Kirli Çıkılar )))

Selam kızlar,
sürekli bu topiği okuyorum, hatta birkaç haftada tüm sayfaları okudum diyebilirim :)
size birşey sormak istiyorum, ben tl çabuk harcanıyor diye euro alıyorum, ama euroda sürekli düşüşte bu aralar,
Bi sitede bu sene sonuna kadar 1,10 tl ye kadar düşer yazıyordu, bende hali ile panik yaptım,
acaba tüm eurolarımı (fazla değil 1000 euro ) bozdurup dolar mı alsam ? ne dersiniz?

merhaba kızlar.. altın baya düştü.. ben de iyiki geçen hafta çoğunluğunu bozmuşum. ama yine de bugün sabah da bozdum mecburen.. inşallah yeni evimiz hayır getirir..

slm kizlar
ocak ayinda 8 bin dinar biriktiemisdim.oda turk parasiyla 150 tl yapiyor. euro alamadim esime ve ogluma biseyler aldim esimin dogum gunuydu oglumunda ihtiyaci vardi subat ayi icinde 2 bin dinar biriktirdim 40 tl biraz daha biriktirip dolar mi alayim euromu turkiyeye gelince bozdursam hangisinde daha az zarar ederim.

meyraacım dün misafirlerim vardı geçmiş olsun için o nedenle internete akşam üzeri saat 17:30 18:00 arasına kadar giremedim canım

sorduğun sorunun yanıtını da bulmuşsun çok sevindim

ben de dün 1752 den sattığım 20 gr altını 1720 den geri aldım 9.21 dolar kar ettim. Allah bereket versin.

524 gramdı canım

elıne saglık canım cts gunu bı ceyrek aldık 160 tlden
merhaba canım bereketli olsun çeyreğin
merhaba kızlar.. altın baya düştü.. ben de iyiki geçen hafta çoğunluğunu bozmuşum. ama yine de bugün sabah da bozdum mecburen.. inşallah yeni evimiz hayır getirir..

merhaba canım eviniz hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun karanfilce hayırlısı olur inş. cnm darısı bizlere inş.

günaydın arkadaşlar
altın ev ve dolar alanların altınları dolarları evleri hayırlı olsun...Allah bereket versin.... :)
farmasi canım geçen gün yaptığım işlemden şu an 17 dolar civarı kardayım ama bozmuyorum dolarlarımı, ne dersin? :)

bereketli olsun canım bende 1719 dan aldım biraz yavaş yavaş almaya karar verdim doğrmu bilmiyorum ama altın olsun dolarda kalmasın diye düşündüm ne dersin farmasi

hepinizin birikimleri bereketli olsun kızlar

sağolasın canım amin..
hayırlı olsun karanfilce hayırlısı olur inş. cnm darısı bizlere inş.
İnşallah darısı başınıza olsun biz 2 kişi ortak alıyoruz evi ama sizin kendinize versin Allah... hep ev hayalim vardı böyle alacağım aklıma gelmezdi ama

amin inşallah sağolasın canım benim

Allah bereket versin canım harika.
son karar senindir bitanem

bereketli olsun canım bende 1719 dan aldım biraz yavaş yavaş almaya karar verdim doğrmu bilmiyorum ama altın olsun dolarda kalmasın diye düşündüm ne dersin farmasi

hepinizin birikimleri bereketli olsun kızlar
canım ben 1752 deyken ons dolara geçtim dün de 1720 de tekrar altına geçtim 20 gram idi altın alıştada satıştada ama 9.21 dolar kar ettim ./B]

bana cevap veren yok mu

bana cevap veren yok mu

Açıkçası ben buna cevap veremem.
Hem kendimi euro konusunda yeterli görmüyorum hem de bence yönlendirmek yanlış olur.
Sadece şunu söyleyebilirim, Avrupa'dan gelecek haberleri, Yunanistan'ın durumunu takip edin.

Allah bereket versin canım
ben ilk alırken dolar almıştım tl den yani şimdi 1714 e kadar onsu altın aldım hala azcık dolar var önce sizin yorumları yaptıklarınızı okuyorum sonra kendi hesabımda hesaplıyorum zarar olurmu olmazmı sonra kalbime soruyorum ne dersin diye ona göre davranıyorum
tabi rakam küçük olunca kolay oluyor karar vermesi ilerleyen günlerde böyle karar vermem sanırım tabi şimdi tecrübe bilgide yok :))

Allah razı olsun bitanem
inşallah herşey gönlünce olur hayatta

farmasi canım karım 25 dolara çıktı ama hala bozmuyorum....şimdi ons düşüyor ya tam altınla dolar alma zamanı gibi geliyor....yüklü miktarda almak lazım ama cesaret edemiyorum,zira dolara hiç güvenmem ben,tecrübeyle sabit :))

canım ons düşerken beklenip kendine göre belirlediğin bir seviyeden altın alınır canım. ons yüksekken dolara geçilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…