- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
gunaydın kirli çıkılaaar :)
524 gramdı canımbi 600 gr filan altınınız vardı o zaman:44:
birinci sayfadaki ocak ayı birikim listemiz hayırlı olsun canlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar...
ladyfog/farmasi ben cuma günü ons 1762 iken altınla dolar almıştım....şimdi ons 1730..... aldığım dolarları satıp altın alsam, kar eder miyim? ilk defa yaptım da bu arbitraj işini :))
0,25 gr kar ediyormuşum,buldum :))
merhaba canım bereketli olsun çeyreğin524 gramdı canım
elıne saglık canım cts gunu bı ceyrek aldık 160 tlden
merhaba kızlar.. altın baya düştü.. ben de iyiki geçen hafta çoğunluğunu bozmuşum. ama yine de bugün sabah da bozdum mecburen.. inşallah yeni evimiz hayır getirir..
merhaba kızlar.. altın baya düştü.. ben de iyiki geçen hafta çoğunluğunu bozmuşum. ama yine de bugün sabah da bozdum mecburen.. inşallah yeni evimiz hayır getirir..
meyraacım dün misafirlerim vardı geçmiş olsun için o nedenle internete akşam üzeri saat 17:30 18:00 arasına kadar giremedim canım
sorduğun sorunun yanıtını da bulmuşsun çok sevindim
ben de dün 1752 den sattığım 20 gr altını 1720 den geri aldım 9.21 dolar kar ettim.Allah bereket versin.
merhaba canım bereketli olsun çeyreğin
merhaba canım eviniz hayırlı uğurlu olsun
sağolasın canım amin..günaydın arkadaşlar
altın ev ve dolar alanların altınları dolarları evleri hayırlı olsun...Allah bereket versin.... :)
farmasi canım geçen gün yaptığım işlemden şu an 17 dolar civarı kardayım ama bozmuyorum dolarlarımı, ne dersin? :)
İnşallah darısı başınıza olsun biz 2 kişi ortak alıyoruz evi ama sizin kendinize versin Allah... hep ev hayalim vardı böyle alacağım aklıma gelmezdi amahayırlı olsun karanfilce hayırlısı olur inş. cnm darısı bizlere inş.
meyraacım dün misafirlerim vardı geçmiş olsun için o nedenle internete akşam üzeri saat 17:30 18:00 arasına kadar giremedim canım
sorduğun sorunun yanıtını da bulmuşsun çok sevindim
ben de dün 1752 den sattığım 20 gr altını 1720 den geri aldım 9.21 dolar kar ettim.Allah bereket versin.
merhaba canım bereketli olsun çeyreğin
merhaba canım eviniz hayırlı uğurlu olsun
sağolasın canım amin..
İnşallah darısı başınıza olsun biz 2 kişi ortak alıyoruz evi ama sizin kendinize versin Allah... hep ev hayalim vardı böyle alacağım aklıma gelmezdi ama
amin cnm hayat işte sonrasını düşünmek lazım iyi yaptınız
inş. bir evim olursa haber vercem size
Allah bereket versin canım harika.günaydın arkadaşlar
altın ev ve dolar alanların altınları dolarları evleri hayırlı olsun...Allah bereket versin.... :)
farmasi canım geçen gün yaptığım işlemden şu an 17 dolar civarı kardayım ama bozmuyorum dolarlarımı, ne dersin? :)
canım ben 1752 deyken ons dolara geçtim dün de 1720 de tekrar altına geçtimbereketli olsun canım bende 1719 dan aldım biraz yavaş yavaş almaya karar verdim doğrmu bilmiyorum ama altın olsun dolarda kalmasın diye düşündüm ne dersin farmasi
hepinizin birikimleri bereketli olsun kızlar
Selam kızlar,
sürekli bu topiği okuyorum, hatta birkaç haftada tüm sayfaları okudum diyebilirim :)
size birşey sormak istiyorum, ben tl çabuk harcanıyor diye euro alıyorum, ama euroda sürekli düşüşte bu aralar,
Bi sitede bu sene sonuna kadar 1,10 tl ye kadar düşer yazıyordu, bende hali ile panik yaptım,
acaba tüm eurolarımı (fazla değil 1000 euro ) bozdurup dolar mı alsam ? ne dersiniz?
bana cevap veren yok mu
Allah bereket versin canım harika.
son karar senindir bitanem
canım ben 1752 deyken ons dolara geçtim dün de 1720 de tekrar altına geçtim20 gram idi altın alıştada satıştada ama 9.21 dolar kar ettim ./B]
Allah bereket versin canım
ben ilk alırken dolar almıştım tl den yani şimdi 1714 e kadar onsu altın aldım hala azcık dolar var önce sizin yorumları yaptıklarınızı okuyorum sonra kendi hesabımda hesaplıyorum zarar olurmu olmazmı sonra kalbime soruyorum ne dersin diye ona göre davranıyorum
tabi rakam küçük olunca kolay oluyor karar vermesi ilerleyen günlerde böyle karar vermem sanırım tabi şimdi tecrübe bilgide yok :))
farmasi canım karım 25 dolara çıktı ama hala bozmuyorum....şimdi ons düşüyor ya tam altınla dolar alma zamanı gibi geliyor....yüklü miktarda almak lazım ama cesaret edemiyorum,zira dolara hiç güvenmem ben,tecrübeyle sabit :))
canım ons düşerken beklenip kendine göre belirlediğin bir seviyeden altın alınır canım. ons yüksekken dolara geçilir
ben de tam onu diyorum işte...ons 1650 lere düşeceği için 1715 ons için yüksek..dolar alınabilir demek istedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?