olmaya başladıgını görüyoruz.
yani sana yine söz verir bazı durumlar için ama tekrarlayabilir. eşinin ailesinin maddi desteğe ihtiyacı varsa evlat olarak bunu yapmak zorunda, mükellef. ama sen bazı şeylere dikkat edersen, onlarda senin paranla har vurup, harman savurursa insan kendini enayi gibi hisseder. senin boşanman ise kv. daha mutlu eder, rahatça parasını yemek için. ya da üzülür, oğlunu başkası çekemez diye.
sana tavsiyem: bu evlilik konusunda kafa nın hep kararsız oldugnu yazıyorsun, kendini korumaya yönelik hareket et, maddi olarak da. erkekler boşanırken çok çirkinleşiyorlar.
kesinlikle hep şunu derim eşimede bir çokkez dedim...sorunlu ailelerin yetiştirdiği çocuklarda sorunlu oluyor. inşaallah bizler sağlıklı bir aile ortamı sunabiliriz.
dışarıdan bakılınca eşin için ailen okumuş, kariyeri olan, düzgün biri olarak düşünüyorlardır. sen sıkıntılarını, abartmadan, rahatsızlıgını ve ailesini, ilişkilerini, seni kabullenemediğini dile getir. onlar o zman destekçi olurlar. ancak boşanmayı düşünmüyorsan yakınalrına bu durumdan söz etme. eşin hem onların gözünden düşer. hem de senin için hep endişe ederler.
badecim şifremi unuttum bölümüne tıkla orda sana bi sorcak ona dogu cevap verirsen şayet yeniden şifre alabilirsinÖSYM şifremi de unutmuşum vah ki ne vahEki Görüntüle 657929
ben de denemek istiyordum hep ıspanaklı şantili keki. nasıl canım çekti anlatamam.
gökçe eşinin obsesyonu dışında başka sorunları da var ve senin ona saygın azalmış görüyorum. ağlaması, kadını gece evden göndermesi falan da tuhaf geldi. bazı şeyler için söz verip aynı şeyleri yapıyor ama hastalıgı ile alakalı. fakat hastalıgını bir ömür çekebilir misin, sevgin bunu kaldırmaya yeter mi? insanlar yaşlandıkça daha bir takıntılı oluyor. anne ve babalarımızın bile değiştiğini, takıntılı olmaya başladıgını görüyoruz.
yani sana yine söz verir bazı durumlar için ama tekrarlayabilir. eşinin ailesinin maddi desteğe ihtiyacı varsa evlat olarak bunu yapmak zorunda, mükellef. ama sen bazı şeylere dikkat edersen, onlarda senin paranla har vurup, harman savurursa insan kendini enayi gibi hisseder. senin boşanman ise kv. daha mutlu eder, rahatça parasını yemek için. ya da üzülür, oğlunu başkası çekemez diye.
sana tavsiyem: bu evlilik konusunda kafa nın hep kararsız oldugnu yazıyorsun, kendini korumaya yönelik hareket et, maddi olarak da. erkekler boşanırken çok çirkinleşiyorlar.
aminnn bacım...boşanıcam diye korkut demek istemiştim
seni kovamsı olayını bilmiyordum
evinin içini sen bilirsin tabi biz anca burdan okuduğumuz kadar anlıyoruz
hakkında hayırlısı olsun canım ne diyeyim
ayrı yaşamak adınaaaa daha ne yapayım polis karakoldaaa bile 6 ay uzaklaştırmaaa aldı yaptıkalrından ama evi polisle girmiyomki ev ondaydı ben amcamdaydım 14 gün ve bu 14 gündede neler attı nelersen bilirsin ama bir müddet ayrı yaşayın bakalım ne değişecek hayatınızda senfat daha iyi anlatmış ama mola gibi bir ara verin özleyin birbirinizi
profesyonel ayrdım nedir? evlilik terapisti? güya bu terapis açıkca testleri yapyor ya siz ayrılın diyormuş yada deneyin yeniden diye yönlenriyormuşgökçe bir kavgada seni kapı önüne koyacak kadar hastaysa sizin durumunuz gerçekten çok ciddi. Kesinlikle profesyonel yardım alarak bu kararı vermeniz gerekiyor. Gerçekten çok üzüldüm.
badecim şifremi unuttum bölümüne tıkla orda sana bi sorcak ona dogu cevap verirsen şayet yeniden şifre alabilirsin
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?