Allah razı olsun bitanem
inşallah herşey gönlünce olur hayatta
farmasi canım karım 25 dolara çıktı ama hala bozmuyorum....şimdi ons düşüyor ya tam altınla dolar alma zamanı gibi geliyor....yüklü miktarda almak lazım ama cesaret edemiyorum,zira dolara hiç güvenmem ben,tecrübeyle sabit :))
merhaba kirli çıkılar bu aralar misafir ağırlamaktan siteye giremiyorum, inşallah herkes iyidir
iyiyiz canım senin yokluğun sitede belli oluyor hemen...
bu arada twent de uzuuunn zamandır uğramıyor buraya inşallah kötü bişey yoktur...
nasıl oldun farmasi? Okula başlayabildin mi yoksa evde misin hala?merhaba kirli çıkılar bu aralar misafir ağırlamaktan siteye giremiyorum, inşallah herkes iyidir
Bereketli olsun paranız.merhaba kirli çıkılar. ne zamandır girmiyodum topiğe çünkü geçen ay birikim yapamadım hiçama bu ay şükürler olsun iyi bi başlangıç yaptım 2000 tl kadar nakitimiz var ama altınamı çevirsek diye düşündük eşimle sonra bu parayı tl olarak yastıkaltı yapmaya karar verdik
tüm birikim yapan hanımlara Allah bereket versin
Hayırlı olsun eviniz, aldınız demekkızlarrr artık birikimim sıfırlandı.. farmasicim, ben 1,5 ay kadar bildirim yapamıycam sanırım. 2000 açık kaldı onu da ödeyince sil baştan aranızdayım inşallah.. Allahım hepimize bol bereketli paralar nasip etsin..
bir de kızlar eşimin maaşı baya düşüktü yaa 200 tl zam yapmışlar oysa 50 tl kurbanda yapmışlardı çok sevindim
merhaba kirli çıkılar. ne zamandır girmiyodum topiğe çünkü geçen ay birikim yapamadım hiçama bu ay şükürler olsun iyi bi başlangıç yaptım 2000 tl kadar nakitimiz var ama altınamı çevirsek diye düşündük eşimle sonra bu parayı tl olarak yastıkaltı yapmaya karar verdik
tüm birikim yapan hanımlara Allah bereket versin
Haydi hayırlısı bitanem herşey yoluna girer sonuçta aldığınız ev de bir birikim bereketli olsun inşallahkızlarrr artık birikimim sıfırlandı.. farmasicim, ben 1,5 ay kadar bildirim yapamıycam sanırım. 2000 açık kaldı onu da ödeyince sil baştan aranızdayım inşallah.. Allahım hepimize bol bereketli paralar nasip etsin..
bir de kızlar eşimin maaşı baya düşüktü yaa 200 tl zam yapmışlar oysa 50 tl kurbanda yapmışlardı çok sevindim
nasıl oldun farmasi? Okula başlayabildin mi yoksa evde misin hala?
Bereketli olsun paranız.Biz de bu ay birikimi para olarak tutarız büyük ihtimalle.
Hayırlı olsun eviniz, aldınız demek
ev size uğurlu mu geldi yoksa, zam da hayırlı olsun canım
bizde bu aralar pek bir değişiklik yok. Geçen aydan 400tl kalacak bu ay da birşeyler ekleyip yastıkaltı yapacağız inşallah. altından pek bir soğudum bu aralar nedense.
Ben de çok fazla giremiyorum nete. Bebek çok yoruyor beni acayip kilo veriyorum yüzüm falan çöktü =(Bir de okuldaki yorgunluk var tabi çok bitkinim bu aralar. Enerji verecek şeylere ihtiyacım var anlayacağınız. Bu konuda öneriniz var mı bana arkadaşlar...
merhaba canım nasılsın ? hoşgeldin
bazen birikim yapabiliriz bazen yapamayabiliriz ama önemli olan birikim yapma niyetini içimizde taşımak bence .
birikimleriniz bereketli olsun
Haydi hayırlısı bitanem herşey yoluna girer sonuçta aldığınız ev de bir birikim bereketli olsun inşallah
merhaba canım sen de hoşgeldinbereketli olsun birikiminiz.
canım ben geçtiğimiz hafta raporluydum nasipse bu hafta da raporlu olacağım ....
bademcikte yaş ilerledikçe iyileşme süreci çocuklardaki gibi olmuyormuş hem de öyle hala acısı sızısı var.
uzun süreli ve yüksek sesli konuşmayı hiç sevmiyor boğazlarım. ameliyata gitmeden önce mahsus birkaç kilo aldım 55.5 oldum internetten okumuştum sıvı gıdalarla beslenmekten hatta ağrı acıdan birşey yiyememekten kilo kaybı olduğunu ..... ben de 53 kiloya düştüm. ama artık katı gıdalara yavaş yavaş geçtim. ama yediklerimin tadını alamıyorum sırf vücuda vitamin mineral girsin diye yemeye çalışıyorum.
sana tahin -pekmez karışımı ,sadece pekmez, bal, kuruyemiş ( badem ,ceviz , kuru üzüm, fındık antep fıstığı vs) günde 1 tane madensuyu , meyve
ve diğer et, süt , tahıl ,sebze grubu yiyeceklerine dikkat etmeni nacizane öneririm canım .
vakit buldukça uyu. uyumasan bile yat uzan dinlen .inşallah herşey yoluna girer bitanem.
inşallah bu hafta tamamen biter ağrıların, ben de doğumdan sonra çook ağrılar çekmiştim ama 1 haftada falan geçti sonra. Neyse ki annen kayınvaliden hep yakınında onlar da yardımcı oluyordur sana. Tekrar geçmiş olsun canım.
Dediğin gbi dün ceviz yemeye ve pekmez içmeye başladım. inşallah ben de eski enerjime kavuşurum. Bebeğim küçükken daha fazla uykusuzluk çekiyordum ama iyi de besleniyordum o yüzden oldukça dinçtim. hergün evi silerdim temizlik yapardım o uykusuzluğuma rağmen şimdi ev resmen berbat halde. halim kalmıyor hiçbirşeye =( İnşallah toparlarım ben de en kısa zamanda.
Hayırlı olsun eviniz, aldınız demek
ev size uğurlu mu geldi yoksa, zam da hayırlı olsun canım
bizde bu aralar pek bir değişiklik yok. Geçen aydan 400tl kalacak bu ay da birşeyler ekleyip yastıkaltı yapacağız inşallah. altından pek bir soğudum bu aralar nedense.
Ben de çok fazla giremiyorum nete. Bebek çok yoruyor beni acayip kilo veriyorum yüzüm falan çöktü =(Bir de okuldaki yorgunluk var tabi çok bitkinim bu aralar. Enerji verecek şeylere ihtiyacım var anlayacağınız. Bu konuda öneriniz var mı bana arkadaşlar...
selam günaydın hayırlı haftalar kızlar bereketli birikimler
Birikim yapmak istiyorum ama nasıl ne kadar ne şekilde neylerden kısar offff çıkamıyorum işin içinden
vealeyküm selam canım güzel dileklerin için teşekkürler , inşallah hepimiz için çok ama çok güzel bir hafta olur
ufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık
herkeseeee günaydın.....
artık kimse gelmiyor buraya
ufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?