ufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık
merhaba cincanımmmmmmmmmmm
ben hergün geliyorum aslında bakıyorum kimse yok yazılmışsa da yazılanları okuyorum , iyi dileklerimi yazıyorum çıkıyorum.
kendi kendime ne yazayım
sen de geliyorsun mandalina da
bu aralar kimseler yok umarım herkesin keyfi yerindedir can sıkıcı günler yaşanmıyordur.
kıızlar biraz birikmişim var çeyrekmi yapcam dolarmı euromu karar veremedim:S çok fazlada bilgim yok sadece annem eline ğara geçtikçe altın yapar altın garanttidir der
siz ne önerirsiniz?
bende arasıra birikim yapıyorum bu güne kadar iki bilezik ve dört çeyreğim oldu
maşallah ne güzel birikim yapmak gibisi yok ,yarın öbür gün bizi nelerin bekleyeceğini bilemeyiz.
bereketli olsun, devamı gelsin inşallah.
çok haklısın canım,yarınların bize ne sürprizler hazırladığını bilemeyiz...herşey dört dörtlük,mükemmel giderken, birden herşeyin alt üst olması bir anlık iş.... Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,taşıyamayacağımız yükler yüklemesin... (amin)
birikime gelirsek bu ay gizliden gizliye seninle yarış halindeyim,ona göre :)) aylık harcamalar için 1.000 tl. ayırdım, bakalım ay sonunda ne kadar kalacak :) gerçi şimdiden yaklaşık 800 tl. si gitti ( nasıl gitti diye sorma,zira bütün harcamaları eşim yaptığı halde gidiyor işte :) sadece ufaklığın yuva parasını veriyorum gerisi özel harcamalar :) ) ama hala ümit var... :))
maşallah ne güzel birikim yapmak gibisi yok ,yarın öbür gün bizi nelerin bekleyeceğini bilemeyiz.
bereketli olsun, devamı gelsin inşallah.
ufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık
kuveytteydi ilk açılışta ardından çıktı hemen
Hmm kur değişikliğini yakaladınız herhalde.
Ben de düşsün de biraz daha alayım diyordum. 1.70 i görünce kaçırdım diye şok geçirecektim.:)
geçmis olsun hayırdır farmasicim nolducanım benimmmmmmmmmmmmmmmm
güzel duana kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum tüm samimiyetimle
kıyamam sana ya . evet gidiyor bitanem nasılsa gidiyor işte ,harcanacak bir yer çıkıyor.
benim de malum bu ay evdeydim gelen giden derken çok çok pasta börek yaptım gelene gidene ikram ettim. Ama yensin afiyet olsun helal hoş olsun hatrımı sayıp gelmişler geçmiş olsuna hiç şikayetçi değilim Allah yenen , içilen yere verir.
sağlığıma da ağır ağır kavuşmanın verdiği mutluluk ise anlatılmaz ,yaşanır
benim bu ay 420 tl nin 170 tl si gitti.
250 tl duruyor.
hayırlı günler hanımlar bol bereketli birikimler
sabah dolar aldım azcık 1.70 den şimdi 1.76 olmuş
sağolasın canım bademcik ameliyatı oldum.geçmis olsun hayırdır farmasicim noldu
bende birikimlerime devam ediyorum canım bugunde 15i malum 25 gr daha alcam insallh 105 gr olacak insallh ben ev için biriktiriyorum ya ondan düsme falan beklemiyorum beklersem ucndan tırtıklanıyor
canım ben olsam şu anda herhangibir şekilde pozisyon değiştirmezdim.ya lütfenn bana bi akıl verinn bir şeyler söyleyinn :44::44::44: düğünden kalma bileziklerim var ihtiyacımız oldukça kullandık filan neyse eşim altın yüksek olduğu zamanlarada hep bozduralım dedi ben engel olmştum şimdi düşüşşeri görünce suçlu ben oldum ne yapayım bekletmye devam edeyim mi bir de birikim için gram almaya başlamıştımm alım için uygun muu daha da düşer mi sonra artış olurmuu yaa :S:S:S:S:S:S:S:S:S:
farmasa canım geçmişe biraz baktımda yeni gördüm ameliyat olmuşsun.. çok geçmiş olsun...
bende kendime minik bi not defteri aldım mutfak harcamalarını ve gün içinde harcananların kaydını tutuyorum. mutfak için bi bütçe ayırıp onun dışına çıkmıcam çünkü markete gidince mutfak alışverişinin sonu gelmiyor bu ay daha şimdiden 400 lirayı buldu...
b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?