benim kuzu müsade etse sürekli buralarda olurum ama ne gündüz uykusu var ne de geceufff şuraya birileri gelsin artık sıkıldım hep boş sayfayı görmekten
lady, farmasi, başıyazmalı, karalahana, yusum, twent ve diğerleri
yeter artık
sen de bizdensin o zaman canım. biz de karanfilce ile sürekli ev hayali kuruyoruz hele ben iyice uçtum rüyamda ev geziyorum beğenemiyorum bir türlü falangeçmis olsun hayırdır farmasicim noldu
bende birikimlerime devam ediyorum canım bugunde 15i malum 25 gr daha alcam insallh 105 gr olacak insallh ben ev için biriktiriyorum ya ondan düsme falan beklemiyorum beklersem ucndan tırtıklanıyor
bileziği bozdurup gram altın alacaksan bence hiç yapma böyle birşey. çok yükseldiği zamanlar olacaktır elbette, o zamanlarda yaparsın.ya lütfenn bana bi akıl verinn bir şeyler söyleyinn :44::44::44: düğünden kalma bileziklerim var ihtiyacımız oldukça kullandık filan neyse eşim altın yüksek olduğu zamanlarada hep bozduralım dedi ben engel olmştum şimdi düşüşşeri görünce suçlu ben oldum ne yapayım bekletmye devam edeyim mi bir de birikim için gram almaya başlamıştımm alım için uygun muu daha da düşer mi sonra artış olurmuu yaa :S:S:S:S:S:S:S:S:S:
sen de tak bileziklerini bozdurmam bunları sakın yaklaşma de eşineyusum tşk ederim bende öyle düşünüyorumm eşim deli ediyooo benisana da allah sabır versinn bebeğine de uykuu
sen de tak bileziklerini bozdurmam bunları sakın yaklaşma de eşine
amiiiinnn öldüm bittim bugün de, Allah isteyen herkese versin ama bu benim ilk ve son bebeğimkaldıramam galiba 2. bebeği
merhaba kızlar şu raporlu olduğum günleri değerlendirip başka sağlık konularıma da eğiliyorum
biraz para harcamaya başladım ama sağlık olsun bugünler için biriktirmiyor muyuz sonuçta
göz doktoruna gittim şok şükür birşey çıkmadı sadece kontrol amaçlıydı. özel hastaneye gittim sadece 17 tl ödedim
bademciklerim için 16 tl muayene ücreti 12 tl tahliller için ödenmiştim. ama ben bunları hep özel hastanede yaptırıyorum fiyatlar oldukça uygun geldi bana normalde bir doktorun muayenesi olsa şimdi ortalama 200 tl civarı bir para öderdik gibi geliyor.
yatak ücreti ödedim 1 gece hastanede kaldığım için o da 250 tl idi tek kişilik oda da kalmak istediğim için öyle oldu.
annem katarakt ameliyatı oldu o nedenle pek giremiyorum. bu sene maşallahımız var Rabbim beterinden korusun.
bugün diş taşlarımı temizletmek , genel muayene ve gerekli şeyler varsa da yaptırmak için diş doktoruna gittim.
diş taşlarımı temizlettim. 80 tl ödedim.
3 tane dişim dolgu yapılacak bakalım onlar ne kadar tutacak hayırlısı ve de sağlık olsun
benden haberler şimdilik bu şekilde.
hepinizi çok özledim canlar
merhaba kızlar şu raporlu olduğum günleri değerlendirip başka sağlık konularıma da eğiliyorum
biraz para harcamaya başladım ama sağlık olsun bugünler için biriktirmiyor muyuz sonuçta
göz doktoruna gittim şok şükür birşey çıkmadı sadece kontrol amaçlıydı. özel hastaneye gittim sadece 17 tl ödedim
bademciklerim için 16 tl muayene ücreti 12 tl tahliller için ödenmiştim. ama ben bunları hep özel hastanede yaptırıyorum fiyatlar oldukça uygun geldi bana normalde bir doktorun muayenesi olsa şimdi ortalama 200 tl civarı bir para öderdik gibi geliyor.
yatak ücreti ödedim 1 gece hastanede kaldığım için o da 250 tl idi tek kişilik oda da kalmak istediğim için öyle oldu.
annem katarakt ameliyatı oldu o nedenle pek giremiyorum. bu sene maşallahımız var Rabbim beterinden korusun.
bugün diş taşlarımı temizletmek , genel muayene ve gerekli şeyler varsa da yaptırmak için diş doktoruna gittim.
3 tane dişim dolgu yapılacak bakalım onlar ne kadar tutacak hayırlısı ve de sağlık olsun
inşallah bunlar ufak tefek şeyler farmasi. Rabbim beterinden korusun. ben de bu sene kendimi elden geçirdimburnumdan ameliyat oldum, gözüm için doktora gittim, lazer olmak için, o da gözüm uygun değil diye yapmadılar, ondan umudu kestim, lens kullanmaya devam. kulağımda çınlama var yaklaşık 10 aydır, onun çaresini bulamadılar, 6 ay kadar ilaç kullandım, ama faydası olmadı, midemden rahatsızlanınca doktorum ilaçları kesti. yemek borumda yara oluşmuştu, endoskopi yaptılar, ilaçla tedavi oldum. bunların hepsi birkaç ay içinde olan şeyler. çoluk çocuk yokken halledelim dedik bu ufak tefek rahatsızlıkları işte ama başka rahatsızlıklarım da olmuş oldu. neyse geçti diyelim inşallah. bebek yapmamak için bu hastalıklarımı bahane ediyordum hep şimdi bahanem de kalmadı :26: bakalım hayırlısı.
merhabalar
geçmiş olsun .kulak çınlamanız olduğunu ve çare bulamadığınızı okuyunca cevap yazmak istedim.
ilk önce aynı rahatsızlık annemde de vardı aylarca doktor doktor gezdi yaşlılıktandır ,geçmez ,çaresi olsa benim kendi anneme çare olurdum dedi bir doktor.
ama eşim çok iyi bir kbb merkezi buldu .bakırköyde özel .son çare oraya gittikve allaha çokkkkkkkkkkkkk şükür annem şifa buldu.
adı ent kbb merkezi .google aratın çıkıyor.inanın çaresi var.inşallah ist.dasınızdır..
aaa ben de çaresi olmayan bişey diye biliyordum annemin de var sürekli..
peki nasıl bi tedavi uyguladı
bizde öyle biliyorduk.
doktorumuz sağolsun çok güleryüzlü ve herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor.
anneme önce 1,2 tane özel başka hiçbir yerde olmayan cihazlarla test falan yaptılar.birkaş ay ilaç tedavisi gördü.
test ve muayne sonunda ,kulaktaki salyangozla (biliyorsunuzdur heralde)ilgili bir problem çıkmıştı.gece annem uyku uyuyamıyordu çınlama ve uğultudan dolayı,şimdi çok şükür hiçbirşeyi kalmadı.
bence en kısa zamanda annenizi götürün ,randevuları çok dolu biz tanıdık aracılığı ile gittiğimiz halde 1 ay sonraya alabilmiştik ,
annenize geçmiş olsun .
çok teşekkürler canıminşallah bunlar ufak tefek şeyler farmasi. Rabbim beterinden korusun. ben de bu sene kendimi elden geçirdimburnumdan ameliyat oldum, gözüm için doktora gittim, lazer olmak için, o da gözüm uygun değil diye yapmadılar, ondan umudu kestim, lens kullanmaya devam. kulağımda çınlama var yaklaşık 10 aydır, onun çaresini bulamadılar, 6 ay kadar ilaç kullandım, ama faydası olmadı, midemden rahatsızlanınca doktorum ilaçları kesti. yemek borumda yara oluşmuştu, endoskopi yaptılar, ilaçla tedavi oldum. bunların hepsi birkaç ay içinde olan şeyler. çoluk çocuk yokken halledelim dedik bu ufak tefek rahatsızlıkları işte ama başka rahatsızlıklarım da olmuş oldu. neyse geçti diyelim inşallah. bebek yapmamak için bu hastalıklarımı bahane ediyordum hep şimdi bahanem de kalmadı :26: bakalım hayırlısı.
sağlık olsun canım benim, Allah beterinden korusun inşallah... Annene de geçmiş olsun canım.. Allah acil şifa versin..
ben de sağlık harcaması baya yapıyorum bebek için tedaavi oluyoruz yaa..(devlete ödenen 8 liralar)
Allahtan eşim (nerdeyse buranın en iyi özel hastanesi) hastanede evet maaşı düşük veriyorlar ama herşeyimizi ücretsiz yapıyorlar.. muayene emar röntgen ultrason tahlil vs... eğer ki onlar olmasaydı kaç binleri bulurdu masrafımız.. gittiğim doktor prof muayene ücreti normalde 50 her ay tahllil ultrason ooff hepsine para versek batardık sanırım. sırf ayda 3 defa muayene oluyorm.. hatta benim anneme bile ücretsiz.. ama devlete ödediğimiz 8 liralar var işte.. sağlık olsun da... buna da şükür bir bebiş gelse...
sağlık güvencelerimiz olmasa dediğin gibi halimiz harapgeçmiş olsun...sağlık herşeyden önemli.... sen yine ucuz atlatmışsın :) biz burda (istanbul) çocuk grip oluyor...özele gidip muayene olmak+ilaç 100 tl. verip dönüyorsun....bi de sigortalıyız sözde....sigorta olmasaydı ne olurdu bilemiyorum :) bi de hastaneye gidiyorsun da böyle, doktorun özel muayenehanesine gitsen en az 3-4 katını muayeneye veriyorsun... Rabbim beterinden korusun...hasta kullarına da hayırlı acil şifalar versin.... Amin....
Allah teyzeye çok çok şifalar versin canımkonyadayız maalesef gitme şansımız nerdeyse hiç yok.. annemin bu çınlama ve uğultu senelerdir var. ama son zamanlarda artık kulağının birinde duyu kaybı oldu ve cihaz kullanıyor şimdi. ama o uğultu hiç geçmiyor der annem yazık yaa çok kötü bişey.. keşke o tedavi yöntemini yapan bi doktor burda da olsa..
bu rahatsızlığın sebebi stres ve sıkıntı galiba..
merhaba kızlar valla bende de durumlar benzer
dişçiye gittim taşları temizlettim bi de dolgu oldu. benim bi de 20lik diş sorunum var be ağrı kesiciye de alerjim
haftaya da onun için üniversite hastanesine gidecem.
sonracığıma benim bi de lazer apilasyon ve iğneli epilasyon seanslarım var dünyanın parası da ona gidiyor.
para ayırmaya çalışıyorum biriktirmek için bakalım inşallah bu ay birikimim olur
bizde öyle biliyorduk.
doktorumuz sağolsun çok güleryüzlü ve herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor.
anneme önce 1,2 tane özel başka hiçbir yerde olmayan cihazlarla test falan yaptılar.birkaş ay ilaç tedavisi gördü.
test ve muayne sonunda ,kulaktaki salyangozla (biliyorsunuzdur heralde)ilgili bir problem çıkmıştı.gece annem uyku uyuyamıyordu çınlama ve uğultudan dolayı,şimdi çok şükür hiçbirşeyi kalmadı.
bence en kısa zamanda annenizi götürün ,randevuları çok dolu biz tanıdık aracılığı ile gittiğimiz halde 1 ay sonraya alabilmiştik ,
annenize geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?