Kirli Çıkılar )))

kızlar kardeşim benim 9 yıl önce öss ye girdiğim okulda sınava gircek.
belli olmuş.
çok heycan yaptım bizim eve çok yakın kampüse çıkmadığına nasıl sevindim bilemezsiniz.

kızlar kardeşim görümcem için ve burdaki arkadaşların sınava girecek yakınları için dua eder misiniz??
kardeşimin adı enes. görümceminki çok nadir bi isim söylemiyim kalben edersiniz inşallah.

bugün benim kardeşimin denemesi de ortalamasının 10 net aşağı düşmüş.
bi iniyo bi çıkıyo çocuk inşallah sınavda en yükseği denk gelir.
çok çokk performans sergilemese de elinden geleni yaptı çocuğum.
Allahım inşallah hayırlı güzel bi yer nasip eder(duamı tam yapayım tıp ya da diş hekimliği hayırlı huzurlu mutlu ömür boyu helal rızıklar kazanacağı güzel başarılara imza atacağı sağlıkla işini yapabileceği harama helale dikkat edebileceği hem dünyasına hem ahiretine faydası olacak bi meslek elde edebileceği bi yer nasip eder Allahım inşallah ve burdakilerin kardeşlerine yakınlarına da bir de sirkecinin senfatın kardeşlerine. Amin.)

sınav sonucu babama geliyor aynı anda bize de naklen yayın yapıyor.

eşim diyo ki hadi size gönderiyo da bana niye gönderiyo
espri dolaşıyordu az önce. babama "iptal enes sınav sonuçları" yazıp göndercekti.
benim karadeniz zekasına sahip babamdan ne cevap gelcek bakalım

Allah zihin açıklığı versin hepsine
şimdi ben dua ederim eksik olur senin duana canı gönülden amin diyeyim

piiiiiiiiiiiiiiii bende gircektim ygs ye
hepten unutmuşum ki..
tipi bana benzeyen çalışkan biri yerime girsin hayrına:26:

bacılar ancak geçmişi okudummmmmm kiiiiii halada eksiğim varrrrrr ardınızdan geliyorum
bayadır hastaydım hoş hala öyleyim ne olduysaaa adeta yalancı hamilelik belirtileri:) komedi midem bulanyor başım dönyorrrr reglim aksıyor amaaaa gel gör ki hamile falan değilim testlerde.... doktor bahar çarpmış havadan dedi böyleeee oldum yahuuuuuuu....

bir çok kişi sormuş geçmiş olsun demiş önceki günlerden çok çok teşekkür ediyorum hepinizi çok özledim...

gel gellelim eşimlede azcık gıcığım anasına durduk yere lcd tv aldı samsung ama bana yaa ablaalrım ödüyor dedi ama yersemmmmmmm... hoş ben almasın demiyorum amaaa ne anaysaaa daha biz ev aldık onun bissürü masrafı var haspam duvara monte tv dende azcık uzak kalsa çatlar...
neyseee
allah sorsunnnnn hakkım haram zıkkım olsun.....

işte bu yüzden farmasi bacımmmmm :) kızcan amaaa pireye kızıp yorgan yakmaya benzer yaaaa:26::26::26::26: hiç kirli çıkı olmak gelmiyor içimdennnnnn yaa gelde birikim hedefleee neye kimeee niçin...

adam gelecek adına bişey demez
çocuk istemez
yaptığna teşekketmez
üstelik tersini eder
anasına yeğenine harcar
evi nasıl olsa gökçe idare ediyor

yaaaa ALLAHIM görde tepe taklak et demeden duramıyorummmmmmmmm daaa hoş oluyorda bir sürü şey başalrna geliyor amaa uslanana....

ne etsemkiiiiiiiiiiii

benim nisan 8 de davam var
acabaaaa
!!!!!!!!!!!!!! bitirsem gitsem miiiiii anasını satayım... bir bennnn böyle dinenn bakış açısı ile düşünyorum
yok şeytanı en çok mutlu eden şey boşanmaymışşşş aman şeytana uyma gökçe aman ne olur amannnn boşver....

diye diye 3 yılım bittiiiiiiiiiii....
sonuç
eş eh işte yalancı üstelik opsesif ahatsız
kaynana yüzüme bakmaz görüşmyoz ama çatır çutur paramızı yer her ay (1000tl veryoz zati onun haricindekiler dellendiryor)
görümcelerrrr( abuk sabuk hayatlar kendi çocuğna bakmaz anasına atarlarr aynı şehirde ayrı evlerde yaşar evlatlarna sahip olmazlarrrr fosur fosur cigara içer hocaları büyüleri gezerler ortaokul mezunu olup 3 ü de görsenizzzz çağla şikelmi desemmmmmmmmm yahut genel müdürmü düşünün öğretmen (ben) neyim ki yanlarındaaa)
bayram seyran din iman saygı sevgi yok....
yani amannnnnnnnnnnnnnn....

bazen diyorumSİL BAŞTAN YAŞAMAK LAZIM!
amaaaçevre engel oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr.... ufffffffffffffff

herneyseeee cidden kusura bakmayın

derfatcım bugun anneannemler bendeydıler hıc gıremedım buraya telde acık kalmıs onlıne gozukmusum hep ama... senın mesajıda saolsun sırkecı sayesınde farkettım ozelden ben sana yazayım ıstedıgın seyı ok

hakkında hayırlısı olsun canım:26:
ne diyim şimdi ben sana

allah zıhın acıklıgı versın cnm kardesıne ve tum gıreceklere benımde kuzenım gırecek bakalım o neler yapacak haklarında hayırlısı olsunn...

hakkında hayırlısı olsun canım:26:
ne diyim şimdi ben sana
sağol bacımmmmmmmm...

eeee sizler nasılsınızzz... sanki sendin dimi arçeliği sinboyu gezennn ne aldınmı bakalım....

kardeşinede şimdiden başarılar....

bizim en ufaklığmızda giryorrr amaaa ona öss sormaa maç yorumu sor tüm dünyaaa....sadece türkiye ligi olsaaa neyse... işte çalışmayıp deli ediyor ya bizi bakalım....

gökçe kv.yi görümceyi boşver
eşin de düz<elme potansiyeli varmı sen ona bak
adam akıllı tekrar konuş
mutsuzluğunu anlat ..sen herşeyi idare edemezsin ki
evin sorumluluğu ,eşinin titizliği,sen istememene rağmen paranızı ailesine harcaması...bunları kaldırmak zor işler
eşine açık açık söyle ya hizaya gelsin yada boşanmayı düşünüyorum de..
yazık değilmi daha evliliğinizin en güzel yıllarında böyle sıkıntı yaşatıyo...

desene hepimizin evinde bi ufaklık var
az önce kardeşimin yurduna tlf açtım.
çağırttılar gelmedi.
çocuk telefonda dedi ki enes abi yok dersaneye gitmiştir belki diye.
aman bi garibime gitti ablasının guzusu büyümüş de abi olmuş

şu sıralar yoğunum canım almaya fırsat bulamadım.
ama karar verdim gibi..
sinbo olcak sanırım.

ben de aynı fikirdeyim gökçe, daha önce de boşanmayı düşündüğünü söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. ciddi olarak konuş, sakince sıkıntılarını, duygularını anlat.
ama tavrın net olsun.

gökçe şu en güzel zamanlarınızı nelerle geçiriyorsunuz
erkekler salaktır biraz ne de olsa eksik genliler yapılarında var bi eksiklik.
sakın fevri karar alıp o k validene ve görümcene pabuç bırakma
eşinle ciddi bir konuşma yapma zamanı gelmiş ...

konuşmammmı yaaa

şöyle atraksiyonsuz konuşunca adam sallamıyor beni illaaa harekete geçecemki anlasın ciddiyetimi... ha düzelme derkennn
düşün opsesif adam, düzelirse ne ala olur... ama ilacı 2 gün içmesin uffff...evet bak en son konuştuğumdaaa şimdi ben matematik öğrtmnym devlette ekdersle 2000tl alyorummm
bana ne dediii
iyde gökçe ben senden çok kazanıyorum istediğime veririm demezmiiiiiiiii....

iyi ver ben yokum demek iyi olurdu ve dedimde
...
sonra başladı ağlamayaaaaaaa yaaaa bak ev aldık etme eyleme tamam ,(ben nasıl öderim evin kredisini 3000tlde) bananeee satarsın yatrırsın bankaya ayrılalım dedim...
cidden de yaparım bilir...
bu kezzz daha başkaaa tavırlar davranışlarrrr

daha düşün ocakda anasına 25000 lik bir senedin 8000 ini verdi belkide daha fazlasınıı vermiştir
güya vercekti
şimdi der ben erkeğim 4000 almayacam
hiç alma........ sen almaaa anan elin adamalrından ayrılsın senet yaptırsın senedi kendisinden dolayı garip gurip işler sorunlu çıkıp adama öedemesi gereksin anlayacağın iki tarafı boklu değnek çok afedersinde bacım.... ne etsemmm...

hayatımı yeniden kurarım onsuz
amaa o yakamdan düşer mi???? inan devlet polis bişey yapmıyor yapamıyor bu ülkede.... hukuk dersennnn baya geç işliyor...uffff

evet ya guzular büyüdüde adam oldudaaaa bizler yaşlanyozzz...geçen günler ömürden gidiyor be bacım...

sinboda kararı kılmışın iyi bakalım...

allrihgt bakıcı buldun mu bilmiyorum sayfaları okuayamdım misafirim var gitsin okuyacağım
ama sana bir bakıcı buldum istersen iletişime geçirebilirim 40yaşlarında evli bir kadın
birini buldum pazartesi denemeye çağıracağım canım çok sağol bitanem eğer olmazsa özelden sorarım sana unutma bir yere not al:))))

bu aradaaaaa siz facede felan konuşadurun allright size ıspanaklı kek yaptı

evet ablacımmm daha önce 2 avukat tutmuştummmmm ve cidden amcama gitmiştim..... daha doğrusu eşim kovmuştu geçen yılda evden kovma eğilimi fazlasıyla vardı... namussuz olsam neler ederdim amannn yarabbi.... öyleeee
yaaa onların olsun diyorum zerre umruma değil inannn.... sadece alışkanlık o sevmek tükenyor... eeee
hep bana hep bana diyene neler nekadar dayanır ki....

dediğim gibi aileside parayı çeker yaşayaamz onlaaa
evlerine benle rahatlık geldi adetaaa...

ha ayrılmalardaaa onlaraaa kolay ya bu beni deli ediyor...

hastalığını demiyorum adı üstünde hastalık
ama annesine senin rızan olmadan borcunuzda varken para göndermesi ne demek
iyi o zaman sende benim param de annene yolla paranı el elde baş başta oturun olurmu hiç
yakandan düşme kısmına bişey diyemem onu sen tanıyosunda bişeyler yap gözünü korkut bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…